Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hááááát ott semmit, de ezt a részt nem is olvastam xD vagy valamit elolvastam 😄 😄 , nekem mondjuk nem szokott kilépni legalábbis eddig nem lépett ki csak simán nem ért be.... de nem értem minek van az a one more lap.... mert nem sokat használ.. devellisék azt is kijavithatnák pl. ugy hogy aki levan maradva 30 mpnél jobban az elsõtõl akkor ne tudjon onemorelappolni ...
Ahol nincs forgalom ott mit tudsz a mágnessel trükközni? 😄
SUNNY84HUN
azt is imádom és kilép a futamból a mocskos <#duhos2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

a mágnes még oké mert annak is megvan a trükkje de a onemorelapot jaaaaj nem birom ... tegnap 3-4 kör versenyt mentem és mindig a legutolsó aki 1 körrel levolt maradva benyomta a one more lappot éreztem hogy a hajam égnek áll <#falbav>
SUNNY84HUN
jaja az eléggé szánalmas , elõbb eagle driven futottam párat nyertem is mindig kicsi silviámmal 😊 és okádták minden futamban a mágnest rám , írtam is nekik hogy : for what the magnet is not traffic 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

de én már rájöttem hogy mért nem megy 😄 csak már nem lehet megváltoztatni :/
gduck
Késõ, amikor már írtam, akkor meg volt véve 😊 Na mind1, majd a következõ millából mást veszek 😄

UI: vicces, mikor a forgalom nélküli versenyben nyomatják a magnetet 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SUNNY84HUN
anno nekem is a 2 nagy profilon nem ment , de a többin ( lvl44 , lvl30 stb stb ) igen pedig mindegyik profilom gmailes <#fejvakaras>

aha 😄 csak van mikor az 1 napi keretet elhasználom ( minden országból kiearnelem a lényeget) és akkor valami egyedivel probálkozom de az se sokat segit olyankor már 😄 és akkor kell várjak 1 napot <#rinya> de másnap ugyan ugy folytathatom 😄 és megint csak nagy ajánlatokkal 😄 pár napja jöttem rá én is 😄 az akciós porschek elõtt 2-3nappal 😄 de nagyon jó , csak kár hogy DJREDBULL18on nem tudok :/
SUNNY84HUN
a TunnelBear -al tolod ? 😊

persze persze, 😄 tudok én többet is nem rég 3k-t szedtem össze kb 1 óra / 1 óra 15 perc alatt 😄 😄 😄 csak most nem az volt a cél hogy jó sokat zsebeljek be hanem hogy meglegyen a 900 a nissanra 😄 😄 azt tervezem hogy az elkövetkezendõ idõben ha még jönnek be akciós kocsik akkor azokból ami nincs meg / tetszik azt megveszem 😄 😄 tehát csak olyan cápa módra csinálom 😄 lassan közelitek de ütõsen és gyorsan megveszem 😄 ütõs alatt azt értem hogy fele árban veszem meg mint amennyi 😄 😄 😄
SUNNY84HUN
<#zavart1>

Valszeg Tutu rám gondolt a második szegedi leggyorsabb sofõr megnevezéssel. 😄 Jelentem azóta másodjára is sikerült,és nem ám T.E. vagy Multi,hanem privátban. Eddig mindkétszer aranykártgyából dobta,mindkétszer privátban mentem. Gyorsan meg is vettem a 002-es profilba a Mustang Boss-t belõle. 😄 Azonkívûl volt már jó párszor 50 nitró,meg 50 mágnes is. Több ilyen magas számú poweruppal még nem találkoztam.

