Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
hát ez az , de hála istennek sok ember hiába kap sokáig 0 partot vagy csak fost nem áll neki th hackelni <#nezze>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

nekem az elég indok volt 😊) ..de hát mindenki más a hozzá állása a dolgokhoz
A 0 part nem lehet kifogás...
Nincs benne semmi jó. És ahogy B13A6 írta, ja genyóbb....

Project D|Rare Car Collector|

Mert egyáltalán nem, vagy nem kifejezetten vág a témába, azaz off. Azért szürke, hogy könnyebben átsikoljon felette a tekintet.

légy türelmes

Engem csak az érdekelne, h miért kell szürke betûkkel írni ebbe a topikba? Alig lehet kiolvasni az írásotokat.

Én ezt a hack-elés (csalás) dolgot nem értem nem teljesen mindegy ki nyer EMBEREK (vagy némely kis gyerek), ez csak egy játék, és tök mindegy esik e jó alkatrész, mert ugyan olyan jó versenyeket lehet futni utcai ill. verseny alkatrészekkel mint a szijjel tépett ultrákkal. <#hehe>

A napokban direkt elõkapartam a 2 Boss-t (T2–3-ast, alap cuccokkal) és bementem mindenki ellen és ez a szeszto vagy mi a fene vagy az a 6000-es új lambo sehol sem volt, de ment a levesbe az RTR-X is az általam legjobban gyûlölt Paradise Hotel-en. <#wilting>
Már értem.

Még az érdekelne kicsit, egyáltalán miért van bárkinek is mágnes bekészítve?

Este legalább tíz meccset tudtam menni egyhuzamban, a játék újraindítása nélkül. Nem semmi, ugye?

légy türelmes

elhiszem hogy igazság talan volt a th hack...én is turtoztettem magam tolle 1 darabig ..míg meg nem untam a 0 napi partot...
Nyilvános meghurcolás? 😄 Már készítjük a máglyát! xD

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

Remélem te is a th csítre értetted....
Az eddigi csítereinkkel is láttad mi lett...ez is csak úgy van..

Ismered azt a viccet amikor a partin a kisember odalép a fotómodellhez:
- Maga gyönyörû lefeküdne velem százmillió forintért?
- Hmm, hol, mikor?
- Ma este nálam, oh, most csak 10 ezer forintot tudok adni.
- Mégis minek néz magam engem, olcsó kurvának?
- Azt már tisztáztuk , most már csak az áron vitatkozunk...
ez van...
Jaja...ez sokkal pofátlanabb...
szerintem
az egy kicsit más mint a th hack
Kapj egy csabamagyar24 féle cheatert aki verseny közben többször lemarad hogy ezerrel úgy seggbetoljon hogy kilométereket repülsz. Aki aztán beírja neked hogy "hé koma csak viccelek, ne vedd komolyan..."
nem a feszulés miatt raktam fel a képet ..nem az volt a célom hogy most megmutassam nekem van a legtobb vagy ilyesmi ..csak a szórakozás kedvéért...de ha ti ilyen vérre menosen veszitek ezt a játékot....
igen észre vettem ezt a rammos dolgot az elsõ 10 versenyemen agyba betonba döngettek mint láttad a srác megpróbálta de nem sikerült neki mert vissza felé csattant az ostor és a magnetet pedig nem tom mért kaptam 😊
Aztán ha megkérhetünk légyszíves érthetõen írni...ilyen hányást legutóbb bria....tudjuk kitõl láttam....
nekem nincs nitróm de ami van az el is megy akár egy versenyen ahogy láthatjátok nem tudom hogyan lehet 10 000 ezret felgyûjteni de a tippeket várom
hát aszt én is látam már valami KÖNEK Hívják a gyereket tudom hogy kirõl beszélsz

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Annál undorítóbb nincs mint amikor hackel valaki és janizik vele. Egy olyan közösségben amelynek tagja az eredeti játékot szeretik, az köti össze õket.
Ez a 15ezer nitroval hencegés sokak számára ugyanaz mint amit sziklameeen vagy ki csinált - beélesíti a speedhacket, aztán beír a magxar csatra hogy kihív bárkit (amikor még megvolt a chat - õ aztán pont kifogta Undertakert, aki nem akkor jött a holdról..)
Hackeljen, nyilván meg tudja indokolni miért teszi - meg úgyse tudjuk megakadályozni - de aztán "csendben kussolva játszódjon magába."
Tutu veled az a gond hogy nagyra tartod magad nem mint ha én is gondolod hogy az arc nagy akkor fel kell vállalni !
Én saját hibámból szoktam tanulni !!! de mint úgy ahogy más is !!.

