Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
elõre is bocs, ha most bunkó leszek a kérdéssel, de miért kell ideírni, hogy "nekem se megy", miután már vagy 6an ezt beszélik, és egyértelmû, hogy ha nem megy, akkor a többi többmillió embernek se megy?
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Project D|Rare Car Collector|
"There has been an undefined error, please check that the servers are availiable and try again!"
Mondjuk szerintem meg fogják ezt csinálni hamarabb....nem hiszem,hogy valami hu de milyen nagy probléma lehet...felhívják a takarítónõt,hogy nyomjon rá a szerverrestartra és kész is....
Vagy lehet,hogy ez az 1. lépése annak amit mondtam,hogy az elérhetõ szervereket is cserélgetni fogják mint az igc-t meg versenyeket 😄
Belépni meg nekem sem akar a lentebb található erorral....
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Most mi van?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Csak bemutatni hogy mi van benne és hogy hogy megy.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
gondolkodni meg nem bûn 😊))
még akkor sem, ha eben a játékban nincs logika (valaki írta ne keressek logikát...) legalább is ilyen téren 😊
bukta, megtaláltalak!!!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/285/5688236.page#24774906
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

jó versenyt mentünk!!!