Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
HUN

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Agree.

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
akinek komoly kollekciója van , az ritka, hogy csaló. Ez nem komoly kollekció. A komoly kollekció a Porsche 911 turboval kezdõdik, utána Skyline következik, A1, Murcielago meg a többi. A többi csak mese...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Az ilyen típusú gyökereket valahogy sosem értettem. Ha már annyi pénze van, hogy ennyi boostos autót megvett akkor nem tart attól, hogy kap egy bannt? Legalább arra venné a fáradságot, hogy tisztességes versenyeket nyomjon le csalás nélkül. Élvezné az autói "valódi" teljesítményét, hogy mennyit tud kihozni belõle sok-sok gyakorlással nem pedig úgy, hogy megnyom egy gombot és akkor õ a fasza gyerek. Ezeket kellene egy szégyentáblára felírni és kiposztolni facebookra, hogy röhögjön rajta a közösség. Nem sok barom vetemedik arra, hogy ilyen kollekcióval is csaljon de mindig akadnak címeres ökrök. Én is láttam már hasonló emberkét és gondolom a többiek is.
nem, azt tudom , azt nem tudom melyikkel mutassak be xD
Kínodban röhögsz két ujjad között, mert nem tudod, melyiket szopd? 😊

légy türelmes

<#mf1>
Szvsz. kb. mindenki tudta, hogy annyi lesz, de ez semmiképpen nem kisebbíti a tudásod értékét.

légy türelmes

mennyi drag pálya <#buck><#gonosz1>
akkor eltaláltam a tegnap hogy mennyi lesz <#banplz>
Jó tudni. 😊

Mondjuk holnaputánra elfelejtem, mint annyi mindent, amit tegnapelõtt még tudtam. 😊

légy türelmes

Boostos kocsit nem fog sikerülni úgy venni,hogy ne adjon hozzá garázshelyet 😊
A Miurának el van baszva a felnije. :S Nem egységes a tónusa, hanem néhol világosabb, azzal szemben pedig sötétebb, mintha így oldották volna meg az árnyékolást (a Safehouseban a fényes rész van alul, a sötét pedig felül).

légy türelmes

Te dagadt b**i <#idiota>

Ha a Car Dealerben veszem a kocsit SB-ért, akkor nem ad garázshelyet, ugye? Mert a Boost Storeban is ugyanannyiba kerül, de ott írja, hogy ad garazsat is.

légy türelmes

Amnéziás vagy biztos 😄

ha jól emlékszem te kezdted <#mf1>

Nem unod meg? 😄

RoboKutya78
Ho ho ho na ezt megálmodtam anno pár hónappal ezelõtt és íme meghallgattak 😊
a régi autók gyûjtõinek egy szép darabja lehet.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Trollkölyöknek és Sunyiskodásnak sok sok szeretettel. Reméltem ti is így toljátok <#idiota>

Ki, mint macskát szarni.

Néha tévedek. Bár amiket felsoroltál, azok úgy vannak jól.

légy türelmes

Lehet szereti a szürke betûket.

Te káosz, annyit offolsz itt, hogy már ki kéne vágni téged innen 😄 ... vagy csak rosszul használod az off kapcsolót (ez pl. sztem simán topictémához kapcsolódó, a ruszki autópályás gyorsuláshoz írt hozzászólásaidnál meg nem szürkítettél)
Lehet, hogy az egyik sávváltásos móka idõben lesz megadva, a másik meg százalékban.

légy türelmes

Érdekes játékos volt,MR2-vel szopatott benünket GT2,GT3,Lambo 640,R34 z-tune.

TIER321

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

min. 3000 búszté
Remek, az még jobb, azt lottózni kell majd
trakk
Közben ki lett javítva, ezek skill modok lesznek.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Várjuk a Dragot mert az csudajó lesz és a legügyesebb fog nyerni ... talán még civil forgalom se lesz mert az - csudába is- olyan bosszantó
votl 1 kis kedvem fordítgatni:

Várható Drag poweruok:
- WELL OILED MACHINE - GEAR RATIO ENHANCEMENT
Kitolja a jó és a tökéletes váltáshoz szükséges fordulatszámtartományt {0:sec} Drag Versenyeken
- RAPID ADJUSTMENTS - QUICK LANE CHANGE
Gyorsít a sávváltás folyamatának sebességén {0:sec} Drag Versenyeken
- QUICK SHIFT - SHIFT SPEED
Csökkenti a seb.fokozatok közötti váltás idejét {0:sec} Drag Versenyeken
- DRAG LANE
Sávváltást gyorsítja (ua. mint a quick lane feljebb?) (0:sec) Drag Versenyeken
- TAKEOFF - LAUNCH GRIP
Megnövelt tapadás a nagyobb kezdõsebességért (0:sec) Drag Versenyeken
- ?
Növeli a kocsi sebességét két váltás között (gázfröccs?) (0:sec) Drag Versenyeken
Látnoki képességgel vagy megáldva

trakk
Valahogy éreztem, hogy ezt szóvá fogod tenni. 😄

R8 LMS? Rohadás ennék meg az EA-t 😄

trakk
Na, már ki is van belezve a tegnapi frissítés, ittvane.

trakk
Ó, dehogy csúsztatás, nagyon jó példa megint EA bácsi pénzéhségére.

Az érdemes erõs csúsztatás. 😊

légy türelmes

Lotus 1 300 000.
Pontiac 500 000.
Shelby 950 000.

légy türelmes

trakk
Kétlem, hogy lehetne.
Amúgy 4 helyett már csak 3 felnit lehet IGC-ért venni...

Nyerni nem lehetne azokat?

trakk
Egyébként megint be lehet nézni az Aftermarket részlegbe, de most a felnikhez érdemes.

A Corvette 1 800 000.

légy türelmes

valaki le tudná írni, hogy melyik verda mennyi IGC-be kerül? (A tegnap publikáltak közül)

SylarHun
Köszönöm mindenkinek a kritikákat.
Jelenleg ennyit tudtam kihozni a kocsi festésébõl.

SylarHun
Sajnos a Terra Nova nagyon rossz sorozat.
Pedig nagyon vártam.
Az utolsó kettõ részt már meg sem néztem.
A világon mindenhol hatalmas bukás volt.
Nem is élt meg csak 1 évadot és kukában landolt.

gduck
Na a karbantartás miatt veszett a 23 nap treasure hunt

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

igen 😛

pfffüüü de lassú az earnelés gondolom a patchelés miatt.... 1 óra alatt csak 906 sb :/ ám ma is vettem 1 akciós járgányt 😄
tervezem kékben is megvenni, eddig arra earneltem, de mára szerintem hagyom <#gonosz1><#gonosz1>
az 5e boostost még nem próbáltam, egyelõre mig nem lesz akciós nem is fogom, de majd utánna akkor még felhozom a témát és akkor megvitassuk még a régit is 😄 mert lehet hogy akkor nekem azért tünik jónak mert még nem mentem 1 igazi jóval xD
tutuhawer
az enyém nem megy elég jól, és szart se javítottak rajta annak idején, videón is láttuk. Tényleg nulla értéke volt a hivatalos "re-tune" akciónak. Minden gyõzelmem egy hazgság az autóval, mert akkora barmok ellen mentem, indultam el, mint a ház. Az összes futamom a ready megnyomásakor bukta volt, régen is, meg ma is. 5000 Boost az új autó, erre vártam, az jól megy. A réginek is így kéne... kellett volna, de már marad olyan, amilyen sajnos

ez igaz de a skylinet kijavitották 2x is és azthiszem most utoljára elég szépen eltalálták ... legalábbis nekem jól megy..