94802
-
#20269 tehát éjfél... nyilván akkor beírják, mit variálnak, remélem, a skyline-t is, (pffff, már megint a skyline-mánia), de addig dolgozom, úgyis akkor indul meg az élet a fórumokban. -
#20268 De félek, akkor lesz egy felkiáltó jelem. Legalább megspórolok pár írásjelet... -
#20267 kösz az infót, szerencse, hogy épp dolgozom, innen mindig jobban néz ki a leállás. :D:D:D Mekkora poén lenne, ha sunyiban trükköznének a skyline-nal, pont vettem még egyet, majdnem 600 pont a végsebesség adata, ami elég vicces. Ami viszont nem vicces, hogy ott a másik, régi skyline-om 3kék és 3 piros, már több a pro tuned, mint a sport, azaz kicsit se vicces, és a vicces skyline, ami csak zöld, jobban megy. Igaz, a bodykit is másik rajta, de azt majd letesztelgetem. -
Bullitmustang #20266 Na megint jól seggünkbe marnak egy karbantartást, íme:
Purpose:
The purpose of this maintenance window is to conduct server maintenance to Need for Speed World.
Date:
January 31st, 2012
Duration(s):
3 hours
Start: 3pm (15:00) PST -- 6pm (18:00) EST -- 11pm (23:00) GMT
End: 6pm (18:00) PST -- 9pm (21:00) EST -- 2am (2:00) GMT
Affected Users:
During the maintenance window, the servers will be offline and users will not able to log in and play Need for Speed World. Players who are already logged in and playing NFS World will be disconnected from the server and therefore, disconnected from the game. -
SACONEX #20265 Kapott egy zöld neont az LFA :D
-
Netburger #20264 Szabi küldtem neked egy privit -
#20262 Köszi :) Féltem le venni az alap festést de megérte sztem :D -
tutika14 #20261 nekem tetszik nem rossz! -
#20260 Alkottam :D
-
#20259 vigyázz mert még te is kapsz egy kis felkiáltó jelet mint én ha sokáig cikized -
#20258 -
#20257 Mellesleg csúnya a profilod így lenullázva... -.- -
#20256 áááá majd véletlenül feltörik/törlődik az account-od...majd egy levélben elnézést kérnek, de nem tudják visszaállítani és kapsz egy 5% kedvezményt biztosító kupont az EA Store-ba... -
RED BULL F #20255 MElyik a jobb? McLaren MP-4 vagy az RTR-X Mustang? Mert gyűjtök most 5500 boostot de nem tudom eldönteni, melyiket érné meg venni. Mutang felé azért nem húz a szívem, mert nagy sebességnél állítólag beszitál. Az MP4-es ről tudtok tapasztalatokat mondani? -
mitaraczu #20254 szerintem t4 nem létező kocsik lesznek benne (futurisztikus kocsik):D -
#20253 LOL, akkor Te még NEm ismered az EA games-t! Még csak MOST jön a java! Ugye, van a Koenigsegg, 25E pízért, és a T4 verdákat csak SB-ért fogják eladni. Valszeg, kezdetben éppen hogy jobbak lesznek, mint a jelenlegi T3-sok közepe. Nehogymá egy lvl30-s elverjen egy lvl50-st. Majd behoznak még drágább kocsikat, és hidd el, az a 600E SB ripsz-ropsz, de elfogy. Szerintem max fél év, és eltapsolod. -
Driverkiller30 #20252 SUNNY84HUN elkérhetném az e-mail címed?
ez az enyém: [email protected] -
SACONEX #20251 Valaki tudna nekem paypal-ra utalni 20ft-ot? ennyi hiányzik a 10.000SB-hez, és sajna nem tudok honnan szerezni pénzt, mert bankkártyám még nincs sajnos, Ha valaki esetleg megszánna az írjon nekem egy privát üzenetet, és küldeném neki a paypal számlát amire utalni kéne. Remélem nem túl nagy szivességet kérek,de nem tudom máshogy megoldani sajnos. -
Bullitmustang #20250 Íme hát a Mclaren Honda festés 12-es rajtszámmal
-
raghnahur #20249 Szevasztok!
