Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Overburner
Csak méretügyileg lehetne gondok szerintem , az eredeti ennél tuti nagyobb. 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Korrektül ki lett dolgozva, az biztos.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Overburner
Nem szarral gurigázott a csávó 😄

F*szt csak nem olvastam 😄

Project D|Rare Car Collector|

szép summát kaszál vele az öreg 😄

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

he lopod a kérdéseim? 😄

Nagyon szívesen.
Arra nem gondoltál, hogy ritka a Red jugg autók? Vagy hogy akinek megvan, az már nem játszik? Belegondoltál, hogy ezek a red juggerek tavaly voltak kaphatók TopUP-ba és mennyire kevesen vették? Dehogy...

SUNNY84HUN
nesze neked mr2 -bõl lambo lett <#zavart1> nem semmi

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

igen, abszolút el vagyunk szállva magunktól.
mindegy...nem az én bajom az életbe, hogy nem tudod mit beszélsz, hova milyen szavakat vágsz.
azért adnék neked valamit, amit nézz meg (vagy bele)

Köszönöm Krisz a beszólást..A hülye is tudja, mire írtam az egy szót!
Overburner! Annyit fûznék hozzá, hogy ezek egységesített piros színben vannak. Ugyanúgy, ahogy a kék változatai.
Na, de befejeztem. Megyek inkább játszom az oroszokkal, portugálokkal. Azok legalább nincsenek elszállva maguktól.Császtok.
ott a pont.

egyébként az általam leírt 3 mondat miatt, ami "ezek szerint"-el kezõdidik miatt épp, hogy az egésznek semmi köze a magyar mentalitáshoz.

Három szó! Egyéni Szoc. Problem.

Egy szó! Muszáj!
Overburner
Amúgy reteksok mulik azon h mien a kocsi alapszine és a féstésnél az elsõ réteg ami nálam teljese leszokta takarani az eredeti festést mi a szine, mivel a 2 vmien szempontbol más hatást hoz össze. Nembiztos hogy csak egy alap szinkódja van amit keresel.

Overburner
Adblock a böngészöhöz és minden problémád megoldódik. 😄

miért kell magyar mentalitással dobálózni? ilyen piros team escape-s kocsi nagyon nagyon régen volt kapható boost mellé...meg jómultkor lehetett nyerni. ezek szerint nincs senkinek se aki fórumot olvas. ezek szerint akinek talán van, az nincs a fórumon. ezek szerint akinek van és a fórumon is van nem látta a hozzászólásod, mert azóta sok hozzászólás íródott.

muszáj volt egybõl magyar mentalitásosozni? MUSZÁJ???!!!!

Köszi 😄
mondtam Killer hogy ne csináld meg gymkhanasra így sokkal jobban néz ki ez legalább egyedi ilyen festés nincs még1 az fix grat <#vigyor><#taps>
Hihetetlen, hogy egy piros GTO-SRT8-SRT10 tulaj nem bír leírni annyit, hogy mi a színkódja a gépeknek! Magyar mentalitás..(nem igaz, hogy senkinek nincs meg valamelyik autó). Az is hihetetlen, hogy nem (vagy alig) használtok külön reklám blokkolót, külön tûzfalat, vírusirtót, féregirtót! Errõl szól 10 éve minden informatikai biztonsági cikk. Nem csodálom, hogy annyi embernek ellopják a pay-pal, nfs és stb. jelszavát.
bocs de én csak ezt az oldalt tudom, amit el is fogad az sg.hu.
Am fent kattints arra hogy continue
öcsém, milyen oldalra visznek a képeid!?! ha rákattintok valami on-line kukkolós oldalra dob...
tényleg jó lett. Szép.

Overburner
Szép lett grat 😄

Megvettem a Ford Focus RS-t és meg is csináltam a festését.
Jól sikerült (szerintem) ezért felrakom.
Íme:

Még mindig várom REXINFERNUM arról a cinegérõl a videót feltudnád rakni nekem a linket ha szépen megkérlek mert mos elmegyek egy órácskára veszek egy startert és ha tetszik a cinege ma meg is veszem ám és akkor már melléd merek ülni arra a villany drótra <#hehe>
Na! Végre egy normális kocsifestés! Egyszerû, nem rikító, nem buzis, nem akar ugatni, nem akar harapni, csak szimplán fasza. A rendszám színben passzol, szövegben nem annyira, de poénnak jó. A gyémántokig meg majd csak elvergõdsz valahogy. Kár, hogy nem errõl van szó. 😄

légy türelmes

sztem megint be van/volt baszva xD

Ezt most csak én nem értem, vagy rossz kép <#lookaround>

www.csiliboy.deviantart.com

unatkoztam, így vinyleztem 1et tegnap..
KATT
madafakaje

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Kössz a tippet 😄
Szerintem Focus lesz 😉
Van igazság abban amit mondasz, de a verdáim 80%-át hajtom is. A többi azért van mert tetszik 😄
Ki mint tol, úgy halad.

