Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
8-31 óta nem frissíti a futamokat a timesban pedig azóta vagy 100 futamot mentem <#fejvakaras>
mentem sok jobb idõt de sehol semmi , viszont a megnyert futamok számánál ok és jelzi streak is jelzi

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

erdemes , nem lehet minden tokeletes...
Hello!
Egy kerdesem lenne: erdemes eladni egy lambo 640-est az IGC-s astonert?
RoboKutya78
Ezzel a matrica csomaggal megint bepaliztak, sehol egy kék színû egyedül álló Ford embléma közte😞
Nem baj legalább van egy bmw 3.0 ás gépem meg egy lambom <#awink>
Ezzel be is fejeztem, több sponsor matrica nem is kell. Bmw, lambo, ford a lényegek megvannak.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Van igazság abban amit mondasz 😊

www.csiliboy.deviantart.com

A zombi is mozog, mégis halott. Már ha létezik egyáltalán halál, vagy mit tekintünk annak, meg mit életnek.

légy türelmes

Én nem értek hozzá, és lehet neked van igazad, de amíg játszanak (játszunk) rajt addig nem lehet halott 😊

És ez hogy nem talál ellenfelet, az is játék hiba, hiszen a peccs elõtt talált.És egyik napról a másikra nem ürül ki a World.

SUNNY84HUN
menjenek a pi....a ilyenekkel top up marhaság

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ha jól értelmezem ez valami Race ill. GTR sorozathoz hasonló játék, csak online változatban. Nem sok infót találtam, de ezt azért megtaláltam hozzá. Nekem mindenképp bejövõs, töltöm is lefele. <#hehe>

#43322 Az EA meg csak les, a quikk mittudoménmi meg csak les mint a bazári majom és nem tesz semmit! <#banplz>

#43326Jó vicc volt egyre több a játékos, még HS-re is alig talál valakit, nemhogy versenyre. <#falbav>
Már el van temetve. Zombi a drága.

légy türelmes

Amúgy szerintem nem kell temetni ezt a játékot (vagy bug halmazt). Ha esetleg úgy látnák a fejlesztõk, hogy kezdene halódni a játék (ami azért még messze van), csinálnának egy újabb Lengyel Boost eksõnt, és biztosra veszem, hogy tömegével vennék az emberek a boostot...
És abban is biztos vagyok sokkal többet vennének mint a múltkori "akcióból", gondolván: háthamegintmegszûnikakkormegmileszvelünkvazze.

Lehet, hogy nincs igazam, de én így gondolom.

Ahha...Köszi a választ 😊

Én inkább a ghost módot próbálnám(ha már errõl van szó).Sértetlenl menni ideális íveken...de szép is lenne<#szeret>

Senkinek se megy. Újraírnak valamit, mert már nem kezelte jól a speedapi az óriási adatforgalmat (napról napra nõ a játékosok száma...állítólag). Néhány nap múlva jó lesz .
"Stay tuned "
goregrind
Ezzel nem vagy egyedül! <#eljen>

De nem ér annyit szerintem, hogy lejárasd magad...

DISCORD: grimanddark

Nem tom...Megszokásból nézném <#smile>

Szerintem régen is, meg most csalók vannak elöl (mondom: szerintem)

Esküszöm kipróbálnám a tank modot ha nem tenném tönkre mások játékát. Méghozzá a traffic legyilkolására. Eszméletlenül idegesítõen van beállítva az összes traffic. De hát ilyen opció nincs 😞

goregrind
Kint az új tréner - a gyengeelméjûek játékszere! Lehet számítani ismét nagy-nagy mágikus dolgokra! <#falbav>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Angolul nem értõknek egy kis segítség, kiemelem a lényeget. Csakhogy tudják õk is mire számíthatnak!

F1 - Tank mód, azaz meg nem állítod semmivel sem a kedves játékostársat
F6 - Végtelen Power Up
F7 - Power Up gyors töltése, azaz amint kifogyott ûjra használhatja azt a kedves játékostárs
F9 - Egyfajta teleport. Ha ezt használha a kedves játékostárs, akkor versenyindítás után ki is léphet, mert már õ gyõzött - a célba van egybõl
PAGEUP - Sebességcsalás, mely segítségével az autó folyamatossan teljes sebességgel haladhat bármilyen ütközés ellenére is

További kellemes idõtöltést mindenkinek a World-ben! <#szomoru1>

DISCORD: grimanddark

Van bármi értelme a stat oldalnak már?<#lookaround>

Jó reggelt.