szeretnék én is boostot venni, de van egy kis problémám. belépek az oldalon, rámegyek, hogy buy speedboost, és ezt az oldalt hozza be: hu.needforspeed.aeriagames.com/itemmall (bocsi friss reg, nem tudok linkelni) Ez az oldal jön be akkor is, ha játékon belülről kattintok rá, hogy get boost.
próbáltam másik accal, akkor bejött a shop rendesen. valami ötlet, hogy mi lehet a probléma?
előre is köszi! -
Bullitt #20248 Hónapok után ismét elütöttem fél órát a Worldben :D
-
#20246 hú de jó, hogy most tértem magamhoz, már zöld ez a szar... félálomban szat azt olvasni, hogy szar van.
(szerverszarbantartás) -
janihunk #20245 Mert a zlotyi úgy van kitalálva a Lengyeleknél hogy az pont jó legyen nekik. Csak mi Magyarok vagyunk ilyen szerencsétlenek a FT-al. -
#20244 Engem nem érdekel hogy miért annyi amennyi. Lényeg az hogy estig kitartson -
High end PC #20243 Akkor miért? -
BB0735 #20242 Áruld már el kérlek, hogy mégis milyen euró-zlotyi viszonyról beszélsz? Csak mert az utóbbi 3 évben szinte alig változott valamit. A lengyel boost nem azért kerül annyiba amennyibe, mert a zlotyi valami állat mértékben megerősödött :) -
High end PC #20241 Autókat már tettek be rogyásig, most már jöhetne az Undercover területe is. Van rá esély a közeljövőben? -
#20240 Szabi majd légyszíves tedd ismét láthatóvá Boost vásárlós segítséget. Köszi.
Ha sikerül még beruháznom akkor biztos nem csak Boost-os kocsikat veszek, hanem garázshelyet is pár elfeledett IGC autónak. (R32, ISF, S5) Ahogy TUTU is mondta tudjunk felmutatni ilyen autókat is, és szeretném velük megnehezíteni pár boostos kocsi sorsát a versenyeken. (Még ha nem is nagy esély mutatkozik rá :) ) -
peeter014 #20239 Szabi!
Ha megkérlek csin nekem is world-ös fejlécet? A Fő profilom PEETERR34 lvl22 asszem! kell még más infó is hozzá?
üdv. Peti -
peeter014 #20238 Hali!
Minden maradt a régiben! Előbb bejelentkeztem, és vásároltam is! :) további nyugodt napot mindenkinek! :) -
doncsi1 #20237 jah
-
janihunk #20236 Elvileg megy a szeró. -
doncsi1 #20235 jah rohadt elet nekem meg mindjart vege az ebedidomnek a ,,,,,,,,,,ba -
#20234 Na már a login screen bejön csak azt írja, hogy a szerverek állnak. -
janihunk #20233 Szerintem meg ez így hosszabb távon jó lehet nekik, hiszen 800-900ft szívesebben ad ki az ember mint 8-9ezret. -
High end PC #20232 Nem így èrtettem. De akkor is le fognak majd várhatóan húzni úgy, hogy megemelik az SB ès a kocsik árát is. -
janihunk #20231 Kit érdekel nekik mi a jó? Nem náluk van válság, nem náluk 500/liter lassan. Egy kicsit nekünk is legyen jó már. -
High end PC #20230 Én pont amiatt halmoztam fel most, hogy idővel hátha elveszik. Vagy letiltják a Paypalos fizetést egy időre a gazdasági helyzetre hivatkozva, amiért az Euro és PLN viszonya ilyen jelenleg. Vagy a drasztikus SB feltöltések miatt várhatóan megemelik a kocsik árait. Mert az biztos, hogy ez a helyzet nekik sem jó, hiszen legálisan vásárolt SB-ről van szó, csak épp ilyen a gazdasági helyzet most, ami nekik elég nagy kiesés lehet. Gondolom én. Érdemes tehát bevásárolni előre. -
#20229 Facebook-on az írják, ez az új T3 king. kíváncsi vagyok...
És is tartogattam rá a 10.003 SB-t, mert én 10k-ra tippeltem... -
janihunk #20228 Hát az nem lenne jó ha elvennék az olcsó boost lehetőséget most.