Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Hol a hiba a képen? <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Overburner
Nem értem miért kell ilyen trágya op fosokat berakni mint a legtöbb Porsche...nem is a kocsival van a baj hanem a gány nitrójával.....simán lelehetne elözni mert nemtud vezetni az illetõ de nem egyenesbe rám nitrozik azt kilök....hát gz.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

SUNNY84HUN
a t. e -tõl hányni tudnék , de amióta buta agresszív vandálok a fakabátok az ucsó patch óta elszaladgálok <#zavart1> , és nem mellesleg ultrákat ad ültetésekkel fûszerezve

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

a festés nagyon tetszik 😊

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Szívem csücske ez az autó <#duhos2><#idiota>

Project D|Rare Car Collector|

Chris,ezt csak neked,mert tudom hogy szereted! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mellesleg szerintem nem is sikerült rosszul a festés^^

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

SUNNY84HUN

mekkora troll vagy <#vigyor>
, nekem meg fáj a fejem , tegnap sok volt a jaffa <#pias>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Van.
Tegnap járt le. 15000-es volt.

Vagyis, ha lesz kód TUDNI FOGSZ RÓLA!!! Amúgy nem volt 😛

na a vinylezéses téma... elsõ kép.. voltam tetováltatni megint, gondoltam megosztom, az a vinyl izé.. a 2. meg.. 1 kikúrt vrseny sincs abban a zónában ahol köveznem kell..

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Mázlista. :-D Nekem ez az egyetlen 50x-es. De jól esett. A jackpot is jöhetne, hogy legyen mit printszkrínezni

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Nyertem már párszor 50 nos,50 slingshot...50 magnet...-.- Ez is jackpot,mint az 1 Millió Cash.

Szevasztok! Beteszek egy képet, amin elképedésem tárgya látható. Még múlt vasárnap történt, csak hát idõm nem nagyon volt eddig.

Gondolom nem túl sûrû a megjelenése...

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Bazz...olyan jót mentem egy órája a japán gépeimmel,hogy nem tudok aludni...megyek is vissza meghajtom õket még egy kicsit. Nem is rossz ez a C meg B kategória annyira. Az MR2 a B és az A határain lavírozik,bugos így A-ba is beenged,de verek vele Murcielagot és társait,hatalmas! 😄

Multkor reklámoztad a gtr2 kódot,az van még? 😄
goregrind
Nem csak a world - én sem! <#nevetes1> Az rendben van, hogy gyorsabb egy két dologban, mint a win7, de hogy néz ki az egész? Öt éves gyerekek készítették 5 éves gyerekeknek?? Tesztelgettem, ízlelgettem, de egy nagy rakás

trakk
Nagyon úgy néz ki, hogy engem se láttok jó ideig a játékban, úgy tûnik, hogy a World nem szereti a Windows 8-at.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Az micsoda?

légy türelmes

sziasztok
van már BOOST kód?
gduck
Újra elõvettem a játékot és egyet kell értenem veled 😞 Valahogy a kezdeteknél jobban tetszett XD

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Egyre romlik az állapotod. 😄

légy türelmes

Rájöttem miért ilyen fos ez a játék a nem lévõ pályák és az idióta játékosokon felül. Az erõforrások jelentõs részét az foglalja le, hogy a program az ideális ívre, ugrató, bukkanó után pont elénk tegye a civil forgalmat, ha netán mégis elférnénk mellette ráhúzza a kormány, vagy kijön valami a falból úgy hogy pont elénk fordul.
Ugye múlt héten volt róla szó hogy kikérik a közösség véleményét túl nehezek, erõsek e a civilek vagy a rendõrök. Hát pont leszarják sõt HS-en még agresszívabbak lettek. Tegnap 10 futamból 2-õt sikerült befejezni (Silvia,10 lvl, utcai cuccokkal), mert körbeállnak 3-4-en, megelõznek és nem lehet errébb tolni õket. A legújabb (ezt még nem láttam), megelõz a sün szgk. esetleg eltûnik egy kanyarban és ott megfordulva iszonyatos sebességgel jön szemben elkerülhetetlenül. Ma találkoztam hasonlóval egyenes szakaszon is.

