Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
a versenyeken akadt horogra pár tesztpilóta (de csak 1 képet lõttem)<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

X
Nekem ami fontos lenne: 1. A csalókat töröljék végleg a játékból!
2. Kérem vissza az összes pályát!
3. Uj városrész és új versenymódokat követelek!
Más: Valakiben az felmerült hogy mi a vér vörös faszért nem lehet havonta a pályák nyomvonalán változtatni, így máris megszûnne a monotonítás. <#wilting>#wilting>
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
egyrészt, mert senki se mondta, hogy neked meg kell venni, saját felelõsségre veszel mindent.
másrészt, meg új kocsik ugye SOHA sincsenek igc-ért, viszont amiért te valós pénzt adtál ki, az ne legyen igc-ért. akkor ebbõl az jön, hogy SOHA semmi nem lesz igc-ért?
ugyanmár..
Pl.
Nekem csak 100ezer forintos PC-re futja, másnak 500ezer forintosra.
De nem megyek oda egy boltba, hogy ugyan már adják nekem ide azt 500ezres gépet ingyen, mert ne csak gazdagnak legyen olyan.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
ma nagyon jó futamokat futottam csaló mentes volt 12 futam és simán nyertem.. most egyenlõre nem nyavalygok <#zavart1>#zavart1>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Ezt a tank módot kipróbálnám HS-en had repüljenek a szemét zsaruk. <#eplus2>#eplus2>
Én 5 perc után megunom a festegetést... <#nevetes1>#nevetes1>
DISCORD: grimanddark
Nekem egy mekire neon meg egyéb.. az soha. De jó lett.
Project D|Rare Car Collector|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Juhaaasz: az érdekel, hogy gombnyomásos, elõre beállított vagy miféle módon mûködik? Az autó viselkedése milyen lesz, meg tudjuk-e ítélni mi is vagy nehéz nagyon?
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Figyelj a helyesírásodra. Lehet ezt máshol, munkahelyen nem néznék jó szemmel, ha valaki nem tud helyesen írni. Jó tanács, nem baszogatás.
"kapok videókat a trükközésekrõl" - azaz nem az én játékom, hanem egy olyan emberé, aki be akarta mutatni a csalásokat (a profil törölve, ellenõriztem).
Legyél szíves és tanulj meg írni, magyarul, helyesen!
"játcol" nem helyes -> "játszol"
"jóban" nem helyes -> "jobban"
"ijjen" nem helyes -> "ilyen"
"mer" nem helyes -> "mert"
Légyszives tanuld meg használni az angol kifejezéseket is! Nem "Luser" hanem "Looser", nem "heckelsz" hanem "hack-elsz"
Szép napot neked!