Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

új igc autók !!!!!!!!!!!
798 901 666 a gyilkos számok 😊
<#mf1> tessék .
Rendben van kapsz egy virtuális piros pontot .
tutuhawer
adj egy piros pontot jutalomként 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ha te mondod. én ezt elfogadom válasznak sõt adnék neked valami jutalmat is ezért a frappáns válaszért de nem tudok mit <#fejvakaras> , de ha gazdag leszek egyszer de nagyon kapsz egy cápát ok ?de az erõgép az enyém !!!!!!!!!!!!!!!
tutuhawer
harapja az utat. A Nissan GT-R AMS Alpha 12 pedig Bugatti Veyront harap, mint óvodás a nápolyit /Hadházi L

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Miért jut nekem egy cápa az eszembe mikor erre a csodára nézek ?
http://www.nissan.hu/?cid=psgtrHU_huGTRomdlochuetg&%23vehicles/city-cars/rang#vehicles/sports-cars/gt-r/discover/videos amíg unatkozunk itt az új aero dinamikailag átdolgozott Nissan GTR
tutuhawer
én sima pagani ellen szenzációs sofõr vezetésével mentem, és gyorsulásban kiváló volt, de kanyarban gondja volt a géppel. A sofõr képességei megkérdõjelezhetetlenek. Jó régi futam, de tisztán emlékszem rá.

Értem sok verseny van sok versenyzõvel kinek mi a tapasztalata .
Nem akarok szerénytelennek tûnni, és még kevésbé nagyképûnek, de mellettem nem nagyon ment el Pagani, sõt direkt röhögök ha bekerül, pláne ha alacsony szintû a driver, azok mit össze nem tudnak szerencsétlenkedni vele. Néha nagyon sajnálom hogy nem tudtam felvenni, mert némelyik Oscart érdemelne.
Valóban eddig nem volt annyival erõsebb de ezek után .........
tutuhawer
jó helyen jó idõben kell odapörkölni az erõgépeddel és az ma is megállja a helyét. A Pagani annyival azért csak nem jobb, illetve remélem, nem.

nos eddig egy bemutatót láttam ezen kívül ebbõl a filmbõl nem igazán szántam volna rá egy percet se az életembõl de most hogy így megnéztem valami mégis csak van ebben a filmben de lehet hogy a zenei aláfestés teszi mert igen érzékeny vagyok a jó zenékre ,tudod mit amíg megy az NFS fabrikálása 10 - es kulccsal meg is nézem . bár megjegyzem nálam még mindig a John Carter az elsõ szuperhõs legendája viszi a prímet de én elfogult vagyok de ajánlom mindenki figyelmébe .
értem így is alig lehet velük lépést tartani fõleg az egyenes pályákon , nem azért de oda vet egy nitrót az egyik barátom egy paganival és úgy elment az erõgépem mellet hogy majd szét esett szegényke ( megjegyzés én is nitróztam ) !!!!!!!!!!!!
Én azt sem értem minek kell leállás, jön a frissítés kidob és tölthetnénk le, de ekkor beugrott ez …
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... hát ezért tart eddig, ezek besétálnak és 10-es kulccsal, csavarhúzóval próbálnak szerencsétlenkedni.
tutuhawer
így van , az lesz, elvégre csillagászati ára van...

sziasztok a paganni zonta cinque még erõsebb lesz ????????????????????? akkor az az autó egy mûhold lesz ugye jól selytem
tutuhawer
ne akarj nagyobbat fingani, mint öregapád, mert befosol. Nagyapám mindig ezt mondja. Értsd: nem szabad túl okosnak lenni. Takarékoskodni meg minek? 28 darabos a konstrukció. Még egy szívecske is kikerül a maradék helybõl, úgyhogy OK vagy.

Kész vagyok vele,fejben. Most már csak a kivitelezés van hátra,meg egy két plusz ötlet,ha megtudom valósítani. más eszközökkel kezdek majd neki,takarékosabban,hátha. Aztán ha nem megy,akkor jön a te variációd. Meglátjuk okosabb leszek e,vagy sem 😄

Megjegyzem,szeretnék okosabb lenni,mert akkor egy nagyon vagány autót kapnék végeredményképp 😄

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

tutuhawer
inkább rakd össze fejben a matricádat. Nézz egy eredeti képet és számold ki, nézd meg,rakd össze. Aztán amikor majd megfested, fél óra alatt kész leszel. A festés nagyja elõször fejben készül el. Festõ vagy, tudhatod <#wave>

Van,persze,de ez már csak hab a tortán. Mondhatjuk ez a kiváltó oka a kiborulásomnak. Tudod nyel az ember,nyel ameddig tud,aztán a legapróbb f*szságon bukik ki,és borul a bili az összes budipapirbaáztatott fostos lötyivel együtt...😄

Elnézést a vulgaritásomért,tudjátok,hogy nem szokásom de akkor is bekaphatják,ha én levelet írnék nekik,biztos ecsetelném fél óráig hogy mit csináljanak az édes anyukájukkal a sötétben 😊

Így is már második napja, hogy meg kellett volna történjen a váltás.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

tutuhawer
nem mintha számítana 1 nap ide vagy oda. Tudom én, hogy nem errõl van szó, hanem az elvégzendõ munkáról, ami pitiáner semmiség, de tudod te is, hogy van ennél fontosabb dolog is ,ami miatt idegeskedhetünk.

Na,akkor lássuk jól értelmezem e,a mai patch után,ahogy visszakapcsolják a szervereket,hiába is keressük a 6. újonnan játékpénzessé vált autót? Várnunk kell még egy napot? Jól értelmezem,igen?

