Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
15 év <#wilting> 4-5 év múlva csak 1 emlék lesz a world ha így halad <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

trakk

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

és szerinted a 3 oldalnyi ötletetek az elkövetkezõ 15 évbe hány tízmillió boost-bevételt hozhat?

sokat..

na pont ez az, amiért semmi sincs benne...

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

45 másodpercrõl indul a számláló a lobbiban (mínusz fél perc, örömteli).

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

SUNNY84HUN
üdv , mi ez a 464,63 mb frissítés ? <#fejvakaras> azt vágom lettek újabb igc dögök de más valami ? <#wilting>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nos had említsek egy hibát, én pl nem rég óta játszom, de elsõre szemet szúrt az h. a Chicane matricák közt kettõnek is a kis képén felül van az NFS logó, a NEED FOR SPEED felirat felett, de ha ráteszem a kocsira akkor meg alatta, jó nem nagy hiba, most kövezzetek, meg de a játék eleje óta benne van!

Nem azt mondom, hogy az egész játékot csinálják újra, de pl. olyan alap dolog, mint pl. egy normális kék szín a játékba, vagy akár TE-ben a rendõrök újrasúlyozása, csak egy a sok közül, ezzel szerintem nem is lenne olyan nagy munka, direkt nem írom a bugtalanítást, mert szerintem mindig lesznek
Nem. Az én ötletem jó.

Szabi azt ír, amit akar.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊

légy türelmes

Azért azt tudni kell, hogy egy-egy triviális dolgot _jól_ leprogramozni nem feltétlenül könnyû. Egy-két kisebb változtatás ami már meglévõ rendszert érint, komoly átgondolást, tervezést igényel, mielõtt le lenne programozva. Minél több a funkció, annál nagyobb és bonyolultabb a kód, annál több infó kell a supportosoknak, azaz többe kerül fenntartani a rendszert. Viszont apróságokért senki nem fizet többet, ha csak nem az a kicsi jelent neki sokat. Ezek mentén egyensúlyoznak a fejlesztõk, a lehetõ legtöbb profitra törekedve.

légy türelmes

Ez olyasmi, mint az én vásárolható szponzormatricás ötletem: jó ötlet, leírva is jól hangzik, aztán Szabi ráírja, hogy nem.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Nem lenne rossz ötlet, de ezek lusták, itt egy fasza játék, amiben K*rvasok kiaknázatlanság van, annyi lehetõség, de basznak rá, Pont ennyi, nincstovább

Az egész fejlesztõosztályt lekellene cserélni, de komolyan, egyszer mentünk groupban öten, és egy ilyen "brainstormingot" tartottunk, mivel lehetne jobb a játék, szerintem vagy 3 oldalnyi ötlet összejött, ami még nincs, lehetne, mekönnyebbítené a dolgot. De ez van...
Van egy nagyon jó (higgyétek el, tényleg az 😄) ötletem. Faja lenne, ha a gyári felnikbõl lenne többféle méretû. Azaz egy "kártyát" lehetne venni ill. nyerni, amin a felniméret szerepelne, és bármelyik kocsira rá lehetne tenni. Tehát ráteszed a kocsira, ahogy most a felnit kell, és a gyári felni mérete változik. Mondjuk nem feltétlenül lenne egyszerû átméretezni a kifejezetten az adott kocsihoz adott méretben készült felnit, de némelyik biztos jól sikerülne a dizájner csapatnak. Se a 240 SX-re, se a 959-re, se a Fairladyre nincs normális felni a gyárit leszámítva, viszont jól mutatna rajtuk egy kicsivel nagyobb átmérõjû gyári felni.

légy türelmes

Sok benne a HA, szerintem jó az D osztályban
Told fel fulra, ha nem egy fullos MR2 vel kerülsz össze akkor leveri.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Csak most vettem észre, mert most pörgettem végig az árakat... Amúgy a Clióba csak egy Omnia motor és egy Nova-T váltó váltó fért bele úgy, hogy D-ben maradjon, így 226 a vége. <#rolleyes>

Én is vásároltam. Újabb szuperautó a garázsban. 😊

Ma ez lehet a legjobb vétel:

légy türelmes

A Reventon már közeledik! 😄

Ryder159
Már 2 hete annyiba kerül

Hohó, az IGC-s Murci lecsúszott 1,7 millióra? Klassz.

Szerintem a régi (nem origines) EA felhasználónevet vagy megjelenítendõ nevet.

légy türelmes

Ryder159
Hát bármit írok be minden invalid...

Ryder159
Szeretnék valamihet hosszászólni EA fórumban és ide dob:

mit akar ez tõlem?

