Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#sir>

Vagyis dobozban van 😄

Project D|Rare Car Collector|

Azt meg nem szerzed, úgy el van ásva... hogy csak látni lehessen 😄
fél óra volt míg elõszedtem a biztonságából.....

IDEA REVENTONNAL <#idiota><#idiota>

Amúgy sem lett volna. Sõt!

légy türelmes

Felesleges. Semmi értelme nincs már.

Now that Car Classes has been released for a few weeks do you want a leaderboard reset?

FB-on lehet szavazni.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ide is kibiggyesztem ha már szenvedtem vele egy pöppet <#bee1>

Kód szerint pedig itt: kód

trakk
Én már a legújabb verzióval vettem, szóval alapból nem kellett frissítenie.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

trakk
Szabi, ha dobsz egy Asphalt 7-nevet, felveszlek Tracker-en

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Hát, én nem adnék nõknek jogsit, csak aki meg is érdemli 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mond hogy honda az a roncs, mond hogy honda.. 😄

bboyatty
Én is nagyon szeretem a corollat, van is belõle kettõ, van egy sima boostos bodyval meg egy speedhunteres. De a Suprat is nagyon bírom.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

SUNNY84HUN
tipikus nõi sofõr a haját simogatja ilyen helyzetben <#idiota> , bár vannak jó nõi sofõrök is <#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

M7?! Szopatsz ugye?! 😄

SUNNY84HUN
nem bántani a corolla -t , igen is jó autó.. fõleg a speedhunteres , kurv@ jó futamokat mentem vele nagyon jól terelgethetõ dög <#vigyor2>
----------------------------------------------------------

más ezt valamelyik nap fotóztam egyik neves pályánkon <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ha jó a pilóta, a saját géposztályában a Suprával és a 86-ossal is lehet jól menni (nekem van mindkettõ). A Vipera meg ugyebár egy túlmotorizált, hátsókerekes amerikai pokolgép. (Mint a Corvette.)

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Mintha a Corolla vagy a Supra olyan jól menne,ugyan! 😄 Mellesleg válaszolva a kérdésedre,tartsd távol magad a Vipertõl,ha kezelhetõ autót akarsz. Csúszik,nem tapad,nem fékez. 😄

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

1. nagy szabály: Amit tudsz Cashért venni, azt ne vedd boostért.
2. nem

menjenek.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Az akciós boost-os Viper-t megéri megvenni(Team escape edition)?Mennyire kezelhetõ,van rá esély hogy versenyt lehet vele nyerni.Vagy ezt is lenyomja az MR2.
A tököm tele van azzal hogy bármi versenyen indulok ha MR2 van az nyeri.Márpedig MR2-õt én nem veszek még ingyen se kell mert undorítóan néz ki számomra.A Toyota biztos csúsztatott egy kis pénzt hogy az autói jól mennyenek a játékban.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ez az egész skill-rendszer egy csõd, régen megvoltak a különbségek, ugyebár a szintlépésekkor kapott erõsítõ, gyorsító stb. izék miatt, és hiába jött be egy 10 lvl-es szintû kis gyík a futamra (bár össze sem sorsolt nagyon) az akármilyen széjjel tuningolt géppel, annyival gyorsabb volt egy 20-30-as szintû, hogy nem is volt esélye legyõzni. Én az egész kínlódást, amit De Wellis-ék folytatnak mostanában hagytam volna a fenébe és csak visszavettem volna az akkortájt irreális sebességeket a mostanira és kalap, kabát, fakanál!

#43519 Jó az billentyûvel is csak belsõ nézetbõl persze ha precízen akarsz fordulni akkor kormány kell, mivel az egy szimulátor!
Hát én nem sokáig bírom billentyûzettel,mert aztán már kezdi húzni az agyam és ingerlékennyé válok 😄...Raceroommal csak annyi a problémám,hogy 750 mb ramom van a gépen....nem hinném,hogy elég...
Hja, én is így érzem. Nem szintek kellenek, hanem teljesített futamok száma szerint kellene rangsorolni a pilótákat.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Néha szívesen visszanézném és mutogatnám, milyen manõvereket sikerült összehoznom. Két másodperces kétkerekezést a BMW-vel, két kocsi érintõ nélküli megelõzését egy szûk sikánszerûségben, a 959-es felborítását 60-nál (nem Hatvannál) a padkával, hossztengely körüli 360°-os fordulást a levegõben és talpra (kerékre) érkezést, stb. Biztos nektek is sok ilyen van. Elbíbelõdnék a kamerákkal, honnan néz ki a legjobban, ahogy például a Carmageddonban is csináltam. 😊

légy türelmes

Mi az a fankul? Egy állítólagos lány írta nekem. Valami azt súgja, nem azt jelenti, hogy valami finomat fõzne nekem.

légy türelmes

Jah, szinte megtiszteltetés volt, amikor pár lépcsõvel magasabb szintû játékos is volt a lobbyban. Õt akartam legyõzni, mert tudtam, hogy több a tapasztalata, na meg több skill pontot is válthatott be, igaz, nem tudhattam, ténylegesen mire váltotta be, plusz több jó alkatrész is pottyant neki mint nekem.

légy türelmes

Így igaz. Sõt. Jelenleg 8-10 lvl úgy nyomja a mágnest, és annyira rammol, hogy hihetetlen. Kb közük nincs ahhoz amirõl nekünk szól ez a játék. Azért remélem a legtöbb virgoncka majd lassanként felnõ...

