Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
így jobb és nem kell másolgatni 😛

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Bocs a kép lemaradt <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.kephost.com/images4/2012/9/2/5peeign01iy1c0i9n17n.png

Az egyetlen autó amit a lengyel boostos érában nem tudtam megvenni. Most pótoltam <#szeret>

Sajnos a CarClassal nem igazán járt jól. Jelenleg a B osztályra van maximalizálva street alkatrészekkel és egy Pro motorral. Ha az A osztába helyezném át esélye nem lenne a sok Zonda meg GTS ellen. Bár jelenleg a sok MR2vel sem bír el a relatíve gyenge NOS miatt.... Pedig gyönyörû autó és a hangja uuhhhhhh

tutuhawer
Na, eznem semmi, ilyet még én se láttam.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind

DISCORD: grimanddark

SUNNY84HUN
1 lfa <#zavart1>

és 1 kis érdekesség <#fejvakaras>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

europai

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Leo 1991
melyik szerveren vannak magyarok,mert most újra kezdtem de elfelejtettem 😊

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

5 ellenfélbõl 3-mat csak állni látok ...marha jó..így fogják megoldani a ram problémát?..mindenki áll senki se rammol
Már zsinórban 3x kapok ki egy szellemeset játszó drivertõl....olyna kurva nehéz megcsinálni ezt buziéknak?!
gduck
Most vettem elõ a játékot újra, de kiábrándító hogy kb. 500 verseny kell egy autó megvételéhez XD

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Jó, de akkor még nem ígergettek új várost <#idiota>
gduck
2,5 éve már mentek a béták, az majdnem 3 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

halihó mindenkinek <#smile>
szia bence hogy vagy ? mi a helyzet , rég láttalak.
Rakás szar.

légy türelmes

huncúúút😄D
jelentkezz erre a címre:
[email protected]

Project D|Rare Car Collector|

Hogyan tudok jelentkezni a szépségversenyre?
A TCM weboldal nekem nem mûködik :S
vicces hs:

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

ja hát igen, az vitathatatlan tény hogy elvileg már régen ott szaladgálunk rajtuk... <#idiota>
Akkor 2 mind1 aszem a TCM en van a cikk hogy jönnek majd a KÖZELJÖVÕBEN új városok (Kanyon, az undrcover világa és még egy meg nem jelent nfs városa is.)

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

3 éve még nem is megy a játék <#hehe>
Héló haló jóember hol látsz olyat hogy „szar” az lett írva: „2db IGS perfect-el úgy kilõ a rajtnál hogy”. <#falbav>

Megjegyzésként meg néhol jobbat megy mint a GT2, ott a profilom (lehet mazsolázni), ha már Tutu felrakatta pedig sosem kértem sõt ...
Megj.2: Az ellenfelek meg általában erõsebb statal rendelkeznek!
Se chat se új város. 3 éve be van ígérve 3 város. Nem hiszem el hogy nem folyt be annyi pénz hogy ne 15 ember hanem 30 dolgozzon ezen a kibaszott játékon.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Quqa
Nem a listáról beszélek 3-an mentünk és a GPX kicsit lemaradt, nem írom ki nyert, mert a hencegést meghagyom brian tesónak.
Az MR-el Spade-n manapság is GT2-k GT3-ak mennek a levesbe.

#42687 Nem tudom hogy jó e a lista egy biztos az M1-em 2db IGS perfect-el úgy kilõ a rajtnál hogy a Porsche-k sehol sincsenek hozzá képest.
Hát ja, az RTR-X sem kutyafüle nitroban.

<-- ehez annyit fuznek hozza hogy ha ugyan olyan alkatreszek vannak a porsche-ba mint a bmw m1 proccar-ba is, es ugy ott hagyod oket ami relativ, majd akkor mond hogy szar:-)
mert sztem minden auto verheto egy ido utan.

SUNNY84HUN
igen pofás ez az rx7 <#vigyor3>

Amikor Devellis behozza.
Utána a Worldnek annyi, Honda csõdbe viszi licenszcsalásért 😄

SUNNY84HUN
egy olyan vti -t el tudnák képzelni mr2 , gxp , rx8 mellett király kategóriának mint az enyém <#zavart1>
mikor kerül a worldba Honda ? <#rinya>

RX8-at én is...
Kinyomtam egy kicsit, hát meglepi volt, szépen megy.
Nagyon gyors autó, de az a másik rízsrakéta nem bejövõs, nagyon ne,.

