Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kanyesz07
Magátol majd csak egyzser meglátom végre hoyg gift 0 boost?

Ready To Rock!™

Add el.

A 3 kocsi meg bug, majd odaadja, csak ki kéne javítaniuk

Project D|Rare Car Collector|

kanyesz07

8070 boostal mit kezdjek?

Mióta class van a starterpackom 3 kocsiját nem kaptam meg help!

Ready To Rock!™

Jaja. Mármint a kódot :-D Gold starter... Jó vót.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

trakk
Vagy úgy.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Én símán megkaptam levélben a mailcímemre.

trakk
Elvileg Drew be fogja jelölni Facebook-on és el fogja küldeni neki.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Srácok egyik haverom most nyert a Fun Friday-en. Azt kérdezi hogy tudja átvenni a nyereményét?

kanyesz07
8070 boostom van. Szerintetek megvegyem a gt2 977 vagy várjak?

Ám hogy lehet az EA-nak íni?? Van 3 startpackom, 2 ben megkaptam a 3 kocsikat , és mióta ez a class van azóta a
3. ban nem kaptam meg õket.. Hol lehet nekik írni?

Ready To Rock!™

Ferrárit? 😄 szerintem térdre borulnak elõtted és megveszik a Ferrari liszenszet XDDD slussz, hogy le is modellezik meg be programozzák 😄
Valami ferrarit vagy ilyesmit nem lehet ilymódon kérni,hogy csak megadom a nevem?....
kanyesz07
köszönöm szépen

Ready To Rock!™

EDI28

én is kérek fejlécet
Az arany ászok az én voltam XDD Felismerem magam 😄D 😛
Nekem kell.
kanyesz07
ha kell valakinek egy kari akkor oda adok eggyet. Nissan 200 valami van rajta és Hot Pursuit rendõrös matricák .

Ready To Rock!™

kanyesz07
KANYESZ07 . Parancsoljon kérem szépen

Ready To Rock!™

Sose késõ újrakezdeni 😊

SUNNY84HUN
megadod a worldbeli nicked és a házigazda Szabi mester beállítja ha lesz ideje <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
igen mindenki lvl 50 , sokan már 1,5 éve 😄 és igen rég játszottál 😊

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

kanyesz07
kaphatok egy feljéct??

Ready To Rock!&#8482;

gduck
Hûha, nagyon komoly a banda, mindenki lvl50😄 Grat, én már elég rég játszottam a gémmel 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Pont azt ettem, szóval gyõri keksz papírját nézve, gyõri keksznem kellet

SUNNY84HUN
én sem azért írtam le lentebb amit írtam hogy kidobok minden f@sza cuccot a dögökbõl hogy bizonyos classokba fussak utána <#integet2>

Pilótából akad itt néhány. Amolyan poén volt, vagy lett volna... Na mindegy. Chris hogy idekekszelt... Pfú!

légy türelmes

A car classal alapvetõen senkinek sincs baja szerintem,hanem azzal amit õk úgy mondtak,hogy sokmindent érint...Nem lenne szükségszerû sok mindent érintenie ezt õk intézték így, és jóformán mindent elbasztak ami nem lett volna szükségszerû....
Igen. A car class és maga a választó menü iszonyatosan jól sikerült. Még több ilyet nekünk. Bírom az ilyen fejlesztéseket. <#wave>

Pilóta keksz szerintem >.<

Lupous
Pilóta? am ki? 😊 többit majd pmben 😛

Épp de.

Pilóta.

légy türelmes

(Gyõri kekszi? 😄 Amúgy ismerek 1-2 gyõri fazont)...

Lupous
Piros pont a mottóért 😊 ....Nem dõl le soha a farkasok szobra....

