Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, mûködik. Akkor kész a fórum új verziója, Chicane-el, menüvel, Bannerrel, stb. 😄

Project D|Rare Car Collector|

Ryder159
Na az éjjel megálmodtam, hogy lehetne betenni a chicane fejlécekez is, és nálam mûködik.
Ha valaki van itt, akkor mondja meg hogy nála is jó-e minden, látja ez a sajátját, és lentebb XXPROSTREET fejléce is látható e. Ajánlott egy CTRL+F5-el frissíteni. Köszi...

SUNNY84HUN
ezt meg csak úgy a nagy nissanosoknak <#hehe>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
hát ez igen f@sza

c classos pálya <#wilting>

ez meg nem tudom miért vette magára bent volt a futamon ,lehet neki is koszos volt a lelke

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

trakk
Na igen, az egy dolog, hogy az Infinitit elírták, de az még jobb, hogy a G35-höz nincs is bodykit. <#taps>

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Sziasztok!

Magyar rekord: Northbay&Harbor 2:04.1, rapid fire nélkül Pagani Zonda Cinque-val, csak még nincs frissítve

Simraceway: tigris013

SUNNY84HUN
igen én is örülök neki , sokba volt eddig , de nem 1 hét alatt állt össze , bár már nem olyan a szerelem a száguldozás meg a bütykölés iránt mint régen már kopik az iránta érzett vágy mert a családom fontosabb ,ha szeretnél valamit tudni vagy kérdezni gyere oda ha látsz ne itt írogass offolj mert agyonvág Chris <#nevetes2>

A csalókal itt semmit nem tesznek , én is akit 2éve jelentettem meg küldtem videót képeket még vígan játszik 1 hete lobbyban is volt velem és ugyan úgy csalt <#boxer> a wowról hallottam hogy ott baszkódják a csalókat ki rendesen.. <#rolleyes>

Select Manufacturer Body Kits on Sale for 50% Off!
Porsche, Volkswagen, Ford, Ford Shelby or Infinite

gduck
Hopsz, mi ez a lvl60 ? Egyre messzebb leszek 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

sorry hg kis off :
ez tök jó hogy megépítettétek én nekem is álmom jobban megvariálni a toledot , mennyibe fájt ez eddig neked , szoktam vagy is szoktuk látni hogy sokat krúzoltok meg centrum parkolóban is gyülekeztek esténként 😊

+++++++++++++

a csalók engem kikészítenek nincs valami program ami tíltja ezeket vagy valami a szerveren , én anno wow oztam és ott volt hogy 10 ezer embert kb kivágtak csalás miatt , nem foglalkoztak vele hogy fizetõ vendég volt vagy sem , .. itt is azt kellene <#zavart1>
srácok, olyan érzésem van, mintha duplázó lenne a worldbe... 32 ezer chas-t kaptam gemért meg 54 ezer xp-t!!!
lorci
Ezen a videon se látszik a kártyaválasztás és ennek a videónak is kb olyan a minõsége mind amit én felvettem.Ha ennek elfogadják akkor kapják be stat oldal adminjai<#mf2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Különösen azért mert el is lett váltva vagy 4x, meg a vége sincs meg. Azért dobtam be ezt, profin vált, mégis csillagos az ideje pedig csak 5. lenne. <#wilting>
Most nem akarok itt kukacoskodni,de a lefelé váltás a plusz nitrózásért az nem szabálytalan?Mert itt azt látom hogy 5-4-5-4 utána 6-5-6-5.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Pofás térkép.

tutuhawer
Helóheló
A Poseidon mindig feltette a videóit, nehogy kérdõjel maradjon. Ezt nagyon nehéz megdönteni, adu ász kell a kébe. A videóin meg kell nézni, mikor készült, a skilleket tekontve - elsõsorban.
VIDIA videóját megnéztem, hát a fene tudja, a kártyaválasztásba lesz, aki beleköt. Érdekel az ügy, mit mond majd a drag fõnöke. A végén már igazán mindegy lett volna, hogy akad a játék vagy sem, az odõt és a skilleket, de fõleg a kártyaválasztást szépen be kell mutatni. Kíváncsi vagyok, mit mondanak. Nem semmi ügyesség nyomogatni a gombot, én összevissza váltogattam a fokozatokat a lambómmal...
Simracewayben kicsit könnyebb most a dolgom, a gázzal kell játszani, az autó végig. mind a 100 körben 4. fokozatban jól el van...Bõgetem a motort 55 percig, jó móka az is, meg a gyorsulás is