SUNNY84HUN
mr2 -m is van meg gxp -m is mind a kettõ full tuned , gxp stabilabb széles nyomtáv miatt a kanyarban de mr2 fürge riszálós autó és nitroja kemény eléggé .. mr el is sokat nyertem de gxp vel is a beacon s -en
a " rizsrakéta " nálam is befutó de jobban csípném ha az rx8 lenne ennyire ütõs <#zavart1>

MR2 mondom, csak a nitró miatt nagy szám.
Hidd el, ha az nem lenne neki, senki nem venné.
GXP meg igen is, nyerõ autó és pont. Amíg tudok MR2-t verni vele, addig mûködõképes az autó. És mégis mennyi az a kicsi? nem hinném hogy sok. Félted a divatautókat mi? 😛

Nem a maxon felül, -nem olyan hosszú az a út. Viszont van olyan hosszú hogy a nitro ne tartson ki a végéig. (alap kocsik)
Gyorsul nitró nékül , majd nitroval és megnézi hogy az mennyit segít bele. Ha már a startnál elnyomja.
(pl. alap GT3 Rs esetében 226 kmh és 259 kmh volt a két mért sebesség)
Nem a listáról beszélek 3-an mentünk és a GPX kicsit lemaradt, nem írom ki nyert, mert a hencegést meghagyom brian tesónak.
Az MR-el Spade-n manapság is GT2-k GT3-ak mennek a levesbe.

#42687 Nem tudom hogy jó e a lista egy biztos az M1-em 2db IGS perfect-el úgy kilõ a rajtnál hogy a Porsche-k sehol sincsenek hozzá képest.
Hát ja, az RTR-X sem kutyafüle nitroban.
tehát a lista aszerint rangsorol, hogy a max sebességen felül hány km/h-t ad a nitró?

mert, ha igen, akkor továbbra is hülyeség

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

A hajógyárban van az az egyenes szervízút keresztbe, ott elgyorsulsz a falig nitróval, majd nitro nélkül. a különbség lesz a nitroerõ ami abban a lisitában van.
Pont van egy alap GT3Rs-em (megvettem mikor fenyegettek hogy kiveszik, azóta csak porosodik <#vigyor>), na én most 33 kmh-s nitroerõt mértem (a listában 29 van)

A '69 es Boss is igaz lehet, amúgy az RTR-X nincs a listán... <#ravasz1>
Aha.
Júliusban lehet volt elõttem egy RX8, de akkor csak annyit láttam, hogy ott valaki megelõzött GXP-vel.
Hát léptem egyet <#hehe>

Azt én is tudom, hogy az RX8 jó, sõt. Baszott jól gyorsul stb.
(na itt a gyanú, hogy annak hol a nitrója, miközben ott az 135i és annak van, pedig lófasz az, az RX8 gyorsulásához... )

Nem mondtam hogy most volt, de elvileg az autókhoz nem nyúltak semmit, bármit is kamuznak De Wellis-ék, amúgy júliusban volt.
3-an mentünk te, én, meg Nox akkor volt.
És hol az RX8? Mert magam elõtt csak MR2 meg Eclipse-ek vannak 😛

Mit mondtál? nincs is Beacon akkor hogy?! 😛 Amióta van Car Class azóta nem.

BOSS meg, igen jó a nitró de hogy az a legjobb nitrójú...

Nem szokásom beégetni senkit, de Beacon & Station kicsit eléd került az RX8 is és az sehol sincs az MR2-höz.

Hát a 2.-ban van valami nemrég mentem egy uberfasza lambo 640 ellen (a sofõr is kiváló volt) és az alap Bentley TE tartotta vele a lépést, igaz kellett neki pár PU, de egy deka NOS skill nem volt benne.

A Boss-t próbáltam valami iszonyatos a nitroja az jó helyen van szerintem.
én ennek nem állítottam az ellenkezõjét. és nem is akarom 😄

Akkor is kamuznak DeVellisék 😄

lehetne sorolni órákig...LFA, Hemi Cuda, TT RS, RS4...tény, hogy a nyomaték alapján meghatározott NOS erõsség is óriási kamu Drew-éktól, de ez a kis összeállítás is egy nagy kupac vicc...aki ezt csinálta mennyire gondolta komolyan? 0-hoz erõsen közelítõ a valóságtartalma

Mondjuk a 69'-es BOSS ott érdekes...

egyébként a NOS értékek is hatalmas kamuk. ki álmodta azt össze, hogy a gt3rs NOS-a "olyan" gyenge? ennyire ne legyetek már naívak.

trakk
Nem, a felsõ az a nyomaték szerint, az alsó meg a nitró erõssége szerint van sorrendbe állítva.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Nem gyorsabb kezdjük ott 😄

Remélem most már többet nem jössz azzal azért gyorsabb az MR2 mert erõs a NOS-a, persze ha a grafikonok igazak. <#eplus2>

#42673 A felsõ a régi skill elõtti az alsó meg azzal mutatja az értékeket? <#wilting>