Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bboyatty
Valaki idefirkálná az új ideiglenes igc autók árait? Mert nem tudok belépni, hogy megnézzem.
Köszi.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

begotten
LOL! Egy azaz 1 db. pályán tudok menni multiban, a többi kb. 24 mp után kivág. Verjem az anyjukba....

tutuhawer
Brian, nagyon el vagy tévedve, nagyon bánt, ahogy nyomod a szöveget. Majd groupban teszek fel kérdéseket, és ha jól felelsz, nálam rendben leszel. Viktorral is bezéltem valamikor normális hangon, és jól felelni nem tudott, csak néma volt. Remélem, te majd megszólalsz Brian

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Te agyatlan hacker nem csaló (nem a TH, hanem a többi a lényeg) azok sponsor matricák kitakarva, leülhetsz egyes! <#banplz>
a patch utáni szerver mûködéssel meg vagyok most elégedve de a játék maga így is egy kalap k*ki a versenyeken azt tapasztaltam ma hogy oké lerövidült a lobbyban eltöltött idõ de már megint csak az 1v1 elleni versenyek mennek...

a versenyeken akadt horogra pár tesztpilóta (de csak 1 képet lõttem)<#hehe><#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
követelsz? <#wilting>

Nem, eredetileg csak fizetõsnek indult, aztán ingyenes lett <#bee1>
Ha jól láttam még azon se változtatnak, hogy ugyan az a verseny más Class megkötésû legyen, mikor következõ alkalommal beteszik.... pl Skyline avenue folyamatosan E Class.....f@sza.

X

Na ti nem hackeltek? Eridjél már banyek sunny is nyomja pl most a festegetés
Részemrõl semmi gond ezzel az IGC-s autókkal mivel eredetileg ingyenes játéknak indult csak elkurvult. Tõlem lehet minden ingyen pedig vettem és is jó néhány taligát.

Nekem ami fontos lenne: 1. A csalókat töröljék végleg a játékból!
2. Kérem vissza az összes pályát!
3. Uj városrész és új versenymódokat követelek!

Más: Valakiben az felmerült hogy mi a vér vörös faszért nem lehet havonta a pályák nyomvonalán változtatni, így máris megszûnne a monotonítás. <#wilting>
Overburner
1-2 embert felvettem ha nem gáz de engem is felvehettek nyugodtan ingame 😄 Racelgetni meg hasonló.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

camaro is 😊 meg biztos volt korábban más, nem emlékezhetek

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Egyetlen kivétel volt, a 959. Azt hiszem.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

én se értek egyet werewolf-val ezen a téren. az, hogy korábban vettél valamit boost-ért, ami most ingyenpénzzel is megvehetõ, abba semmi felháborodni való sincs.
egyrészt, mert senki se mondta, hogy neked meg kell venni, saját felelõsségre veszel mindent.
másrészt, meg új kocsik ugye SOHA sincsenek igc-ért, viszont amiért te valós pénzt adtál ki, az ne legyen igc-ért. akkor ebbõl az jön, hogy SOHA semmi nem lesz igc-ért?
ugyanmár..

SylarHun
Szerintem meg mindenkinek olyan legyen amire telik neki.

Pl.
Nekem csak 100ezer forintos PC-re futja, másnak 500ezer forintosra.
De nem megyek oda egy boltba, hogy ugyan már adják nekem ide azt 500ezres gépet ingyen, mert ne csak gazdagnak legyen olyan.

Bocsesz, de én azt a bazári neont töröltem a garázsból pedig volt belõle pár. Szerintem nyugodtan elfér alá, csak valami szép kék vagy egy vad piros kéne.
nem vagyok egy önjelölt nyelvtannáci, de ettõl én is szemrákot kaptam <#guluszem1><#hehe><#ticking><#ticking>

bboyatty
Szerintem ha neked tetszik akkor nem piszkáld. Nem nekünk csináltad hanem magadnak.😊

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

goregrind
Vállalsz bérfestést is? <#taps>

DISCORD: grimanddark

Overburner
Itt van az én összes gépem amit festegettem.

SUNNY84HUN
köszönöm az autó dicséretet <#worship> , lehet neont lekapom és kap másik felniket a dög majd meglátom <#pias>
ma nagyon jó futamokat futottam csaló mentes volt 12 futam és simán nyertem.. most egyenlõre nem nyavalygok <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Jó kis videó minek az ilyen egy fórumra <#falbav>, tele a NET hasonlóval, azért azt jó látni hogy a szerencsétlen alig ment el 43 NOS-al a másodiktól. <#hehe>
Ezt a tank módot kipróbálnám HS-en had repüljenek a szemét zsaruk. <#eplus2>
Overburner
Én meg szinte csak azért járok fel. 😄 Nice car.

begotten
Nem olvastam vissza sokat... A lényeg: nekem egyedül egy pályán megy a multi, a töbi kivág. Forever alone?:

goregrind
Jó látni, hogy valaki tényleg türelmes és szereti azt csinálni amit! <#eljen>

Én 5 perc után megunom a festegetést... <#nevetes1>

Szép a festés..
Nekem egy mekire neon meg egyéb.. az soha. De jó lett.

