Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Undertaker189
Egyébként nekem eléggé bejön az LFA meg az mk40

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

Undertaker189
Tiszta bug ez az új stat rendszer, fogom az alap R8at belepakolom a street tuned cuccokat erre lejjebb megy az irányíthatóság....

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

Agyfaszt kapok, végre bent van a Skyline Avenue, erre E classos-ra rakták.......<#violent><#falbav><#boxer>

X

gurultam most éjjel párat multiban, mondván megnézem mennyire szörnyû... 10 versenybõl 7x 0-0... 1x be sem töltött (10perc után ALT+F4), 2x jó...

Viszont volt pozitívum is... mentem egy orosz (?) tag ellen aki bmw m1-el volt... én LFA-val (minimálisan tuningolva, de már S osztályban)... mindkétszer nyertem ellene... elsõnél megköszöntem, hogy fair volt... sem nitro, sem más pu, és nem is ram-olt... õ is vissza köszönt... másodikra (következõ verseny) véletlenül ismét bent volt... megint nyertem... megköszönte... jó érzés volt... nem a nyerés maga, hanem a "minimális elismerés"... egyébként ez a manson street-en volt (?)

Más.... tegnap össze harácsoltam az IGC-t az LFA-ra... tettszik... alapból hiába A-s... szerintem gyenge... de miután S-be lépett már jobbnak tûnik... bár tudom, hogy sok kocsihoz még így is édes kevés, mint harmatos gyöngycsepp az atom robbanás ellen... <#felkialtas>

Kár, hogy a GTR-35 (nem V-spec) ennyire irányíthatattlan... ment is a levesbe... <#nemtudom>
kanyesz07
nézz Nationalt 😄 gt40 be csak mini emberek fértek bele xdd. Olyan kicsi volt.. Mondjuk filmben is az ötödik sebességben az volt.. De az is fail.. GT jobb mindenhogy ennyi 😉

Ready To Rock!&#8482;

Szerintem gyorsulás terén említésre méltó TCMCHRIS R8-asa 903-al
A Ford GT40 versenyautó, a Ford GT meg ... sportkocsi. Egyik ló, másik lófasz. 😊

légy türelmes

kanyesz07
autó statittikán gallardo a top gyorsulás xdd..

De mivan a Koenigsegg CCX-el? Biztos tettek azért Realizmust is bele mivel eggyetlen itt most õ a leggyorsabb mivel nincs Bugatti.. Porsche 911 gt3 újra jobb mint a gt2 977 úgylátszik ám..

Ready To Rock!&#8482;

Tulajdonképpen igen, nagyon tetszik, viszont amint lesz alkatrészem megy majd a B-be fel, ugye alapvetõ probléma h. C-s ez még nem is jelentene gondot, csak az Overall statja magas, tehát nemlehet sok cuccot belerakni, kocsival egy gond van, nem jól gyorsul, egy kis finom tuningal meglehet oldani, de nem az igazi, amíg valaki egy D osztályos széttuningolt camaro SS-el jön nekem ugye ittvan ez, persze ez kihívás, és megis lehet nyerni, de nyilvánvaló, h. azért magas az overall statja h. menjen be szépen a B osztályba
kanyesz07
Ott vettem , és azóta jü.. Team Escape ra pláne

Ready To Rock!&#8482;

Vagy hogy a régi T3-as GT egy raklap szar, az MK1 meg megy mint a rakéta és annyira stabil mint a Miura vagy az Elise. <#hehe>
kanyesz07
Kisebb IRL.. De a Ford GT gyorsabb

Ready To Rock!&#8482;

Az, hogy a GT40 az C osztályos, a sima meg B, ill. a GT40 olcsóbb, ill jobban néz ki, számomra
kanyesz07
mi jó a 40mk ban?? miért nem jó a sima GT?

Ready To Rock!&#8482;

Uraim, ma vettem meg a garázsom egyik ékkövét:

kanyesz07
RTL szívott? xdd

http://www.youtube.com/watch?v=QuQ5aMhyQbM&feature=player_embedded

Ready To Rock!&#8482;

Én még mindig csak arra emlékszem,hogy azt mondta a car classokkal együtt jön...(mondjukhát igen bent is van a játékban...)
kanyesz07
lexus IS300 újra bent!

Ready To Rock!&#8482;

Ez jó kérdés, de mivel Drew azt mondta hogy a draggal jön valószínüleg így is lesz
LF-A mert csak kis ideig IGCs

Project D|Rare Car Collector|

sziasztok ( A class-ba ) melyik a jobb Lexus LFA vagy lamborghini murciélago lp640
Ha csak a draggal jönne a carrera gt minek tennék be most....
Nem

kanyesz07
ha a játékba került akkro wtf nem vehetõ meg?? olyan mint a pagani roadtser?

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
lp 670 SV?? jön?

Ready To Rock!&#8482;

Ha most a Zonda Cinque jött be akkor jövõ héten melyik lesz a Top Up? LP 670 SV (finomság) vagy a Carrera GT (ez se rossz) ?
éppen akartam írni h ez nem is bugos, erre itt a bizonyíték h mégis

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

passz
Ott.

hol a hiba?

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Halljátok... Kis 12-es szintû puhagyurka Zonda Cinquével. Annyira jelentéktelen a srác, hogy még a statisztikás oldal se látja. Mindenesetre Condo Row-n a csiki-csukinál lazán belém rongyolt. Aztán miután lehagytam, gyorsan a többiek is követték a példát, végül utolsó lett. Kis poén a végére: egyszer csak látom, hogy egy 1-es jelenik meg a csetfalon az õ nevében. Szerintem entert nyomott a PU aktiválás elõtt... <#mf1>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Azért mert az árak még mindig nem számítanak semmit se
Mert még zöld a fû.

kanyesz07
akkor a 20,000 es CCX elite és a Viper10 ACR miért nem S?

Ready To Rock!&#8482;

Persze,hogy nem S ,zonda mint supercar?...ahh...soha...félhavi fizetésükbõl kijön,az nem lehet supercar....
trakk
A handling-el valamit nagyon elszúrtak, szinte biztos vagyok benne, hogy nem így akarták ezt.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Csak a handling stat miatt nem S... ez is.

kanyesz07
Cinque adatais jóval több mint a S-es gt3 as xdd mégis A-s

Ready To Rock!&#8482;

Ahhoz képest, hogy a Zonda F alapára 8000, ez még "olcsónak" is mondható 😄

Hm?

légy türelmes

A lagg is bent van azért viszont nem kell fizetni....játszhatatlan jelenleg számomra....régen az US szerver megoldotta ezt a gondot,de most nem,úgyhogy pápá world....
kanyesz07
Loool .. gyertek fel és telézzetek ide! MAGYAR zászló!! 😄

Ready To Rock!&#8482;

trakk
Bent van a Zonda Cinque 8000 boostért, A osztályos.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Szerintem belinkelheted bármelyiket. Én is azt fogom tenni. 😊

légy türelmes

Fun Friday. A küldetés: írjunk hozzászólásba egy NFS rajongói/közösségi oldalt. 911 3.0 RSR a nyeremény.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Mirõl van szó?

légy türelmes

Szerintetek a TCM oldalt belinkelhetem az RSR-kód esélyéért? (Vagy elfogadják ezt a topikot is?)

Tarpi
Már valaki berakta a linket, de a lényeg: Valami hiba miatt egyenlõre nem lehet beváltani az autókat.- türelmet kérnek.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

...Ez volt a mese a porscheról,ami 2. helyen mindig szuperszonikus sebességre kapcsolt...
Nem növelte meg a játékkedvem....