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

SUNNY84HUN
50 pu -t már nekem is sikerült + többször 20 rugó igc -t , de 1 misi sosem , pedig lenne mire elverni 😄

Nekem magasztosabb céljaim vannak! Lamborghini Murcielago LP670 SuperVeloce! 😄 Már van 1022SB-m...szóval kell még 😄

Pedig szerintem megéri vele foglalkozni 😄
Redbull: 1óra alatt csak 1200? 😄 Tudsz te ennél többet is 😉

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Aha,na akkor ezzel se fogunk foglalkozni 😄
Fõoldal belépsz boostvásárlás és talán leglent valami earn boost szöveget kell keresni....De nem mindenkinek megy jól,nem véletlenül nem gazdag belõle a fél fórum...Soksok türelem kell hozzá beállítani a cókmókokat és helyette játszani is lehet ...
Valaki leírná nekem mi ez az earnelés?!Ilyennel most találkoztam elõször 😄
A véletlenszerû verseny önmagában baromság vagy nem NFSW, nem önmagában meg nem kerülhet be, mert nincs annyi játékos, és a szerverek sem bírnák (már ha egyáltalán ezek a nagyszerû fejlesztõk le tudnák programozni...😊.

A World faszányos lenne, ha a bugokat kiírtanák. Nem kell semmi új ahhoz, hogy jó legyen, hanem az legyen pöpecül kivitelezve, ami van. A drag is egy rakás szar lesz, mert ilyen minõségû szinkronnal nem lehet gyorsulni, valamint ugye az elkészítésére sincs erõforrásuk, csak csinálják, ahogy a hülye veri a falba a fejét.

légy türelmes

Ha ott ülnék Drew-ék székében megmondanám, te is gondolkodhatsz rajta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kis segítség: singli mindig sprint, kör, vagy egy fix gombbal.
Mellesleg nem érdekel az idõmérés az elõbb felsorolt játékokban volt hasonló?
tutuhawer
az idõmérésre nyomulóknak hogyan adod be a "véletlenszerû verseny" meséjét?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hasonló már megfordult másnak, máshol is a fejében: ollózva! A név nem számít az idõpont: 2012-08-21
„Lehetne itt jót is alkotni csak vissza kéne nyúlni a gyökerekhez UG, Carbon, MW, HP és ötvözni ezzel (ezeket a legtöbben szerették). Lehetne minden pályán többfajta versenytípus drift, traffipax, üldözéses (ahol mindig kiesik az utolsó) fizetõkapu esetleg rendõrös üldözés (2-2 vagy 3-3 ellen).
A következõ kép képzelném el: a lobby-ban az utolsó 5s-ben sorsolna a gép hogy épp melyik játékstílus indul el (vagy a versen típusválasztóhoz tehetnének egy + random lehetõséget is), így aztán aki nem megfelelõ autóval indul megszívta mivel egy gyors 911-el pont elbukna drift-et, mert tapadna mint állat.

A fizetõkapunál meg el tudnám képzelni hogy minden kapu mást oszt, helyezésektõl függõen pl. 2x-es szorzót vagy levesz 20km-ert a sebességbõl stb., tehát itt nem a gyors lenne az elsõ hanem aki jól kapja el a kapukat és lehet az utolsónak befutó kapja a legtöbb pontot. Még azt is bele lehetne szõni a játékmenetbe mikor némely versenyben az elsõ elér egy bizonyos pontra ott egy külön verseny indulna pl. egy x mérföldes drag betétfutam, mikor annak vége folytatódna az eredeti pálya.

Persze külön is kéne gyorsulási verseny több távon, de én sokat nem várok ezektõl és ettõl a pályacsökkentéstõl nem hogy nõni fog a létszám hanem apadni, mert a piacgazdaság alapmondata terjeszkedni, terjeszkedni a csökkentés mindig a vég kezdete szokott lenni.

Habár ezeknek ez túl bonyolult lenne, de ha minden felsorolt versenyfajta lenne (és hogy ne unjuk meg naponta, hetente változtatnák melyik pályán mi indul) már azt is el tudnám fogadni.”

