94802
  • janihunk
    #20396 senki?
  • SUNNY84HUN
    bejövős ez a dög , jól is megy jól is nézz ki .... perfektje is f@sza

• RED BULL F
    Szeretnék egy ehhez hasonló matricát csinálni úgy, hogy a körön belül léenne a piros fehér zöld színek, és benne egy H betű. Hogyan lehetne ezt megoldani szerintetek? Próbálgattam de nem nagyon jöttem rá hogyan tudnám szépen megcsinálni.
  • mrhawkins
    Tegnap a versenyek 80 %-ában volt legalább egy 500 -600 Km/h s vadbarom :/
  • SylarHun
    A mai cheater gyűjtemény. (most már kezd elegem lenni ezekből a férgekből!)

!! KÉPEK ITT !!
  • janihunk
    Sziasztok mi a hiba:

Hivatalos oldalon beenged de a játék meg nem.
  • norby9201
    Nézegettem én minden szögből,de nem szeretem a manga,anime cucokat. Haver,aki szeretei azt monda hogy ez szerinte egy futó alak,talán egy ninja.
    Nekem az s5-ön volt ilyen,de inkább lecseréltem egy Futball-osra.
  • Alien69
    Szerintem MI nem tudunk segíteni. Még akkor sem, ha másnak is lett volna ilyen! Nekem eddig MINDET megadta, pedig vettem párat.
  • SUNNY84HUN
    ebben tudna valaki segíteni fonti lenne a cimbimnek de én tanácstalan vagyok az ügyben ilyen nem nagyon halottam még .. probléma
  • SACONEX
    Valaki megmondaná, hogy mennyi idő mire megjön a pénz a paypal számlára bankszámláról? mert tegnap 11kor volt 2 napja hogy elküldték elvileg...de még nem jött meg...
  • csizihungary
    Rámentem arra hogy új jelszót kérek, kaptam e-mailt, beírtam az új jelszót, de utána ha rámegyek a contiune-ra, előhozza ugyanazt az ablakot üresen, hogy írjam be a kívánt jelszót.
  • RoboKutya78
    Nekem volt amikor kb 2 hétig nem használtam
    Nem tudtam csak úgy belépni, ha a honlapon jelszót váltottam.
  • csizihungary
    Olyan hibája volt valakinek, hogy a hivatalos oldalon be tudok lépni, de a játékba nem enged be, mert azt írja rossz a jelszó?
  • Gam3r
    De attól még sok kocsiból kitudod hozni a legjobbat:)

• SylarHun
    Köszönöm.
    A jelződ, enyhe túlzásnak érzem.
  • Ryder159
    Nagyon szép lett a Jaguar...Te vagy a matricák istene...
  • SylarHun
    Nézd meg a Porsche-m teljes hátulnézetből. Akkor már látni fogod a manga figurát.
  • SylarHun
    Jaaa amúgy a Jaguar az új vas. A Porsche sem régi, de már vagy egy hetes.
    Itt vannak a Jaguar tuningjai. A Porsche tuningot, majd délután teszem fel.

Nagyon kellemes kis autó ez a Jaguar. Nem megy úgy mint az E30, de azért jó.
    Inkább ezt használom, mert ez exkluzívabb.
  • norby9201
    Nekem is volt "manga" neon,de én semmit nem tudtam kivenni belőle O.o
  • SylarHun
    Beszereztem egy új vasat + festegettem 1 kicsit. Az egyik extrém festés a másik verseny autó festéssel készült.
    Mind a kettőn különleges neonnal.

Small Block rendszámmal, manga neonnal.

Pony Car rendszámmal, speed neonnal.

Itt jobban olvasható a SPEED felirat.
  • High end PC #20381
    Diablo SV-t remélem áthúzzák majd a Run-ból, ha már a Countach-ot áthúzták!
  • adamatts
    jaj :S nem jó vki priviben elmagyarázná hogyan is kell képet feltölteni és ide belinkelni köszönöm :)
  • adamatts
    a végleges állapotban lévő kis szörnyetegem :P
  • SUNNY84HUN
    szevasztok , egyik cimbim töltött fel lengyel boostot párat de ebből csak 2x kapott 50ezret meg mellé a lanciát de ezt is úgy hogy késve pár órán belül az elsőt jóváírta neki , a másodikat úgy tudom rögtön .. viszont van még neki ami után nem kapott se 50ezer és 62ezer boostot és + lanciát , porschet se .. .. de viszont mindegyikről jött az email hogy 800 valamennyi ft.. aszem le is vonták neki mind .... majd kiwi lesz mikor jön az egyenleg értesítő levélben
    én se értem mi van ... párszor errort írt neki miközben próbálkozott és létezik hogy utólag levonták ,, valami server hiba miatt nem kapott a vásárlásért semmit csak leemelték ?
  • Gam3r
    Tényleg szép , és jó teljesítményű , mennyit költöttél rá? Mármint nem boostban , hanem forintba átgondolva kb?
  • barack1997
    Tudna nekem valaki venni lengyel boostot ? Nekem nincs bankkártyám, se pp-m csak egy 5500-as kellene ..
  • RYAN012 #20374
    Többször is ujraindítottam a netet a játékot és mindent de ez sem segített, az internet meg működik mert a töltés stabilan jön 1,7 MB/s-mal
  • csizihungary
    Indítsd újra a játékot, indítsd újra a netet, nekem is szokott ritkán késni a nitró, de ezek valamelyike megoldja általában.
  • RYAN012 #20372
    Sziasztok!

Hova kell jelenteni a játék laggolást mer már kicsit bosszantó hogy a nitró 10-20 másodperc késéssel kapcsolja be főleg kanyar elött, de nem csak a nitró laggol hanem az egyég játék.

Előre is köszi
  • tutuhawer #20371
    Robokutyának mániája, hogy a 18+-t is reklámozó oldalait linkeli be.
  • Dzsimmi
    Aha,értem.
    Akkor majd próbálkozom.
  • BONESAI
  • chris1997
    Én a Picturepush.com-ot ajánlom ha képbeillesztésről van szó
  • chris1997
    akkor Töröld az elöző kommentemet :)
  • BONESAI
    Én ehhez hülye vagyok. :-D
  • chris1997
    nem elég ha csak a sima URL-t adod meg a kép beszúrásában
  • BONESAI
    Be szeretnék illeszteni ide egy képet. A Kép Beszúrásába melyik linket adjam meg? Forum code?
  • chris1997

Ezek kimaradtak :)
  • chris1997
    Néhány eddigi alkotásom....

Bocs a sok képért csak nem nagyon szoktam mutogatni a kocsikat :)
  • chris1997
    hali.

Vonalakból, idővel, és kreativítással lehet szép kocsit festeni...
    Ideje nekem is beszúrnom 1-2 művet