94802
  • tutuhawer #23065
    akkor nem lesz youtube... :D:D:D köszönöm a segítséget, akkor nyomom rádibó formájában az internetről a zenét, mint Tompika
  • mrredbull18
    hát ezt igy nem nagyon értem, hogy kibannolsz valakit youtuberol o.O, én arra gondoltam, hogy a router amiröl kapod a wifi jelet hogy vezeték nélkül tudj zuzni a laptopon megvan csin... hogy ne lehessen a youtubera felmenni vagyis levan tiltva a routeren a youtube, azt ugy tudod megnézni, hogy kikeresed a routered ipjét rámész belépsz ha tudod a kodot hanem feltöröd xD és akkor kitörlöd a blokkoltak közül a youtubet és akkor menni fog :P
  • tutuhawer #23063
    a másik irodában kell trükközni, hogy itt legyen internetem. ott egy lynksys szar van, de van itt is, mondjuk nem tudom, minek. Minden zöld mindenhol. Az aszttalin megy a youtube, mint mindig, de a laptop sose nyitotta meg 404 NOT FOUND miatt a youtube-ot. Kibannolok valakit youtube-ról ezért...
  • mrredbull18
    mármint a youtube
  • mrredbull18
    aham, hááát ö a laptopon wifiröl megy a net? és a gépen meg vezetékkel? és a gépen megy a laptopon meg nem? igy gondoltad leirni?
  • tutuhawer #23060
    Kocka=barack1997
    szóval ilyen routeres kérdésekbe ne menjünk bele mélyebben, mert nem vagyok nagy kópé. Az asztali cuccon ha nincs internet, akkor a laptopon se. Most ugyebár ok minden, kivéve a laptopon a youtube.com. Az asztalin jó a tube, de a vezetéknélküli egér szar, és nincs kedvem billentyűzettel lépkedni, mert tube-on macerás. Szóval a laptopra kéne varázsolni youtube-ot. videa jó, pixter jó
  • mrredbull18
    routered van? lehet ott a gond... és a kockaa mire szolt? xD
  • tutuhawer #23058
    az sg.hu is gyorsabban betölt, mint az asztali céges gépen...
  • tutuhawer #23057
    KOCKAAAAA!!!!! Szevasz!
    van egy céges laptopom, ami Dell típusú. Nem túl új, nem túl jó,de megteszi. 1 hibája van: a youtube-ot nem tudja nyitni se a fox, se az IE, se a chrome. Minden más oldal frankó, még a TCM is, de a tube-ot 404 hiba miatt nem nyitja meg. Ez miért van, mi ez a hiba? A válaszokat köszönöm.
  • mrredbull18
    áááh ez a vadászat kikészitett 1 orát vadásztam a northon és semmi 1 képet nem birtam csin.. 1 ora alatt pedig nem lettem volna pofátlan bezsebelni 1 jo kis packot de majd legközelebb biztos sikerül :D, valakinek tetszik az almás murci amit zekknek csin.. és a hello kittys bmw amit meg csiribinek csin..? :D :D :D
  • chris1997
    Nem úgy ismerem Sunny-t, hogyha Honda van jelen valahol, akk a pénz lehet hogy nem akadély(de lehet tévedek)
  • xxGAbenxx
    de most drágák a boostok :S
  • chris1997
    veszel boostot és 50000 boost értékében felnyomod őket >.<
  • SUNNY84HUN
    ha ezek közöl benne lesz a két uccsó verda 1x ... húúúhhaa nem is tudom mi lesz
  • adamatts
    honda végre remélem nem ver át devellis kolega
  • chris1997
    Ez az M1 PROCAR valami kegyetlen gép.
    Hangja is isteni, a mozgása meg szinte kiváló(nekem)
  • chris1997
    szerintem lesz:
    S2000
    NSX
    Civic Si(2006)
    Civic(UG2-ből)
    Talán a Prostreetes Hatchback Civic

Ezek valószínűek
  • barack1997
    Integra Type-R, NSX, Civic 1,6 VTi, Civic 1.8 VTi, S2000 várunk titeket :DD
  • Alien69
    Honda City-nk van. Családi nyugdíjas autó, de szeretjük.
  • adamatts
    nem csak te hanem még sokan mások :D köztük én is :D
  • SUNNY84HUN
    majd kiderül hazudik megint vagy mi a szitu...

ha bent lesz valóban szerintem én örülnék a legjobban ;)
  • chris1997
    Itt egy kis szöveg Devellistől honda mániásoknak:

• SUNNY84HUN
  • Driverkiller30
    Heló mindenkinek!
    Igaz nem voltam fent egy hete, de mi ez a 133 mega amit leszed??

Raktak be valami újat?
    :O
  • FishNoRba
    Spot the Devs 5, egy igen ritka kavarodás.

Mindenesetre, Drew kiírta, hogy hol van, így őt le tudtam kapni...