Jobb, ha lefekszem...

légy türelmes

Ha a cicafül-lámpás izomgolyókat szereted (és toltad az MW-ben vele), akkor Clio. Ha ralifan vagy, akkor Focus RS. Ha meg letojod, hogy már 10 éve szinte ugyanúgy néz ki az összes Aston, (csak a turbónyomást csavargatják) és elegánsan szeretnél megjelenni bármely rajtrácson, akkor a DBS.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Akkor sértõdés meg észosztási próbák lennének <#mf1><#vigyor>

ha szeretnéd <#idiota>

És? Lebasszam? 😛

magas labda.....

A GT40 festéseinél van egy kis színtévesztés az autóboltban.

Tényleg minden frissítéssel szaporodnak a bugok. Bõ 400 MB-ba biztos sok belefért. 😊

légy türelmes

Rád mindig hallgatnak általába.
(Felbérellek, hogy te mond meg az okosságokat... 😄 )

filozófus megmondta...

tutuhawer
ne is foglalkozz velük, ne figyelj oda, ennyi.
Majd én segítek a helyes döntésben. Ha a 60 darab autód között eddig egyikre sem vágytál, akkor ezután már egyiket se kell megvenned. Te ezeket a kocsikat nem akarod megvenni és vezetni. Megvenni talán, de vezetni biztosan NEM. Ha kellett volna bármelyik is valaha, akkor már megvetted volna azon 60 közé, ami most nálad van.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hát ezaz. Bakter, három autót feltálal, tuti DBS mert az a legmagasabb. Semmi kritérium.. és CASH...
Bakker, kivették a Royal R8-at megvettem mert kellet. Charger RT Royal kellet, megvettem. És ami kell Cashért azt megveszem. Leszarom a teljesítményt.

Vigyázni kell az apró törékeny lelkére <#idiota>

#43396 Senki nem szólta le. Csak egyszerûen a tipikus hülye kérdést tette fel. Semmi konkrétumot nem írt hogy mi szerint akart választani. Ha legjobbat akarja az nyílván a DBS lesz....

Mert ha boost lenne akkor megértem. De most komolyan Cashért?! vicc.
És a három autó mind versenyképes HA multiba akar menni vele. Én sunyiba Team Escapeeztem egy haveromnak, mert kellet neki egy autó, megettem, megértettem, neki az kell mert tetszik. Segítettem neki. Szóval, Ócskavas = 911 Turbo ami Boostos. Ennyi. Nincs sok ócskavas.....

Hülye kérdés hülye a válasz....új rendszernek köszönhetõen bármelyik megállja a helyét saját kategóriáján belül...A statok meg megmondják melyik a leggyorsabb...azt,hogy hogyan néz ki meg remélem látod te is...
Ingyen van de nem kapunk napi több millát. Nem értem ha valaki nem ócskavasra akarja kidobni miért kell rögtön leszólni?
Sunny skoda.. pöcegödör legalja 😄D
Nem merek lejjeb menni, mert szabi még tényleg itthagyja az egészet 😄

Clio-m még nincs de most lesz viszont a másik kettõ megvan már egy ideje és nincs velük semmi probléma. A Focus és a DBS is kiválóan kanyarodik a gyorsulásukra nem árt gyúrni de kanyarban behozzák a lemaradást mert az az erõsségük. A Focusnak nagyon szép a hangja jól felhúzva bár lehet érdemes max B osztályig tuningolni mert A-ban már nem sok esélye van a többi nagy kaliberû A-s autó ellen
IGC bakker, nem Boost, akkor nem mindegy melyiket veszed? DE. Ami ingyen van, arra ne szenvedj, tedd ki a célt, melyik tetszik és MEGVESZED. LOL(Lökött ostoba leszekhamegintilyethallok 😛)

Most mit vártál? Felsoroltál 3 teljesen különbözõ erõsségû autót. Nem mondtad mi alapján szeretnél választani vagy ilyesmi. Az ilyen kérdésektõl egyébként én is a falnak mászok....