Szerintem a hírnévnek többrõl kellene szólnia. Fejlõdésrõl, inspirációról, és nem arról, hogy adnak pár valamit. Jó, hogy adnak, de a jelenlegi rendszerben semmilyen teljesítményt nem jelent, hogy valaki 50-es szintû. Nyom valaki pár TE-t, és már 50-es is, de fair módon vezetni nem tud.

légy türelmes

SUNNY84HUN
így van , anno volt értelme szintet lépné némely skill 40 közelében nyílt most meg lvl8 as boostból fullra tesz skillel a dögjét azt veri a mellét hogy mekkora de rutin semmi <#levele> , mikor ennyi marhaság nem volt pl : t.e + t.h akkor valamit jelentett a lvl50 ( önmagában még azt is hogy versennyel eljutni addig , + rutin szerûség már volt valami ) ... de most kb sz@rt sem ér , eléri valami new man azt kb ennyi a reakció : · pff lvl50 f@sza · <#duhos2>

kanyesz07
Kaoszgolyó tökre kiment a fejembõl most akartm irni xdd

Kb 20p kaptam meg a LVL 48at.. Várom mit kapok végre! ..

erre sz*rt se..

Ready To Rock!&#8482;

Hát azért vannak a garázshelyek pl, ami lényegi szempont, fõleg ha IGC játékosról van szó.

Aha.

Valahogy kezelni kellene a rutintalanságot, meg értelmet adni a szintlépésnek. Régen igyekezett az ember, mert a szint végén várta egy skill pont, most pedig csak arra jó a szintlépés, hogy... jah, semmire. Nem kellene maximalizálni a szintet 50-ben, hanem jelképezze azt, mennyit versenyzett valaki.

légy türelmes

Jó lenne egy Skoda SX7 a játékba 😄

kanyesz07
Mondjuk amiket betehetnének a Carrera GT.
Meg a:
Maseratti
Bugatti
Mazda 323F GT
Skoda Fabia 😄

De legfõbb képen a Maserattit

Ready To Rock!&#8482;

Üdv fórumozók!
Unatkoztam és átfestettem egy kicsit a 959-es Porschém.
Jól sikerült így gondoltam közzé teszem.

Íme:

SUNNY84HUN
aki 1éve kezdte vagy most kezdi annak fogalma sincs milyen volt ez a game anno <#rolleyes>

Nekem anno 1 hét volt csak az h 10es lvl-re felhúzzam az accountomat, haveromnak most csak 1 napba tellett. Szóval sokkal gyorsabb lett a szintlépés.

Még egy remek ötlet. 😊 Nullázni kell mindenki szintjét. Multi versenyeken a mostani rep tizedét lehessen nyerni. Privát és single versenyeken a mostani rep egyszázadát lehessen nyerni. Rendõrös versenyeken a mostani rep ötszázadát lehessen nyerni. A szintlépéshez most szükséges repet meg kell háromszorozni. És: matchmaking során figyelembe kell venni a játékosok szintjét.

légy türelmes

SUNNY84HUN
így gondoltad komám <#zavart1>

Köszi! Nekem nagyon megfelel. Az elsõ kisbömbi festésem ami maradéktalanul tetszik is nekem. Mondjuk az FBI-os is bejön, csak az meg hóteccerû.

bboyatty
Ez nekem sok így. De ha neked tetszik akkor remek.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

itt a kép 😄
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_9_tnt449y0gq.jpg

Sziasztok!

Kissé unatkoztam és elkészítettem a Ford Focus RS-t.

Ahogy írtam, ahhoz szinte minden kormány jó (és billentyû is) az nem world hozzáértõek fejlesztik, nem 2-3 éves ovisok! <#hehe>
MOMO Force-al türhetõ?

Igen van (remélem) ment pü-be, de ez a RaceRoom is nagyon jó az meg a GTR Evolution-hoz hasonlít és alapból ingyenes. Tegnap nagyon jókat mentem vele persze még csak offline-ban, de pro -ban elég kemény. Billentyûvel is vezethetõ mind kettõ de a kormánnyal jobb egy cseppet.

#43491 Ilyen naponta van nálam, bár alig megyek pár kört. HS-en is volt már 3 a lobby-ban, de csak 2-en indultunk, itt is kivág 1-et.
GTC befigyel <#nevetes1>

7 versenyzõ a lobbiban? 😊

www.csiliboy.deviantart.com