Nektek sem frissít a stat oldal?Pontosabban mégis frissít, mert az össz helyezésem változik, csak az idõimet nem írja be 😊

Még ez sem hasonló a World-höz. Egyrészt ez nagy ellenfele lesz az rFactor2-nek másrészt legyen vasad ami elviszi ezt.

SylarHun
Igazad van, nem ez lesz az. Véletlen összekevertem ezzel: http://simracing.hu/realisztikus-jatekok/c-a-r-s/project-c-a-r-s-dinamikus-felhomozgas

trakk
Kétlem, hogy vége lenne, teljesen más stílust képviselnek.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

SylarHun
Itt a vége a world-nek!!!!

Már ingyenesen tölthetõ a RACEROOM RACING EXPERIENCE

http://www.raceroom.net/

RoboKutya78

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
ez egy szép kör igazi esettanulmány😊

http://www.xfire.com/video/5a998b/

RoboKutya78
érdemes 1.21 tõl nagyon figyelni az autót Na ezért megyünk nekik mindig.

RoboKutya78
én most tesztelem a bmv 3,0 csl t a régit persze
háát nitro oké slinkshot durván betalál neki ha skillezed rá.

Nemtudom mi a franc van de ma délután én olyan jókat mentem egy Valentino Balbonival!!! hogy õrület Vertem vele Murcielago-t, LFA-t, 911-es porchekat. Persze sokat segített a pályaismeretem,és hogy ismertem az autó határait. De lekopogom,ma jókat versenyeztem és csak egyetlen egyszer lettem lerammolva^^

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

RoboKutya78
eskü mos már minden versenyemet felveszem esettanulmányozásra😊 nem bírom a meglepetéseket
abban a hiszemben vagyok hogy elsõ vagyok erre a semmibõl 2 en megelõznek mondom lool.

RoboKutya78
mi ez a banán szezon elkezdõdött a suli és senki senki?😊

Tényleg F1 2012 kéne de az nem lesz meg rögvest :/
Most az MW Limitedre költöttem, nem vettem boostot inkább 8.500-ért elõrendeltem. De utána ennyi. Nem veszek én már boostot, Lesz egy Cinque meg egy SV Murci egy régebbi üzletbõl, véga(vége). Szombaton a TDU2ért megyek... vagy hétfõn, na majd azt lebunyózom magammal 😄

Project D|Rare Car Collector|

Hát egyébként most hogy mondod amennyi pénzt én is beleöltem ebbe a játékba azért már megjelenéskor megtudnám venni az F1 2012õt. Merem fogadni tartalmasabban szórakoznék azzal mint ezzel.

Kell nekem multizni, E class verseny, hülye gyerek 2 mp alatt 3 magnetet tolt rám......<#falbav>

X

Javítok, kicsit szûkebb kiskapu, mint volt

Vagy a régebbi bezárt kiskapukról

gduck
Te valamit félreértesz!

1db játék 50-100 autóval ~10.000 Ft -> TELJESEN OK!
1db ingyenes játék autónként ~5.000 Ft -> NEM OK, CSAK A GAZDAGOKNAK!

Errõl van itten szó kérem 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nemár, mész? :/
Nox, én mondtam, hogy nem jó ötlet 😛P

picit túlzásba estünk? <#zavart1><#vigyor>

SUNNY84HUN
miért kellene átvenni ? itt vagy te rendben tartod mindig <#pias>

Komoly komplikált bug...az ilyeneket szeretem én 😄
Nekem sok helyen nem mutatja a skilleknél azt, hogy van egy 3*os meg egy 1*os Pursuit Cash skill. Meg sok helyen a Perfomance boost van legfelül közben egy darab skill nincs a verdában. Újabb bug....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na akkor én is beállok a offtörõk sorába

Én is észrevettem. A listában a legfelsõ kocsi elsõ skillje látszik minden kocsi elsõ skilljének a helyén.

légy türelmes

SUNNY84HUN
lehet volt már tweet rtrx

és ez is töri az off -ot <#wilting><#nevetes2>

összes kocsimnál a skillek helyén alapból legfelül benne van a ram skill 😄
Ha rámegyek akkor viszont azt mutatja ami tényleg benne van...végre betettek egy új bugot...
Valakinek azt is kell<#eplus2>
És megtöri az Off-ot<#taps>

X

Visszatették a hosszabb várakozási idõt így lehet több személyes versenyeket is menni.
Kezdõdik az este.. nox megmondta 😄

Nektek is szar a World?<#wilting> Tessék <#vigyor>

X