Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbálkozz csak a tegnapi Sunny skodás beszólásnál nem fogsz lejjebb menni <#idiota>
De azért próbálkozni szabad <#banplz>

Kössz az értelmes válaszokat -.-"<#falbav><#falbav>
Vajas BANN <#banplz>

Project D|Rare Car Collector|

VAN BAJ? <#idiota>

Semelyiket vagy bármelyiket, ugyanaz.

légy türelmes

víí.. tegnap este mitha ígértem volna a melyik kocsit érdemes kérdésekre egy képet beraknom.. <#idiota><#idiota>
na de mi is volt az mi is...
ja tudom..
ez:

Üdv all.
Szerintetek melyik kocsit érdemes megvennem ezek közül?
-Aston Martin DBS
-Renault Clio Sport
-Ford Focus RS
tutuhawer
amit írtam, az se OK? Jobb ötletem nincsen

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Megnéztem azt a Chicane-t, EU-t is US-t is: amelyik versenyre az E-classos Charger bemehet, ott tudtam versenyezni.
Egy bizonyos versenyen tudsz csak menni, vagy a betöltés után az elsõn? Melyiken? Melyik kocsival? Kifagy? Betöltéskor? Elsõ helyen hasítva a célba befaroláskor? Hibaüzenet van?

#43347 emlékezetes mottók +1:
"uh, hehe, cool, hehe, stay tuned" - Ask Beavis&Вutthead #67" (Q666)
Hát igen <#idiota>

begotten
Ez nagyon nem jó... Egy versenyen tudok menni, a többinél lefagy, Azt hittem hogy a tdu2-nél nincs bugosabb szar, de itt az élõ példa....

te már korábban is kérdezted ezt, és akkor is meg lett mondva, hogy nincs havi kód.
hogy lehet valaki ennyire értetlen? áruld már el -.-

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Overburner
Na High Stakes-en egy csávó benyomta az instant finisht......gz neki.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Jópár hónapja hanyagoltam a játékot, most benéztem kicsit. És kegyetlen sok a bug, annyira hogy nem lehet normális versenyt menni vagy csak én veszem így észre? Az "új" rendszer nem rossz, olyan forza filinges. Az autóim körül most már nincs olyan hogy legjobb egyszerûen nem érzek nagy különbséget köztük. Mint egyesek.... Ez nem szimulátor csak egy szar árkád játék. Szóval összegezve a dolgot egyre szarabb lesz a dolog boostot már nem fogok vásárolni soha az tuti. Ilyen kakira nem költök és már nagyon bánom hogy ilyen hülyeségre költöttem el elég sok pénzt (nemtudom mennyit de tuti többet mint 100 papír) És az utolsó gépcsodám...

Nem az nem kell köszi.
Nekem van egy kódom...lehet vele redeemelni egy hibaüzenetet,kell?...
Elsõ dolog amit nagybetûvel írok: NINCS HAVI KÓD!!!! NEM IS VOLT, NEM IS LESZ.

Talán akkor ha megkér akkor megkéne adni másoknak,vagy nem?
Aha...
Nincs havi kód talán? Havonta egy ilyen kérdés mindig van... <#zavart1>
Ne legyen...

Azt hiszem ilyenem már van<#fejvakaras>
Valakinek megvan már a havi auto kód?
tutuhawer
Szevasz, hirtelen eszembe jut egy dolog: a READY gombot ne R betável próbáld nyomni, mert az nem az már, kattintanod kell a lobbiban

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

7800 SB egy GT3RS 4.0-ért? Mi a f*sz tudnak ezek szívni?! O.o

SUNNY84HUN
majd azért les vissza néha ,légy jó <#integet2>
a bfp4free -ben ugyan ezen a néven megtalálsz <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Mindegy, megvan 😊 (Lambo)

Klassz 😊
Hol is az Alpinestarts?

