Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öm mindight club los angeles???<#idiota><#idiota><#idiota>
Ó, a Midnight Club hivatalosan csak PS-re jelenik meg a kezdetek óta. Én is játszottam már emulált példánnyal, nem gyõzött meg.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

RoboKutya78
Mellik játék ez?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
bones féle sor nem teszteltem
Engine: Velociocm (Kék)
Induction: Velociocm (Kék)
Transmission: Ursa (Zöld)
Suspension: Ursa (Zöld)
Brakes: Medion (Sárga)
Tires: Ventura (Piros

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nem vagyok 370Z szinten Forever Alone 😄 Fene

Project D|Rare Car Collector|

RoboKutya78
Ötlet nem lenyúlni😊

lehet 😄
Ennyire sok a magyar nyertes? 😄

Srácok 370Z roadsterhez tud valaki egy színsSÖRT?
Na, van beacon 😄 Egy-két kör megy Nismoval és R8-al, fakje.
Egy tisztességes 1:23 megvan az oldschool GT2-vel. 1:27 Nismo és 1:28 R8. Audival még javítok.

Úgy van.

trakk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az IE8 egy buta böngészõ, kár is vitatni. <#crazya>

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

RoboKutya78
kezd értelmesen kinézni a fejléc grat 😊

Mert minden kis gyorsulás számít. A sling nem sok, de csak ad egy kis pluszt is. De mivel az neked is lehet, hát nyom egy kis egyebet.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ha már valaki speed hackel, mi a jó anyjáért nyom mellé sling-et, nooormááális!? A mágnest már meg sem említem! <#wilting><#falbav>

Más: ki cseszte a fejlécet …
mert újra látom … <#hehe> meg a makró ablakban nyílik … <#eplus2> és igen Krisz, IE8 alatt! <#mf1>
Jaja.

Azt tudom. Csakhogy mondjuk neked, meg nekem a nissan matyi jobban esett.

Még van.

A Nissan, azért jobb volt, neeeem?

Tegnap óta 😄

A jó hír: van Renner, mint TopUp ajánlat. A rossz hír: 17.500 SB-s feltöltéstõl. <#fejet_falba>

SUNNY84HUN
eléggé csúnya az a sebesség amivel mentél , még s classban is megírigyelné az f1 is 😄
gondolom meglökött szépen párszor :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

azaz 😊
WaTtaFak road 😄

Ezzel vigyázzatok WTF Roadon - nagyon nyomja a hülyegyerek (mágnes!) a versenyeket egymás után, fáradhatatlanul.

És igen, azért juggeres kocsival nyomja hogy...

Srácok,gondoltam szólok,hogy nem mûködik az ingyen speed boost topik. Rákattintok,elõhoz egy új oldalt,és halott linkre dob.

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

Gondolkodok rajta. Nagyon sajnáltam, hogy nem tudták idõben befejezni de elég szutyok volt az idõ. Cserébe jókat röhögtem néhány ausztrálon ahogy hülyültek az esõben
goregrind
Nem, én ilyen kis tudatlan vagyok és nem tûnt fel a neve kapásból! És miután mögötte haladtam (már amennyire bírtam) az sem tûnt fel, hogy úgy száguld, mint a single futamokban a damilos autók! Az sem tûnt fel, hogy az S emelkedõ után ahol van a nagy ugrató a táblával, ott úgy szárnyalt mint egy boeing! Majdhogy nem a benzinkútnál landolt! Szóval nem, nem tudtam én semmit! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

BONESAI
Ja hogy te nem tudtad hogy csal? Sajnállak <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

goregrind
Mint ahogy az a tisztelt versenytárs nevén is látható, õ soha nem nyúlt semmilyen illegális eszközhöz! Õ teljesen tisztességesen verszenyzett és versenyzik a jövõben is! Ráadásul négy csillagos skill-ek és alkatrészek vannak a tarsolyában, szóval neki nincs is szüksége semmiféle külsõ alkalmazásra! Legyünk büszkék sz ilyen játékosokra! <#taps><#idiota>

Ok, most picit nem mírtam igazat! <#zavart1>

Ryder159
ja mondjuk ez is igaz. Jobb lenne ha a magyar ranglistás helyezést tudnánk kirakni, de az szerintem lehetetlen, legalábbis az én programozói tudásommal.

<#taps> Pontosan. Ennyi.

Megj: Nissan matricák beújítva <#szeret>

Inkább alszok

Jövõ héten jönnek az új IGC járgányok. Jaj de várom már. Jöjjön már a Miura (legalább)!

Lesz rajtam kívül más Forma-1 fan, aki megnézi az Ausztrál Nagydíj idõmérõjének végét éjjel 1-tõl élõben az M1-en?

tutuhawer
Én mindig azt mondtam, hogy nem fontos az összesített helyezés, egy-egy kedvenc pályánkon odatesszük magunkat igazán és már elégedettek is lehetünk. Valakinek lehetõsége sincs, hogy minden pályán jó feltételekkel menjen, nem is lehet elvárni. Nem is várja el senki, hogy mindenáron lépkedjen elõrébb a most kezdõ játékos, csak szerintem egy minõsítést ad a nevünk mellé a ranglistán levõ helyezés, én pedig a fórumban feleslegesnek tartom. Akit érdekel, hányadik vagyok, az megnézi a profilomat rákattintással.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Igen, fejléc kihúzása, de én a stat oldalt nem találom fontosnak. De ha kell, akkor legyen.

Ryder159
igen arra, plusz szélesebb lenne a fejléc, mert láttam hogy van akinek nem fér ki a mottó

BONESAI
Gondolom a ranglista összesített helyezés. Én jó ötletnek tartom

Öhm..rank?

Viszont hosszútávú bokros teendõim miatt bizonytalan ideig hanyagolnom kell a játékot. Tegnap már össze se szedtem a kavicsokat.
De a fórumot követni fogom, hogy ne maradjak le az újításokról.
Azért függesztem fel a játékot, mert elvett sokkal fontosabb dolgokból értékes idõt, ami a továbbiakban mérhetetlen luxus lenne a számomra.
Remélem nem húzódik soká ez, legfeljebb 2-3 hétig.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ryder159
Ha minden jól megy akkor a fejlécben megjelenne a Rank. Elõször is el kéne dönteni hogy kell-e vagy sem, másodszor hogy hova

A menü tényleg jobb lett, átláthatóbb.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Chris: A hivatalos nyereményjátékok leírásáért kaptál egy zöld pluszt.

Kipróbáltam valamit, de balra húzza a menüsort 😄

goregrind
...a térkép hun-é van megen fõnök úr... <#idiota>

trakk
Hát ez gyönyörû egy menet volt, alig láttam valamit.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

BONESAI
Nem, nem szabálytalan. A profik így csinálják.
Legközelebb majd jobban figyelünk a videózásra, VIDIA meg feltölti HD-ben Youtubera. Úgyis tervezünk még javítani ott, nemdebár barátom? <#smile>

Ryder159
De, mivel a Chicane profil linkjei csak egy c betûben különböznek. Aztán azt beíratni a megfelelõ helyre. +award❤️>+

Amint írtál, átnéztem és egybõl levágtam 😛
De, semmi egyéb? Gondolom nem csak egy rohadt CÉ betû kellet? 😄

Ryder159
Akkor fasza. Nézd meg a kódot, szerintem érteni fogod a változást. Kell még egy olyan 3 vonásos elválasztó a végére, és ha APEX szerver akkor nem írsz utána semmit, ha Chicane akkor egy c betüt...