11230
  • ZsirosKenyer
    vmi minimális shadow-t ráküldhetnél
  • ZsirosKenyer
    és ez mér jó h rapidra van feltolva, mikor gyári oldalról 10x gyorsabban jön?
  • kraven81
    adjátok meg egymásnak msn cimeteketek és oltsátok egymást ott
  • Senor Chaba
    Nah de hogy csináljak fotót ha újraindul a gép?! Annyit láttam ha windows meg a gép védelme érdekében, meg a végén a memóriáról ír!
  • kraven81
    Ne offoljátok már megint szét a topikot plz
  • padavanHUN
    Válaszoltam a kisköcsögre és hasonló jelzőkre. Nem kellett volna? Nem vagyok az a típus. Az életben simán pofánbaszom egy ilyenért. Nem, inkább már a feléért.
  • Carloska
    ha mutatsz egy fotót mia kékhalál hibakódja alul akkor megtudom mondani mi a hiba
  • padavanHUN
    Megnézed ki kezdte a mai napon a komoly személyeskedést és a mocskos beszólásokat, vagy csak osztogatni akarsz, mert most úgy fúj a szél? Gondolod, hogy ha beszól nekem egy tirpák senkiházi kis lúzer majom, akkor majd kussolok, hogy akármit is higgyen? Nincs ilyen.
  • Senor Chaba
    Carloska, te tudod h mi lehet a bajom?
  • blackcalibra
    Úristen. Mi van veled ember? Majd 40 éves vagy..........
  • padavanHUN
    Igazad van, nem gondolok bele, mert minek is, ha nálam nem jelentkeznek hibák. Sokan megpukkadhatnak, akkor is ez van. :))))
  • USAMEN POWER
    Ha te elvárod hogy más normális legyen veled szemben, akk te is visszafoghatnád magad. Eleinte segítettél valamit azoknak, akik érdeklődtek a játék iránt, de nagy százalékban, a "jól megmondom én a magamét" hozzászólásaidat durrogtatod, ami jelzi hogy te se vagy több azoknál, akik esetleg a felháborodásodat kivívták.
  • Senor Chaba
    Ez segít a bajomon?!
  • Carloska
    Nvidia új driverek!

DriverVer = 09/12/2009, 8.16.11.9100

[b]XP 32bit/b]

http://rapidshare.com/files/281451486/191.00_desktop_winxp_international.exe

[b]32bit Vista/7/b]

http://rapidshare.com/files/281447530/191.00_desktop_win7_winvista_32bit_international.exe

64bit Vista/7

http://rapidshare.com/files/281326750/191.00_desktop_win7_winvista_64bit_international.exe

or

http://www.megaupload.com/?d=X0ZW95LP
  • Senor Chaba
    Nah bemásoltam amit ajánlottatok a grafikai megoldásnak, de úgy is újraindul, amit tudtam olvasni a végén ha a memóriával van vmi, de hogy mi... :S
  • Richardix
    ne is gondolj bele h netalántán a játék a bűnös... neked eredeti és hibamentes, nekem tört és hibamentes... amúgy más játékoknál senkinek (vagy csak keveseknek) nincs ilyen problémája, de "biztos nem a Shifttel van a bibi."
  • DONGUBA
    idikóma
  • kraven81
    For those getting the 'Black Screen' crash, try this graphics config, courtesy EA forums.

Just copy and paste over the GraphicsConfig.xml in your My Documents folder. The good news is, I've just been playing for half an hour without a crash. I haven't changed any of the settings whilst in-game though, so if anyone does and it stays stable, let us know.

Edit to add: I changed the resolution to 1280x1024 instead of 720 without a problem, it still worked.

