94808
-
RICCS98 #53805 Nép autó a "porséra"?. Az idáig oké hogy VW tag de akkor sem alacsonyítanám le egy egyszerű VW re.
-
IDFMAXIMUS #53804 melyiket erdemes meg venni ? Subarun goldolkodok mit szoltok hoza ?
-
Igen: M3 GTS, Infiniti G35 és a régi Subaru -
IDFMAXIMUS #53802 sziasztok E-heti Patchel jon IGC-s auto ? -
Azt oldanák meg hogy azonos autók versenyezhessenek rajta ha én pl e-tipe al akarok menni akkor megtehessem és ne osszon engem össze egy aventadoreval mert megesett és leesett az állam.
-
chris1997 #53800 Fél óra baszakodás a telenorral emelt díjas SMS engedélyezés miatt, de meglett a népautó.. most már full noob vagyok.
-
chris1997 #53799 Majd kiírná valaki, hogy mik jöttek az autók mappáiba? köszönöm. -
Hogy ez is mi a francnak még ide... -
405 fölött lehetne már kidobálni az embereket DNFel és automatikus reportot küldhetne a vezetőségnek... de nem lesz.
Amúgy végül a sima Cinque mellett döntöttem. Jó az a body, de azzal a spoilerrel nekem nem ül. Klasszikusra veszem a dolgot, holnap talán megveszem a sima Zonda 5-öt ha lesz valami értelmes topup offer. -
noblem1983 #53796 Főleg az egymásból rajtolás dolgot kellene javítani mert azt az utolsó patch-el csinálták meg ilyen jól, és beépíthetnének legalább egy 450 Km/h-s sebességkorlátot vagy lejjebb és a fölött DNF járna mert pofátlanság ez amit ezek az irdatlan végsebességű csalók művelnek. -
"- Egy hiba, amitől az autó sérülését jelző ikon hibásan jelent meg a verseny utáni képernyőn, javítva
- Egy hiba, amitől az autó sérülését jelző ikon tool-tipje hibásan jelent meg a verseny utáni és előtti képernyőn javítva"
Most komolyan. Ezt észreveszik? Azt hogy valahol a városban már béta óta akkora textúra hiba van, hogy az már nekem fáj, azt nem...
-
Jaaj, már értem. Láttam azt a bodyt a Cinquen 2 spoilerrel, de azt hittem ez a dragos bodykit nem az a body hanem valami különleges... 2 spoilerrel meg hülyén néz ki szerintem :S most nem tudom mit csináljak -
így van, így néz ki:
-
Tudod, van az a spoiler, amelyiknek nincs neve. Na, az leveszi az alap spoilert azokról az autókról, amin van gyárilag. A drag-autókon a látható spoiler az a bodykit része, ezért ha a cinkéről leveszed a spoilert (ami nem is spoiler dehát na), akkor két spoiler lesz rajta.
-
Vagy a spoiler így már a body része és csak egészében lehet leszedni róla? (bodyval együtt) -
Ezt most nem értem. Tehát az a spoiler, ami a dragoson van ugye átváltoztatja az eredeti spoilert azzá ami a dragos kiadáson van. Ha leveszem a dragkiadásos spoilert akkor semmilyen spoiler nem lesz rajta vagy hogy? -
chris1997 #53789 Na Telenornál egy emelt díjas SMS engedélyezés egy élmény.. beszarok. -
Nem, a spoiler ami rajta van, valójában az, amelyik leveszi az alap spoilert, ha leveszed, akkor két spoiler lesz rajta. -
Szerintetek le lehet venni a Drag Cinque-ről csak a spoilert? Mert akkor megvenném azt, tetszik a body kit de a spoiler jobb az alapon. -
sipoczgabor #53786
ez igen megtetszett most nekem :) -
Hunn1a #53785 Ez úgy néz ki, hogy jól néz ki. Legalább vége az ÜberBunny-korszaknak. (Egyébként spanyol nyelven Hiperbunny néven futott a kivitel, hihi.) -
Itt a patch tartalma, ne számítsatok sokra:
Kezdés: 10-kor
Vége: 2-kor (plusz a szokásos hosszabbítás)
- Új VW Golf Mk1 "C-Spec"
- Egy hiba, amitől a márkajelek eltűntek a 240SX vizuális tuningjakor javítva
- Egy hiba, amitől az autó sérülését jelző ikon hibásan jelent meg a verseny utáni képernyőn, javítva
- Egy hiba, amitől az autó sérülését jelző ikon tool-tipje hibásan jelent meg a verseny utáni és előtti képernyőn javítva
- Egy hiba, amitől a Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadster-en megjelent egy fekete négyszög spoiler felrakásakor javítva
- Matricahibák javítása a Bentley Continental Supersports-on és a BMW 1 Series M Coupé-n -
chris1997 #53783
Kivették az összes golf Mk1-et. miért? Ezért.(C spec GTI)
Ja és bent a Challenger megint. -
chris1997 #53782 írd, majd kirakom bannerbe. -
Jepp, épp írom a teljes patch note tartalmát. -
chris1997 #53780 Egy óra múlva lesz leállás ugye? -
sipoczgabor #53779 a lotus evora az milyen autó az eliséhez képest? :P -
TOMDRIVER333 #53778 Igen, de olyan volt neki mint a levegő... -
TOMDRIVER333 #53777 Nem lehet nyugott az ember ebbe a kib@szott játékba: egyszer a hackerektől kell féljél, máskor meg azt hogy nem kapod meg a várva várt nyereményedet, KAPD BE DREW!!!!
-
És elküldted a múltkor az üzenetet Drew-nak? -
TOMDRIVER333 #53775 Igen, de ottsincs
-
Ugye nézted a twitteres üzeneteidet? Oda szokták kiküldeni a tweetitup-nyereményeket. -
TOMDRIVER333 #53773 Még mindig nemtok semmit se a nyereményemől, nemtom hogy lehet ilyen nagy igazsáftalanság, én is most nyerek valmit elöszőr és azt se kapom meg. 
-
chris1997 #53772 És lehet változik az OnSale... Drewt megkérdtem. Piszkok ezek tényleg Csiles. -
Friss infók, szembementek a saját kijelentésükkel és ma lesz a patch. -
Még egyszer megjegyezném, hogy holnapra tervezik a leállást, és ez se biztos még. Ma tuti nem lesz. -
gyeprefos007 #53769 akkor nem lesz meg 1,100,000 IGC KB XD -
chris1997 #53768 Én is.. de sürgősen. És használhatót rakjanak be. nyolcig várok, utána egy 1000-t veszek mobilon keresztül. De bosszant az az 5 SB a GT2-höz
De ha nem lesz meg, akkor sincs gáz.
-
Freeman16 #53767 De remélem topupot cserélnek ma. -
Helyesbítek, annyi infó van, hogy holnap lesz.