Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 3 kocsi meg bug, majd odaadja, csak ki kéne javítaniuk
Project D|Rare Car Collector|
8070 boostal mit kezdjek?
Mióta class van a starterpackom 3 kocsiját nem kaptam meg help!
Ready To Rock!™
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Ám hogy lehet az EA-nak íni?? Van 3 startpackom, 2 ben megkaptam a 3 kocsikat , és mióta ez a class van azóta a
3. ban nem kaptam meg õket.. Hol lehet nekik írni?
Ready To Rock!™
én is kérek fejlécet
Ready To Rock!™
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
légy türelmes
Pilóta.
légy türelmes
Am van itt valaki aki gyõri? 😛
MÁS!!!: A retkes civilekkel mi van? Iszonyat, hogy megkeserítik az összes kanyart és keresztezõdést. A legirritálóbb, hogy mikor ütközöm, bármerre is kerülném õ ugyanarra tolat, és 98%-ban keresztbe is áll. Nekem annyira nem jön be a futam közbeni nulláról kezdés...
Más: mentem alap Boxter-el singli-be (perfect és PU nélkül), hát az valami iszonyat GT3, Murcik, BMW-k ellen hát olyan érzés mintha multi verseny lenne, rendesen kell néhány pályán kapaszkodni az elsõ helyért. És a legszebb legalább nincs ramolás és csalás (mondjuk utóbbi van, csak nem olyan mértékû mint elõ ellenfélnél).
Más2: próbálta valaki ezeket a kp. növelõ, ill. a radaros skill-eket, mert én beletettem 1-2 gépbe, próbaként mentem – igaz csak singli-be – pár kört és egy fillérrel sem ad több lóvét, az meg hogy van. A radaros izétõl meg ugyan úgy nem látszik a zsaru a kis térképen (piros 3szög volt régen) mint nélküle. És mindkettõ nyert skill volt nem az IGC-s.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
De én nem herélném ki azokat az autóimat, amit egy év alatt építgettem, szépítgettem, mert most úgy vannak összerakva, hogy nekem jó érzés menni velük. Szeretem így vezetni õket. És agyonverhetnek multiban, akkor se veszek ki egy csavart sem. Ha nagyon akarok gyõzteskedni, akkor veszek egy üres verdát majd igc-bõl (úgy fest lesz rá ugye lehetõség lassacskán) és azzal vívom majd az osztályharcot. amúgy meg ha multizom, már nem nézem milyen autók indulnak. Nyomom a readyt és tolom a versenyt. Legrosszabb esetben is 6. lehetek...
Más. A 0rep és 0cash javítandó nagyon. Idegesítõ. Is.
és most azon gondolkodom, hogy jó ötlet-e alacsonyabb kategóriás autókat venni, és kötött szintû pályákon versenyezni... talán így tényleg hasonló tudású autók tudnak versenyezni és akkor tényleg a "vezetési tudás" lesz a mérv adóbb...
érdekelne a véleményetek:
1, SKYLINE R32
2, SKYLINE R34
3, MITSU EVO X
4, NISSAN 370Z
adott osztályon belül (alapban mindegyik "C") szerintetek melyik jobb?
most ezeket (is) lehet IGC-ért kapni, beruháznék egyre ha már úgy is van vagy 900.000 játék pénzem...
(azért ezeket kérdezem, mert alacsonyabb kategóriás autót akarok)