Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mentem sok jobb idõt de sehol semmi , viszont a megnyert futamok számánál ok és jelzi streak is jelzi
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Egy kerdesem lenne: erdemes eladni egy lambo 640-est az IGC-s astonert?
Nem baj legalább van egy bmw 3.0 ás gépem meg egy lambom <#awink>#awink>
Ezzel be is fejeztem, több sponsor matrica nem is kell. Bmw, lambo, ford a lényegek megvannak.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
www.csiliboy.deviantart.com
légy türelmes
És ez hogy nem talál ellenfelet, az is játék hiba, hiszen a peccs elõtt talált.És egyik napról a másikra nem ürül ki a World.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
#43322 Az EA meg csak les, a quikk mittudoménmi meg csak les mint a bazári majom és nem tesz semmit! <#banplz>#banplz>
#43326Jó vicc volt egyre több a játékos, még HS-re is alig talál valakit, nemhogy versenyre. <#falbav>#falbav>
légy türelmes
És abban is biztos vagyok sokkal többet vennének mint a múltkori "akcióból", gondolván: háthamegintmegszûnikakkormegmileszvelünkvazze.
Lehet, hogy nincs igazam, de én így gondolom.
"Stay tuned "
De nem ér annyit szerintem, hogy lejárasd magad...
DISCORD: grimanddark
Szerintem régen is, meg most csalók vannak elöl (mondom: szerintem)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Angolul nem értõknek egy kis segítség, kiemelem a lényeget. Csakhogy tudják õk is mire számíthatnak!
F1 - Tank mód, azaz meg nem állítod semmivel sem a kedves játékostársat
F6 - Végtelen Power Up
F7 - Power Up gyors töltése, azaz amint kifogyott ûjra használhatja azt a kedves játékostárs
F9 - Egyfajta teleport. Ha ezt használha a kedves játékostárs, akkor versenyindítás után ki is léphet, mert már õ gyõzött - a célba van egybõl
PAGEUP - Sebességcsalás, mely segítségével az autó folyamatossan teljes sebességgel haladhat bármilyen ütközés ellenére is
További kellemes idõtöltést mindenkinek a World-ben! <#szomoru1>#szomoru1>
DISCORD: grimanddark
Nektek sem frissít a stat oldal?Pontosabban mégis frissít, mert az össz helyezésem változik, csak az idõimet nem írja be 😊
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Már ingyenesen tölthetõ a RACEROOM RACING EXPERIENCE
http://www.raceroom.net/
http://www.xfire.com/video/5a998b/
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
háát nitro oké slinkshot durván betalál neki ha skillezed rá.
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
abban a hiszemben vagyok hogy elsõ vagyok erre a semmibõl 2 en megelõznek mondom lool.
Most az MW Limitedre költöttem, nem vettem boostot inkább 8.500-ért elõrendeltem. De utána ennyi. Nem veszek én már boostot, Lesz egy Cinque meg egy SV Murci egy régebbi üzletbõl, véga(vége). Szombaton a TDU2ért megyek... vagy hétfõn, na majd azt lebunyózom magammal 😄
Project D|Rare Car Collector|
X
1db játék 50-100 autóval ~10.000 Ft -> TELJESEN OK!
1db ingyenes játék autónként ~5.000 Ft -> NEM OK, CSAK A GAZDAGOKNAK!
Errõl van itten szó kérem 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nox, én mondtam, hogy nem jó ötlet 😛P
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
légy türelmes
Ha rámegyek akkor viszont azt mutatja ami tényleg benne van...végre betettek egy új bugot...
X
X