Project D|Rare Car Collector|

bboyatty
Ezek a felnik nálam nem játszanak... amúgy az autó szép lett.<#eljen>

SUNNY84HUN
kapott 1 új festést az mp4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

goregrind
ok, sg-t nem szereti sok minden ahogy nézem (nem csoda), itt egy link képekrõl, lehet válogatni!

Az is otthagyható.

Overburner
GT2 (977) elég OP xD Ugy otthagyott mint a fenét 😮

gduck
Megmondom a frankót, ne csak annak lehessen már autója aki tele van zsével 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

goregrind
Több verzió van, most hirtelen ezt a kettõ képet adta a gúgli-cimbi:

SUNNY84HUN
nagyon jó kis futamokat mentem ma a dover street -en mp4 el <#pias> pagani , 911 , stb nem ellenfél 😊

hát ahogy a videóba látta az én szemem, az arra enged asszociálni, hogy gombnyomásos...és akkor mondjuk alsóhangon úgy számol a kilóméteróra, mint amikor nitróval elrajtol egy gt3rs...én így képzelem ezt el...mondjuk egy gáz mellé nyomott pl. K billentyûvel...

goregrind
keresem a képet, pill...

tutuhawer
te nagyon kevés vagy, haver. Úgy embereileg, mind szakmailag. Gheltrucker írására olyat írtál, mintha nem értenéd, mit ír. Az olvasással, az értõ olvasással nálad van a gond.

Juhaaasz: az érdekel, hogy gombnyomásos, elõre beállított vagy miféle módon mûködik? Az autó viselkedése milyen lesz, meg tudjuk-e ítélni mi is vagy nehéz nagyon?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ez egy olyan dolog, amiért engem már lecsesztél...
Figyelj a helyesírásodra. Lehet ezt máshol, munkahelyen nem néznék jó szemmel, ha valaki nem tud helyesen írni. Jó tanács, nem baszogatás.

goregrind
Igen, nem suliban vagyunk - de szégyen, hogy az emberek 90%-a már nem tud sem írni, sem olvasni! Az agyatlankodás, a "menõ csávózás", a "csavarjunk be egy piát" stb-stb az megy, de egy ennyire alap dolog már kib@aszta a biztosítékot?

látványosabb lenne olyan kocsin, aminek a vége 370 is megvan 😄 mert ennek a sírósrokkónak csak 200 volt 😄

goregrind
Ott a pont! <#eljen> Éjszakás utáni ébredés szindróma, a megszokott "Looooooser" járt a fejemben! <#banplz>

tutuhawer
jó a videó, de kár, hogy a nitrót láttuk 43-szor, a gyorsulást meg csak alig. Arról több felvétel is érdekelne engem.

LOOOL nem suliba vagy eltudod olvasni akkor meg 😊 na de ennyí ha nem te csíteltél neis vedd figyelembe, ezaz én véleményem a csíterekrõl vedd úgy. ha te nem vgay az akk nem rád írtam... 😄
loser az kérlek szépen 1 darab O-betû

Overburner
Shit Happens 😄

vááááááááááááááááááááááááááá <#ticking><#wilting>

goregrind
Legyél szíves és tanulj meg olvasni kedves BDGO94!

"kapok videókat a trükközésekrõl" - azaz nem az én játékom, hanem egy olyan emberé, aki be akarta mutatni a csalásokat (a profil törölve, ellenõriztem).

Legyél szíves és tanulj meg írni, magyarul, helyesen!

"játcol" nem helyes -> "játszol"
"jóban" nem helyes -> "jobban"
"ijjen" nem helyes -> "ilyen"
"mer" nem helyes -> "mert"

Légyszives tanuld meg használni az angol kifejezéseket is! Nem "Luser" hanem "Looser", nem "heckelsz" hanem "hack-elsz"

Szép napot neked!

Overburner
Az gz

te most játcol vagy heckelsz..?? szánalom amugy hogy ijennekel van tele a word. én uyg szeretek ynerni hogy nyerek emr jól vezetek jóbban mint aki ellen megye.. jóbban vanaz autóm összetéve minta másiké. jah és ha egy ijjen csaló ellen emgyek az még egy anyitse ér hogy luser :. 😊 mer az nem nyert>😉 enyit errõl😊
goregrind
...felejtettem közzé tenni valamit. Pár napja írtam, hogy kapok videókat a trükközésekrõl. Párat már fel is töltöttem a saját youtube csatornámra, így legalább meg is maradnak! Itt az elsõ videó, ebben ezek a trükkök láthatóak: "infinite&fast power ups + tank mode + speedhack"