94802
  • Alien69
    De FIZETTÉL 14E forintot Euróban! Más is fizettet.
  • nfsmw4ever
    Én személy szerint elfogadom. Ilyen vagyok. Előbb a bizalom, aztán később elválik, hogy érdemes volt-e.

(apróbetűsen:Még egy gondolat. Ma ugye az unoka bátyó... Nos az EA minden csak nem gyors. Érdekes módon az összes eredményed mindkét profilban nullázva van a stat oldalon. A tavalyiak is. Illetve még így is akad köztük csillagos eredmény. Szerinted?)

Tiszta versenyeket kívánok! Komolyan.
  • Driverkiller30
    Nagyon is igazad van!!! Ezzel tisztában vagyok. Csak ittvolt unokabátyám és gépezett míg én nemvoltam a közelben (havat hánytam). Belépett és versenyzett a hack segítségével.... Mihelyst megláttam hogy kikerült a hozzászólásod által a nevem a fórumra egyből elis távolítottam a hacket a gépről...
    És igen ahogy mondtad: Szégyellem magam amiatt hogy olyan autóim vannak amik majdnem full tuningosak és ilyenekkel kerülök ki a fórumra.

De kérek mindenkit hogy ne haragudjatok rám.
    Legközelebb óvatosabb leszek.
  • doncsi1
    http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8071404.page--ezt nezzetek
  • nfsmw4ever
    Szervusz Tutuhawer! Nagyon vasárnap van és lehet, ezért nem fog az agyam. Most rosszat tettem a lenti képpel, vagy nem? Olvastam az eddigi véleményeidet és részemről le a kalappal a lelkiismerete utánajárásodért! Sok időt és energiát fektetsz bele. Remélem, hogy egyszer végre tiszta versenyeket is játszhatunk és nem kell bogarászni start előtt a sofőrök neveit.

Kedves Driverkiller30! Mit mondjak??? A te accod, a te géped (is talán) és a játék mellett ott a hack is ami így folyamatosan rendelkezésedre áll. Elnézést kérsz? Második lépésnek megtenné. Az első az lett volna, hogy nincs hack. Szerintem. De akikkel csalással, mentél/ment azok a kesreű nyálukat nyelik és lehet beremeg a kezük a gázon, ha meglátják verseny előtt egy mottóban, hogy Magyar. Sajnos morális válság az amiben a full tuningolású verda tulajok is hack-hez nyúlnak. Az már nem sport és nem is verseny. Baromkodásra meg ne mások megalázása kelljen. Szerintem.
  • Driverkiller30
    Figyelem minden fórumlakónak!! Szeretnék elnézést kérni a mai csalásokkal való versenyeimért,
    Szeretném elmondani az igazságot:
    Ma nemjátszottam egy percet sem!!! Unokabátyám játszott és alkalmazta a hacket amit egy ugymond "szórakozásra létrehozott" felhasználómban szoktam használni
    Bocs mindenkinek ismét, akinek kellemetlenséget okoztam ezzel.
    Remélem megértitek
  • tutuhawer #20435
    üdv a fórumban. Ne legyen a nevem TutuHawer, ha nem állok ki minden bescületes játékos mellett. Amint kiveszik a trainert , egyeztetek pár trükkös csávóval, és lesznek kellemetlen beszélgetések. nagyon csúnya képeket tettél be, de köszönjük, hasznos infó. Mindenki láthatja, miért nincs bajom az oroszokkal nekem: mert nem írják ki , hogy HUN. a többi nem is érdekel.
  • nfsmw4ever
    Azt hiszem mára elég volt a magyar csalókból. Waterfront roadon 45 másodperccel nyert a magyar mottós driverkiller30 nevű sofőr. Powerup nélkül természetesen egy lambo 640-el. És még volt pofája köszönni verseny előtt: Csá minden magyarnak.
    Eszem megáll!!! (mondjuk könnyen, mert ugye nem sok van belőle)
  • tutika14
    Kéregetni meg nem fogok így marad az hogy szarok rá xD
  • tutika14
    én meg nem tudom hogyan tudnám kivitelezni ezt a boost vásárlást.. pedig 1-et vennék én is olyan lengyel akciósat de nem tudok hogyan pénzt juttatni paypal-ra anyámék nem engednék sztem hogy költsek játékra :D
  • SylarHun
    Ma számolgattam és rá jöttem, hogy mekkora boost nyelő is ez a játék.
    Az olcsó boost-ból (na most sokan elfekszenek) nem kevesebb mint 941.000-t vettem. Ez egyenlő 14.430ft-al.
    Ha ezt a boost mennyiséget kellett volna mondjuk starterpackok-ból összeszednem, akkor az (ipon-ban Webshop Ár: 3.416Ft = 8000boost).
    Tehát 941.000 boost = 117 és fél starter.
    117és fél starter = 401.380 HUF.
    401.308 helyett mind ezt megkaptam 14.430 HUF-ért.

