94808
-
gyeprefos007 #53484 Csávókám hogy előzött meg Elcaminoval? RAm+nitro powerup kombó telibe a z mr2-esem valagát kanyarban -.- -
chris1997 #53483 ha szereted a Corollát: Rakd, de nem túl hasznos. Szerintem tartsd meg későbbi időkre. -
Én is csak Drag-et nyomok már.. A többiben egyszerűen lehetetlen játszani.. -
sipoczgabor #53481 wow, igen, jó páját kell hozzá találni, :) a gyorsulása az enyémnek nem az igazi, meg hát az ellenfél tapasztalata, silviával vertem oda lambo roadstert mert olyan okos volt az ellenfél, amúgy szép elise :) -
Mit találtam a "Loop Drag" pályán :)
Így elsőre nem is rossz :) Szerintetek megérné beletenni a Corollába, vagy inkább hagyjam egy másik autóba?
Remélem nem csapja szét a topicot :/
-
gyeprefos007 #53479 Mentem 3 körversenyt elegem is lett. megyek vissza dragozni.... -.- elöttem szarrá rammolják egymást mögöttem szarrá rammolják egymást ha elözök felkennek a falra ha meg ők előznek csak ugy tudnak hogy nitróval jól meglöknek had kenödjek a falra vagy pörögjek -.- így aztán lehet versenyezni..... -
veszettróka #53478 wow megaposzt! Hibátlan a külalak, érdekes a téma, alapos a kutatómunka. Van eleje- közepe- vége, kis csattanó is. :) +1 ződplusz. -
sipoczgabor #53477 959-es porshe megéri a pénzét? haverom kérdezi, csak lusta regisztrálni :P -
Quqa #53476 Nemrég kérdezte valaki milyen az Elise és hogy nem ér semmit, hát én is meglepődtem hogy megy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Ezt a RX8-ast ismeri valaki mert szerintem valami nem volt franko vele, mindenesetre a stat oldalon törölve van.
Azért gyors pálya nem való neki a 911 meg jó béna volt a mellet hogy kanyargós részen az F1 nyakán volt a kis Lotus.
Ezen a pályán van elemében a picike kár hogy Fortuna-n a legtöbb jó kanyargós pálya class korlátos mert ott mehetne igen jókat. Az azért felejthetetlen volt mikor a dinó után a csiki – csukiban a rövidítés után úgy mentem el az RTR-X mellett, hogy szerintem még most is azt hiszi UFO-t látott.
[spoiler] Lehet telepakolom ultra (most pro bár az full) cuccokkal, ha esik mondjuk nem esik, mert ilyen hihetetlen kanyarsebessége semminek sincs ahol pl. a 911 már szenved, csúszkál, sodródik ott az Elise még vígan fordul full gázon és még gyorsul is mellette.
Próbáltam az Exige-t is, de az rosszabb pedig a régi rendszerben az ment jobban. -
Gab0523 #53475 Sziasztok!
Azok, akiket most kisorsoltak FFDay-en, azok mit nyertek? Face-en nem találom a legutóbbit :/ -
CortezK2 #53474 Próbáld frissíteni a DirectX-et....vagy/és a vid. kártya drivert. ha nem segít akkor passz.
-
szivaktibor199 #53473 amikor belépek a world be azt irja hiányzik a d3d9.dll mi a hiba ???? -
gyeprefos007 #53472 Kék kompersszor jó a 2012-es mustang boss-ba? -
Hunn1a #53471 10 szintenként +1 garázshely, más nem. -
Cortinaar #53470 Sziasztok!
A korábbi időszakkal ellentétben, - amikor szintlépéskor skilleket lehetett kapni-, mi értelme most a szintlépésnek? Léptem 3 szintet, semmi változást nem vettem észre. -
nfsmw4ever #53469 Jah, az megvan. De akkor sem értem, hogy minek a gyanusítás??? Mikor ott van az a kicseszett ready is. Vagy én tudom rosszul és azzal nem lehet duplázni a nitrót??? De sok hülye van. Most meg aventadorral tettem próbát és ismét egy nizmó lett a második. Ez nem is baj, de hogy előttem potyognak az égből, akár 300 méterrel is a civil autók..... Alig kerülgetni az úton haladókat is nemhogy a potyogóst. Érdekesen alakul a ma este..... -
CortezK2 #53468 Dehhhhogy kell, úgy jó az ahogy van
-
DEJAVU71 #53467 Koszi szepen 
Lehet, hogy le kene csereljem a mottomat... -
Hunn1a #53466 Csináld azt, amit Dealcsy leírt picit lentebb.
-
chris1997 #53465 Kész.
-
nfsmw4ever #53464 Üdv! Most kapok agybajt. lvl55 szintű kolléga, bejelenti a Hastings végén, hogy ban, report. Rákérdezek. A kifogása a NOS. 7.24 alatt elpumpáltam11 nitrot és 3 readyt. Erre azt írta, hogy hármat reload nélkül. Azt persze nem feszegeti, hogy ment 300 felett a körgyűrűn (abban a szép hurokban.)??? Két nitrót és szélárnyékot nyomott el. Persze mindenhol simán legyorsulta a Murci SV-met... -
szar sajnos most lestem meg őket amit leszedtem zenéket , nincs valami értelmes ami normális minőségben alakítja át :S -
DEJAVU71 #53462 Es en kaphatok fejlecet?
-
Hunn1a #53461 Hastingsre külön nincs repertoárom, amit épp dob az Initial D mikszem shuffliban, azt hallgatom közben. -
Hunn1a #53460 Mit nézel úgy, nekem is B szintű a 86-osom. Azért a régi Toyota emblémáért jár neki a pacsi. -
sipoczgabor #53459 http://sipisasi.picturepush.com/album/247290/11873342/Nfs-World/nfsw030.html#column2::/album/247290/detail/11873349 két kép van ami érdekes, nem mindig a sofőr számít :ddd utolsó képen pedig egy b-s corolla Oo -
TOMDRIVER333 #53458 Szevasztok, vettem mikorfont a géphez vagyis a worldhoz,valaki segitene hogy megcsináljam hogy menjen... -
Huh. Nem tudtam. Bassza meg magát akkor az összes.
Azt hiszem van, bár nekem PSre volt meg a Collector's Edition -
veszettróka #53456 Nem ESC-vel lép ki hanem a keyloggeres-csítszarjában van külön ilyen fícsör hogy kilép győztesként ha már 600 kmh val meg 30 nitróval se tud boldogulni, vagy ha már nagyon szuszog a gyerek a 20 másodpercnél hosszabb ideig tartó koncentrált figyelemtől.
más:
NFS Carbonban volt / van hátratekintő nézet? -
újra kezdted, ezért jár egy piros pont. 50-es szinten jár még egy is. Remélem, külön, új e-mail címre, azaz új EA accountra kezdted újra, mert ha nem, akkor a piros pontok automatikusan törlődnek -
köszi úgy néz ki beválik 
#53451 köszi ez se rossz
-
flvto.com
256kbps-ben konvertál ha jól tudom -
Miért van az hogyha kilép egy kibaszott cheater akkor visszaszámol 30tól ez a geci gép? -
sipoczgabor #53451 vidtomp3.infó (vagy com nemtom) bemásoldo a linket és szerintem úgy szedi le mint ahogy fennt van yt-n.. -
BrianSpilner14 #53450 heló a fejlécemet valaki frissítse megköszönöm előre is :) -
kis off : valami értelmes cucc kellene ami a youtuberól le tud tölteni videóból mp3 ba vagy acc ilyesmi pontosabban videóbol hanganyag legyen
lényeg hogy ne ilyen taliga 64 vagy 128 kbyte hanem 192 felett bőven konvertálja le
..
-
A Trailer fake. De a film Május 24-én tényleg kijön. -
sipoczgabor #53447 helyesírásom ismét eget renget, bocsi csak egész délelött fát vágtunk az erdőn és most ültem gép elé... :d na, szal kétlem hogy statham benne lenne :), nemtom :ddd -
sipoczgabor #53446 ez kamu... kommentekből és dislikekokból megtudni :) meg statham tuti nem lesz benne, egsyik rész stathamasnél a blitz filmből való -
Berényi Bandi meghalt most mi lesz ?
, nem szoktam nézni de fb -ről informálódtam 
#53440 ez most igazi vagy kamu előzetes ?

[spoiler] Lehet telepakolom ultra (most pro bár az full) cuccokkal, ha esik mondjuk nem esik, mert ilyen hihetetlen kanyarsebessége semminek sincs ahol pl. a 911 már szenved, csúszkál, sodródik ott az Elise még vígan fordul full gázon és még gyorsul is mellette.