Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Nincs benne semmi jó. És ahogy B13A6 írta, ja genyóbb....
Project D|Rare Car Collector|
légy türelmes
A napokban direkt elõkapartam a 2 Boss-t (T2–3-ast, alap cuccokkal) és bementem mindenki ellen és ez a szeszto vagy mi a fene vagy az a 6000-es új lambo sehol sem volt, de ment a levesbe az RTR-X is az általam legjobban gyûlölt Paradise Hotel-en. <#wilting>#wilting>
Még az érdekelne kicsit, egyáltalán miért van bárkinek is mágnes bekészítve?
Este legalább tíz meccset tudtam menni egyhuzamban, a játék újraindítása nélkül. Nem semmi, ugye?
légy türelmes
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
Az eddigi csítereinkkel is láttad mi lett...ez is csak úgy van..
Ismered azt a viccet amikor a partin a kisember odalép a fotómodellhez:
- Maga gyönyörû lefeküdne velem százmillió forintért?
- Hmm, hol, mikor?
- Ma este nálam, oh, most csak 10 ezer forintot tudok adni.
- Mégis minek néz magam engem, olcsó kurvának?
- Azt már tisztáztuk , most már csak az áron vitatkozunk...
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Ez a 15ezer nitroval hencegés sokak számára ugyanaz mint amit sziklameeen vagy ki csinált - beélesíti a speedhacket, aztán beír a magxar csatra hogy kihív bárkit (amikor még megvolt a chat - õ aztán pont kifogta Undertakert, aki nem akkor jött a holdról..)
Hackeljen, nyilván meg tudja indokolni miért teszi - meg úgyse tudjuk megakadályozni - de aztán "csendben kussolva játszódjon magába."
Én saját hibámból szoktam tanulni !!! de mint úgy ahogy más is !!.
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Más: Tutu,mellesleg adhatnál valami tanácsot,hogy újabban miért fullad le az R34-em,jól olvasod lefullad...-.- Mindkét profilomban ezt jásza most mind az 5 darab R34. És lövésem sincs miért,különösen az Ultra tuned régi bodyshoppos a legelsõ profilomban. Te vagy a nagy import tuner mester,nézz be a motorháztetõ alá! 😄
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
Álltalában késõn játszom este 11-tõl,néha napközben is.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
lehet hogy ha velem is mennél multíban akkor le csalóznál
(Idézet TUTUtól én azért nem megyek veled mert gyenge vagy!)
(Az én idézetem sofõr teszi az autót kiváló vezetõvé!!! )
Próbálkozni lehet csak nem jó szemszögbõl nézed !!! .
Mentem ilyen versenyzõ ellen is multiban, és a csúnya, hogy megy a duma is még és én vagyok a szemét, ha belegázolom a betonba virtuálisan. Váltottam pár szót korábban egy kiváló játékossal és mondta, ahonnan õ jön, ott egy figyelmeztetés van, itt ez egy teljes restart lehetne, és a következõ kihágásért e-mail BAN jár. Itt ez egy jó rendszer lenne, tetszene.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ettõl függetlenül a véletlen/meg nem történt rammolások még jelen vannak ,ahogy írtad <#kacsint>#kacsint>
X
DISCORD: grimanddark
(jó lett a neved a youtube-on)

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
-What do you call 300 white men chasing a black man?
-The PGA tour
nem mindig pu -zok de ha gurul a gyógyszer akkor megesik hogy beremeg a kezem <#zavart1>#zavart1> de nélkülük is jól megyek <#pias>#pias>
nem vagy piskóta... 😊))