Megjegyzés a rendõrös üldözéses versenyhez, a HP egy része pont hasonlóról szól.

keresd a hibát <#wilting>

nomish - tunnelbear 😄 😄 😄 van sokszor olyan hogy 1 video ami 30mp-s 11 boostot ad 😄 és nem csak 1 van belõle 😄 ám ma 300-400assával earneltem 😄 kb 4-5 ajánlat után megvolt 😄 😄
Hogy a francba earnelsz ennyit? 😄 Mi a titkod? 😄

lesz*
ilyen lesu
ja. Vagy focus 850 ért vagy subaru STI 1,1 millaért...
a mustang 1milkáért nagyon jóóóó
azt inkább ne vedd meg... Vegyél valami mást ami tetszik vagy gyûjts és hátha lesz a balbone-s fajta IGC-ért az alap gallardó borzasztó szar
olyansmi 😄 csak kikell tölteni pár ajánlatot és kapsz annyi boostot amennyit az ad 😄 én 1 óra alatt összeszedtem a 1212 boostot 😄 tehát nem olyan nehéz 😄 már vettem 3 akciós kocsit 😄 és már tervezem a sciont megvenni amelyik olyan jol tuningolt cucc 😄
gduck
"ez az earnelés cucc nagyon királyság 😄 😄"

Ezalatt mit értesz? Lehet valahogy Boost-ot nyerni?

UI: végre összejött a lambóra a mani 😄 1.4 milla, azért elég sokat kellett menni érte XD

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

még 1 akciós gép a garázsban <#taps> 1 óra alatt 1212 boost 😄, ez az earnelés cucc nagyon királyság 😄 😄
Ököl márkájú lila lencsékkel?

légy türelmes

/f Szöveg.

légy türelmes

RoboKutya78
valaki világosítson fel barátoknak hogy írok szöveget?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
na ezektõl az 1000 boostos rendszámtábláktól hááányingerem támadt. Semmi köze a táblán levõ szövegeknek a " ** " közé tett szöveghez, és persze megint tele van ruszki polland meg spanyol rendszámokkal, és ezek a színösszeállítások meg ..... áá... kék fehér piros csíkozásra fehér analfabéta szöveget kirígyenteni valamit esküszöm Drewnek szemüveget fogok küldeni utánvéttel.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

én eddig nem kaptam 1 milka igc-t csak 50es power uppokat azt is csak 2x 😄 és egyik sem volt használható ( shield és ready)
kruger én ezt értem, de az MWhez kibaszott jo gép kell ami viszont nincs meg mindenkinek ergo igy nem lesz annyi játékos és mivel hogy az EA lassan de ütösen közelit a csõd fele igy megtehetik.....
<#eljen>

Project D|Rare Car Collector|

50 Power? errõl nem is tudtam 😄 minden nap tanul az ember valami újat

Nem, hogy 1 millát de még 50 Power se sikerült nyitni.

tutuhawer
50 nitrót forgattam, és a második leggyorsabb szegedi pilóta kipörgette az 1 milliót is már....

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Miért, a Shift 2-re nem kellett a vevõ? Vagy a Run-ra? Mindkettõ akkor jelent meg, mikor már ment a World. Az új MW sem fogja érinteni ezeket a vizeket, megfér egymás mellett a tuningos és a szuperautós játék békében. (Le is kopogtam.)

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Had kérdezzem már meg, hogy amióta bekerült ez az 1 millió IGC-t rejtõ Jackpot kártya, innen valamelyikõtöknek sikerült már kipörgetni?

Lehet, az EAtól bármi lehetséges, az is hogy eddig csak kivántatták a néppel és ezután is hasonlóan fogják tenni és nem fognak semmi más újat csinálni mivel jön az MW és kell vevõ ...
Hát, simán.
Kanyont.. áá az mi is az? Carbonba visszanézem 😛

Az a kép amit meg kitettek régen drag modrol egy nagy semmi,photoshop bemutató vagy valami ilyesmi esetleg....sima szinglibe rábasztak egy váltó ikont a közepére...Még a minimap által mutatott helyszín sem egyezik azzal amit látunk...
szerintem simán lehet,hogy most kezdték el....
a régebbikrõl nem sokat tudok, csak a képrõl és errõl 😄
trakk
Abban a twitter-posztban, amire folyamatosan utalsz, csak annyit írtak, hogy jelenleg azon dolgoznak, de ezt már hónapokkal ezelõtt is írták.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Már rég megigérték de viszont eddig csak 1 képet mutattak róla azt is régebb és nem rég hogy kiirták hogy most kezdték el akkor eddig mit is csináltak? <#fejvakaras>