Honnan tudod, hogy balhé volt?

légy türelmes

tutuhawer
Tutunak néha nagy az arca, ezért kell beverni néha. Lekezelõ nem szoktam lenni, de a pályán õszinte igen. Ha valakivel nem szeretnék elindulni, mert nem tartom annyira jónak, akko nem megyünk, ebben semmi érdekes sincsen. Multiban pedig, Gempa, ha megelõzöl, gratulálok. Még a csalókat se szoktam lecsalózni.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Az lehet,hogy egészen jól megy a srác,az is lehet hogy néha Tutunak nagy az arca 😄 De 7ezres TH streak? Könyörgöm...legalább vak ne legyél! 😄

Más: Tutu,mellesleg adhatnál valami tanácsot,hogy újabban miért fullad le az R34-em,jól olvasod lefullad...-.- Mindkét profilomban ezt jásza most mind az 5 darab R34. És lövésem sincs miért,különösen az Ultra tuned régi bodyshoppos a legelsõ profilomban. Te vagy a nagy import tuner mester,nézz be a motorháztetõ alá! 😄

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

Fel vehet engem is valaki a barátlistára:GYUSZOPAPAHUN
Álltalában késõn játszom este 11-tõl,néha napközben is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem kéne mást piszkálni attól hogy te nem tudol vezetni meg amugy is ismerem a sárcot és egészen jól megyen én is szoktam vele menni
lehet hogy ha velem is mennél multíban akkor le csalóznál
(Idézet TUTUtól én azért nem megyek veled mert gyenge vagy!)
(Az én idézetem sofõr teszi az autót kiváló vezetõvé!!! )
Próbálkozni lehet csak nem jó szemszögbõl nézed !!! .

Nah ez szép....és az ilyen játékos állítólag "nem árt " nekem semmit...Amikor nem lát engem nyugodtan tökig nyomhatja a nitrót ,mert van neki,jogtalanul...
tutuhawer
jár a piros pont oda. Deathracer1893-nak pedig a fekete pont. Sajnos. Lehet bemondani, hogy nekem ennyim van, én ezt tudom, meg azt tudom, lehet verni a mellünket, de ne így:

Mentem ilyen versenyzõ ellen is multiban, és a csúnya, hogy megy a duma is még és én vagyok a szemét, ha belegázolom a betonba virtuálisan. Váltottam pár szót korábban egy kiváló játékossal és mondta, ahonnan õ jön, ott egy figyelmeztetés van, itt ez egy teljes restart lehetne, és a következõ kihágásért e-mail BAN jár. Itt ez egy jó rendszer lenne, tetszene.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Vagy csak benézte a két trafficot a szembe sávban amit Avatarhun elkerült, aztán a nitrója lehet még töltõdött, ezért nyomott egy magnetet, mert azt is lehet <#buck>

Ettõl függetlenül a véletlen/meg nem történt rammolások még jelen vannak ,ahogy írtad <#kacsint>

X

goregrind
És ezt mind versenyekkel, rendõrözéssel szedted össze - semmi TH trükk, IGAZ? <#eplus2>

DISCORD: grimanddark

tutuhawer
a videó nagyon jó lett , és még jobb tapasztalat volt látni valamit kívülrõl. A futam 50. másodpercénél elszáll a kolléga (agya), mert ott történt valami. Így ítélje majd meg mindenki a rammolásokat a jövõben... tanulságos. Hozzá sem értél, mégis balhé volt, a mágnest is azért dobta rád. Fogalma sem volt , hogy nem szándékos. Pedig nem volt szándékos a nem is összeütközés, hisz nem volt kontakt tõled. Team escape-ben ez káosz, és mégis a magyarok fele azt mondja, direkt szorítják le. Hát nem véletlenül mondom, mondtam, hogy a játék csodákra képes, és marhára nem minden az, aminek látszik.

(jó lett a neved a youtube-on)

http://www.youtube.com/watch?v=jwUve0dH320&feature=youtu.be itt az elsõ videóm srácok ma úgylátom úgyis videós nap volt
ahmmm 😊)
tutuhawer
látványos elõrelépés, büszke lehetsz az elvégzett munkára <#eljen>

trakk
Hát, igyekszem is, hogy dübörögjön.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

tutuhawer
mondom, akkor jól látom. Amióta ott vagy, azóta dübörög

trakk
Pár hete csatlakoztam be pont ennek az oldalnak a szerkesztésébe. Azóta sokat kalapáltunk rajta. 😛

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Hogy mondod? 😊

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

tutuhawer
na, ez egy frankó videó lett, bizony szépen terelgetted a corolládat. <#eljen>

SUNNY84HUN
üres ( tuning és skill mentes ) speedhunteres corollával is lehet jókat menni megrakott autó ellen , csak pálya ismeret és rutin kell <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
szerk: egyébként nagyon hasznos az oldal, kösz az infót. Pár hete még elég üres volt

tutuhawer
de ez angol... ha angolosoknak akarok mondani valamit, akkor ilyet mondok:
-What do you call 300 white men chasing a black man?
-The PGA tour

SUNNY84HUN
találtam egy ilyet ,lehet nézelõdni

nem mindig pu -zok de ha gurul a gyógyszer akkor megesik hogy beremeg a kezem <#zavart1> de nélkülük is jól megyek <#pias>

tutuhawer
csak a fórumban megy ám nekem...

azt vele mecccccseld le 😊
tutuhawer
pedig de igen, piskóta... megeszem reggelire <#ravasz1>

nem semmi ez a rengeteg POWERUP...
nem vagy piskóta... 😊))
tutuhawer
az a szemüveges lejjebb én vagyok