Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Jó nekem. 😊
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Project D|Rare Car Collector|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De még megnõhet.
légy türelmes

Szeretnék egy képet beküldeni a szépségversenyre,ha valaki csak a címet meg tudná adni az nagyon jó lenne 😄 ??? ??<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
Szeretnék egy képet beküldeni a szépségversenyre,ha valaki csak a címet meg tudná adni az nagyon jó lenne 😄
Tegnap is sokszor kikaptam 1-2 másodperces különbségekkel a láthatatlan embertõl...Zavaró,mert még 2 másodpercet is 1 nitróval simán be lehetne hozni...õ meg persze használt 5 nitrót,gondolom õ látott is engem...
légy türelmes

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
UI: még mindig nem lehet a játékban ezt átváltani valami értelmesre?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Eddig nem tudtam megfigyelni, mert minidg közbejtöt egy alt+f4. Vagy ha addig el is jutottam, pont nem volt slingshot betéve.
(Aranyos hogy az összes eddigi cheathackszarság megvan újra a játékban (ma megvolt a 4 másodperces T.Escape droid is - pipa), kivéve az ami már nagyon a tömött zsebükre ment: a TH hack.)
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
DISCORD: grimanddark
Project D|Rare Car Collector|
DISCORD: grimanddark
légy türelmes
Final hours to revive your Treasure Hunt Streak for free! Tomorrow morning at 10:00 am
------------------------
más : ma 20 futamot nyertem zsinórban és ebbõl 7 db 0 cash 0 rep <#kocsog>#kocsog> ea nem javítja ezt soha
tudtok valamit CSABAMAGYAR24-rõl? csak mert mostanában nem látom egyik EVENTBEN se 😄
Közben tegnap videóztam egyet, alakulnak a beállítások fraps-ban, és elég stabilan megy
youtube