Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

begotten
<#taps> Ügyesek.

goregrind
Ha jól kinyitja mindenki a szemét, akkor észre fogja venni, hogy nincs össze-vissza cikázó autó (speedhack), nincs galambként repdesõ civil/rendõrautó (tankmode), nincs villám gyorsany célba érkezõ versenyzõ (ghost mode, autofinish)...

Szóval ma egészen jó volt egy két futam! <#eljen>

DISCORD: grimanddark

Elvileg pont ezt javították tegnap 😄
begotten
Bocsánat, helyesbítek: be tudok lépni, de semmi versenyen nem tudok indulni...

Overburner
Jeeeey xD

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

begotten
Nálam egyszerûen nem lép be. Login---kidob... Pedig egész jókat mentünk ma. Eddig.

goregrind
Jelenleg nincs mûködõ cheat progi, szóval páran hanyagolják a játékot 1-2 napig! <#taps>

SylarHun
Most komolyan, tényleg ennyire kevesen játszanak a játékkal, hogy alig van ellenfél?

SylarHun
Lássuk be, azért ez a hasonlat nem túl jó!

Nekem bejön a párbajozás. Visszatartott Cliómmal sikerült leautózni egy 260-as végû Sciroccót, mert hibázott a vége elõtt...

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Nekem sem sikerült...

www.csiliboy.deviantart.com

Overburner
What's with da big hammer? 😄

Nagykalapács.

légy türelmes

Nem.

NEM.

légy türelmes

Overburner
Én még nem voltam fent de nemsokára felmek és meglesem.... Sesto Elementora is találni kéne vmi designt v valami hasonlót 😄

Nektek ma sikerült olyan versenyt menni amin 2-nél többen voltatok mert nekem még nem 4-s TE-ben is csak 2-en voltunk.
Overburner
Én is imádom. Nekem az elsõ kocsim az egy Datsun 240zg volt eszméletlen gép szinte mindent eldángált t1-en kivéve a MR2 de akik nemtolták annyira jól azt is megverte. Azt azért sose éretettem ezeket a túl OP kocsikat. De ez a class rendszer megoldotta h ne kerüljek össze vele legalább. 😄 Én 1 ujitást hoznék be, választható ghostrace opciót.Sok problémát megoldana. 😄 Focus fasza ha tudja vezetni akié, leglaább nem az a nitrospammoló fos, mint egyik másik.

Ryder159
Én ezt a profilomat a Focus-al kezdtem, és level 40-ig bírtam vele, mígnem meglett az E46, majd jött a lengyel boost...

nagyon szerettem, de aztán egy gyengébbnek éreztem...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Te mennyire vagy pihent hogy ez eszedbe jutott??? <#idiota><#idiota><#idiota>

Overburner
Google-ról másoltam. xD Ezvolt a 2. kocsim még Sponsorpayyel szerváltam össze rá az SB-t. Elég rég ilyen már.😄

Overburner
Engem is volt h felidegelt, fogtam Ragequit azt 3 napig lehet rá se néztem vagy több, most is több mint 3-4 hónapig hozzá se értem. Nem mert szar volt hanem meguntam, volt jobb. De most megjött rá a kedvem felmentem és egészen tetszettek a változások amit csináltak.

RoboKutya78
A kis koppintós😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Overburner
Ahogy érzed, de ha ennyire foglalkoztatnak ezek a problémák mindenkit, mi az istennek kell játszani? Én ha valamit nem szeretek otthagyom azt leszarom, nem ülök a gép elött morcosan azt játszok h huuuu de ideges vok mert megbaszott a csiter a kocsijával....meg stb. Millió játék van a világba sõt még ki is lehet menni a levegõre ha annyira unatkozik valaki. xD De ha valaki játszani akar és NFS W-vel akk az ne panaszkodjon ennyit. Ha annyira szar akk nemkell játszani meg beszélni róla.

