Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meddig lehet jelenlegi ICG-ket venni?<#nemtudom>
20 perc múlva CGS. (Azt hiszem a Chicane szerón)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ohh. Köszi! <#idiota>

Rexinfernum: Fején találtad a szeget. Ugyanezekkel van "bajom" nekem is. Tény hogy lehet brutál jó idõket futni, de úgy érzõdik, mintha az én/mi autónk kevesebb lenne azonos körülmények mellett is. Szóval értetlenkedek néhol továbbra is. Azt tudom, hogy egy-egy jobb idõért vért okádok és üvöltve nyomom a nitrókat és messze nem olyan szép az én futamom, mint amit jó pár rekord videón látni. Lehet napi 12-16 órát kellene tolni a játékot, mert a versenyszámok alapján, a "profik" is ezt teszik. De lehet "csak" generációs különbség van az õ tudásuk és az enyém között. Meg az a napi tíz óra meló sem tesz jót a reflexeknek, sem a türelemnek. De sebaj, kicsit többet költök nitróra, meg mysterire, aztán nekiesegetek. És tolom ész nélkül <#idiota>

Zonda Drag

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Ok, elhiszem a profizmust meg a kilométereket. De amint az elõbbi videón is látható volt, úgy ezen is megfigyelhetõ, hogy az új skill rendszer elõtti. Akkor én még porsche huszár voltam ezerrel, ment is mint állat! De ha véletlenül picit is falhoz csaptam, nem tapadt mint a 3 napos fika, mert az NFS fizika idióta! Ez tény! És nézd meg az alábbi videót 0.22-0.25 közt, a kanyar elõtti falazást. Egy picike lis kilengés csak szinte észre sem venni. Na, ez a varázslat ám! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

És azmiaz???? (I am noob?)

Kivették a Sleight Runnert.. ideje volt.

Igen. Ez a nagy kérdõjel bennem is ott szuszog már jó régen, jó pár nagy név és videóik kapcsán. Én még nem találtam rá legitim magyarázatot... De tény hogy hihetetlen profik tudnak lenni.

BONESAI
Videón futának néznek ki a köreik, az igaz. De ha megpróbálod lefutni õket akkor rájössz, hogy lehetséges idõk mind

NFSW: BONESAI

Kilométert. Jó sokat <#wow1> Tény hogy félelmetesen uralja az autóit. Egy trófeám is akad tõle, ahol nem bírt az RTR-x-emmel <#eplus2> Szép is az a kép (nekem:-) )

goregrind
...meg hogy a répába tapad ez ilyen sebességnél a kanyarokban? Mindegy, részemrõl IT'SAMAGIC kategória, nem agyalok ezen! <#idiota>

goregrind
Ennek a poseidon pofának olyan szinten startol majd tép végig a pályán az összes autója, mintha p*csánrúgták volna! Mi az isten nagy pálcáját tett ez bele???

BONESAI
SPEEDBOOSTER27el megyek.. lazán ment egy 3. helyes idõt Skirmishen <#rolleyes> (22.70)

Mondom engem nem érdekel, de a beérkezett idõt nézik nem fogják kockázgatni (nem is lehet). Itt egy jó régi videó rosszul felvéve (low), de jól feltöltve és a vége kristály tiszta!
Támogatva 😄

Jár a zöld pirospont <#taps> Így kell ezt csinálni.

goregrind
Tõlem aztán lehet qkázni a statot, nem azért játszom! Elindítom (ha indul), ki egy masina a garázsból és gyia! Az sem érdekel, ha 10-ból 20-at veszítek, a lényeg a száguldozás!

BONESAI

Ebbõl már tényleg látni, hogy 19.62-t mutat amikor beér. Általában 0.02-0.03at kell hozzáadni és megkapjuk a végsõ idõt. Az ideje a stat oldalon pedig 19.641, tehát nem fogják más idõhöz asszociálni, hanem ahhoz amit ezen a videón futott.

