Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnos a CarClassal nem igazán járt jól. Jelenleg a B osztályra van maximalizálva street alkatrészekkel és egy Pro motorral. Ha az A osztába helyezném át esélye nem lenne a sok Zonda meg GTS ellen. Bár jelenleg a sok MR2vel sem bír el a relatíve gyenge NOS miatt.... Pedig gyönyörû autó és a hangja uuhhhhhh
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
DISCORD: grimanddark
és 1 kis érdekesség <#fejvakaras>#fejvakaras>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
légy türelmes
[email protected]
Project D|Rare Car Collector|
A TCM weboldal nekem nem mûködik :S
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Megjegyzésként meg néhol jobbat megy mint a GT2, ott a profilom (lehet mazsolázni), ha már Tutu felrakatta pedig sosem kértem sõt ...
Megj.2: Az ellenfelek meg általában erõsebb statal rendelkeznek!
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Nem a listáról beszélek 3-an mentünk és a GPX kicsit lemaradt, nem írom ki nyert, mert a hencegést meghagyom brian tesónak.
Az MR-el Spade-n manapság is GT2-k GT3-ak mennek a levesbe.
#42687 Nem tudom hogy jó e a lista egy biztos az M1-em 2db IGS perfect-el úgy kilõ a rajtnál hogy a Porsche-k sehol sincsenek hozzá képest.
Hát ja, az RTR-X sem kutyafüle nitroban.
<-- ehez annyit fuznek hozza hogy ha ugyan olyan alkatreszek vannak a porsche-ba mint a bmw m1 proccar-ba is, es ugy ott hagyod oket ami relativ, majd akkor mond hogy szar:-)
mert sztem minden auto verheto egy ido utan.
Utána a Worldnek annyi, Honda csõdbe viszi licenszcsalásért 😄
mikor kerül a worldba Honda ? <#rinya>#rinya>
Kinyomtam egy kicsit, hát meglepi volt, szépen megy.
Nagyon gyors autó, de az a másik rízsrakéta nem bejövõs, nagyon ne,.
a " rizsrakéta " nálam is befutó de jobban csípném ha az rx8 lenne ennyire ütõs <#zavart1>#zavart1>
Hidd el, ha az nem lenne neki, senki nem venné.
GXP meg igen is, nyerõ autó és pont. Amíg tudok MR2-t verni vele, addig mûködõképes az autó. És mégis mennyi az a kicsi? nem hinném hogy sok. Félted a divatautókat mi? 😛
Gyorsul nitró nékül , majd nitroval és megnézi hogy az mennyit segít bele. Ha már a startnál elnyomja.
(pl. alap GT3 Rs esetében 226 kmh és 259 kmh volt a két mért sebesség)
Az MR-el Spade-n manapság is GT2-k GT3-ak mennek a levesbe.
#42687 Nem tudom hogy jó e a lista egy biztos az M1-em 2db IGS perfect-el úgy kilõ a rajtnál hogy a Porsche-k sehol sincsenek hozzá képest.
Hát ja, az RTR-X sem kutyafüle nitroban.
mert, ha igen, akkor továbbra is hülyeség
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
Pont van egy alap GT3Rs-em (megvettem mikor fenyegettek hogy kiveszik, azóta csak porosodik <#vigyor>#vigyor>), na én most 33 kmh-s nitroerõt mértem (a listában 29 van)
A '69 es Boss is igaz lehet, amúgy az RTR-X nincs a listán... <#ravasz1>#ravasz1>
Júliusban lehet volt elõttem egy RX8, de akkor csak annyit láttam, hogy ott valaki megelõzött GXP-vel.
Hát léptem egyet <#hehe>#hehe>
Azt én is tudom, hogy az RX8 jó, sõt. Baszott jól gyorsul stb.
(na itt a gyanú, hogy annak hol a nitrója, miközben ott az 135i és annak van, pedig lófasz az, az RX8 gyorsulásához... )
3-an mentünk te, én, meg Nox akkor volt.
BOSS meg, igen jó a nitró de hogy az a legjobb nitrójú...
Hát a 2.-ban van valami nemrég mentem egy uberfasza lambo 640 ellen (a sofõr is kiváló volt) és az alap Bentley TE tartotta vele a lépést, igaz kellett neki pár PU, de egy deka NOS skill nem volt benne.
A Boss-t próbáltam valami iszonyatos a nitroja az jó helyen van szerintem.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Nem gyorsabb kezdjük ott 😄
#42673 A felsõ a régi skill elõtti az alsó meg azzal mutatja az értékeket? <#wilting>#wilting>