Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Project D|Rare Car Collector|
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
Arra nem gondoltál, hogy ritka a Red jugg autók? Vagy hogy akinek megvan, az már nem játszik? Belegondoltál, hogy ezek a red juggerek tavaly voltak kaphatók TopUP-ba és mennyire kevesen vették? Dehogy...
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
mindegy...nem az én bajom az életbe, hogy nem tudod mit beszélsz, hova milyen szavakat vágsz.
azért adnék neked valamit, amit nézz meg (vagy bele)
Overburner! Annyit fûznék hozzá, hogy ezek egységesített piros színben vannak. Ugyanúgy, ahogy a kék változatai.
Na, de befejeztem. Megyek inkább játszom az oroszokkal, portugálokkal. Azok legalább nincsenek elszállva maguktól.Császtok.
egyébként az általam leírt 3 mondat miatt, ami "ezek szerint"-el kezõdidik miatt épp, hogy az egésznek semmi köze a magyar mentalitáshoz.
muszáj volt egybõl magyar mentalitásosozni? MUSZÁJ???!!!!
Am fent kattints arra hogy continue
légy türelmes
www.csiliboy.deviantart.com
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
Szerintem Focus lesz 😉
Jobb, ha lefekszem...
légy türelmes
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Tényleg minden frissítéssel szaporodnak a bugok. Bõ 400 MB-ba biztos sok belefért. 😊
légy türelmes
(Felbérellek, hogy te mond meg az okosságokat... 😄 )
Majd én segítek a helyes döntésben. Ha a 60 darab autód között eddig egyikre sem vágytál, akkor ezután már egyiket se kell megvenned. Te ezeket a kocsikat nem akarod megvenni és vezetni. Megvenni talán, de vezetni biztosan NEM. Ha kellett volna bármelyik is valaha, akkor már megvetted volna azon 60 közé, ami most nálad van.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Bakker, kivették a Royal R8-at megvettem mert kellet. Charger RT Royal kellet, megvettem. És ami kell Cashért azt megveszem. Leszarom a teljesítményt.
#43396 Senki nem szólta le. Csak egyszerûen a tipikus hülye kérdést tette fel. Semmi konkrétumot nem írt hogy mi szerint akart választani. Ha legjobbat akarja az nyílván a DBS lesz....
És a három autó mind versenyképes HA multiba akar menni vele. Én sunyiba Team Escapeeztem egy haveromnak, mert kellet neki egy autó, megettem, megértettem, neki az kell mert tetszik. Segítettem neki. Szóval, Ócskavas = 911 Turbo ami Boostos. Ennyi. Nincs sok ócskavas.....
Nem merek lejjeb menni, mert szabi még tényleg itthagyja az egészet 😄