Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Project D|Rare Car Collector|
Szerintetek melyik szerverre éri meg profilt kezdeni? Azt tudom, hogy a Chicane csak nemrég indult és az Apex már "bejáratott", de érdekelne a tapasztaltak véleménye. 😊

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána
#41376 Én már 2 perc után alt+F4-ezek ha meg kilesel az utcára és van civil forgalom sosem tölt be és utána nem is fog kártyákat adni.
#41374 Ha már ennyi van rá én biztos vettem volna 120E egy überbrutál i3-as asztalit és 80E-ért egy suliba valót, mert ezek a VGA-k nem játékhoz vannak tervezve és rohadtul fog melegedni és az nem tesz jót semminek.
23 ember töltötte ki. (Természetesen én nem.)
A 2012. augusztus 21-i frissítéssel az NFSW-n végzett változtatásokat...:
- 1 fõ 5-re értékelte, azaz nagyon elégedett vele
- 8 fõ 4-esre értékelte
- 5 fõ 3-ra értékelte
- 5 fõ 2-re értékelte
- 4 fõ 1-re értékelte, azaz egyáltalán nem elégedett vele
- átlagban 2,87-re értékelték az emberek
A számokat nem kommentálom. Késõbb a szóbeli véleményekrõl is adok összefoglalót.
Ui.: Akit érdekel, hol akciós az Arany Ászok, írjon privátot! 😊
légy türelmes
Hozhatták volna ma a cuccot akkor a hétvégén lett volna idõm belakni +kinyomni a szemét is 😛 az LFA-ra össze kéne farmolni a zsetont :/
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
amúgy a world elfog rajta menni BÕVEN max felbontáson és max grafon...csak meleg lesz ezis kurvára, mint az enyém. a laptophûtõ meg szerintem neked se fog sokat hûteni rajta, ahogy nekem se...
Nemigazán értek hozzá de pár ismerõs ezt ajánlotta igaz õk inkább dolgoznak a laposon, nem pedig játszanak nekem viszont mindkettõre kell (Friss egyetemista lettem vazz 😮 😛) Szóval aki ért picit hozzá mondjon véleményt +hogy mire figyeljek (Kicsit fosok hogy szétolvad)
Végre
Nagyon tetszik, hogy nincs a belsejébe sok csicsa, csak pedál kormány, bukókeret stb.
És, hogy nem rakott rá a BMW kasznit, csak egy spoilert. 115.000€-t viszont sokallok érte. Egy Nissan GT-R simán lehagyja. De végülis limitált autó... 😛
Engem mondjuk ezzel az újítással pont nem ösztönöznek boost vásárlásra....Minek vennék nincs haszna...tuning nem kell igc-s partokból ki lehet húzni a kocsit a kategóriája tetejére(tovább minek?)...igc-s kocsik is versenyképesek saját kategóriáján belül...
Porschem az újítás óta garázsdísz szinten van mert ott már szarok a versenyek.....nyomom a B,C,D -t attól függõen melyik pálya tetszik...még ha most kezdeném,ezt akkor is megtudnám tenni igc-bõl
Tehát számomra totál értelmét vesztette a boost vásárlás....
Nekem amúgy nincs sok bajom az új rendszerrel, az osztályokba sorolás itt-ott el van b@szva, de ez régen is így volt, Van pár ingyen garázshely, az IGC-s profilomba is meg tudom venni az LFA-t (már ha összekaparom addig a pénzt 😛 ) Az E46 valami brutál jól megy (szintén IGC-s).
Multiban teltház van, persze nem mindíg tölt be, ha meg igen, akkor a 3. - 4. verseny után már nyugtatókhoz kéne nyúlni, de inkább megvárom míg jön vmi ismerõs, és nyomatjuk privátban. Ahogy észrevettem, ott nem sûrûn van hosszú töltés, meg egyebek.
Igaz kevés a pálya, de azért eddig minden nap volt olyan, ahol jókat tudtam menni. Max rákényszerülök, hogy ott is menjek, ahol eddig nem nagyon.
Szóval én maradok a játékban, kitartás nektek is! <#nyes>#nyes>
X
ez a mondat meg kész...így korán reggel...
" ezzel is csak azt akarják elérni hogy több boostot vegyünk? Hát takarodjanak már"
a válasz igen, mert ez a játék bármennyire hihetetlen is, nem arról szól, hogy nekünk hû de jó legyen. hanem a pénzrõl. ha tiéd lenne az egész, neked nem ez lenne a célod?
hát igen, mekkora suttyók.. +garázshely, 6 igc-s autó.. pfuj.. rohadjanak meg
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
A spoiler alatt titkosított infó van ne nyisd ki!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#vigyor>#vigyor><#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2><#love11>#love11><#nyes>#nyes>
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
Kumbejj for ever 😄D
Ez feldobja a hangulatomat az esti mûszakban.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
ennyi no comment
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Mennék az egyik kedvenc pályámon Union & Hollis-on MR2-vel (mivel mással hiszen T1-es pálya) 6-an a lobby-ban, van minden 911, M1, Murci és pár gyengébb vas. Kinézek, szerencsére elsõ sorból indulok. Rajt, már csak 4-en, a 911-es a perfect mellé nyomja a sliget (beállok elé nem árt egy kis plusz kraft), de minek a híd után úgysem tud elfordulni, ha nem fékez kicsit. Nehezen, de sikerült neki. A parkolónál nem tudnak befordulni a szûk részen, mert harcolnak az M1-el (nem versenyeznek). A sarok sikerül, NOS mindketten persze felakadnak a civileken, mert juggert nem használnak pedig az kéne azért. A 911 az S-ben nitro-zik persze fejreál, elslisszolok mellettük. Valahogy elõre keveredik a 911 a körforgalom utáni egyenesen. M1 az utolsó széles kacsás részen a helyett hogy szépen elmenne mellettem lökdösni próbálna, de egy N2O és pápá BMW, így 3. lett a 911 meg beért elõttem kb. 1s-el gyorsabban.
Ez a ramolós stílus minden pályán megvan kivétel nélkül, mert nincs pl. Waterfront Road, ahol a büdös parasztja menni szokott, így máshol csinálja az állatságait.
Na ezért nem szeretik sokan ezt a kevés pályát, a többi tetszik a skill-ek, stat-ok, mindenbe minden mehet és különösen a garázsban az autóválasztót, ami igaz 2 év késéssel, de megérkezett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De tudjátok mit? Nem tartok veletek a pesszimista oldalon.
Igenis örülök annak, hogy végre bármilyen alkatrészt pakolhatok bármilyen verdába. Örülök annak, hogy gyorsan megtelnek a rajtrácsok. Örülök annak, hogy az esetek nagy részében versenyképes tudok lenni a mezõnyben (még az elcseszett verdákkal is, mint az Evo IX). Örülök a plusz 4 ingyen garázshelynek. Örülök annak, hogy elég türelemmel lehet majd venni olyan autókat is IGC-ért, amik egyelõre csak boostért elérhetõk. (Hû de vágyok egy egyes Golfra, biztos lesz majd az is.)
(És bocsi, ha túl õszinte voltam.)
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!