Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval ma egészen jó volt egy két futam! <#eljen>#eljen>
DISCORD: grimanddark
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
www.csiliboy.deviantart.com
légy türelmes
NEM.
légy türelmes
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
nagyon szerettem, de aztán egy gyengébbnek éreztem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Másrészt mért kell sunyiba kivenni õket? Nehezükre esik benyögni hogy ezt meg ezt kivesszük? Haggyukmá. Re-tune nem nem lehetséges mert boostért ugyanúgy kapható, csak az IGCs modelleket vették ki az elõbb említett trióból.
Harmadrészt egyetértek Sylar-al. Erre pedig a legújabb bizonyíték a Clio. 1 hónapja vettem meg az utolsó boostomból, erre meg itt van IGCért. Hát bekaphatják a faszomat. De legalább az vigasztal hogy a DBSt lehet kapni. De megtudom érteni azokat akik így állnak hozzá.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
És fikázni kell mert szarnak a hibajavításokra, ugyanúgy kivág 4-5 versenyenként mint eddig.
Nem vagyok programozó, de a hibák nagy része valószínû a sok csaló miatt keletkezik, beleirkálnak a forráskódokba meg töltögetik fel a külsõ progikat, jó hogy összezavarodik a rendszer.
#43141 Elvileg arról volt szó hogy az IGC-s autók üresek a boost-osokban van valami tuning is. És így is van. Másodsorban tõlem boost-ot az EA nem lát pedig és is költöttem rá néhány fillért még szerencse a nagyja a lengyel importból volt. Amúgy sincs szükségem már semmire az utolsó a GT2 volt és befejeztem a vásárlást, aki ez után is költ az megérdemli.
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
Ez szimplán egy hülye hozzáállás....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Mi az, hogy gyakorlatilag ingyenessé teszik azt amiért én kemény forintot fizette?
Én személy szerint úgy érzem, ha már támogatom a játékot anyagilag, akkor igen is annyit megérdemelnék, hogy nem teszik ingyenessé azokat.
Persze legyenek IGC-s autók stb. de ne azok amiket eddig sb-ért adtak. Legyen vagy másik kocsi, vagy egy butított változata az sb-s nek.
Szerintem.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
<15:56>15:56> - Dr.Hannibal: Q: You go to a cockfight. How do you know if a Hungarian is there?
<15:56>15:56> - Dr.Hannibal: A: He's the one with a duck.
<15:56>15:56> - Dr.Hannibal: Q: How do you know if an Italian is there?
<15:57>15:57> - Dr.Hannibal: A: He bet on the duck.
<15:57>15:57> - Dr.Hannibal: Q: How do you know if the Mafia is there?
<15:57>15:57> - Dr.Hannibal: A: The duck wins. <#taps>#taps>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
majd akkor fog újra érdekelni a játék nagyon, hogyha játszható lesz, értelmes lesz, és nem utolsó sorban havidíjas lesz...
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D