Am van itt valaki aki gyõri? 😛

Nekem maga a Car Class nagyon tetszik, csak a 0 cash/rep hiba nem tetszik és így a multi ratyi :|

Pontosan. IGC játékosként is egész jól el lehet lenni, akkár classonként. Normális számú garázshely is lett végre. Van itt pozitívum kérem. Meg van baj is. :-D De az mikor nem volt??? Egyébként meg tessék tenni valamit a boldogulásért mindenkinek. Lehet versenyezni, gyûjtögetni és gondolkodni. Ez EA abba nem tud beleszólni.

Én minimális leépítéseket fogok csinálni, olyan autóknál amik épphogy megütik valamelyik class szintjét, mert annak úgy semmi értelme...E46-om amit legjobban tuningoltam, az tökéletes volt, azt tuti hagyom így <#smile>
Én kiépítek minden Classra 1-2 autót. Így lesz jó(spórolt partok powa)

Egyetértek. Én sem fogom leépíteni egyik autómat sem. Nem fog összedõlni a világ ha nem tudok menni E vagy D kategóriás versenyeket. Ctõl meg van mindenhol minimum 1 autóm.

hát jah...meg eleve, a 250k az túl olcsó volt...annak is 400 körül kellett volna lennie mint a többi jobb igc-s T2-nek...ahhoz képest csak kicsit több mint duplája lett, és pénzt meg sokkal többet kapunk most, több mint 5000 versenyenként ha vagyunk 6-an, úgyhogy azért a másik oldalról is nézni kéne a dolgot nem csak szidni mindent
Ez így nem teljesen igaz. Ha versenyeztél, akkor láthattad, hogy minden cash nyeremény meg lett növelve. Új profil indításakor 200.000 cash a kezdõtõke. És a fõ dolog: rendszeres idõközönként igc-ért vehetsz eddigi boostos autókat.

Még egy ember aki azért rinyál mert a fosszállító kiment plusz nem érti, hogy több cash kapunk -.-" (vicces ez az ázsiai fej..)

Igen, több verseny lehetne, mondjuk 2 classonként (rendõrösöket nem számítva) + az open eventek, de több ne nagyon legyen, mert megint az lenne hogy a versenyek 90 százaléka teljességgel használhatatlan multiban, 10 perces várakozások stb...ezen rengeteget javított most a kevés/kevesebb verseny, nem várok, nem áll a játék egy percig sem (kivéve ha nem tölt be, de az más történet, annak semmi köze a car classokhoz úgyhogy azt ne ennek írjuk már fel, ugyan úgy mint a nem betöltõdõ játékosok és egyéb betöltése hibák, ezek eddig is rengetegszer így voltak nagyobb létszámnál...) A gyökér ellenfelekrõl megint nem tehet senki csak õk maguk...
Rendesen elbaszták az új patchel a játékot. Megakartam venni a chevrolet elcamino SS-t 250k-ért most már nem lehet minden a 20-szorosára nõt innentõl kezdve kocsit nem tudsz venni az alap autók 300k-ba kerülnek.. köszönöm az NFS csapatnak -.-" rohadjanak meg így is kõ gazdagok de még le akarják húzni az embereket....
A versenyek száma kevés. Ez tény. 20-24kellene, fõleg hogy a kevésben ott vannak a rendõrösök, meg a kötött osztályúak. A single nehéz valóban. Vagy kötött pályán kell menni, vagy brutálisan tuningolt verdával és pu nélkül, akár 4 mp-el is verhetjük a mezõnyt. Szóval nem lustul el benne az ember. Ez sem rossz.

MÁS!!!: A retkes civilekkel mi van? Iszonyat, hogy megkeserítik az összes kanyart és keresztezõdést. A legirritálóbb, hogy mikor ütközöm, bármerre is kerülném õ ugyanarra tolat, és 98%-ban keresztbe is áll. Nekem annyira nem jön be a futam közbeni nulláról kezdés...

