Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megjegyzem,szeretnék okosabb lenni,mert akkor egy nagyon vagány autót kapnék végeredményképp 😄
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
Elnézést a vulgaritásomért,tudjátok,hogy nem szokásom de akkor is bekaphatják,ha én levelet írnék nekik,biztos ecsetelném fél óráig hogy mit csináljanak az édes anyukájukkal a sötétben 😊
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Mert,ha igen akkor elmennek ezek a jó büdös ***** anyjukba,mocskos szemét utolsó lusta szájb******tt férgek,hogy nem képesek megcsinálni két nap alatt egy 1 órás melót,hogy húzná õket az ist** a *****ra arra...-.-
Na ismétlem ez az utolsó mondat csak akkor érvényes,ha ténylegesen jól értelmeztem az alant leírtakat. ^^
majd kiderul mi lesz az egezs online game-bol , lesz-e jobb mint amikor beta volt es utana lett ingyenes, vagy meg szarabb lesz ,de akkor mar felhasznalok letszama nagyon alacsony lesz ami azt jelenti hogy gaz van sracok..
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
Na ideje volt má, nagyon untam azt a napi max 8-10 elérhetõ verseny eventet <#idiota>#idiota>
#43031 Nekem is volt ilyen tegnap bekaptam valami (nem azt <#ejnye1>#ejnye1>) 0 – 0 bugot és úgy ment a 911 (amit már rég használtam) PU nélkül is, hogy hiába nitro-ztak, slingel-tek, akármiztek úgy elment a rajtnál mint a fene és többet nem is láttam senkit a kis térképen.
Ebbõl az egész szarhalmazból azt szeretem a legjobban, ha nyomja sok idióta a mágnest a (NOS helyett) és azt nem kapom meg. <#hehe>#hehe>
légy türelmes