Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Nem tudom, ki hogy van a frissítésekkel - de én örülök ha van új! Minden egyes frissítés napján tökéletes és csalás mentes futamok vannak, mivel nincs még megfelelõ trainer! <#taps>
Jelenleg is ez a helyzet, kíváncsi lennék 1-2 játékos arcára, akik nem tudnak pillanatnyilag száguldozni tréner hiányában! <#eljen><#nevetes1>

DISCORD: grimanddark

SUNNY84HUN
én erre csak ezt tudom mondani 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Talán a bentley juggernaut két színben (ha esetleg valaki nem tudná átfesteni a pirost kékre <#vigyor>)

www.csiliboy.deviantart.com

SUNNY84HUN
ja igen és még valami volt ? <#rolleyes> aszem 120 mb-t szedett le

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Jó reggelt!
Kijavították azt is, hogy free roamban bárkin jobb klikkel meglehessen nézni a drájver profilt meg ilyenek...

www.csiliboy.deviantart.com

Bizonyára annyira fontos, mint a múltkori leállás azért hogy kivegyék a szülinapi ajándékokat.
És szerintem most nem lesz leállás. Majd jövõhéten.

gduck
De miért? Simán mehetne tovább is a dolog, nem igényelne nagy programozást.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

A Carrera GT nem lesz jobb szerintem a GT3- vagy a GT2-nél egy centivel sem sõt, a NOS erõ meg részemrõl jó ahogy van. Talán a Veyron lehet (lesz) a legütõsebb, ha egyáltalán beteszik valaha, mert hát annak kéne lennie!
Mellékesen éjjel jött egy frissítés 135MB, az alkatrészek megkapták a csillagokat, hogy más változott e …? Kíváncsi vagyok ennek ellenére lesz e leállás ma este is!
Szerintem majdnem ugyanazt az eredményt kapod még ha zöldekkel rakod tele akkor is...

Carrera gt-nek meg ja....átlagos a nitrója,avagy szar...Minden kocsiról voltak fenn videók még kiadás elõtt és szinte mind pontos volt teljesítményben is...
De tutunak gondolom még azért kétséges,úgyhogy ha érdekli (vagy bárki mást) beírhatja a youtube-ba,hogy :"Need for Speed World - EA Summer Showcase 2012 " és a videó 2:25 percét megtekintve láthatja a porsche carrera gt szar nitróját hivatalos verzióban....
tutuhawer
ez nem hivatalos, ellenben trükkös videó. Addig nem is kell anyázni, amíg nem hivatalos. Egyébként támogatnám a kimondottam porsche-kapcsolatokkal száguldó NFS ilyen irányú lépését. A bivalyerõs nitró egy szar, és ha véletlenül az isteni Porsche nem ilyen lenne, talán hangolhatnák hozzá a többit, mondjuk ugyanolyanra. Szeretnék ebben hinni, de ez az én dolgom.
A többieknek: semmi se hivatalos még.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

porsche carrera gt vs lamborghini murcielago lp 670 -4 és ez ??????? nem tudták már jól megcsinálni mindenki erre várt !!!!!!!!!!!!!!!!
Aztaqrva <#wow1><#wow1>

De ahogy látom sajna a tapadással gondok vannak...

Ezek szerint nem jobb....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De azért jobb <#bee1>

porshe carrera gt vs pagani zonta cinque ezek szerint a porshe nem szupernitrós ?
Miért, nem jobb?

Jobb vagy nem, azt mondd meg.

Vége a történetnek. 😊

légy türelmes

én kérek elnézést.... Mit is gondoltam hogy egy 4kulcsos alkatrész jobb lesz mint 1 2kulcsos...
Menjenek annyukba de tényleg.

trakk
A fejlesztõk hivatalosan is kifogytak a kreativitásból, bent van a kék Bentley Juggernaut, 3300 SB az is, meg a piros is, és csak 3 napig lesznek már bent.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Arra van valakinek ötlete,hogy van egy Mazda RX8-am,C -ben van de ha már raknék bele erõsebb alkatrészt akkor belépne a B-be.
Egész jól megy versenyeket is nyeregetek vele,de sajnos végsebesség tekintetében( 250 km/h ) kicsit kevés.Akkor nincs is gondom ha nem rammolnak illetve nem kapok telibe egy civil jármûvet,mivel gond nélkül lenyomok egy akár 270-278-as végsebességû ellenfelet is.Ha viszont valami miatt lemaradok akkor képtelen vagyok utólérni egy olyan ellenfelet aki 20-28-al többet megy végsebeségre.
Arra gondoltam hogy esetleg pár cuccot kidobnék(3-4 darabot) és helyettûk beleraknék ultra cuccot.
Elképzehetõ-e hogy nõvekedne a végsebesség?Az se baj ha a gyorsulás és a kezelhetõség csökken.
Jó-e az elgondolásom?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mert az a felsõ szint annál tovább nem tudsz lépni .
gduck
Ahogy most újra játszogatok a játékkal, egy kérdés fogalmazódott meg bennem.
Ez az 50-es szint be van betonozva? Mert mindenki 50 (TUTHAWER is, õrá emlékszem még a "hõskorból" 😄 ). Miért nem lehet magasabb szintet elérni?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Veszik majd mint a cukrot, ami cukormentes. 😊

légy türelmes

Jajj de jó nekünk 3 napig vehetünk kék és piros jugger bentleyt....
Érdemes most tovább húzni a TH-t 35-40 napnál, mennyire adogat jól, mert régen csak heti 1-2 alkatrész esett. Nekem nagyon kéne 3*-os perfect is, de sehol sem kapok.
Mi lenne, a jobb rugótól (ami könnyebb és stabilabb) nõ a vég seb. és a gyorsulás, viszont mert gyorsabban megy a gép, kevésbé irányítható. Ez egy spéci NFSW tuning technológia.
Mivan ezekkel??? <#falbav><#falbav>