Eeegen. Nehéz vakon jónak lenni. Azért írtam, hogy is. Az ember hajt a verseny élményért, az ajándékért, a gyõzelemért. Kifog idióta rammereket, szinkronhibát és 5-6. helyen végez akkor marad a nyeremény. Maradna, csakhogy a 0/0 elég demoralizáló hatású. Összevagyunk (összébb) zárva és ez nem szükségszerûen rossz. Csak nagyon ki kellene kristályosítani a server összeválogatását. Tényleg sok esetben röhelyes, amiket beoszt egymás mellé. Láttam procar és silvia versenyt is... Na ha ezt a gyerekbetegséget kinövi az új rendszer, az már egy nagyon jó játék lesz. De továbbra is szeretem a world-öt! Megyek is privizni kicsit a családdal, meg multi közben.

Én is hasonlóan állok hozzá a GTS-em így is szinte mindet lever, de még lehet húzni, van is még pár cucc az összevonás miatt és nem tudom hogy fog menni ha 900 körül lesz a stat-ja (csak már nincs hol menni ez a nagy baj). Lehet kérnem kell majd légiforgalmi engedélyt rá? Kivenni azt a De Wellis-ék kezébõl kéne mégpedig a munkahelyük kulcsát. Én szívesebben látnám a Citerion logót a betöltés végén, mint ezt csürhe bandáét.

Más: mentem alap Boxter-el singli-be (perfect és PU nélkül), hát az valami iszonyat GT3, Murcik, BMW-k ellen hát olyan érzés mintha multi verseny lenne, rendesen kell néhány pályán kapaszkodni az elsõ helyért. És a legszebb legalább nincs ramolás és csalás (mondjuk utóbbi van, csak nem olyan mértékû mint elõ ellenfélnél).

Más2: próbálta valaki ezeket a kp. növelõ, ill. a radaros skill-eket, mert én beletettem 1-2 gépbe, próbaként mentem – igaz csak singli-be – pár kört és egy fillérrel sem ad több lóvét, az meg hogy van. A radaros izétõl meg ugyan úgy nem látszik a zsaru a kis térképen (piros 3szög volt régen) mint nélküle. És mindkettõ nyert skill volt nem az IGC-s.
tutuhawer
én se veszek kis semmit. Pont ez a véleményem. A 0 rep és 0 cash önmagában nem annyira szar, de a mellé jön az, hogy nem látok 1 vagy 2 ellenfelet a pályán menni. Így vakban nem könnyû versenyezni...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Aha, valami ilyesmi.

légy türelmes

A 'más' pont miatt <#eljen>

Nehogy. szerintem. Mert lehet hogy ez divatos lesz, lehet hogy kva jó gyõzelmi százalék lesz tõle, de...
De én nem herélném ki azokat az autóimat, amit egy év alatt építgettem, szépítgettem, mert most úgy vannak összerakva, hogy nekem jó érzés menni velük. Szeretem így vezetni õket. És agyonverhetnek multiban, akkor se veszek ki egy csavart sem. Ha nagyon akarok gyõzteskedni, akkor veszek egy üres verdát majd igc-bõl (úgy fest lesz rá ugye lehetõség lassacskán) és azzal vívom majd az osztályharcot. amúgy meg ha multizom, már nem nézem milyen autók indulnak. Nyomom a readyt és tolom a versenyt. Legrosszabb esetben is 6. lehetek...

Más. A 0rep és 0cash javítandó nagyon. Idegesítõ. Is.

én is valami hasonlót próbáltam megfogalmazni korábban...
és most azon gondolkodom, hogy jó ötlet-e alacsonyabb kategóriás autókat venni, és kötött szintû pályákon versenyezni... talán így tényleg hasonló tudású autók tudnak versenyezni és akkor tényleg a "vezetési tudás" lesz a mérv adóbb...

érdekelne a véleményetek:

1, SKYLINE R32
2, SKYLINE R34
3, MITSU EVO X
4, NISSAN 370Z

adott osztályon belül (alapban mindegyik "C") szerintetek melyik jobb?
most ezeket (is) lehet IGC-ért kapni, beruháznék egyre ha már úgy is van vagy 900.000 játék pénzem...
(azért ezeket kérdezem, mert alacsonyabb kategóriás autót akarok)