Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légy türelmes
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Project D|Rare Car Collector|
De mért kellett így kifaggatni ehez? 😄
Hát, az én kúpémnak nincs fasza nitrója..
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Mindenki elcserélte GT2-re? De akkor miért nincs abból se olyan sok?
Érdekes, asszem a fél nép lement a játékról..
- 0 rep/pénz a hosszú töltések után szokott elõfordulni, az okok lehetnek a második válaszban felsoroltak...
- augusztus 2..-ei frissítéssel történtek
- Új Car Class rendszer: az autók többé nem lesznek Tierekre korlátozva, ezek helyett osztályok lesznek (E, D, C, B, A és S)
- A játékosok mostantól ha fejlesztik autóikat, azok magasabb osztályokba léphetnek át az Overall statisztika alapján.
- Az autókereskedés, az autó eladás, és az autóválasztó menük kezelõfelületei átalakításra kerültek, a könnyebb és rugalmassabb használat érdekében. Az autók mostantól görgethetõ listába lesznek sorolva, szûrõk alapján (például osztály). Egy új panel mutatja a Skill modokat, a teljesítmény alkatrészeket, és az Aftermarket alkatrészeket amik az autón/autóban vannak, mielõtt megveszed. Ezekre az alkatrészekre ha a kurzort rávisszük, akkor láthatjuk is az értékeiket.
- A teljesítmény alkatrészek nincsenek többé Tierre korlátozva, bármely alkatrész beszerelhetõ bármelyik autóba.
- Minden utcai teljesítmény alkatrész elérhetõvé válik IGC-ért a Performance Shopban.
- Új garázs helyek nyílnak meg a következõ szinteken: level 12, level 20, level 30, level 40, level 50 (A játékosok visszamenõlegesen is megkapják a garázs helyeket, tehát aki level 50, az 4 garázs helyet fog most kapni).
- Az A.I ellenfelek mostantól többféle autóval indulhatnak ellenünk.
Változtatások & Bug javítások:
- A multiplayerben a maximum játékos szám 8-ról 6-ra redukálodik.
- Az eventeknek többé nincs szinthez kötése.
- Az autók amik elérhetõek IGC-ért nincsenek többé szinthez kötve.
- A vizuális packok amik elérhetõek IGC-ért nincsenek többé szinthez kötve.
- Az autók javítási költségei át lettek állítva.
- Az IGC-ért elérhetõ autók árai át lettek állítva.
- A SpeedBoostért vásárolható egyes autók árai át lettek állítva.
- Az új Driver profilokon a kezdõ pénzösszeg meg lett növelve.
- A "Misc" kategória a Performance Shopban törölve lett.
- Kijavították azt a hibát a Skill Workshopban, ami miatt a szûrõk üresnek látszottak miután a Store aljára görgettünk.
- Kijavították a BMW M6 Convertible vinyl tükrözési hibáját.
- Néhány hiányzó sérülési részletet hozzáadtak a BMW 135i "Flexor" Editionhöz.
Hatan a lobby-ban, de csak 3-4-5 játékos a versenyen
tapasztalataim szerint ez lehet:
* internet kapcsolat hiba valakinél
* okozhatja trainer vagy egyéb hack
* sok idióta torrent/DC++/egyéb le- vagy feltöltés mellett játszanak (fos internettel)
Láthatatlan, nem mozgó játékos
Aki valójában mozog, csak te nem látod. Ezt okozhatja szintén a fos vagy egyéb internet kapcsolat hiba, de lehet az ok valamelyik trainer/hack használata...
Nálam is elõfordult már jó párszor ez a meglepetés! <#fejvakaras>#fejvakaras>
DISCORD: grimanddark
Ráadásul jobb idõt ment Condo Row-on mint a GT2. <#wilting>#wilting>
Régen játszottam és van pár dolog amit nem értek:
- verseny végén miért van néha 0 rep és 0 mani? (mind1 hanyadik vagyok)
- miért látszódik olyan kevés verseny a térképen? (pl. Mason Streetet se látom)
Elõre is köszi!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Amikért igazán ölök és legtöbb idõt töltöttem azokat viszont békén hagyta szerencsére, E46, M3 GTS (E92), GT2 997 és a CSL
Eh... akkor lehet osztani észt máshol kéne 😄
Bár, az adataimban is érdekes dolgokat írtam.....
Sõt, fosbúkon se vagyok aktív, csak a csoportokba, ennyi. Vagy osztom az észt az FB- s World-ön.
Flexornak mindig is volt. C-be az fasza nekem X)
Mert akkor megy a World plusz a eredeti EA játékaid.
ez is egy mínusz pont a srácoknak.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.