Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
--------------------------------
más : nissan leárazás de kinek kelle ezek közül bármelyik mikor igc-sek is <#idiota>#idiota>
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
légy türelmes
#44839 írni kellene nekik hát ha valami ilyesmit bedobnának mert nem lenne nagy kunszt <#zavart1>#zavart1>
légy türelmes
kruger nem arany neonra céloztam 😄 hanem az újakra 😄 az egész újakra 😄
légy türelmes
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Van NOBLE rendszám az after shopban de oroszul van kiírva. A szemétládák<#boxer>#boxer>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát drága kicsi barátom én meg erre annyit tudok mondani hogy kibaszottul sajnálni tudlak mert ha szó szerint le szarsz akkor kibaszottul sokat kell mozogj hogy elgyere ide és gondolom hogy az elkényeztetett kis anyuci aranyszaró bogárkája nagyon de nagyon elfog fáradni mikor elér az ajtóig és akkor ne is beszéljünk a távról köztem és közted, ha meg igazán leszarsz akkor nem értem minek irtál rám? minek irogatsz még? Szerintem meg ha ócska szövegeim lennének akkor te meg se hallanád azaz fel se baszna... de ahogy látom már elvagy szállva. Ha meg leszarod minek olvasod, minek válaszolsz? Látom próbálsz barátkozni a szar fogalommal bár még mindig 1 kicsit zavar hogy a nagy részét másra próbálod háritani miközben te vagy a nagy része.... Tudod minden ember a maga módján akkora geci amekkorának érzi és amekkorának kell legyen, tehát jól mondod kellõképpen geci vagyok veled szembe...
Beképzelt lennék? Ááááá dehogy, csak amennyire minden ember, na jó lehet 1 kicsit néha az vagyok, de megvan az okom. Ez meg mi? "na de most már pusztulj el", ez nem a STAR WARS hogy dárkvéder ránéz valakire és most pusztulj és elpusztul... LoL... te hallod nem ártana ha néha kikapcsolnád a TVt a gépet és kimennél tudod az ajtón kivül nem a szobából... mert az neked nem lesz elég... menj ki és sétálj 1-et és nézz szembe a világgal, ha gondolod akkor probáld ki menj be a gettóba (ha van) és szólj be valakinek hogy mekkora 1 szar alak és majd utánna irj rám itt priviben hogy milyen volt . Nem ártana leszokni a sok rajz filmrõl meg a dedós játékokról hogy 1 kicsit érj be! Kitaláltam hogy mire irtad a kösszt, hát arra hogy nagyon jó kedvet csináltam neked na meg a szép kedves szövegemre vagyis tanácsaimra.
xXcsabi1987Xx írta, 2012. 09. 22. 17:48
én erre az egészre annyit írok,hogy LESZARLAK 😄 mellesleg szó szerint,amúgy meg kár,hogy nem veszed észre azt,hogy mekkora egy ócska féreg egy nulla szövegeid vannak,amiket szintén leszarok!! na mindegy,lehet hogy én szar vagyok,de a még szarabb te vagy!!! de mindegy is,látszik h mekkora bunkó "geci" vagy,akkora amekkora kell,selejt vagy,egy beképzelt rohadék NA DE MOST MÁR PUSZTULJ EL,elõre is kössz
Megint szóba került itt, és korábban is volt róla szó, de én nem tapasztaltam különbséget az ültetések közt (ami nyilván nem jelenti, hogy nincs is), azért kérdezem.
légy türelmes
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Lassan elv jön a drag mód az megint kicsit megdobja a dolgot bár ha olyan lesz mint az udergroundokban akkor nem fogom élvezni túlzottan.