No elkészültem a legújabb alkotásommal. Alpinestars BMW M3 E30. Képek a Spoiler mögött. Csatolom az elõzõt is,hátha valaki még nem látta.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alpinestars BMW M3 E30

És a Hankook BMW M3 E30

Véleményeket mint mindig,most is szívesen elfogadok. ^^

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

Nem vagyok Hondabuzi, de ez.... megfogott XP

begotten
Bocsánat: chicane- US

Ryder159
Ide is beböfögöm: Köszönöm mindenkinek a sok segítséget, és a jó futamokat amiket az elmúlt 2 évben futottunk! Egy élmény volt, és remélem más játékokban összefutunk majd. Én asszem elõveszem a BF😛44F-t.
Vferi OFF<#wave>

begotten
Üdv! Ma ismét az a helyzet állt elõ, hogy a térképen megjelenõ X versenyszám közül kb. 1-en tudok indulni, a többi kidob. Nektek is? EU-Chicane vagyok.
bocs hogy mindig rinyálok, de nem tudom hogy ez egyéni dolog, vagy mindenki szív....
Köszi!

Nem merem megvenni mert igazából én egy mclaren f 1 est várok vagy egy carrera gt szörnyet igazad lehet a spórolással.
SUNNY84HUN
lehet az én kezem alatt jól futna de lehet ennyi tellik a paganitól , 1200 híja van a pagani seggrakétának , boostot már tuti nem veszek amennyi van jelenleg az marad tartalékba <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Sok mindenki így van ezzel . én addig nem mondok semmit míg ki nem próbáltam.
SUNNY84HUN
megrakott mp4 el nekem nem jelentett gondot 1x sem a pagani pedig volt ami 900 fele hasított statilag <#zavart1>

Rendben van szólok 2 jó sofõrnek akkor mert én se vagyok az .<#beka3>
goregrind
Megbeszéltük! Amint felért a videó a youtube-ra azonnal bejelentkezem (kb 10-15 perc). És ne felejts el szólni annak a jó sofõrnek is!!! <#nyes>

DISCORD: grimanddark

Rendben van én is kíváncsi vagyok rá milyen is az a cinege egy jó sofõr kezében 😊 de én nem ülök fel a villanydrótra a cinegéd mellé mert leszakad <#mf1>
goregrind
Majd összeakadunk újra a nagyvilágban! Ma megvettem a cinegét, futottam 1-2 tesztkört (videó is lesz errõl ma), és majd biggyeszkedhetünk! <#eplus2>

DISCORD: grimanddark

Köszönöm azt hittem nehezebb dolgom lesz a cinegével .
jól megy neki...

Sziasztok! Valaki leírná, hogy mi a piros GTO-SRT8-SRT10 jugg színkódja? Tetszik az a piros, szeretném használni.
második! 😄
Vad menet volt tõled, kár hogy a 60 versenyes újonc a cinegével nem ismerte az egérutat a benzinkút felett.
Cinque-vel eddig még nekem sem volt gondom, de érzem hogy lesz, ha a jobb játékosok is megszerzik, mer' há' azzal lehet / kell rekordozni...
Ha már pang a fórum, lépnek le a versenyzõk a hosszú nyomorúság miatt, fogok írni érdekes üzeneteket, amiket az ellenfeleknél látok.

"USA, tûnés Szíriából, csak azt tudjátok, hogyan kell gyilkolni!" (DAWIDB2SPIRIT)

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

sziasztok össze hoztam egy videót az újra húzott pagani zonta cinque ellen :

http://www.youtube.com/watch?v=9IwlJ2sht94&feature=youtu.be

lehet hogy van abban valami amit QUQA1 mondott a paganiról???????
ilyen ez...mindenkinél máshogy jönnek ki a bugok de senki nem marad ki belõle, elõbb vagy utóbb mindenki kap belõlük egy kis kóstolót <#idiota><#idiota>
SUNNY84HUN
nekem az , 2 éve még nem taliztam vele

Ez nem új....nekem már volt ilyen, kb. fél éve 😛
SUNNY84HUN
1 újabb bug jelentkezett így szeptember elejére <#levele><#rolleyes>

Nekem jelzi a tegnapikat.

légy türelmes