94802
  • tutuhawer #10437
    nem rossz a pursuit se, de bizony ott olyan nagyokat nem ad, mert az nem is olyan nehéz. Én is csinálok a kis profillal 20-30 másodperces üldözéseket, ha nincs kedvem máshoz vagy beszélgetek vagy kell powerup. Ami jó, az természetesen a privát a haverral, felváltva, mindegy, hogy 5-5,10-10 vagy 20-20 győzelem zsinórban, meg a multiplayer is, csak ott nehezebb nyerni. De az érzés, az felbecsülhetetlen.
  • XFeckaX
    értem.én csak a pursuitokat tolom mint álat,mert verseny még annyira nagyon nem megy.de ilyen 2-3-max 4%-os cuccokat dobál csak xD
  • tutuhawer #10435
    jaja, kártyából esnek a tuti cuccok. De nem az 50000 dolláros kék kártyából, onnét csak szökőévente- az se biztos. Nyerni kell versenyeket, jó helyeken, akár privát futamokat akár multiplayert és akkor lesz cucc a kocsiba
  • SUNNY84HUN
    m3 de én 959 el is sok m3 at elvertem már.. ( bár az tapasztalatot kívánt )
  • XFeckaX
    okés.köszi az infót :D és motorbol honnét tudom a legjobbat bele tenni?.. a 13%-osat a "kártya" dobálja csak? mert eddig olyat nem dobott.. :S és sztem egy darabig nem is fog..
  • tutuhawer #10432
    én elfogult vagyok, M3-as BMW-t mondok. Lehet, hogy egy árnyalattal jobb a 959(ezt úgy hallottam), de az M3 talán stabilabb. Nekem mindenesetre könnyebb vele menni.
  • XFeckaX
    hali fiúk.kaptam egy lvl 30-as accot havertol, és már lvl 40 lett 3 nap alatt. 68 órám van 7 nap alatt xfire profilban xD ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: szerintetek tier3-ból melyik autót vegyem lvl 40-en?
  • VNORBIKA13
    Sajna ak majd hónap meg látod a verdám naon zsír lett a nisanom :DD,UI vegyé fel facen ha azt viszi az otani gép xDD
  • tutuhawer #10429
    Akkor írj oroszul, ha az jobban megy. Munkaidőben meg nem tudok játszani... Nem viszi a gép a játékot, pedig próbáltam
  • VNORBIKA13
    oks de szerintem is a a drift a legjobb a megoldás de szerintem a dragba egy baj van hogy pl nissan silvia vs murci (1000% a nissan nyer 10p re othagya a murcit xDDDD) ,am privibe tutu ha tudc gyere fel unatkozok xD , jah és bocs ha még mindig alig rakok veszőket magyarbol szar vok :D
  • linimil
    Csiles kifejetenéd bővebben? Mert a drifthez sosem használtam manuális váltót a régebbi részekben se, nem egy szimulátor ez. Ha valami balfasz aki ütközik állandóan, akkor megvered nem kell vele tőrödni, ha meg normális akkor úgyis figyeltek egymásra. Dragban manuális váltó kéne, ez most azért lenne gond, mert az emberek bénák vagy, a készítők mondtak valami tényt is? Mert technikailag megoldható, bár biztos nem kis ideig állna miatta a játék, sőt bármelyiket is raknák bele. Leprogramozni, meg utána megnézni autóként és tuning csomagonként jól kezeli-e a game(nem fő be a motor pl), az megint csak sok idő. Rendes kiadás előtti teszt lenne.
  • tutuhawer #10426
    ezt mondom, ez a formula drift-szerű megoldás egyelőre balesetveszélyes lenne, meg úgyis kb fél év múlva jön szerintem.
    Egy privát dolog is: nagy kérés, hogy vesszőket is tegyél a szövegedbe, mert nehéz kicsit kibogozni - legalábbis nekem.
  • VNORBIKA13
    Lehet mert csal egy kicsit a mérőő de az is jóh ötlet lenne egy formula driftes pálya és azon kéne driftelni az jóh lenne de egy drag csak egynek lenne jóh hogy meg mérni menyivel mész semmi más :P
  • tutuhawer #10424
    a drift egymás mellett legalábbis érdekes, mert ha el is akarod kerülni a másikat, akkor is ütközés van, ne menjünk bele, hogy miért. Ha meg külön pálya van és pontszámlálás, akkor az MMO rész nem érvényesül szerintem. A gyorsulás úgy van, ahogy csiles írja, ezen kívül érdekes még, hogy mentem haverral, igaz 1 hónapja is volt már az, és én mentem mittudomén 280-nal, ő meg 300-zal, és én közelítettem felé, pedig kisebb számot mutatott a mérő. Nem tudom, ez ma is így van-e, de így nem lehet nekimenni a drag módnak szerintem.
  • VNORBIKA13
    mert ?????
  • RYO21
    Mi történt ezzel a topikkal???
  • VNORBIKA13
    nem kel manuális váltó me ezt megfigyeltem ez az autómata ami bent van a legjobb me az alap autómata az 8000 res fordulat helyet 6000 nél vált a játékba viszon pl a z4 emnek 8400 a ful fordulatszáma és 8300 nál vált mindig :DDD
  • csiles
    mindkettőhöz manuális váltó kell, arra meg azt mondták hogy macerás, ezért nem hozzák be... mindenesetre kíváncsi leszek rá...
  • VNORBIKA13
    Hát lehet de jóh lenne ha betenék de csak multiba vagy privibe lehetne azon menni de rremélem vmi gyorsulás ben lesz botrány nélkül de majd meghalgatom mit ir tutu
  • tutuhawer #10418
    ha beteszik a gyorsulást, jo nagy botrány lesz, de ezt majd este 9 után munkaidőben kifejtem.
    ha a deifttet beteszik, az is káosz, de ezt is kifejtem 9 után.
  • barack1997
    tutu pls rakj fel egy videót yt-rasupra-rol
  • VNORBIKA13
    Hát ha ugy veszuk akkor meg lehet csinálni most is 2 en 3 man a golf pálya egyik oldalánál és egyenesen a falig kel menni csak csuszik a pálya de am lenne ha raknának egy hoszu utat ahol lehet rendesen gyorsulni pl 300-350 ig :D
  • RoboKutya78
    ...és végre lenne értelme a viperem fel turbózásának:)
  • RoboKutya78
    Srácok nem tudom hogy gondolkodnak e a tervezők a gyorsulási versenyzés kivitelezésén de én mondjuk gondolnék egy ehhez hasonló színhely kialakításában és hasonló modon kivitelezném mint a golfpályát vagy a futballpályát:)
    a shift 2 ben szépen kivitelezték

