Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
fél óra volt míg elõszedtem a biztonságából.....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel van itt pár hondabuzi, ezért gondoltam, megmutatom, mit találtam ma az öcsém rekeszébe.. leporoltam(már amennyire), spoilert megragasztottam és ment a polcra. Sajna visszapillantóit nem találtam meg de így menõbb(nekem)
Meg lambóbol is van pár...
Ezt meg egy évig ott hagytam egy rekeszben mert eltört a felni, na megelégeltem, polcon akartam látni végre. Ezért kotortam egy kerékszettet és szerintem így még jobban is néz ki. Megszereltem és már fél éve végre a polcomon csücsül 😊
Ez pedig a két magas favorit autóm a valóságban(Harmadik az Aventador(negyedik az RS4 😄 ))Ez pedig a két magas favorit autóm a valóságban(Harmadik az Aventador(negyedik az RS4 😄 ))
Õ meg a vörös ördögöm
Ami ironikus, modellautóim nagy része japán.. ehh
légy türelmes
FB-on lehet szavazni.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
----------------------------------------------------------
más ezt valamelyik nap fotóztam egyik neves pályánkon <#zavart1>#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
2. nem
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A tököm tele van azzal hogy bármi versenyen indulok ha MR2 van az nyeri.Márpedig MR2-õt én nem veszek még ingyen se kell mert undorítóan néz ki számomra.A Toyota biztos csúsztatott egy kis pénzt hogy az autói jól mennyenek a játékban.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
#43519 Jó az billentyûvel is csak belsõ nézetbõl persze ha precízen akarsz fordulni akkor kormány kell, mivel az egy szimulátor!
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
Kb 20p kaptam meg a LVL 48at.. Várom mit kapok végre! ..
erre sz*rt se..
Ready To Rock!™
Valahogy kezelni kellene a rutintalanságot, meg értelmet adni a szintlépésnek. Régen igyekezett az ember, mert a szint végén várta egy skill pont, most pedig csak arra jó a szintlépés, hogy... jah, semmire. Nem kellene maximalizálni a szintet 50-ben, hanem jelképezze azt, mennyit versenyzett valaki.
légy türelmes

Meg a:
Maseratti
Bugatti
Mazda 323F GT
Skoda Fabia 😄
De legfõbb képen a Maserattit
Ready To Rock!™
légy türelmes

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_9_tnt449y0gq.jpg
Kissé unatkoztam és elkészítettem a Ford Focus RS-t.

#43491 Ilyen naponta van nálam, bár alig megyek pár kört. HS-en is volt már 3 a lobby-ban, de csak 2-en indultunk, itt is kivág 1-et.
www.csiliboy.deviantart.com