Mert,ha igen akkor elmennek ezek a jó büdös ***** anyjukba,mocskos szemét utolsó lusta szájb******tt férgek,hogy nem képesek megcsinálni két nap alatt egy 1 órás melót,hogy húzná õket az ist** a *****ra arra...-.-

Na ismétlem ez az utolsó mondat csak akkor érvényes,ha ténylegesen jól értelmeztem az alant leírtakat. ^^

Igy van VFERIII a mai 19:14-perces hozzaszolasodhoz 100% egyetertek, es tutuhawer is mondott jo par dolgot szal egyet ertek fiuk<#hamm>
majd kiderul mi lesz az egezs online game-bol , lesz-e jobb mint amikor beta volt es utana lett ingyenes, vagy meg szarabb lesz ,de akkor mar felhasznalok letszama nagyon alacsony lesz ami azt jelenti hogy gaz van sracok..

vissza*
lol hazudnak ezek össze viszsa😊
tutuhawer
a leszorítás akkor történik meg hatásosan, amikor megpróbálsz elõzni és rád húz az ellenfél. Viszont ha kicsit tudsz várni, a hely és az idõ jó, olyan szenzációs elõzéseket lehet megcsinálni, mert mondom: lassú és gyors autóval is nap mint nap az oroszok ellen megyek, és õk kemények. Ellenük 100%-ban ismernem kell például egy utcai tuningolt Skyline és egy gyenge Pro BMW M3 GTS viselkedését is. Aztán tudnom kell, hogy nagy kontúrjaiban az õ autója mire lehet képes. Ha tiszta spíler, akkor verhetõ, de ha nem, akkor nehezebb az eset... fel a fejjel, és gyakorlás menjen, látom a lelkesedésed, pont ez kell és akkor minden OK lesz az elõzésekkel

Ryder159
twitteren azt írják, majd holnap. szóval már kezdõdik. egy hónap múlva már el is felejthetjük az IGC autókat.

jah és igc autók ak nem lesznek újjak mi?? mer nem láttom hogy írnák😊
LOL oké kösszi😄 azthittem igc lesz😄 mondom az fain akk. 1 hete vettem és igc 😄
Ryder159
nem csak eladják mégegyszer ugyan azt más festéssel...

császtok. vmi oylat írnak hogy bmw csl.5gr IGC lesz vagy én elnéztem?? ha igc lesz a bmw csl. akk nagy kiabszás 😄 xD vagyis velem..
Ezt nem tudom, biztos van elég sok német is meg délamerikai, meg stb., de valaminek el kéne indulni, mert ha ilyen mértékben tûnnek el a játékosok máshol is, mint akár csak innen a fórumról akkor itt valami nagy gond van. És a hiba nem a mi készülékünkben van, ez 100.
Az az igazság hogy engem nem igazán vág ki a játék.Inkább az zavar hogy minden meccsen valaki írreális sebességgel közlekedik vagyis csal.A másik meg a sok rammoló talán egy kezemen meg tudom számolni hogy nem kentek el a falra és már ilyen alacsony szintüek kezdõk is azt csinálják.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szerintem csak másodsorban következik az angolra fordítás. Mivel (szerintem legalábbis) a lengyelek és az oroszok adják a legtöbb játékost szinte minden MMO-ba (így ide is), számukra kéne elõbb lefordítani. Van is egy orosz cimborám, írok neki errõl. Szerintem benne lesz.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Én mindig csak TE-s powerupokat kapok verseny végén is kártyában is nagyon ritkán pár nitrot is de tényleg ritkán.
Höh ha visszakapnám azokat a NOSokat amiket fehasználtak ellenem, de jutalomként akkor nem kaptam meg, rég nem fájna a fejem a nitró miatt. Mert most konkrétan válság van. Egy darab nitróm nincs és nem is akar adni. Ahogy juggert se. abból van úgy 50 de nem merem használni. Csak azt a szaros Readyt, Mágnest, meg One more lapot ad. Idegesítõ.

szerintem igen 😄 de ne legyen igazam akkor 😄

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

igen? <#idiota>
És milyen kocsik jönnek most IGC-be?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

nem jó az értelmezésed szerintem ...

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

"Fixed an issue that prevented some players from accessing any races"
Na ideje volt má, nagyon untam azt a napi max 8-10 elérhetõ verseny eventet <#idiota>
Én néha örülök ha megkapom legalább tudom hogy tényleg elsõ vagyok és nem versenyzek láthatatlannal.
Én is hasonlóan gondolom, mint látszik én teljes mellszélességgel benne vagyok, de egy jó angolos mindenképp kéne, a felhívást megfogalmazni közös agyszülemény is lehetne. A vállra vételt úgy értettem, hogy mint ismert és elismert játékos nagyban elõsegíthetné a kezdeményezés sikerét.

#43031 Nekem is volt ilyen tegnap bekaptam valami (nem azt <#ejnye1>) 0 – 0 bugot és úgy ment a 911 (amit már rég használtam) PU nélkül is, hogy hiába nitro-ztak, slingel-tek, akármiztek úgy elment a rajtnál mint a fene és többet nem is láttam senkit a kis térképen.
Ebbõl az egész szarhalmazból azt szeretem a legjobban, ha nyomja sok idióta a mágnest a (NOS helyett) és azt nem kapom meg. <#hehe>
Ryder159
Nem, az soha nem jó ha ezek javítanak...

Na, legalább javítanak pár bugot. Elvileg. Jó.

légy türelmes

Ryder159
Ami ugyebár mint már megszoktuk meg lesz hosszabbítva legalább egy órával.<#banplz>