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
A játék tényleg jó irányba mozdult: most már legalább hazudják, hogy javítottak bugokat, nem csak hallgatnak.
légy türelmes
Project D|Rare Car Collector|
Ha van is itt élet, akkor sem a játékról megy a duma 90%-ban... tehát kurva sok az off...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Elõször is NEM hallom hanem olvasom, ha paraszt lennék akkor a földeken dolgoznék, amit nem teszek, ja és ha paraszt nem lenne akkor az olyan elkényeztetett faszok mint te mást se tennének mint hogy sirnának a belükért. Figyelj én minden nap tisztességesen megfürdök tehát büdös nem hiszem hogy lennék, és ha valaki büdös is nem az az elsõ dolga hogy elássa magát hanem hogy megfürödjön, de nálatok lehet igy csinálják...(a családodban, már ha van és még nem tagadott ki....). Repülni szoktam nem is keveset, mivel sokkal könnyebb a légi közlekedés mint az autózás, ja és a fasz felé nem szoktam repülni mivel nem vonzanak engem... de lehet vagyis most már biztos hogy téged azok jobban vonzanak mint a puncik. Ha leszarod a véleményem ami szerintem nem fogyatékos annál inkább te és a te véleményed, akkor mi a halál faszának irtál rám és most is minek irogatsz még? SGn mindenkivel egyet értek? Mint pl. az hogy csiter geci vagy? Hát ja... ez igazság... ha neked fáj akkor tudod mit? Hátul a géped hátánál van 1 kicsi dugasz mellette vagy felette villog zöld és piros / narancs kis lámpa szerû dolog, na azt fogd meg szépen és húzd ki és többet nem kell koptasd se a bill.-t se az idegeid itt, még a végén idegbeteg lennél, nem mintha nem volnál már az de se baj....Azzal hogy azt irod hogy szopjam le õket ezzel is azt bizonyitod hogy mennyire gyerekes az elméd. Az egómmal nem szoktam hancúrozni, az hogy szerinted hogy nézek ki az meg abszolút nem érdekel mert még se nem láttál se nem hallottál rólam semmit....ja és hozzá teszem hogy ezzel a felfogásoddal meg azt bizonyitottad hogy mennyire gyerekes és mennyire értelmetlen a felfogásod. Nem nem abszolút nem haragszom hogy le parasztozol vagy hogy le bunkózol, mivel nem vagyok az, csak birom húzni az idegeid ezért hát igen muszáj 1 kicsit geci legyek.... nagyon szivesen belátom ezt neked bármikor hogy amikor olvasom / irok neked olyan örömmel teszem hogy még soha senkinek nem irtam ilyen örömmel 😄. Genetikai zsákutca? Te mekkora 1 poén vagy xD azt se tudod mit jelent a genetika vagy a zsákutca....csak a "gyakorikérdések.hu"-n láttad és most itt osztod az észt az onnan meritett szókincseddel... NÕJ FEL!
xXcsabi1987Xx írta, 2012. 09. 22. 15:50
hallod te paraszt ide érzem,hogy büdös vagy,menj,és inkább ásd el magad 😊 ja és elõre szólok,hogy hamarosan te is repülsz a faszba amúgy meg nagy ívben leszarom azt a nyomorult,fogyatékos véleményed,dugd fel magadnak!! ui: ha már ott SGén mindenkivel egyet értesz,nos szopd le õket :'D még valami,baszódj szét azzal a retkes nagyképû egoddal együtt,szerintem meg ocsmány képed lehet xD mert ha valaki ilyen rohadt mint te,már ne is haragudj,de az nem csak paraszt,hanem egy bunkó geci
xXcsabi1987Xx írta, 2012. 09. 22. 12:51
na várjál csak,te szarházi féreg én is tudok valamit,nem csak te 😉 én is azon leszek,hogy szar legyen neked is,amúgy meg néztél már tükörbe? csak mert jó nagy SZÁNALOM vagy,szánalmas,amit mûvelsz,nem veszed észre? :'D sajnállak,ha nem de így jártál úgyhogy ennyit rólad,SZAR ember vagy bazdmeg! 😛
itt a folytatás ha valaki szeretné elolvasni vagy ha nagyon unatkozik 1 kis kedv csináló... 😉
ui. ellehet vele nagyon szórakozni xD rendesen birom xD
Lengyel.
Mondom, csak káromkodni tud, iskolázatlan primitív emberfajzat..