Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haverral végignéztük a felniket és nekem úgy tûnt, hogy volt amik egyformák voltak mégis más nevük volt és volt olyan is talán valamelyik BBS-nél a 20"os rosszul volt elnevezve. A másik "hiba??" az volt mikor az IGC-s felninek boostos ára volt. Amúgy voltak egész szép felnik csak nem ennyiért kellene adni õket talán még lenne is rá kereslet.
trakk
Az új felniket már ki is vették a boltból... hát gratulálok a fejlesztõknek ismét...

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

"likasak" voltak? xDDDDDDD <#idiota><#idiota><#idiota>
na ezt már szeretem 1 óra alatt mig távol voltam 21 hsz 😄 már hiányoltam 😄
Ha tudtam volna, hogy "kiveszik", akkor rakok pár autómra...

Project D|Rare Car Collector|

trakk
Az IGC-ért kapható és mellesleg bûn ronda ADR felnit vették ki.

egyáltalán minek kell kivenni olyan dolgokat ami már 1x bent van <#banplz>
Mondom, hogy a Patch az LEÁLLÁS nem pedig javítás 😊
Amúgy, nekem egy hover car-om sincs. 😛

Tarpi
Leadtam a felnit centíroztatni:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kivettek egy felnit a játékból. Ez több kocsimon is volt. Ez ismét egy remek frissítés.<#falbav><#banplz>

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Valahogy nem jött be... de így festéssel még meg is venném.

Alien69
Hú banyek.
Jaguar E type.

Én is belepiszkáltam, de felnin kívül, amikor, akarom visszarakhatom eredeti festésbe.

Alien69
Meg hagytad "eredetibe", lezsíroztad, és beraktad a garázsba? <#vigyor>
Sajna, én egy kicsit bele piszkáltam. De annyira nem nagyon, és fõleg csak szín változtatáson esett át, már amennyire engedte. Ja, meg body kit, csücsültetés. Persze így is gyengus, de legalább aránylag egyedi. <#ravasz1>

Annyi hát.
T mobile mazda3 elsõ autóm, mindig is értékesebb lesz mint egy.... bármi, ami nem R8 😛

Alien69
Nem tudom. <#nevetes2> Csak játékban belépbe, kilépve az utca aszfaltjára a news ablakban ajándékot emlegetnek. De lehet, csak annyi, hogy változott, és a chevrolet winyl az ajándék. <#csodalk>

Pipa 😄

Alien69
MAZDASPEED 3 T-MOBILos? <#vigyor1>

Mi az, hogy akció? hol?

Alien69
Amúgy, ismét boost akcijó van, ha jól látom. <#fejvakaras>
Jelenleg hol a legolcsóbb az SB? Ha emlékeim nem csalnak, az 1€-s spanyol már nincsen. <#rinya>

Shift R8, 911 Turbo Snowflake, 135i Flexor, M3 Grip King meg egyéb ritkaságok is vannak nálam. És nem számít neki gyûjteménydarabnak, vagy csak nem említette meg 😛

Alien69
No, és akinek KÉT TT-je van? Pl egy sima (ráadásul Milká-s), meg egy speckó? <#pias><#alien2>

parancsolj! <#hehe>
trakk
Most írták ki.
link

Mikor írják ki, hogy ki nyert SPTD-n?
egy rakat viszonylag új felnik kerültek be az AM Shop-ba végignézegettem és jöhetnének is a Drag móddal szívesen
nyerni viszont nem lehet õket... -.- nem kéne sokáig húzniuk.... és egy kis érdekesség is:
lehetett nyerni BBS felniket azokat kivették és berakták ugyan úgy az újak közé magasabb SB árral ja és még akad IGC felni is SB-ért New matrica szlogen alatt <#banplz>
Alkatrész és skillek. 😊

légy türelmes

Megvettem jó gép, Tuningba mi kell neki?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

most én is igy vagyok 😄 fél órát earneltem az 1600ért de ugy meguntam mintha 1hétig csináltam volna xD
én megvárom hogy akciós legyen xD és legyen 1 kis vizuál pack is rajta xD
SUNNY84HUN
én ezzel vagyok így , drágaságom 😉

de hányok most már az earneléstõl

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Háj all a ZR1 megéri a pénzét?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

már is megnyugodtam hogy nem csúsztam le a 2. scionról sem és még akcióban megtudtam venni 😄 igy mostmár relax van xD ( fél óra alatt megnyugtattam magam és megcsináltam az 1627 SBt és utánna meg is volt a scion). ime a "kollekcióm" xD
SUNNY84HUN
bejön ez a dög nismo r34

