94802
  • CortezK2
    1000 hála + köszönet
  • bboyatty
    Alt+Z freeroamban és aztán H-betű.
  • CortezK2
    Vki tudna segíteni abban, hogy hogy lehet úgy képet csinálni, hogy ne látszódjanak a menük? Garázsban, és a városban is jobb lenne, ha nem látszódna a sok hülyeség a képeken ;)
  • High end PC #20178
    Köszi, ezúttal èn pedig ajánlottalak egy moderációra. A szöveged meg nagyon gagyi. Talán ha fele ennyi idős lennèk, mèg lovagolhatnál is ezen.
  • RoboKutya78
    anyád apád tudja meg mire költöd a zsebpénzed!
  • RoboKutya78
    idióta vadbarom remélem te leszel az első aki a boost miatt zakózol egy jó nagyot majd ajánlom a hackereknek az accodat
  • HS2k
    csináltál róla videót? :D
  • smokes
    cso tutuhawer!!!

kezdjem az elejetol de mar egyszer leirtam..
    1. a porsche-m nitro nelkul erdekes nekem keresztbe fordul meg csuszik
    2. nitroval meg felisborul foleg ha neki mesz egy autonak ,de masnak nem ???
    akkor legyszives irdmeg nekik hogy az enyemet csinaljak meg!!!
    elore is megkoszonem ...
    3. 423-at irdki neked , emlekszel irtam hogy nekem 410-et irt mikor menetkozbe nitroztam + slingsotoztam az ugratonal mikor taplra estem egybol borult, szal azert vagyok csalo, hat kosz szepen.
    ha cheaterkednek mint a tobbi sunyi akkor nem vennek boostot -se, meg nem vagyok olyn sunyi magyr mint akik vnnak paran tisztelet a kivetelnek hozza rakom, hogy van aki veszi a boostos autot de meg hasznalja a cheatet szal es meg rammol na ezeket kellene jelenteni, amugy meg utanam is nezhetnek tiszta az accountom errol ennyit de ezt koszonom hogy ezt hitted rolam ezt nem gondoltam volna .
    en segitseget kertem hogy miert csuszik es borul mint a haz mert mas auto nem sokan irjak szal nem ezt vartam errol enyit csao.
  • Overburner
    Burzsuj xD még igyis xD
  • High end PC #20172
    Hmm... megvettem az összes World kocsit, beleèrtve az Editionokat is, ès mèg mindig van több mint 600 ezer SB-m. Azt hiszem a játèkos karrierem, meg talán a World szerók èletènek a vègèig többè nem is kell SB-t vennem. Èljenek a lengyelek. Ès fuck EA.
  • B13A6
    Hakunamatata ...
  • Alien69
    Nem, ha CSAK annyi van a számlámon! Akkor a 813 forint DRÁGÁBB, mert nem tudja levonni, ezért ugye nem tudom megvenni.
  • bboyatty
    Hát ha azt mondod, olyan mint az exige akkor lehet érdemes az exige féle tuningot belepróbálni. Csak egy tipp.
  • HS2k
    Szerintetek ha csinálok egy teljesen uj accountot akkor érdems lenne kipróbálni azzal vásárolni? hátha beadja, végülis ez még kicsi.
  • Alien69
    Mondjuk az is érdekes, hogy az egyel kisebb ajánlatért "csak" 325 HUF-t von le.
  • doncsi1
    nem tudjatok RSR-be milyen szinu motor kell?
  • Alien69
    Én IS ezt látom: zl 11.25, semmi forint! Jelenleg 813 forintot vont le (nekem).
  • Overburner
    Jó ötlet jó ötlet :D Legalább beleférünk xD
  • janihunk
    Nekem most egy 265mb os frissítést szed. Mi ez?
  • CortezK2
    Jah amúgy üdv mindenkinek, gondoltam ide is felregisztrálok ;) ha megoldható, én is kérnék ilyen frankó worldös fejlécet;) Nick: CortezK2
  • chris1997
    a válasz igen :P
    a 7.-ik
  • chris1997
    Szabi????
    Megint benne vagyunk a TOP fórumoknál???
  • Bullitmustang
    naggyon jók lettek
  • G4RY21
    Itt vannak a képek amiket fentről, az állomásról csináltam.

• SACONEX
    nekem eddig jó volt, most meg durván laggos, 2perc volt mire megcsinálta a kocsit xD
  • Bullitmustang
    nekem sem elérhető
  • CortezK2
    Engem meg haveromat kidobott.... de egész nap laggolt. Jah és groupban voltunk, 1 channelen, és nem láttuk egymást
  • SACONEX
    nektek megy rendesen a szeró??
    nekem nagyon laggol..
  • SylarHun
    A legvégén pedig forintban kell látnod az összeget (819,-HUF)
  • HS2k
    és valós címet adtam meg google maps alapján
    Pañska 67
    WARSAW, Poland 95008
    Poland
  • HS2k
    Valószinu mert ez fogad paypalon: Opisy
    62,500 Speed Boost and a Porsche 911 Carrera RSR 3.011,25£±czna warto¶æ pozycji11,25
    Suma 11,25 PLN
  • SylarHun
    És rendesen Lengyel országot állítottál be?
    Annyi, ha zlotyiban jelenik meg a végösszeg.
  • HS2k
    kétezer forint van rajta és állítólag csak 800-ba vagy 900ba kerül ez az okosság, vagy tévedek?
  • SylarHun
    Na ez meg azt jelenti, hogy nincs pénz a kártyádon.
  • SylarHun
    A játékba is az új emaillel tudsz csak belépni?
    Mert akkor lesz csak jó, ha ott is azt kéri.
  • HS2k
    An error occurred while processing your request. If you canceled your purchase at the third party payment website, this error is expected. Code: NU1010
  • HS2k
    valószinu tuleroltettem a dolgot, mert változtattam és így is ugyanez az uzenet fogad :(
  • SylarHun
    Nem egyeznie kell az emaileknek!
    Egyszerűen amit most használsz a worldben már nem jó a paypal-os vásárláshoz. Meg kell változtatnod az EA fiókodban. Különben SOHA többé nem tudsz Boostot vásárólni.

Nekem is ugyan ez volt a hiba, amint megváltoztattam már ment is a tranzakció.
  • peeter014
    ott vok én is!! balról a második! :)
  • HS2k
    ugyan az az email címem játékba, weblapon, és paypalon is. mindenhova ezt használom. :(