Nem kötekedésbõl, de én ennyit látok belõle és nem a játékban kell a full minõség , hanem a felötlésnél (HD), mert itt nagyon leromlott, és én ebbõl 21,04-et veszek ki , de lehet más is!Nem mintha annyira érdekelne a ranglista!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Látom, egyszerûsödött a linksor. Tetszetõs.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

BONESAI
Szerintem látható, de majd elválik. Akadozik a játék ha HDben veszi fel, az a gond.
Szerintem viszont elfogadják neki, már csak a többi dragos helyezésébõl kiindulva is.

Biztos az én szemem a rossz, de én nem látom sehol (homályos), ha az eredetin látszik HD-ben kéne feltenni egy jó konvertálóval, mert így szar se látni belõle.
BONESAI
Hát akkor dobhatod a statisztikát a kukába.. sajnos a drag is fontos a jó helyezéshez.

goregrind
kötõjel missing... azaz azért a 9-15 másodpercért...

goregrind
Eddig nem igazán voltam az a nagy drag fanatikus, de most a sok-sok videó után, amit végiglestem eldöntöttem: LESZ@ROM a drag-et,azért a915 másodpercért nem éri meg! <#zavart1>

Szeva! Gratula a rekordért szép teljesítmény. Az már máskérdés hogy el is fogadják-e. Menjél pár kört Perfect10N-el, ahogy én szoktam mert néha beszokodt hívni groupba és mentük pár privátott és ki is vette a csillagos idõimet

Simraceway: tigris013

BONESAI
Teljes képernyõ, tedd 480p-re. A végén amikor beér látni hogy 19.64 az idõ lent (nem fent az aranyozott bizbaszban, hanem a kocsi statok alatt). És látni fogják ha ránéznek a profiljára, hogy melyik idõrõl van szó

Hol?? Igen itt látszik és 480 (az is low-on felvéve) az nem felbontás, minimum 720. Le van vágva a vége, így nem bizonyít semmit!
Paypal-al nincs ilyen gondom. Almalé lehúzva, de ma már nincs erõm ip címet bujtatni-rejtegetni. Meg hátha addigra a 8000 mellé is odakenyik a nismo-t. Az pazar lenne. De 8080-nél többet most nem bír el az államkincstár, sajna.

10 perc míg a jelszót elfogadja és erre utána error 😞

Biztos nem haldokol.

Mi a tök van a szerverrrel??????

BONESAI
Látni az idõt is

A budaörsi Tecsó nyitva van! <#mf1>
Azért mert csak versenyre, meg TE-re ad!
Out-on ügyesen befejezve 60-70, ha dob egy 20-ast is akkor 100 adogat. <#vigyor>
Dettó. Én mindjárt, de, ha nincs elég PSC-m én megfejelem az almaleveim.

Remek hír. Reggel ip varia és bevásárlás.

Én mért nem kaptam dupla cash-t meg rep-et a TH-nál?<#fejvakaras>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Nincs boost és ez a garázshely egy nem fizetõs profilba kell, mert a Lambot elbarmolták és alig megy, ha eladok 1-et akkor is 0-án lennék és kéne a GTS. A Sponsorpay-hez is hülye vagyok eddig ha összejött vagy 20 boost sokat mondtam, meg idõm sincs azzal szarakodni órákon át.

#61190 Ezt így elfogadják? Pont a vége nem látszik!!
lorci
Köszi!
<#worship>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

BONESAI

lorci
Oda jót raktam lesd meg (remélem)<#smile>

lorci
Ebbõl látszik, hogy nem raktam még videot<#zavart1>

BONESAI
Ha ezt raktad be akkor picsában vagy <#nevetes1>

Megszokott muzsika <#idiota>

Spoiler balhé következik:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NISSAN VINYLEK VÉGREMÁ'

#61162 erre akart menni.

Chris fasza a menü, grat hozzá, tényleg egy kicsit jobbra kéne tenni.<#idiota>

BONESAI
Szerencsére készült videó

És 500 SB? 😄 Vagy Sponsorpay?

Én sem vagyok nagy FB bajnok, szóval, gyorsan összeszerelem a székem, mert szétesõben, aztán kiagyalok valamit, legutoljára 11'-ben mûveltem ilyen meghívásos bulit.