Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Ha valaki van itt, akkor mondja meg hogy nála is jó-e minden, látja ez a sajátját, és lentebb XXPROSTREET fejléce is látható e. Ajánlott egy CTRL+F5-el frissíteni. Köszi...

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
c classos pálya <#wilting>#wilting>
ez meg nem tudom miért vette magára bent volt a futamon ,lehet neki is koszos volt a lelke

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Magyar rekord: Northbay&Harbor 2:04.1, rapid fire nélkül Pagani Zonda Cinque-val, csak még nincs frissítve
Simraceway: tigris013
A csalókal itt semmit nem tesznek , én is akit 2éve jelentettem meg küldtem videót képeket még vígan játszik 1 hete lobbyban is volt velem és ugyan úgy csalt <#boxer>#boxer> a wowról hallottam hogy ott baszkódják a csalókat ki rendesen.. <#rolleyes>#rolleyes>
Porsche, Volkswagen, Ford, Ford Shelby or Infinite
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ez tök jó hogy megépítettétek én nekem is álmom jobban megvariálni a toledot , mennyibe fájt ez eddig neked , szoktam vagy is szoktuk látni hogy sokat krúzoltok meg centrum parkolóban is gyülekeztek esténként 😊
+++++++++++++
a csalók engem kikészítenek nincs valami program ami tíltja ezeket vagy valami a szerveren , én anno wow oztam és ott volt hogy 10 ezer embert kb kivágtak csalás miatt , nem foglalkoztak vele hogy fizetõ vendég volt vagy sem , .. itt is azt kellene <#zavart1>#zavart1>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A Poseidon mindig feltette a videóit, nehogy kérdõjel maradjon. Ezt nagyon nehéz megdönteni, adu ász kell a kébe. A videóin meg kell nézni, mikor készült, a skilleket tekontve - elsõsorban.
VIDIA videóját megnéztem, hát a fene tudja, a kártyaválasztásba lesz, aki beleköt. Érdekel az ügy, mit mond majd a drag fõnöke. A végén már igazán mindegy lett volna, hogy akad a játék vagy sem, az odõt és a skilleket, de fõleg a kártyaválasztást szépen be kell mutatni. Kíváncsi vagyok, mit mondanak. Nem semmi ügyesség nyomogatni a gombot, én összevissza váltogattam a fokozatokat a lambómmal...
Simracewayben kicsit könnyebb most a dolgom, a gázzal kell játszani, az autó végig. mind a 100 körben 4. fokozatban jól el van...Bõgetem a motort 55 percig, jó móka az is, meg a gyorsulás is
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Az ötleted meg nem is hülyeség, lehet, hogy meg is csinálom majd, de csak egy külön táblázatba.
Nem tudom mekkora meló lenne az, ha a lista felett/alatt lenne egy 1-31-ig tartó számsor link (a napokat jelölve) és abban lehetne külön látni csak az aznapit. <#email>#email>
Chris, ugyan írd már át a Wikia-t Wiki-re plíz. 😊
DISCORD: grimanddark
NFSW: BONESAI