Ezen inkább röhögök egyet és boldogan továbbállok...
Overburner
Sokan nyavajognak h mi szar meg mi nem de ez egy ingyenes játék véges dolgokkal.😄 És tudjuk h az EA mostanába nem remekel. Én nagyon sokat játszottam mostanába az APB Reloadeddel ott is mindenki csak panaszkodik h min kéne javitani meg h mi szar és miért nem tesznek semmit meg miért azt csinálják amit csinálnak. Valszeg azért csinálják mert nemtudnak v nem akarnak mást. Ez már az õ dolguk, mienk meg az hogy játszunk.😄 És örüljünk h ingyen eljátszogatunk a haverokkal meg bohockodunk picit kikapcsolodunk stb. Aki meg költött rá és megbánta az igy járt mert ez az NFS sose volt egy csúcsszuper játék és várható volt hogy nem is lesz soha. Vannak jó dolgok is benne nem csak mindig a roszat kéne nézni sztem.😄 Szinte mindenhol vannak cheaterek, ezt se olyan könnyü megállitani. Valszeg egy magasabb védelem jó kis pénzbe kerülne nekik és nemhiszem hogy olyan jól állnak pénzügyileg. Ez az én véleményem senkit se akarok ki akasztani ezzel szoval ne harapjátok le a fejem. 😄

SUNNY84HUN
miért emlegeted mindig a sunny - skodást <#idiota>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Mit összerinyáltatok itt az elmúlt 2 hétben, hihetetlen. Eddig az volt a baj, hogy sok a pálya, nincs ellenfél. Most az a baj, hogy kevés a pálya. Sok a csaló, eddig is volt ennyi, csak most bekényszerülnek a 15 pályára. Mikor ingyenessé tették az elsõ boostos autót, akkor is ment a rinya 2 hétig, hogy de én boostért vettem, most meg ingyen adják. Nekem mind a 199 kiadott autó megvan, és akkor mivan?! Nekem kellett, megvettem, nektek kellett megvettétek. Most adják ingyen..Laptopos pl erre tökéletes volt korábban. Megy a rinya, hogy drága a játékpénzes autó. Hát basszátok meg! Csak játékpénz! Még lehetne sorolni, de ez már kikívánkozott belõlem.
Oké. Zsugoriság de legalább kaptunk újakat. De a másik kettõ még mindig bassza az agyamat. Fõleg a sunyiskodás.

Mondták,hogy változni fog a szám,nem lesz mindig ugyanannyi...ezt írtam le reggel...
Overburner
http://beta.xfire.com/screenshots/124767647

Overburner
Pont ilyenem van xD

Egyrészt most sem 6ot kaptunk hanem 4et, a régieket meg még a héten kiveszik sztem.
Másrészt mért kell sunyiba kivenni õket? Nehezükre esik benyögni hogy ezt meg ezt kivesszük? Haggyukmá. Re-tune nem nem lehetséges mert boostért ugyanúgy kapható, csak az IGCs modelleket vették ki az elõbb említett trióból.
Harmadrészt egyetértek Sylar-al. Erre pedig a legújabb bizonyíték a Clio. 1 hónapja vettem meg az utolsó boostomból, erre meg itt van IGCért. Hát bekaphatják a faszomat. De legalább az vigasztal hogy a DBSt lehet kapni. De megtudom érteni azokat akik így állnak hozzá.

RoboKutya78
jó kis járgány ez a ford még alap cuccal is😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Érdekes ez a rövidebb idõ a lobby-ban HS-en sem talált csapattársat csak 3-ra, viszont dobott egy jófajta pro gumit és 6000 körül ad kp-t ez viszont tetszik.
Hogy minek ez a sok Lambo egyik randább mint a másik.
És fikázni kell mert szarnak a hibajavításokra, ugyanúgy kivág 4-5 versenyenként mint eddig.
Nem vagyok programozó, de a hibák nagy része valószínû a sok csaló miatt keletkezik, beleirkálnak a forráskódokba meg töltögetik fel a külsõ progikat, jó hogy összezavarodik a rendszer.