Ha máshol indokolt vagy magyarázható a lámpaláz, akkor a játékban is ugyanúgy, amennyiben emberrõl van szó.

légy türelmes

A GT40-nek olyasmi a hangja alapjáraton, mint a Robikapának. A B osztály teteje felé tuningolva pedig mint valami láncfûrész, annak kuplungcsörgésével együtt. 😊

légy türelmes

tutuhawer
van, akinél elõjön, egyik versenyzõtársam, aki nem kisgyerek, mondta, hogy egy pillanatra nem tudta, mi van, amikor ellenem indult. Nálam ez ellenkezõleg mûködik: plusz adrenalin, és jobban is megyek. Ehhez pedig az kell, hogy sok remek sofõr ellen menjen az ember, és tudja, hogy õ maga is simán képes arra a jó tempóra. Én a világviszonylatban is szimulátorban jegyzett játékos ellen mentem már nagyon sokat, és tudom,hogy bennem van a jobb napjaimon egy-két még jobb futam. De mondom: sok privát kell, és nem TE, amit a sok U20-as játékos erõltet, amennyire én látom

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Lámpaláz? Egy játékban?
Szeretnék egy fejlécet. proracerhun a nevem .
SUNNY84HUN
senki csak 1 játékos , nem tudom miért kell hasra esni elõtte <#rolleyes> ez csak 1 játék

Nem mellesleg szaggat videó alatt a játék nekem nem nagyon de épp annyit hogy ne tudjak jól abszolvált kanyarokat megcsinálni 😊
Természetesen nem vertem volna meg sokkal sõt klasszisokkal jobb nálam rosszul abszolvált kanyarok ?rosszul elnyomott pover up? azt a helyzet hozza multi mérkõzésen nem választhatja meg az ember hogy én most ekkor akarok kanyarodni mert az a jó meg akkor nyomom el a pover uppot mert az a jó mert a trafik tényezõ mindig fent áll tudom hogy a többi videóm szebb mert nem ûtközöm le a trafikokat nem vitázom a nagyobb emberekkel de én ezt érzem hirtelen nyomtam oda az f12 õt mikor megláttam bitport persze hogy nem tudtam tökéletest menni , mert a videó és persze a világranglista 8 . hején lévõ ember és persze a lámpaláz nagyon közbe játszott de köszönöm szépen a komenteket ebbõl is tanulok 😊
Lesz ma lesz a szerver leállás, vagy csak holnap? Mert mostanában áttértek szerdára. <#wilting>

#43659 Állítólag (de nem megbízható forrásból) Poseidon új neve. <#nemtudom>
Legalábbis nekem ez jött le HUNRRIKAN nagy elélvezésébõl.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem tudom, de nem is érdekel õszintén szólva..

Project D|Rare Car Collector|

KI ez a Bitpor,valami isten vagy mi?

Én véleményem szerint csunya....kisebb nagyobb hibák,rosszul abszolvált kanyarok,rosszkor elnyomott powerupok tömkelege...Nekem nem tetszik...

nemrossz menet, de nekem úgy tûnik, hogy nem teljesen érzed még az RTR-X-ed, mellesleg, ha 2 szinkronhiba miatt nem "szopja be" az a bitpor csávó, akkor alsóhangon 6-7 másodperccel 2. lettél volna.
😊

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Visszaszámlálás: Ready 3 2 1 GO 1. Nem elõször.

légy türelmes

Hmm! Bemegyek a Performance Shopba, nem csinálok semmit, lepillantok: egy csökkenést ír a végsebességre. Ki, újra be, ugyanaz.

Fordítva nem lehetne? 😊

légy türelmes

a fekete kígyóval ha összefutsz szép hófehérke akkor vigyázzzá', mert az nagyon álnok ... <#zavart1>
Avatarhun vs bitpor 😄 Nézd meg az új videómat rexi szerintem jó lett 😊
goregrind
Baxa meg, most akartam írni! Véletlenül jöttem rá én is! <#eljen><#taps>

DISCORD: grimanddark

trakk
Na megvan a probléma forrása, az R betû volt a ludas.

trakk
És újralogoltam, ugyanez a probléma. Fantasztikus.

trakk
Hát szóval akartam már pár percet szánni egy kis Worldözésre, fel is fedeztem (már megint) egy új bugot: rányomok HS-re térképen, keres, join, nyomnám a readyt, nem történik semmi, visszaszámlálás lejár, kivág a lobbyból. Na nem baj, próbáljuk újra. Megint a lobbyban, megint semmi a readyre, valaki ír az event chat-ben cirill betûkkel, nézem, nem is õ van a lobbyban... he?

Csak nehogy eltalálj valakit.

légy türelmes

SUNNY84HUN
<#eljen>

én is dobok be 1 dögöt képekben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Valamint a Nap fényének ura.

légy türelmes