Quote:
    <?xml version="1.0" ?>
    <Reflection>
    <class name="BRTTIRefCount" base="root class" />
    <class name="BPersistent" base="BRTTIRefCount">
    <prop name="Name" type="String" />
    </class>
    <class name="GraphicConfigData" base="BPersistent">
    <prop name="Mode" type="Fct" />
    <prop name="Vsync" type="Fct" />
    <prop name="Windowed" type="Fct" />
    <prop name="TextureFilter" type="Fct" />
    <prop name="TextureResolution" type="Fct" />
    <prop name="Brightness" type="Fct" />
    <prop name="CarDetailLevel" type="Fct" />
    <prop name="TrackDetailLevel" type="Fct" />
    <prop name="ShadowDetailLevel" type="Fct" />
    <prop name="MotionblurLevel" type="Fct" />
    <prop name="EffectsDetailLevel" type="Fct" />
    </class>
    <data class="GraphicConfigData" id="0xBB11E0">
    <prop name="Name" data="" />
    <prop name="Mode" adapter="0" width="1280" height="720" antialias="0" refresh="60" />
    <prop name="Vsync" vsync="1" />
    <prop name="Windowed" windowed="0" />
    <prop name="TextureFilter" texturefilter="1" />
    <prop name="TextureResolution" textureresolution="2" />
    <prop name="Brightness" brightness="10" />
    <prop name="CarDetailLevel" cardetaillevel="2" />
    <prop name="TrackDetailLevel" trackdetaillevel="2" />
    <prop name="ShadowDetailLevel" shadowdetaillevel="2" />
    <prop name="MotionblurLevel" motionblurLevel="3" />
    <prop name="EffectsDetailLevel" effectsdetaillevel="2" />
    </data>
    </Reflection>
  • Senor Chaba
    A crack-elés már megvolt, de vmi rendszermegóvás érdekében kékhalál és újranidul! :S
  • Carloska
    tudod használni persze
  • lg01
    és ha megcsináltatom attól még tudom használni vagy csak a world touron?
  • Carloska
    Ne Görcsöljetek Crackeljetek!!!
  • macleody
    Gratulálok a színvonalhoz. Hajrá magyarok.
  • attila2323
    Lassan átkéne nevezni a totyikot Street Fighter-nek!
  • Senor Chaba
    ÁHH A TOPIK NEM ERRE VAN, LÉCCI SEGÍTSETEK. MEGŐRÜLÖK H KIATTAM TÖBB MINT 100 RUGÓT ÉS NEM TOK RAJTA JÁTSZANI!!! PLEASE :D
  • padavanHUN
    :D Görcsöljél még te buta nyomorék!
  • padavanHUN
    Először is: Anyukáddal üsd meg ezt a hangot te pondró. Másodszor: Akkor ezek szerint X-Akta van, mert ugye hogy lehet, hogy nálam hibamentesen fut, a többieknél meg fogyogat? Megmondom buzikám: Lopott cuccal játszanak és nem 100%-os a törés. Ha meg nem, akkor megint ott tartunk, hogy valamiért nálam jobb a helyzet, mint náluk, ez cáfolhatatlan tény. Próbáld meg logikai úton levezetni, ha ugyan az egysejtű elméd képes ilyen réteges feladatokra te szánalom.

És kíváncsi lennék én arra a nyakonvágásra kispofám, tartok tőle, hogy ahhoz lábujjhegyre kellene állnod, vagy nekem letérdelnem, hogy beleadd mind a negyven kilódat... :D
  • Senor Chaba
    Sziasztok! vettem egy acer e725 laptop-ot, és megvan a gépigényem hozzá bőven, viszont a ea lejátszás és a jókívánságok után bejön a kék halál! mit tegyek? játszani akarok! :D köszi
  • Carloska
    nfs wolrd tour elött lényeges csak ez komoly kocsit csinálnak belőle :D
  • lg01
    valaki metudja mondani h ha kituningolok 100% ra egy kocsit akkor a fejlesztések menüpontba alul van egy olyan h (átépítés)=backspace gomb ez mire jó? baromi sok lóvé és nem akarom kipróbálni mer ha valami balfaszság akkor oda a pénz
    meg mitől függ az a tiszta kör csillag?
  • bgabor
    Nem igazán érdekel. Tudod, a tisztelet olyan dolog ami nem korhoz, ranghoz vagy beosztáshoz jár, hanem ki kell érdemelni. Különben nem lesz. Sokan nem értik ezt meg, pedig fontos dolog.

Azzal meg, ha olyan éktelen baromságokat beszél, mint a #7022-ben tette, nemigen fog tiszteletet ébreszteni bárkiben is, legyen akár száz éves is.
  • Carloska
    hogy ne keljen berakni mindig dvdt , ne karcosodjon ne használodjon el aki sokat játszik vele , én mindig megcrackelem eredeti játékaim is és nem egy multiplayer játékhoz is adnak ki nodvd-t sőt még gta4hez is mindenki nodvdt használ ugyanez ...
  • Scouser
    Hát ne haragudj, de 25 éves vagyok 18 éve van számítógépem, de még soha nem jutott eszembe eredeti játékot megcrackelni, pedig van vagy 20 darab... Ilyet:)

De miért jó? Tönkremegy a CD/DVD?
  • Carloska
    Jó hadjuk már ez nem warez b+ mert akinek eredeti annak is jól jöhet ne keljen szétbasznia cd-t meghajtóban!
  • Richardix
    le is írják mindenhol micsinál... menüben egér valamint LAn lehetőség..s emmi más
  • Richardix
    a NO WAREZ mond neked valamit? -.-
    ha csak a patchet linkelted volna be az még oké is lenne...
  • Lacee86
    Sztem még nem, köszi. De amúgy ez a patch javít ténylegesen vmit? Ad 1-2 plusz FPS-két esetleg? :)
  • TaRka0107
    Héé! Azért az apukád lehetne... ne beszélj így vele vazze!
  • Carloska
    Nemtom voltt e már

Need.For.Speed.Shift.Patch.1.Cracked-RELOADED
  • bgabor
    Csak marha nehéz őket elviselni. :D

Nagy mákja van hogy ez egy fórum, mert a valóségban jól nyakonvágnák a hülyéjét amikor elkezd mesélni arról hogy mások hogyan "lámáskodnak elhanyagolt, minden szarral televágott fos rendszeren".