Hol van ebben az EA-nak az üzlet?
  • nfsmw4ever
    Üdv mindenkinek!
    Október óta vagyok lelkes olvasója a fórumnak. Tanultam sok hasznos dolgot, és láttam sok érdekességet. Régóta tervezem, hogy írok ide én is, de... elmaradt eddig. Na most akad motiváció:

Ékes anyanyelvünkön alkottam véleményt, általában a csalókról, név és megszólítás nélkül. Erre jött a privát üzenet!!! Érdekes véleményt kaptam a magyarságról. Szomorú szerintem. És a statja is figyelemre méltó!
  • BONESAI
    Nálam az volt a gond, hogy a free roam játékos filter ki volt kapcsolva. Bekapcsoltam a chat szerinti filtrálást és nem laggolok kint.
  • RoboKutya78
    Srácok
    Nem tudom rajtam kívül kinek van gondja a városban való furikázás közben fellépő iszonyatos nagy laggolásokkal. Elvileg rájöttem mi okozza a hibát.
    Amikor elindítod a játékot a feladatkezelőben vállazd ki a játékot és állítsd át a processor affinítást a képen látható módon. Nálam a nagy laggolások 90%-a megszűnt.Ezzel csak az a baj hogy minden indításnál el kel játszani a dolgot nem tudom hogyan lehetne belőle parancsikont varázsolni.
  • BONESAI

• High end PC #20426
    Én még nem festettem le egy kocsim sem ilyen bonyolultabb mintákkal, de ma ráérek, lehet megpróbálok alkotni valamit.
  • RED BULL F
    köszönöm a tutorialt, nagyjából sikerült összedobnom (nem gondoltam volna, hogy kicsibe összehozni ennyire nehéz lesz :D)
  • tutika14
    Fényképezkedni nem lenne jó? Egy kis nosztalgia :D
  • tutika14
    Fraps-et kéne használnom -.-"
    http://www.xfire.com/video/53f0b5/
  • doncsi1
    Ok nem mondtam semmit.
  • doncsi1
    Szabi javisd a fejlecemet fejlodtem lvl-t
  • mrredbull18
    -.- nem sikerült a kép feltöltés de ujra probálkozom :P
  • mrredbull18
    Hello skacok, egy kis SG forum kihagyás után ujra jelentkezem :D egy uj csinibabámmal ^^
  • Tarpi
    Gyorsan összedobtam egyet, lépésről lépésre. Ez nem a legszebb, de ez csak demonstráció.
  • SUNNY84HUN
    ha ilyen gondok amiket írtok fen állnak nektek és újratelepítés + a support se hozza rendbe próbáljatok mailt cserélni húzzátok át gmailra vagy hotmailra... van akinek ez segített
  • Netburger
    Nálam semmi probléma nincs
  • RED BULL F
    Ilyenre gondoltam én is, csak a piros és zöld részekre lennék kíváncsi, hogy mivel oldottad meg így?
  • janihunk
    Pedig elég baj öcsém most vet boost-ot ere meg nem engedi be a játék. Délután meg még jó volt.
  • maksoo
    de nekem még a launcher se jön be
  • tutika14
    én pont most léptem be :D és már játékba vagyok
  • janihunk
    Saját profilom nekem is, öcsémé nem megy. Vagy is az ő mailjával nem tudok belépni.
  • maksoo
    de nekem már kb 3-4 hete fennáll ez a cucc...xd
  • illesgergely
    Ha már a cheat progikat nem tudják blokkolni a kedves fejlesztők, esetleg csinálhatnák olyat, hogy verseny előtt nem csak az ellenfél autóját látnánk, hanem pl. aznap mennyi reportot kapott az illető. Így előre látnánk már érdemes-e kiállni ellene, vagy nem. Persze könnyen vissza lehetne élni ezzel a megoldással, de valamit igazán csinálhatnának már...
  • tutika14
    nálam működik
  • janihunk
    Akkor nem csak nálam van hiba, ebből karbantartás lesz.
  • tutika14
    Mi lehet a probléma? többszöri újratelepítés sem oldotta meg a problémát! (Maksoo-nál)
  • tutika14
  • Tarpi
    Ha csak nem posztert csinálsz az autóra akkor szerintem ezt nem fogod tudni megcsinálni. Szerintem egyszerűsítened kellene.
  • maksoo
    http://noob.hu/2012/02/04/asd_2.png bocsi, nem töltötte fel a képet
  • maksoo
    vki help... a képen látni h már kompatibilitást meg képi témákat stb állítgattm, újratelepítette a játékot minden, beszéltem customer supportos taggal... nem tudtak segíteni szal pls akinek volt ilyen üzenete, az help. (a kép rögtön a duplakatt után jön be, szal maga a launcher sem indul el) köszi előre is