Aki nagyon szeretné a GT4-et (mert azt hiszi majd jól megy) csak szólok semmivel sem jobb a GT3-nál, az új GT2 meg simán elveri.
Bármennyire is vonz az öngyilkosság, mégse kéne ilyen fiatalon eldobnod a földi életet.
Várj hétfõig.😊

légy türelmes

murci
nem érdemes <#banplz>

Én is csak azért tettem fel ujra mert két autót is boostért vettem meg😄
Valahogy erre a kérdésre megjött a kedvem egy kis lövöldözésre... fõleg az IGC miatt 😄

sziasztok Igc sek közül Aston Martin DBS vagy lamborghini murcielago lp640 a jobB ??
jah.... de csak majdnem....

Majdnem sikerült EA...

Faszom má a bugokba. És ez még "kisebb".....

Guinness-rekord: a legnagyobb lehúzás.

légy türelmes

Az is elképesztõ,hogy két év után,mikor fejlõdnie kéne egy MMO-nak ez inkább visszafele fejlõdik. Csak a játékba ölt pénzem miatt vagyok még mindig játékban,már rég abbahagytam volna. Tudom,hogy nem nyerhetek,de megpróbálom azért jól érezni magam a pénzemért. A k*rva anyjukat! 😄

Elképesztõ h lv50-es szarháziak teleportálnak!!!!!
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

HÁT NEM HISZEM EL H MINDEN KÖRBEN TELEPORTÁLÓ VER MEG!!!!!!! Összeszarom már magam komolyan. Nem hiszem el h az EA nem tesz semmit ez ellen! Belese merek abba gondolni h az milyen lenne ha egy autót megvennék 20.000 boost-ért és egy teleportáló pöcs verne meg......Feljelenteném még a rendõrségen is😊
Szia lesz valami abból a pagani tesztes videóból egész nap várom ám tõled 😊
Akkor én meg ÍGY <#hehe>

goregrind
Ja, és még annyit, hogy:

.
..
...
....
.....
......

¤

nehogy már ne én legyek az, aki a legsötétebben, a legsötétebb dolgokat irkálja...

goregrind
Jelenleg szinte egyáltalán nem megy nálam! Volt valami x giga frissítés (hogy megint mi, azt nem vágom), és azóta kampec... <#falbav>

bekaphatják bõ nyállal

Még annyit mondanék: ****** ********* ***** ***** *******!

légy türelmes

goregrind
Csak most vetted észre? A legutóbbi pötcsh óta nem mûxik... ...ez sem! <#taps>

Mi a szar ez, hogy nem lehet Free Roamban jobb klikkel elõhozni más versenyzõkön a menüt?

légy türelmes

tutuhawer
Heló. Én néha elszállok , de utána pofára esek szerencsére, a fórumba pedig nem volt idõm annyira rézletesen beírni. A tuningolásom pedig... egyedi, minden értelmet nélkülöz. Az SRT8-ba csak pirosakat raktam, mert az volt, ez nem színkód, csak ez jutott bele.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

wát dö fákk? elsõre értelmesen kérdezte ezt nem vitattam. viszont mivel semmi válasz nem érkezett (belegondolván amit lejjebb énis és chris is írtam), már egybõl magyar mentalitásosozni kellett?
mert ahelyett, hogy a mentalitással verné ki más agyába a vizet, megkérdezhette volna értelmesen 2x-orra is...ha már elsõre sikerült.

én komolyan nem értem a mai embereket...

Szerény véleményem szerint, értelmesen kérdezte! Maximálisan egyetértek a mentalitásos mondatával is. Na, de én is visszavonulok.
<#eljen>
Ne légy elszállva magadtól 😄

jééé, és nem kevesebb, mint egy nap egy óra és 17 perc után jön is a segítség számodra (carmina).

nem is volt olyan sok, hogy ne lehetett volna megvárni, vagy esetleg újrakérdezni értelmesen.

<#wave>

SUNNY84HUN
szerintem ez pont akkora <#zavart1>

Én segítek Neked! Minden autó megvan, amit kiadtak. Limited, jugger,nfs,bfh,alap stb.. Szóval, elküldöm privátban. Szép napot! 😊