94802
  • Bullitmustang
    Aman to that Brother!!! Erre vártam már mióta vetették a mappába gondoltam meg is tartok rá 20000 boostot hátha drága lesz de így lesz miből teljesen felpöckölni :D
  • bboyatty
    Nincs mit, már csak egy óra ha minden jól megy és visszaáll a szeró.
  • Ryder159
    óó az jó, köszönöm
  • bboyatty
    5500 car dealerben ha jól tudom.
  • Ryder159
    Van MP4, és persze hogy nem megy a szeró. Legalább azt áruljátok el hogy mennyi az ára...
  • Bullitmustang
    tudunk valamit az MP 4-12C ről? azt láttam hogy betették de hogy mennyibe kerül esetleg mit tud?
  • SUNNY84HUN
    majd kiderül mi lesz hányva fogunk sírni vagy nevetni olyan meglepit kapunk
  • Zsolti89
    Sziasztok rég írtam ide, bár mindennap olvasom a fórumot. Gondoltam én is veszek ilyen olcsó Boostot ha még lesz. Az érdekelne hogy a Pay Pal-nál mikor regizem ott nyugodtan lehet Magyar beállítva? És ha össze van kapcsolva a bankkártyám a pay pal-al akor ugye tényleg nem lehet utólagos levonás belőle?
  • bboyatty
    Bazz, délig??? Mi a fenét tudnak csinálni? Itt öl meg az unalom. Remélem valami látványos dolog lesz, mert kicsit lapos lett a játék számomra.
  • Tarpi
    Nem volt kedvem elmenni dolgozni, de úgy látszik az ea ,,I, is azt akarja, hogy menjek.
  • Netburger
    Lehet h most javítják az olcsó Boostot :D
  • CortezK2
    " The servers are currently down for scheduled maintenance. Thanks for your patience. " Én nem láttam sehol, hogy előre tervezett karbantartás lesz, de biztos. Mondjuk azt meg gondolom nem írják ki, hogy bocs, elb@$ztunk vmit, pár órán belül észrevesszük :P
  • Netburger
    nem megy a world :S
  • Netburger
    Mberek akkor ez a lenyeles trükk még mindig működik és totál bizotnságos?????
  • bboyatty
    Nekem már 10es streakem volt...:(
  • bboyatty
    Fasz ki van ám, most akkor ugrik a streakem? Verseny közbe baszott ki.
  • Tarpi
  • Tarpi
    egy ki pihi, majd jó elrontják
  • SylarHun
    Olcsó boost.

Vannak olyan országok ahol az EA nagyon olcsón adja a boostot egy akció keretében. Elméletileg, hetente változnának az országok, de immáron 3 hete ugyan ott van.

Az EA azt mondja, aki nem a kijelölt országból vásárolja a boostot, egy kiskapunak köszönhetően, az nem lesz megbüntetve. Reméljük!
  • SylarHun
    Nagyon jónak tűnik!
    Bár még nem volt időm belemélyedni.
    Mások azt mondják, eddig ezzel menték a legjobb időket bizonyos pályákon.
  • Darkspell
    Valaki címszavakban össze tudná foglalni ezt a baromi olcsó boost dolgot? Ez valami bug, vagy direkt, meddig tart, járhat-e ban érte, meg ilyesmi?

Megköszönönném!
  • SUNNY84HUN
    leszelektáltam a profiljaimat besokalltam .. a kettő 50es sunny84hun , sunny84hun003 marad ezeket használni fogom . Továbbiakban a nokedliverkli , sunny84hun002 , sunny84hun004 profiljaimat nem használom megmarad aranytartaléknak ... aki ezeken rajta van márpedig mindegyikben fullos a baráti lista , vagy töröljön hogy ne foglaljam a helyet vagy az csinál vele amit szeretne ..
    Esetleg ha valaki bajban lesz ( de csak nem ) akkor átgondolom és megkaphatja ( mindegyikben van boostos autó ) .. Sok volt nekem ennyi profil család mellet + lassan indulnak a honda talik - gyorsaságiak + meg a meló is itt van .

üdv
  • chris1997
    Végre Mclaren
  • kisgaraba1
    Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy paypalra hogyan lehet pénzt utalni?
    mivel a paypal egyik bankkártyámat se fogadja el, mikor próbálom a hozzáadni pedig VISA és MASTERCARD is van. Lehet jogy Ukrajnával nincs szerződése a paypalnak??????
  • doncsi1
    nah s milyen a kocsi? nitro sebeseg iranyithatosag stb????
  • SylarHun
    Megjött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• tutuhawer #20197
    szevasz, üdv a fórumban. A játékban engem TutuHawer néven találsz meg :D
  • Nomish
    Üdv mindenkinek,én is kérnék szépen Worldos fejlécet. A nevem a játékban is Nomish. Köszönetem^^
  • tutuhawer #20195
    marha jó, hogy benyomtad a videókat. A skyline hihetetlenül jó videó, nekem az tetszett a legjobban. Köszönjük
  • audi s8
    Itt felül rákatt a fórum / játékosok fórumára. Bejön a főoldal, legfelül privát üzenetek menü.
  • Netburger
    Privi üzeneteket hol lehet megnézni?
  • audi s8
    Hálám üldözzön örökké!
  • audi s8
    Szabi! Korábban írtad, lehet lesz egy Subarus videó óra is. Arról lehet tudni valamit? Illetve elküldenéd privátban a Sky videó linket? Köszönöm szépen.
  • audi s8
    Jól tetted, hogy megvetted! Az ilyen kutyafélék meg csak ugassanak....
  • tutuhawer #20188
    én azt tudom, hogy értelmetlen megvenni minden autót. Mutogatni jó, de amúgy semmi másra. Én bő egy évig mentem ingyenesen, utána elegem lett a nélkülözésből, a kompromisszumokból. Vettem garázst sms boostból. Bődületes boostos játékosként én nem értem, miért kötsz bele abba, ami ugyanaz, mint te. Nem titkos, hogy ha tehetném, én is tennék be boostot,amit el se lehet költeni, olyan sok. Nem látom a problémát a lengyel boost felhalmozásában.
    Ez mellett ismét üzenem az összes nagyboostos embernek, hogy játékpénzes autójuk is legyen felépítve rendesen.
  • tutuhawer #20187
    Privátban reagálok.
  • doncsi1
    hallod ati meg josz ma be jatekba vagy csak itt leszel /...??
  • Dannyspeed9601
    Én egész jól megoldottam, 800ft-ot ráköltöttem, a haverjaimnak meg egy ezresért csinálom, és már +2 rendelés összejött xd
  • RoboKutya78
    Akkor meg majd egyszer hiányozni fog ez a lóvé amit itt elszórtok.
    Én max valentín környékén támadok akkor legalább több haszna lesz a dolognak
    Kigyúrok egy autót azt jó napot.
  • Bullitmustang
    az autó kollekcióhoz gratulálok és a lebukás esélyének számottevő növeléséhez is.!!!!!