94802
  • Dzsimmi
    Sziasztok!

Még új vagyok itt és a játékot is csak 1,5 hónapja játszom.És látom,hogy rengeteg gyönyörű dekoros(matrica+többszínű festés) autó van,hogy lehet azokat megcsinálni?
  • FishNoRba
    Őszintén, a Turbót még annó, az SLR elé vártam. Most is elég sanszos, de ha nem szereted magát a kocsit, nem érdemes rá áldozni.
  • BONESAI
    Szerintem az E92 vagy a 911 Turbo.
  • Netburger
    Szerintetek mi lesz a következő igc kocsi?
  • Bullitmustang
    így tehát ez nem is egy valódi rally edition mert hisz csak a festés egyedi rajta az összes többi benne van az alapban is(bukócső,sportülés,body kit stb)
  • rav3n319
    előbb utóbb úgy is beteszik az alapot is, ha a rallyt lebutitod attól a neve még Rally edition vagy mi marad...
  • High end PC #20347
    Mert akkor veszek kettőt, meglesz alap változatban is, meg editionkènt is, gyűjtök minden kocsit,beteges mánia.
  • chris1997
    Igen.... leszedsz mindent róla és olyan lesz mintha új lenne(de mért is akarod az alkatrészeket kiszedni?? ) .
  • High end PC #20345
    Nekem az sima HF Integrale kène, de azt meg már kivettèk.... Ha ezt megveszem, átfestem ès minden tuning cuccot kiszedek, az ugyanolyan lesz, mint a sima volt annó?
  • chris1997
    állítólag jobban rammol mint szériatársa de ennyi
  • Tarpi
    Van egy Team Escape autó :DODGE CHARGER SRT8 SUPER BEE "BLUE JUGGERNAUT"
    Ezeknek van valami plusz tulajdonsága? Esetleg nehezebben blokkolják a rendőrök? Valakinek tapasztalat?
  • RoboKutya78
    Szerintem elég lett volna engedélyt kérniük, ha torzítva pakolják a festéseket mivel 100% os külsőt nem tudnak produkálni. Ha nem ugyanazt teszik fel akkor nincs semmi probléma.Ha a színtónus már más nem arról a festésről beszélünk pl.

• Failbunny
    Pedig a Quattro egy kiltusz..de a Delta is az am én már akkor a martinis festést dobtam volna rá,de gondolom arra külön venni kellet volna licenszet vagy valami olyasmit.
  • RoboKutya78
    Hihetetlen számomra az ea gondolkodása
    Ebből a lanciából csináltak rally verziót, bukócső, meg a pitli.
    De az audi qatró meg le van sajnálva pedig ebből se nézne ki rosszul egy ilyesmi verda:)
  • SylarHun
    Sajnos nem én voltam az elkövető, hanem az EA.
    Az az új boostos kocsi.
  • catdriver94
    Komoly gép werewolf:) nagyon szépen lefestetted:) grat
  • BONESAI
    Üdv mindenkinek!
  • SylarHun

• kisgaraba1
    moneybookers-el lehet venni olcsó boostot? vagy csak paypallal müködik?
  • Joccika07
    megy privi
  • adamatts
    jotsika99 mennyit megy az A1 nitro nélkül?
    és képeket hogy szúrtók be mert 20 Kb-nál nagyobb képet nem enged felrakni :S
  • RYAN012 #20331
    Sziasztok!

A Paypal egyenlegemet akarom feltölteni de az utalásos bankszámlánál a számlaszám az ez:
    1xxxxxxx-0xxxxxxxxxxxxxxx

tehát nem ilyen
    xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx(mert ez a szokásos)

most nem tudom hogy utaljak-e a paypal számlaszámra ahol elvileg sz én egyenlegemre tenné a pénzt
  • Joccika07

Ha már a teljesítményről van szó akk én is hozok 1-2 autót :D
  • Bullitmustang
    íme néhány szépség, a 240zg meg a Karotta 270z-jének másolata :)

• SylarHun
    1. http://www.ea.com/
    Jobb felül LOG IN

2.Add meg az jelenleg használt emailed és jelszavad. (Amit az Nfs:World ben is használsz)

3.Overview, Email ................................. edit

4.Az újonnan megadott emilre elküldik a validationt.

5.Az új emailel jelentkezel-be a world-be és a weboldalra, illetve innentől kezdve az EA fiókba is.
  • mongoose789
    az email csere nem segített....
  • mongoose789
    hogy kell?
  • SylarHun
    Itt egy újabb neon!

• SylarHun
    Csinálj az EA fiokodhoz egy új email címet és meg javul minden. Azért nem tudsz venni boostot mert a jelenleg email-ed letiltották.

Nekem is ez volt, de az új email megoldotta a dolgot.
  • mongoose789
    ezt írja:An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later.
  • mongoose789
    Azt akarnám kérdezni h tudtok boostot venni? mert nekem hiba üzenetet ír :O
  • SylarHun
    Nekem van is!!! :))))

És még van egy pár finomságom.

• chris1997
    A sok Ursa cucctól ami a CCX-be van, attól nem hal le a kocsi alacsony fordulaton?
  • SylarHun
    CCX Tuning!

Zonda Tuning

• Bullitmustang
    azthiszem egyértelmű hogy mivel 2 nap alatt ekkora skálát lehetetlen összeszedni partolásból, így a reggeli boost vásárlásból jöttek,szerintem Chris hogy neked is válaszoljak nem szükséges az eyém egy 7-13 as mocit kapott így gyorsulásra jobb de a végsebesség így is 408 körül van ami azt hiszem jó.és stabil is
  • chris1997
    Mclaren-be mennyire biztonságos Ursa Tuned(13-7) mocit betenni?
  • chris1997
    úúúúú
    Ez gyönyörű
    Az Alkatrészeket nyerted vagy Gold packból vetted?
  • Bullitmustang
  • Bullitmustang
    Nos hát itt van Büszkeségem :D Pro Tuned Névre Hallgat :))
  • adamatts
    ki látott már halálfej mintájú neont?? ( =