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nekem akkoriban átlagban napi egynél több (1,valamennyi😊 Ultra alkatrész megvolt (talán azért, mert nem volt felhígítva a skillekkel a rendszer). Ma is megvan az átlag napi egy (1,0😊, ha játszom, nem csak szarakodok.

légy türelmes

Azzal, ha veszel 10 IGC-ért egy négyzet alakú matricát, ráteszed a kocsira, alaposan kinyújtod, hogy mindenütt fedjen, majd fekete színt állítasz be neki. 😊

légy türelmes

Nagyjából értem, mit mondasz. Korábban félrevezetõdtem, mert azt gondoltam, általános igazságról beszélsz, de most már értem, hogy nem, hanem a tiédrõl.

légy türelmes

Srácok nehari, hogy képekkel zaklatlak titeket, de szerintetek mivel tudnám még feldobni?

Akkor sem ingyen vette és mivel ennyi autója van, így még lengyelbõl se volt annyira olcsó mert nyilván vette hozzá a partokat mert akkoriban nem nagyon adta az alkatrészt. Én pl 50k -t költöttem csak bodykitre , hogy nézzenek is ki valahogy a kocsik. Turbo-t nem vettem mert nekem a Carrera S kellett és akkoriban én még csak figyeltem, hogy már van Turbo is a játékban és hû de szép de boostra eszemben sem volt költeni. GT3 RS-t meg jóval késõbb vettem hiába mondta mindenki, hogy hû de csuda jó. A1-et azért nem mert nem tetszik hiába megy jól. A Charger SRT8 sem tetszik igazán, a régi viszont bejön de most nem kapható pedig E osztályba jó lenne. Audi TT-m van az még tûrhetõ is néha.
tutuhawer
A lengyel import elõtt a Porschét megvette, utána pedig jól látható a lengyel befizetés. Akinek olyan autói vannak, amiket én írtam, azok -a magyarok nagyja - starter packot vett, és már az elején megvette az autókat. Aki Porsch turbot vett anno... az nálam sokat ér, elismerést.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
tehát õ az a játékos, akinek van sok boostos tétele, de le is szarhatja, mert minimális az értéke... Sose volt értéke, így helyes

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
ránézek a gépparkra és sokmindent látok. A TIER321 gépparkja nem komoly és õ nem befizetett és csalt utána a végén, hanem szétcsalata az agyát és utána lengyelezett - gondolom... Meg nem is régi játékos. Tehát nem jó példa a nagy boostos, nagy pénzes játékosra, aki értelmetlenül csal
http://nfs-s.com/nfsw/TIER321/20111114004519

<#idiota>

Ez vagy butaság, vagy nem értem.

légy türelmes

tutuhawer
<#taps>

SUNNY84HUN
<#integet2>

<#nezze>

ezt ide is beírom : mai nap parkolok le kecsó belvárosában éppen , nagyon ismerõs autó áll a parkolóban 1 régi szürke 97es renault mégane , szépen begurulok mellé kicsit megberrentem a dögöm hogy jelezzem megjött a vti betyár 😊 , kiszállok és ki ül az autóban ? az oktatom akivel 2002 ben raktam a jogsim , üdvözlöm tiszteletemet teszem végigmér engem vett pár pillantás a dögömre látja valami móker autó erre megszólal tudta õ hogy anno koporsó kulcsot ad a kezembe ( mert akkoriban sem voltam low 😉 ) csak rajtam áll mikor nyitom meg

Kiestem(vagy ezt is mondjam angolul?).

tutuhawer
Akinek igazán sok a pénze a játékban és igazán nem akar csalni, mert értelmetlen, azkonak elöl van jól láthatóan a porsch turbo, az A1, a Murcielago, a Z4 talán, vagy az Audi TT vagy mindegyik. Körülötte látható , dodge charger srt8 vgy dodge viper, jó eséllyel juggernaut edition , szóval az autólista egy bemutatkozás is kb. Az én listám elárulja, hogy a Lancia Delta elõtt milyen autóim vannak, és utána mik vannak. Könyvjelzõ a Lancia , a többeiknek meg mondjuk a Porsche vagy az A1. Akinek az van, az már döfi

A felsorolás.

légy türelmes

tutuhawer
milyen listám?

Haggyámá 😛
Igaz, jó lesz? 😛

A listád mitõl komoly? Mer' én kb. minden rajta lévõ kocsin nevetek. 😊

légy türelmes