Egy fenét, hozzá se nyúltak. Ugyan az az egész.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Én is pont ilyen Attack felfüggesztést nyertem tegnap TH után. (Már csak turbó, fék és kerék kell és lesz egy ultra Hacsim.)

Ryder159
De jó hogy javították:

Mert sokszor nézted a Cápali és Cápetit.

légy türelmes

A Clio V6-ot már a Most Wantedben is szerettem, lehet megveszem. Semmi klasszikus?! Megint?? <#rinya>

Ryder159
Ja bocs csak 4.000.000 kell a 3 autóhoz. 1.400.000 a panamera? annyira jó lenne???

460.. Drag szaga van

Project D|Rare Car Collector|

+ 7 dragpályának ismerjük már a nevét:
ARCH RUSH, BACKWOOD SPLIT, BREAKNECK, TURNPIKE CATWALK, SPEED FAIR, NEON CROSSROADS, BACKSTREET STRETCH

hmm, hány megás is volt ez a frissítés...
Clio nagyon jó. MR2 is vertem már le vele.

Ryder159
Lamborghini Reventón a mappában...

Ujjé, 43 (45?) másodpercrõl indul a számláló a szobákban! Ez már önmagában jó hogy kiesik fél perc unott klikkelgetes a többiek autóira, de fontosabb hogy újra esély van arra hogy ne 6 fõs teli szobás idegbeteg tolakodások legyenek csak.
Pl. ha joinolok és várnom kell pár másodpercet, jön valaki ,õ vele is várunk pár másodpercet és csak utána ready-zünk mindketten , akkor abba a szobába onnantól már nem tolakszik be senki. <#eljen>
Persze most sokan suliban vannak, este fõmûsoridõben kell megnézni - de úgy néz ki visszajönnek a nem teli szobás versenyek.
Ryder159
valószínûleg azzal kezdem én is aztán clio, aztán ha még lesz kedvem akkor DBS

Ryder159
460MB???? A következõ 1GB lesz?<#banplz>

Ryder159
Ez így nem jó. a DBS a Clio és a Panamera kell. Hogy szedek össze rá annyi lóvét, úgy hogy nincs kedvem játszani...

lorci
Nem tudom, mert elfogyott a skillje és nem szoktam nitrozni<#szomoru1>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

gduck
Tiszta ingyé van, megyek ~500 MP versenyt és már meg is vehetem <#falbav>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Az Aston Martin DBS kiváló autó és még kanyarodni is tud elég könnyen, nem kell vele gépészkedni mint a Vantage-el. 1.8 millió meg nem sok érte én a boostot sem sajnáltam érte nem, hogy az ingyen játékpénzt <#taps>
DBSnek örülünk <#taps><#szeret>

Jó a nitroja?
lorci
Szerintem megéri legalább is idáig azt a benyomást kelti ugyanis megvettem és nem tettem bele egy alkatrészt sem hogy úgy megnézzem mire képes és egybõl összetett egy CCX-es jól felnyomva és lehet hogy béna volt aki irányitotta de lenyomtam a ..fapados.. astonnal<#crazya>.Most nyomom teli ultra alkatrészekkel remélem jobb lesz tõle...

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Jó reggelt!

Így éjszakás után döntöttem: iszok és vezetek (mármint a World-ben) 😄

Megyek megnéznem alszanak-e még a csíterek<#boxer>

A lentebb felsorol új IGC-és autók közül elsõ blikkre egyik sem érdekel, de majd meglátjuk 😊

www.csiliboy.deviantart.com

(Az el camino eddig is bent volt)
Nem mondták,hogy mindig 6 autó fog érkezni,hanem néhány...gondolom 6-tal kezdték aztán ez inkább csökkenni fog....
elvileg 50%-kal több casht ad,nem is olyan drága az
460 Mb peccs wtf?<#fejvakaras><#wilting>

X

jól láttam, hogy nem láttam új autót?

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Akinek esetleg van pagani cinqe ja megköszönném ha dobna nekünk egy videót mégis milyen lett az a szörnyeteg .
tutuhawer
szerk: Aston Martin 1.8 millióért ott rohad meg inkább

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
na... elég jó, James Bondot veszek, mert érdekel, meg a Ford Kókusz is érdekel nagyon. Kösz az infót! megy a piros pont

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Új IGC autók:

Aston Martin DBS - 1,8 millió! o.O A többinek még egész vállalható ára van.
Renault Clio
Porsche Panamera Turbo
Ford Focus
És egy alap kék Chevrolet El Camino
A hatodikat nem találtam...viszont az elözõ 6 játékpénzes autó eddig még bent van,nem tudni mi lesz velük,ezek szerint bent maradnak?

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002