• G4RY21
    OK, köszi
  • bboyatty
    Off
    Van ACR topik is keress rá, ott vagyunk páran. Amúgy meg igen külön küldik majd nem olyan egyszerű a dolog, ki kell várni, hogy értesítsenek.
    On
  • G4RY21
    Csak szabályosan lehet, másképp sehogy. A következő módszerek vannak:
    a, saját magad rakod ki a betűket négyszögekből, körökből stb...
    b, speckó matricacsomagból van a matrica (karácsonyi, valentín napi stb...)
    c, gyárilag matricázott az autó és csak át lett alakítva

Másik téma:
    ACR nyílt bétához majd külön küldik az értesítést? Csak mert ma meg akartam nézni, de se levél nem jött még, se regisztrálni nem lehet, csak az e-mailedet adhatod meg, hogy érdekel a játék.
  • smokes
    Sziasztok!
    látom még mindig a csabahun a téma megy, nem hogy leszarnátok mert ennyi erővel a többi csalóról is lehet írni:-)
    és tuti direkt csinálja ha már róla írnak akkor legyen regény belőle.
    amásik meg úgy tud valaki kibaszni vele ha sokan összefogtok azt kihívjátok versenyre és egyszerre neki mentek a kocsijának csak hogy boruljon vele mint a ház, de egész a játék verseny végéig eljátszani vele kb.
    Amúgy a vinyil trükkökre lennék kiváncsi hogy ti hogy csináljátok ezeket meg az érdekes feliratokat, szal láttam olyan feliratot itt amit szabályosan megcsinálni lehetetlen:)
  • chris1997
    asszem ennél nincs olcsóbb
  • chris1997
    még mindig a lengyel.....
    2931 FT volt a 8000(most 10000)Boostos csomag
    14000FT az 50000(62500) boost
  • High end PC #23034
    melyik országból a legolcsóbb jelenleg Paypallal az SB, nem tudja valaki?
  • Alien69
    "csak észak-amerikai játékosok számára elérhető egyelőre"
    Bár, ez nem jelenthet akadályt, mint pl lengyen boost sem.
  • Bullitt
    Visszatér a Starter Pack, három csomag formájában
  • mrredbull18
    hallod kihagytad a smyle-m a végéröl xD ezt: ":D" xD , na de a témát félretéve zekknek is festettem 1 murcit ami szerintem nem az a csucs szuper sci-fis cucc lett mint amilyeneket eddig csin.. tehát lehetséges hogy ha majd beugrik valami jo ötlet ami akár perceken belül is megtörténhet azt fogom rá nyomni és ezt lekapom, de persze véleményeket is kérek erre is :D :D

• tutuhawer #23030
    hát ne...
  • noxwill
    Neis mert bajod lesz....

Jó foglalkozzunk inkább a Silviával Az úgyis vidámabb téma....
  • tutuhawer #23028
    Nem adok munkát Szabinak ma estére, és nem teszem tönkre a többiekét se. Inkább a kiváló Nissan S15 témával foglalkoznék, ezt meg nem kommentálom.
  • noxwill
    Ne látom megint megy a sárdobálás. Tisztázni szeretnék akkor valamit.
    Csabával azért foglalkozok mert csal ellenem (és mindenki ellen) és amikor meggyanúsítom hülyének néz, és amikor meg elküldöm a pi...-ba akkor meg én vagyok a köcs*g, a mocsok és sorolhatbám mivel vádolt meg tegnap.
    De nem keresem a társaságát szándékosan. Csak ugye van a 3as csatorna ahol mindenki előtt elkezdett minket lehordani mindennek és annyi tartás nem volt benne hogy legalább Whisperben vagy Gropban tegye ezt, ezzel is elkerülve hogy az épp játszó embereknek ne keverje bele azzal hogy milyen mocsokságnak tart minket. Ja megjegyzem. Előtte Én, RB és ő egy groupban voltunk csak ő lelépett mondván hogy mi vagyunk a gyerekesek hogy foglalkozunk vele.

Idéznék RB-ről egy mondatot amit felém intézett: "Ennyire felidegesített?"

Igen ennyire.

Ennyire hogy én tisztességesen nyomom ezt a sz*rt és küzdök, ő meg egy mihaszna módjára csal mindenki ellen én én vagyok a köcs*g,. álljunk már meg egy szóra. Milyen jogon van ő felháborodva? Milyen jogon találja azt fernek és hasonlónak hogy ő ezt csinálja én meg mért vagyok a tapló hogy el merem küldeni a jó b*dös édes anyukájába???

És innentől kezdve dühből keveredtem bele....

Ennyi...
  • tutuhawer #23026
    volt itt a fórumban egy külön oldal, ahol ez volt a téma, de már lekattant róla a többség. Én passzolok, nem tudok segíteni, nem volt erősségem a kattintgatás sosem