Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg is ez a helyzet, kíváncsi lennék 1-2 játékos arcára, akik nem tudnak pillanatnyilag száguldozni tréner hiányában! <#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
DISCORD: grimanddark
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
www.csiliboy.deviantart.com
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Kijavították azt is, hogy free roamban bárkin jobb klikkel meglehessen nézni a drájver profilt meg ilyenek...
www.csiliboy.deviantart.com
És szerintem most nem lesz leállás. Majd jövõhéten.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Mellékesen éjjel jött egy frissítés 135MB, az alkatrészek megkapták a csillagokat, hogy más változott e …? Kíváncsi vagyok ennek ellenére lesz e leállás ma este is!
Carrera gt-nek meg ja....átlagos a nitrója,avagy szar...Minden kocsiról voltak fenn videók még kiadás elõtt és szinte mind pontos volt teljesítményben is...
De tutunak gondolom még azért kétséges,úgyhogy ha érdekli (vagy bárki mást) beírhatja a youtube-ba,hogy :"Need for Speed World - EA Summer Showcase 2012 " és a videó 2:25 percét megtekintve láthatja a porsche carrera gt szar nitróját hivatalos verzióban....
A többieknek: semmi se hivatalos még.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
De ahogy látom sajna a tapadással gondok vannak...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jobb vagy nem, azt mondd meg.
Vége a történetnek. 😊
légy türelmes
Menjenek annyukba de tényleg.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Egész jól megy versenyeket is nyeregetek vele,de sajnos végsebesség tekintetében( 250 km/h ) kicsit kevés.Akkor nincs is gondom ha nem rammolnak illetve nem kapok telibe egy civil jármûvet,mivel gond nélkül lenyomok egy akár 270-278-as végsebességû ellenfelet is.Ha viszont valami miatt lemaradok akkor képtelen vagyok utólérni egy olyan ellenfelet aki 20-28-al többet megy végsebeségre.
Arra gondoltam hogy esetleg pár cuccot kidobnék(3-4 darabot) és helyettûk beleraknék ultra cuccot.
Elképzehetõ-e hogy nõvekedne a végsebesség?Az se baj ha a gyorsulás és a kezelhetõség csökken.
Jó-e az elgondolásom?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ez az 50-es szint be van betonozva? Mert mindenki 50 (TUTHAWER is, õrá emlékszem még a "hõskorból" 😄 ). Miért nem lehet magasabb szintet elérni?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
légy türelmes

légy türelmes
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
#43659 Állítólag (de nem megbízható forrásból) Poseidon új neve. <#nemtudom>#nemtudom>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Project D|Rare Car Collector|
😊
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
légy türelmes
Fordítva nem lehetne? 😊
légy türelmes
DISCORD: grimanddark
légy türelmes
én is dobok be 1 dögöt képekben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
légy türelmes