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

trakk
Egyébként ha már térkép, akkor inkább ez.

trakk
Eléggé egy átmeneti idõszak ez a mostani, április végéig nem lesz pontos ott semmi, szóval nézd el ezt nekem.

Ja hónap azt elírtam, de az sem sem stimmelt, fel volt cserélve.
Ezt régen kinyomtattam, még bölcsis koromban ráírtam, hova kell mennem, ha a rend õreit le akarom rázni a WRX-el vagy a Mazda3-al. És amikor még szentül meg voltam róla gyõzõdve, hogy az R8 4.2 teljesen versenyképes <#idiota>

Átírtam, de szerintem a Wikia jobb 😊

Van egy ilyen térkép is ha valakit érdekel mit, hol, hogy hívnak.
trakk
Nem hetek azok, hanem hónapok.
Az ötleted meg nem is hülyeség, lehet, hogy meg is csinálom majd, de csak egy külön táblázatba.

BONESAI
nfs-s mutatja az aznapi pályákat

NFSW: BONESAI

Amit lehagytam ma pl. B hét lenne, de az A jobban hasonlított a valósághoz.
Nem tudom mekkora meló lenne az, ha a lista felett/alatt lenne egy 1-31-ig tartó számsor link (a napokat jelölve) és abban lehetne külön látni csak az aznapit. <#email>
trakk
Más:
Chris, ugyan írd már át a Wikia-t Wiki-re plíz. 😊

trakk
Az ehavi lista megegyezik a decemberivel, a CR és Hastings kivételével, mert azok akkor még nem voltak bent. Azokon kívül mindennek stimmelnie kéne, de ha találsz mást is, szólj és javítom.

goregrind
nem volt yooo 5let! Van egy erõs indokom rá, hogy miért! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Kiegyenlítettem a menüt <#idiota>

Áhh..Az nem is volt köztük. 10perc talán.

goregrind
Vót ám, de a nagy agyammal kiselejteztem! <#idiota>

..pedig pont nekem van herótóm a dubsteptõl általában 😄

A térkép.

#61243 Nem csak ma nem stimmel, többször észrevettem már, bár lehet azóta már frissült.
Wut térkép? volt térkép? <#banplz><#banplz>

#61051 meg vannak a forrásaim <#zavart1> kicsi a világ <#integet2>
BONESAI
Abból tudom pld, hogy egyik napról a másikra hagyjam-e leharcolva az F1et ha van valami A-s pálya

BONESAI
A pályás-napirendes cucc nagyon hasznos szerintem

trakk
A napirendért én vagyok a felelõs, úgy látszik, tizenötödikénél becsúszott egy baki, de már javítva.

goregrind
dobja be valaki a linket ahhoz, most melózok a menün...

goregrind
A térkép az én bakim... <#zavart1>

HG: A térkép direkt nincs a linkek között? A pályák napirendje meg nem mindig pontos (pl. ma sem), bár utóbbit nem tudom ki frissíti. <#fejvakaras>
trakk
Hát, legalább valakinek, fórumon elég egybehangzóan megkaptam, hogy idegesítõ a zene. 😄

Köszke. Ritka az, amikor megtetszik egy Dubstep 😄

BONESAI
F1-em többet megy nitró nélkül <#nevetes1>

trakk
Excision & Downlink - Crowd Control (Delta Heavy Remix)

Mosógépmuzsika címe?

http://picturepush.com/public/12422696 itt a link ha valakit érdekel, szerintem egyenlõre nem megy rosszul
megfuttatam a lexsust😊
Akkor az info megerõsítve <#nevetes1>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Jól hiszed <#vigyor>