94808
-
nfsmw4ever #53124 Hogy mivel rak össze, az szinte teljesen véletlen szerű, bár nagyjából egy súlycsoport is összeszokott jönni. Alkatrész tuning az egyéni. Mindenki másként vezeti az autóit. DE sokan értenek itt hozzá. Majd jönnek a tanácsok. Nézd el neki, hogy nem ugranak azonnal, van aki társadalmi életet is él :-) Szilveszter van kérlek...
Skillek leírása a fenti bannerban megtalálható. Ott le van írva, mi mire való. Van ott még tuning útmutató is, de az nem általános igazság, inkább csak kiinduló pont.
Kérdés jöhet, még be-be nézek én is. -
Ez a TSM verseny is nagykabátra kihegyezve.
"Lehet magamra szavazni"
ehh és megnyeri nem égő egy kicsit engem bántana a dolog.
Buék mindenkibe.. hopi ez a pezsgő
-
Dirtyfellow #53122 légyszi vki válaszoljon
hát őszintén én egy teljesen kezdő vagyok és olvastam hogy ugye nem mindegy hogy mihez mit raksz + a skillek területén se ismerem ki magamat és azért gondoltam hogy van-e olyan oldal ahol le van írva hogy milyen cuccokat érdemes összerakni + hogy van hoyg az én 398 as overallomall összerak egy 470essel ? -
nfsmw4ever #53121 Az kicsi... Éreztem, hogy nem stimm valami. Itt a bizonyíték. Még jó hogy más nem volt a versenyben. Magyarázkodhatnék hogy is mentem 290-et... Frankó.
Ja! Köszi!!! -
nem az előzőt akartam. -
Ez azért elég beteg menet volt
-
nfsmw4ever #53117 Köszi! Tehát nem. Akkor ott nem volt teljesen tiszta valami... 229 a vége nitro nélkül jelenleg. Jó kis dög még mindig. No de mindegy, a kolléga stabilan tartotta a 2. helyet
-
Dirtyfellow #53116 hát őszintén én egy teljesen kezdő vagyok és olvastam hogy ugye nem mindegy hogy mihez mit raksz + a skillek területén se ismerem ki magamat és azért gondoltam hogy van-e olyan oldal ahol le van írva hogy milyen cuccokat érdemes összerakni + hogy van hoyg az én 398 as overallomall összerak egy 470essel ? -
chris1997 #53115 Most megy annyit nekem a GXP... B Classban. -
nfsmw4ever #53114 Ööö. solstice D classban mehet 290-et??? Mert most mentem vele annyit a csingilingi pályán. Mondjuk a sportárs B-és nissan skyline-al nekemrontott hátulról 2x-er... de akkor az útonmaradás lekötötte a figyelmem. (Mondjuk a brooks streeten lecsíterezett vki mert dnf lett a vége a mezőnynek. Elnézést kértem és erre letámadott. Aztán megdumáltuk és ügy elsimítva. Bár 40lvl feletti, most szembesült vele milyen is a kis fenevad :-) ) -
Mellesleg LUSIK848 volt az... 12.000 futammal a háta mögött.. szép hogy rámfordul a startnál én meg kétkerékre állok, mit mondjak... mondjuk ma láttam egy Bétás-vinyles cheatert is. BUÉK -
Szia. Itt kérdezhetsz páran, elég sok autószakértőt megtalálsz a fórumon.
Más: volt egy köcsögpalánta full ultra F1el Spade Streeten, aki már az elején lerammolta a Zondám aztán lelépett... még azt a tábla szart is ledöntötte az elején.. Kihoztam az Aventadort, megléptem startnál. Elém került, de a kigyorsulón olyan szinten nekibasztam a falnak hogy felrepült mint egy darab újságpapír
-
Dirtyfellow #53111 Hello
olyan kérdésem lenne hogy hol tudnék tuning tippeket nézni ? -
nfsmw4ever #53110 Nem érkezett el a másság ideje...
-
chris1997 #53109 Hát, az a kezdet nem ma lesz :D -
nfsmw4ever #53108 Minden kezdet nehéz
-
kopasz0 #53107 Boldog Újévet és SOK SOK SOK BOOST-OT Kivánok mindenkinek.
-
chris1997 #53106
Az
haver már le is cseszett, hogy sose rúgtam még be :D Ez van. -
nfsmw4ever #53105 Aldis almalé?
-
chris1997 #53104 Én még azt se iszok :D -
noblem1983 #53103 Boldog új évet kívánok mindenkinek! A buliban pedig óvatosan a kölyökpezsgővel
-
Kár, hogy lecsúsztam a boost mellé adott Cinque-ről. Jó lenne ha lenne megint -
Hunn1a #53101 Gyémántok begyűjtve, nem maradt más hátra, mint hogy boldog új évet kívánjak a közösségnek.
Jövőre veletek ugyanitt! -
Gyuszopapa #53100 BUÉK . minden NFSW játékosnak. -
Driverkiller30 #53099 Nah én idén már nemhiszem, hogy leszek.
Boldog, Sikerekben gazdag Új Évet kívánok minden World játékosnak!!!!

-
Gab0523 #53098 Feri :D Ugyanez, HS-en, gyakorlatilag a cél előtt 78 méterrel :D -
gyeprefos007 #53097 Páran felvehetnétek barátnak. amíg nem voltam kiürült a barátlistám :( -
Délután egy új (számomra) buggal találkoztam. Lyons & HWY 201-en toltuk haverral. Ő véletlenül belém jött úgy hogy vagy 100 megpördültem az autóval. Aztán elindultam, jött egy lagg, és visszatett a startra... 
-
chris1997 #53095 Szemet égető.
-
-
Na most mi van?
Kell vennem garázshelyet ahhoz, hogy ne legyen?
Vagy mikor a rendőr magyarázza a fiának a negatív számokat...
-
Quqa #53092 Nekem B-ben van (2 is) és ott is jó persze ha MR2, GPX esetleg Boss 69 az ellenfél azok NOS-al elmennek tőle, különben elég versenyképes, tapadásban az egyik legjobb és hangban is dobogós:
1. Bentley
2. LFA!
-
chris1997 #53091
-
Quqa #53090 -
mamiya70 #53089 storno...
nem lehet levinni D-be...
marad a C :) -
chris1997 #53088 Na mennjé valahova:D -
mamiya70 #53087 bocs a lerakáson azt értem, hogy az ingyen kapott verdát legyengíteni... -
mamiya70 #53086 QUQA korábban írta, hogy C-ben egész jó...
vagy inkább oda érdemes lerakni??? -
mamiya70 #53085 Lancia Delta-t érdemes letenni D-be???
próbálta már valaki? milyen eséllyel indul a többi típus ellen??? -
Freeman16 #53084 Rád bízom.