#43141 Elvileg arról volt szó hogy az IGC-s autók üresek a boost-osokban van valami tuning is. És így is van. Másodsorban tõlem boost-ot az EA nem lát pedig és is költöttem rá néhány fillért még szerencse a nagyja a lengyel importból volt. Amúgy sincs szükségem már semmire az utolsó a GT2 volt és befejeztem a vásárlást, aki ez után is költ az megérdemli.
Nem tudok rákattintani senkire, velem van a baj??? vagy másnál is gebasz van ??

Én várok amíg a Diablo vagy a Gallardo Spyder IGC-s lesz,gyûjtögetem a pénzt. Engem ez a két autó érdekelne játékpénzért,ami még lehetséges is. Egyik sem valami nagyon népszerû és tömegautó. A Gallarod Spyder tudom,nem egy nyerõ kanyarkirály autó,de nagyon tetszik,zokszó nélkül kicsengetném érte akár a 2 millát is 😄

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

goregrind
A csiterek jelenleg bajban vannak - nem alszanak! Még 1-2 nap kell, amíg lesz újra mûködõ progijuk! <#mf1><#mf1><#taps>

Ez alapján akkor visszaviszem a laptopunkat,mert anno 700 euró volt és most mi az,hogy mások megkapják 350-ért....Sõt telefonom is azóta lószart nem ér,hogy 100 euróért régen megvettem....
Ez szimplán egy hülye hozzáállás....
Elég nehezen talál ellenfeleket. <#zavart2>
SUNNY84HUN

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én is osztom ezt a nézetet <#rolleyes> , szarul esik amit lóvéból váltott boostért vettünk dögöket így járnak

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Megmondták,hogy kb.6 igc-s autó fog cserélõdni....Akkor mindenki örült..Ebben benne van az is,hogy akkor valszeg az eddigieket kiveszik...senki nem gondolt rá,pedig k****ra egyértelmû....Akkor meg mi a probléma?!Még csoda,hogy nem egyszerre vették ki és elmúlt két hétben nem tényleg csak az a 6 autó volt igc-s....
Voltaképp butított változat, mert nincs benne semmi teljesítménynövelõ cucc (mint a boostosokban).

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

SylarHun
Megmondom a frankót, én ezeken az igc-s autókon fel vagyok háborodva.
Mi az, hogy gyakorlatilag ingyenessé teszik azt amiért én kemény forintot fizette?

Én személy szerint úgy érzem, ha már támogatom a játékot anyagilag, akkor igen is annyit megérdemelnék, hogy nem teszik ingyenessé azokat.

Persze legyenek IGC-s autók stb. de ne azok amiket eddig sb-ért adtak. Legyen vagy másik kocsi, vagy egy butított változata az sb-s nek.

Szerintem.

tutuhawer
re-tune

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ezek aztán a mocskos aljadékok. Betesznek ugyan új IGCs autókat, de sunyiban ki is vesznek olyanokat amiket nem említenek: (FordGT, Lotus Evora, Audi RS4....)

tutuhawer
angolosoknak OFF:

<15:56> - Dr.Hannibal: Q: You go to a cockfight. How do you know if a Hungarian is there?
<15:56> - Dr.Hannibal: A: He's the one with a duck.
<15:56> - Dr.Hannibal: Q: How do you know if an Italian is there?
<15:57> - Dr.Hannibal: A: He bet on the duck.
<15:57> - Dr.Hannibal: Q: How do you know if the Mafia is there?
<15:57> - Dr.Hannibal: A: The duck wins. <#taps>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

<#email><#email><#email><#email><#email><#bdead>

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Olyan jó, mikor fikázunk valami olyat, amit már most nem bírunk elviselni, de nem bírunk elszakadni a témájáról...

csak dobálózok a szavakkal 😄 számomra már most halott...

majd akkor fog újra érdekelni a játék nagyon, hogyha játszható lesz, értelmes lesz, és nem utolsó sorban havidíjas lesz...

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D