Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
UI: vicces, mikor a forgalom nélküli versenyben nyomatják a magnetet 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
Redbull: 1óra alatt csak 1200? 😄 Tudsz te ennél többet is 😉
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
A World faszányos lenne, ha a bugokat kiírtanák. Nem kell semmi új ahhoz, hogy jó legyen, hanem az legyen pöpecül kivitelezve, ami van. A drag is egy rakás szar lesz, mert ilyen minõségû szinkronnal nem lehet gyorsulni, valamint ugye az elkészítésére sincs erõforrásuk, csak csinálják, ahogy a hülye veri a falba a fejét.
légy türelmes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A következõ kép képzelném el: a lobby-ban az utolsó 5s-ben sorsolna a gép hogy épp melyik játékstílus indul el (vagy a versen típusválasztóhoz tehetnének egy + random lehetõséget is), így aztán aki nem megfelelõ autóval indul megszívta mivel egy gyors 911-el pont elbukna drift-et, mert tapadna mint állat.
A fizetõkapunál meg el tudnám képzelni hogy minden kapu mást oszt, helyezésektõl függõen pl. 2x-es szorzót vagy levesz 20km-ert a sebességbõl stb., tehát itt nem a gyors lenne az elsõ hanem aki jól kapja el a kapukat és lehet az utolsónak befutó kapja a legtöbb pontot. Még azt is bele lehetne szõni a játékmenetbe mikor némely versenyben az elsõ elér egy bizonyos pontra ott egy külön verseny indulna pl. egy x mérföldes drag betétfutam, mikor annak vége folytatódna az eredeti pálya.
Persze külön is kéne gyorsulási verseny több távon, de én sokat nem várok ezektõl és ettõl a pályacsökkentéstõl nem hogy nõni fog a létszám hanem apadni, mert a piacgazdaság alapmondata terjeszkedni, terjeszkedni a csökkentés mindig a vég kezdete szokott lenni.
Habár ezeknek ez túl bonyolult lenne, de ha minden felsorolt versenyfajta lenne (és hogy ne unjuk meg naponta, hetente változtatnák melyik pályán mi indul) már azt is el tudnám fogadni.”
Megjegyzés a rendõrös üldözéses versenyhez, a HP egy része pont hasonlóról szól.
nomish - tunnelbear 😄 😄 😄 van sokszor olyan hogy 1 video ami 30mp-s 11 boostot ad 😄 és nem csak 1 van belõle 😄 ám ma 300-400assával earneltem 😄 kb 4-5 ajánlat után megvolt 😄 😄

Ezalatt mit értesz? Lehet valahogy Boost-ot nyerni?
UI: végre összejött a lambóra a mani 😄 1.4 milla, azért elég sokat kellett menni érte XD
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

légy türelmes
légy türelmes
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
kruger én ezt értem, de az MWhez kibaszott jo gép kell ami viszont nincs meg mindenkinek ergo igy nem lesz annyi játékos és mivel hogy az EA lassan de ütösen közelit a csõd fele igy megtehetik.....
Project D|Rare Car Collector|
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Kanyont.. áá az mi is az? Carbonba visszanézem 😛
szerintem simán lehet,hogy most kezdték el....
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA