Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
X
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Persze ez csak az én véleményem,elvégre a te autóid,lényeg hogy neked tetszik,a véleményem meg vagy érdekel vagy nem,rád bízom! 😄 A zondát viszont nagyon eltaláltad a csíkokkal^^
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Najó kész ez a legalja <#taps>#taps><#wow1>#wow1>
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
Na ti nem hackeltek? Eridjél már banyek sunny is nyomja pl most a festegetés
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Juhaaasz : én még látom<#zavart1>#zavart1>
Én csak illusztráltam amit Sunny mondott <#idiota>#idiota>
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
Brian19931214 ügyes vagy én is tolom <#levele>#levele> üljél le kõ csoki pityuka <#banplz>#banplz>
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
X
Tutuhawer:
Majd groupban teszek fel kérdéseket, és ha jól felelsz, nálam rendben leszel. Viktorral is bezéltem valamikor normális hangon, és jól felelni nem tudott, csak néma volt. Remélem, te majd megszólalsz Brian
Nemááááá úristen síírok jézusom <#idiota>#idiota>
Mégis csak jó lett az estém <#fogmosas>#fogmosas>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
- Renault Sport Clio V6 ("D" kategória és 500.000$)
- Ford Focus RS ("C" kategória és 850.000 $)
- Chevrolet ElCamino SS ("C" kategória és 1.000.000 $)
- Porsche Panamera turbo ("B" kategória és 1.400.000 $)
- Aston Martin DBS ("A" kategória és 1.800.000 $)