Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha tuningolsz egy autót és egy motor helyére mondjuk másikat raksz akkor ugyebár kapsz egy bizonyos összeget!?! vagy nem???
ezért kérdeztem, hogy ha nem alkatrészt hanem optikai tuningot adok el róla és amellé az optikai tuning mellé az van írva hogy 1500 boost az értéke, akkor ha leveszem róla, abban az esetben kapok-e játék pénzt vagy esetleg kevesebb boost-ot...
talán így lenne logikus, szerintem...
Blue Juggfoshoz ugye?
Project D|Rare Car Collector|
ha az EL CAMINO-hoz alapból adott neon mellett az szerepel, hogy 1500 boost az értéke,
és kiütöm, ki-ixelem,
akkor vajon megkapom a boost-ot vagy annak egy részét, mint amikor új alkatrészt rakok a régi helyére...?!?
próbálta már valaki???

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes
Pontosan annyival lett rosszabb mint amennyivel levette a kanyarodási adatokat.
Ez egyszerûen hihetetlen.
Kik dolgoznak a QuickLime-nál? Õrültek? Bénát? De, hogy infantilisek az biztos!
Ez egy teszt. ha így is veszik akkor ezentúl majd csak 50k-hoz adnak autót.
légy türelmes
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
légy türelmes
Devellis, anyádat a topupodba...
8000 SB: JDM Neon
17500 SB: JDM Neon, BMW Vinys
50000 SB: JDM Neon, BMW Vinys, Challenger Concept...
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

légy türelmes