• tutuhawer #10413
    kösz az infot, nekem pl hasznos volt, ennyire részletesen még nem olvastam a cuccról. Majd jövőre veszek is egyet, talán.
  • csiles
    Néhány újoncnak akik startert vettek:

-beírod a kódot a főoldalra, aztán annyi, ott nincs több dolgod, csak annyi hogy meglesed, jóváírta-e a boostodat.
    -belépsz a gamelaucherbe amivel eredetileg belépsz a játékba, ott is látni a boostot, ha látod akkor nó para.
    - bent vagy a játékban, kiválasztod a meglévő nickedet. kimész vele az utcára, majd vissza a garázsba. Elmész oda ahol autókat lehet vásárolni. Kikeresed a z4, cayman, supra autókat. namost az első helyen állnak a boostos autók, az minket nem érdekel, a style sávval váltunk autókat előre és hátra. Ha hátra megyünk vele, láthatunk újdonságokat, ott hátul vannak a cashért megvehető autók, de én a 0 (NULLA) boostos autót keresem. Ez mindig elől van de nem legelöl ami nekünk kell, tehát át kell nyálazni a kocsikat... megveszed, garázzsal együtt odaadja neked.
    - másik lehetőség hogy mikor ott vagy, ahol nicket váltasz, na ott kell újat létrehozni. Csinálsz egyet választasz neki egy autót. Na most ilyenkor adja a 60.000 pluszpént és a 7 vagy 10 napos (ez most lényegtelen) cash és rep erősítőket. Ha csak egy új nickre van helyed akkor megkapod mind a 60 k pénzt, és 95 ezerrel indulsz. de ha kettő újat tudsz csinálni, akkor feleződik, ezért indulsz csak 65 ezerről. A másik fele átmegy a másik új nickbe. A rep és cash erősítő nem feleződik, azt megkapod mindkettőbe.

Erről ennyit, ha ez se segített...
  • Frigyes54
    hat ..... hat..... ha a ceg az enyem lenne sem lennenek ilyen alkatreszeim. sajnos
  • VNORBIKA13
    az van csak kanyarokra a jól kanyargós pályákon vok jóh
    me ot nem kel nagyon a csucssebeségg
  • tutuhawer #10409
    pedig nem is vagyok jó sofőr, csak sok a tapsztalatom...
  • VNORBIKA13
    és behuzot kézifékel vagy lukvercbe is levertek xDDD anyi rutinom van mint égen a majom xDD
  • tutuhawer #10407
    van egy 17-es szintű sofőröm, 5 perc és belépek
  • chris1997
    ok menjünk!
  • VNORBIKA13
    ak versenyzek de ha ki áltok elenem az én pályámon egyelő esélyekel ak lehet ot tudlak titeket hagyni :D
  • tutuhawer #10404
    sose aláznak meg, mert te döntöd el azt. A szint, az autók és a pályák, meg a verseny Km is az én oldalamon voltak, meg chris pártján is, persze, hogy lehagytunk. A cuccok amúgy meg NEM team escape-ből estek.
  • chris1997
    :P
  • VNORBIKA13
    Na most megaláztak köc TCMCHRIS +TUTUHAWER minden autójukal levertek :P
  • VNORBIKA13
    nekem elég lenne egy 7-7-0 ás is egy db a z4 embe me csak egy sport váltójah van XD
  • chris1997
    T2ben van néhány alkatom :P
    persze milyen kell Street SPort vagy tuned??? XD
  • VNORBIKA13
    bameg honan vannak ilyen cucaid oszd meg me kéne egy két ilyen t2 be főleg xDD
  • barack1997
    Chris, legyen béke, egész nyáron unatkoztam senkivel nem tudtam gamelni, szar volt egyedül (néha bartuczkal toltam azt kész)