Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána
Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána
X
Viszont volt pozitívum is... mentem egy orosz (?) tag ellen aki bmw m1-el volt... én LFA-val (minimálisan tuningolva, de már S osztályban)... mindkétszer nyertem ellene... elsõnél megköszöntem, hogy fair volt... sem nitro, sem más pu, és nem is ram-olt... õ is vissza köszönt... másodikra (következõ verseny) véletlenül ismét bent volt... megint nyertem... megköszönte... jó érzés volt... nem a nyerés maga, hanem a "minimális elismerés"... egyébként ez a manson street-en volt (?)
Más.... tegnap össze harácsoltam az IGC-t az LFA-ra... tettszik... alapból hiába A-s... szerintem gyenge... de miután S-be lépett már jobbnak tûnik... bár tudom, hogy sok kocsihoz még így is édes kevés, mint harmatos gyöngycsepp az atom robbanás ellen... <#felkialtas>#felkialtas>
Kár, hogy a GTR-35 (nem V-spec) ennyire irányíthatattlan... ment is a levesbe... <#nemtudom>#nemtudom>
Ready To Rock!™
légy türelmes
De mivan a Koenigsegg CCX-el? Biztos tettek azért Realizmust is bele mivel eggyetlen itt most õ a leggyorsabb mivel nincs Bugatti.. Porsche 911 gt3 újra jobb mint a gt2 977 úgylátszik ám..
Ready To Rock!™

http://www.youtube.com/watch?v=QuQ5aMhyQbM&feature=player_embedded
Ready To Rock!™
Project D|Rare Car Collector|
Ready To Rock!™
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
légy türelmes
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
légy türelmes
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
légy türelmes
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Nem növelte meg a játékkedvem....