94808
-
Chris nem látta a képet
-
chris1997 #53523 ? -
Gab0523 #53522 Az alant látható kép nem erotikus jellegű, hanem oktatási célokat szolgál 2370 környékén, amikorra az ember mutálódik. A kép szemlélteti, hogy a mutáció során a nemi szervek kicsit feljebb csúsznak majd, lábaink elvékonyodnak.................... -
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Láttam már érdekes festéseket NFSW karrierem során, de szerintem ez magasan üt.
18 év alatt nem ajánlom megnézni, mert felkavaró lehet. (de tényleg!)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
chris1997 #53519
Szerintem az R8-ról nem a falba pampogtam. -
RED BULL F #53518 Ez sem hülyeésg, de még mindig azt tartom a leglogikusabb felvetésnek, ha az összes event elérhető lenne és csak a korlátozások változnának naponta. Van egy pár kedvenc pályám, amin a buta class rendszer óta nem tudtam menni. R.I.P York Road 
-
sipoczgabor #53517 amúgy azt nem lehetne megoldani, hogy a chicane eu-nlévő snowzillámat átrakni apex eura? :P -
Szia!
Ha beírtad a kódot akkor a játékban menj a Car Dealer-be és keresd meg a Nissan GR-T (R-35) SpecV (Sowzilla)-t és azt látod hogy az ára 0SB. Tehát ingyen megveheted. -
Underground23 #53515 Sziasztok!
Ha a Nissan kódok beváltom, kocsit kellene h kapjak?
nemrég kezdtem el játszani és még annyira nem vágom a dolgokat...
beírtam a kódot és nem vettem észre h kaptam volna valamit!
thx -
DEJAVU71 #53514
-
Csinálhatnának márka futamokat is. Pl: csak BMW, vagy Nissan... -
Quqa #53512 Most is lehetne jókat menni ebben a class baromságban (csak marha kevés a pálya) viszont nem értem hogy a lobby előtti verseny választó képernyőn miért nincs egy kibaszott A, B, C stb. legördülő akármi (hogy miben szeretnék menni) és akkor nem pakolna össze – ha esetleg a B-s HF-el mennék – A-s, S-es Lambo-kal vagy Zonda-val esetleg 911-el.
-
Amíg nem vezették be a CLASS rendszert addig jókat lehetett vele menni. Azóta sajnos hanyagolva van. Lassan gyorsul, de jól kanyarodik, és viszonylag magas a kanyarsebessége. Amúgy az egyik kedvenc az EVO Sport. -
gyeprefos007 #53510 Nem mondom hogy rossz. de csak ugy tudott előzni hogy nitro+rampowerup kombóval kilökött a fenébe.. ahelyett hogy el menne mellettem... én meg repültem meg pörögtem mint a P*csánrugott télapó -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy kis skill estére. TE kocsimba tökéletes.
-
Quqa #53508 Hát igen a gyári matrica (alatta) ill. neon rajta maradt, mert úgy is tetszik, de jó ez amire használom így is. A sün felirat meg a gyárival egy nagyságú, irányú stb. van problém ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][spoiler]
-
Róka, ez szerintem mehet a fail rendőrautós gyűjteményedbe
-
Quqa #53506 Vigyázat, csak erős idegzetűeknek!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elkészült (bár már tavaly) az új csíterfogó járgányom.
Ha esetleg nem érném utol kap egy pár rakétát a nyakába …
[spoiler] esetleges vétlen sérülés után jön ez …
persze ha a csaló túlélte először a gépágyút használom …
[spoiler] … utána
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler]na ... [spoiler] na ... [spoiler] na ... [spoiler] jöhet a takarító brigád!
-
Engem ma majdnem megvert egy El Camino... Paganival voltam. Nem rossz kocsi az
-
chris1997 #53504 A reward boost card packra kunsztom sincs mi az. Érdekes, de ami Card pack, az nálam pazarlás, kivéve IGC Mystery :D -
Dzsimmi #53503 Freeroamba sokaknak szaggat,azt sajnos meg kell szokni. Illetve valaki írta,hogy ha csatornát váltasz,akkor kevésbé laggol a játék.
Más:
Valaki nem tudja,hogy mi az az új skill pack bent?Azt ad amit én szeretnék??
Reward Booster Skll Pack -
chris1997 #53502 Már 2GB is elég.. nekem 6GB van. Az a nyolcas bőven elég. -
Leginkább akkor laggolok be nagyokat, mikor simán megyek a városba.. de ez érthető.. És nem hinném, hogy memória hiány lenne, mert most vettem bele 8gb (nem feltűnősködni akarok).
Azt meg kétlem, hogy a ram már kezdésből rossz :) -
chris1997 #53500 Akik szoktak velem menni, vagy mentek velem gyakran, azok tudják, mennyire selejt a rendszerem és nem is lehet jobb. De azért néha a szerver is bejátszik, de most nekem rendben van. -
Áhh remek, na de ennyire.. :) Nem baj, azért köszi :) -
chris1997 #53498 Akár.. nálam is van csomószor internet probléma.. nem ritkán. -
Nálam van a hiba? :P -
sipoczgabor #53496 trapi, az összes legjobb cuccod ebben van? :) vagy nem ez az elsődleges kocsid? de amúgy gyönyörű, kinézetre és cuccokra is :D -
Az enyém nem titkos.
-
én sokáig elist így használtam k- z- k - k- p- p.. , anno a régi t2 es rockridgen nagyon jól teljesített ... , exige -be is ezt raktam annyira bevált ... , de rajtad áll hogy kényelmesebb neked .. -
Quqa #53493 Az szigorúan!
-
sipoczgabor #53492 szerintem egyszerű de nagyszerű festés :D
http://sipisasi.picturepush.com/album/247290/p-Nfs-World.html#column2::/album/247290/detail/11875328
http://sipisasi.picturepush.com/album/247290/p-Nfs-World.html#column2::/album/247290/detail/11875330 -
gyeprefos007 #53491 milyen op rendszered van?
-
chris1997 #53490 Egyedi készítménye van :D
Dius: Szerintem a neteddel van a baj. De lehet a szerver érzékenyebb most.. megnézem. -
szivaktibor199 #53489 az előzőnek köszönöm a tippet de nem mükszik az se. valaki még tudna segiteni ?? amikor belépek a world be azt irja hiányzik a d3d9.dll mi a hiba ???? köszi -
Titkos az Elise színsora?
-
Még a Drag is játszhatatlan... Össze vissza bedobálja elém, mögém is az ellent... -
veszettróka #53486 "NFS Carbonban volt / van hátratekintő nézet?"
-"L" gomb -
Áhh beletettem, mert az az autó amit szeretnék, még úgysem mostanában lesz meg.. Viszont azért dobott rendesen a Corollán :)
Mindenkinek laggol amúgy? Nem az igazi a szerver :/

[spoiler]

[spoiler] … utána