Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem csalsz, küldhet bárkinek bármit. 22mp hátrányból meg nem tudom mit videózhatott <#idiota> Ne foglalkozz vele, írj pár sort a chatbe csak úgy, hogy ne is lásd amit írt, aztán kész.

X

SUNNY84HUN
annyira utálom mikor jogtalanul vádolják a másikat <#duhos2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Semmi lényeges nem változott.

légy türelmes

SUNNY84HUN
még az hozzá tartozik a sok pu használatához hogy szanaszét rammoltak valahogy lépni kellett a kanyarban tõlük <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
vissza jöttem 1 hét után és jól megyek azt ez fogad <#falbav>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

+1

légy türelmes

SUNNY84HUN
még jó hogy nem lett komolyabb baj <#rolleyes>

És? Buktad vagy mi a tényállás?

légy türelmes

Aha, az lehet.

légy türelmes

Én már ott elakadtam, miért kell külön besorolni a pályákat class-okba, elvileg ha jól mûködne az a szuperül beharangozott match-making, akkor egyforma képességû autóval rendelkezõ ellenfeleket kéne, hogy összesorsoljon. Csak hát ez néha a 3.–4. próbálkozás után is csak úgy – ahogy sikerül. <#csodalk>
Miért nem lehet egy olyan lobby-t összeállítani autó-matice, amiben nem nagyobb 30-nál az overall különbség? <#wilting>

#44185 Az nem lyukas csak te látod annak, ez is a tökéletes szinkronnak köszönhetõ! <#falbav>
Hopp, #44185-re akart menni 😛

X

De ha véletlenül mégse, attól még megérdemli egyéb dolgokért 😄

Szeretem az ilyen ellenfeleket, akik Beachfront part menti részén rám nyomják a mágnest <#taps> Magnet master lvl 98.

X

trakk
Azé.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Igazságtalannak érzem, hogy vannak olyan játékosok vagy autók, amelyek lyukas gumival is gyorsan mennek. Nekem sajnos nincs olyan autóm, ezért kibaszásnak vélem a dolgot. Ha gyárilag van így, Marcnak jár a tripper.

légy türelmes

Jogos, én kíváncsi volnék például nitró nélküli idõkre is. Ha már én anélkül nyomom mindig (csak pajzsot és juggert használok futamon, a nitró csak végsebességpróbákra használatos nálam Szabad Kószálásban), lássam, hogy mások mire voltak képesek N2O nélkül. Rövid lenne a lista, úgy érzem.
Az osztályok szerinti kategorizálást én is támogatom.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Szerintem sok féleképpen lehetne még jelezni a ranglistában a dolgokat.Mert például van aki 3-4 PU-val nyomta a jó idõt valaki meg 15-el és csak pár tizedmásodpercel verte meg a másikat.Az igazi top idõk akkor volnának igazságosak ha lenne egy PU-s és egy PU nélküli csak tisztán saját skill-bõl álló eredmény.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ez az APEX listája?

légy türelmes

Volt olyan ami változott? Most meglepõdtem, de komolyan, én nem vettem észre <#eljen> Esetleg ha már az össze nyamvadt TE-t visszarakták, mi lenne ha a versenyeket is visszatennék, hetente, vagy peccsenként más Class megkötéssel... esetleg (akkor még nullázni se kéne, csak várni). Vagy legalább Classonként lenne 2 verseny. A lényeg, ez most így nagyon kevés.

X

Eddig.

Szerintem annyit kellene csinálni, hogy a régi idõk mellé odaírni, hogy Tn-nel futotta valaki (vagy, ha nincs meg ez az infó, azt írni oda: OLD), és a régi idõk csak az összesítettben látszódjanak. És de meg lehetne tartani a Tn listákat is, a most még meg nem valósított osztályos listák mellett. Emléknek jók, nem kell mindent elpusztítani ahhoz, hogy valami újat és jobbat hozzunk létre.

légy türelmes

SUNNY84HUN
Üdvözletem urak <#integet2><#wave>, hosszú el távról megjöttem 😉

trakk
Egész konkrétan itt van az említett nyilvántartás.

trakk
Ezzel csak annyi nem stimmel, hogy eddig két verseny kivételével soha nem változott a korlátozás. A car classok bejövetele óta számon tartom õket, vannak, amik már 8-szor voltak, mindig ugyanolyan besorolással.

Javítsd meg a Spade Streetet S-sel. Hoppá.

légy türelmes

Nem. Most minden pályán mehetsz S-sel, még ott is, ahol eddig csak T1-gyel mehettél. Csupán idõ kérdése, mikor teheted meg. Ahol régen csak T3 mehetett, ott olykor csak E mehet, de van, hogy S is, azaz az összetett ranglistának már nincs értelme, de nem nullázni kell, hanem kategóriákra bontani. Persze lehet nullázni is, de az azt bizonyítja, hogy az egész rendszer tervezés nélkül lett felépítve. Mondjuk nekik ez nem arcvesztés. Majd nullázzák a jövõ héten is a listát, mert Japánban egy tenyérnyi méretû bogár megzizegtette a szárnyait. Nullázzák két hét múlva is, mert Obama böfögött. Nullázzák három hét múlva is, mert Marc trippert kapott egy kurvától. ...

légy türelmes

Ez lemaradt: viszont dobott 3 ultrát a „D”-s pálya 10 kanyarból! <#eplus2>
tutuhawer
mindig mondtam, a Multiplayer verseny darabszám a menõ, az meg fix, ahhoz nem nyúlnak. Ki-ki melyik pályán jobb, nem jobb, nézegeti-e vagy sem, az mindegy is. Én csak kíváncsi vagyok, hogy új alkatrészekkel milyen gyorsak az autóim, de sokkal inkább én. A nullázás utáni ranglista sokkal használhatóbb lenne, mint amit ma látunk

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

gduck
Van benne valami, tegnap mentem rajta és #21569 lettem, bár az is igaz, hogy nem az idõre hajaztam 😄

Azért érdemes elgondolkozni a nullázáson, fõleg ha valaki megnézi TUTUHAWER profilját, ami elég szép és látjuk hogy õ se fog bánkódni miatta 😉 Ráadásul így már csak a jelenleg aktív játékosok idejei lesznek benne.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Melyik barom hozta ezt létre megint, még hányszor lesz nullázva <#levele> (nem mintha érdekelne, mert nagyon nem <#falbav>) minek, mi értelme ráadásul az olyan pályákon amik sosem voltak még bent és talán nem is lesznek azzal mi lesz. Az egyetlen 1 értelme, hogy meg tudom nézni menyi a top idõ (ami persze lehet egy csalt idõ) és ha az inas jobbat megy minden nélkül nyugodtan mehet neki a report. Inkább egy értelmes topikot kéne létrehozni pl. tegyék e vissza az összes pályát, vagy mit tegyenek a csalók ellen és töröljék e õket azonnal és végérvényesen a játékból! <#eljen>

Ide idéznék egy már – már klasszikus számba menõ írást, engedelmeddel Kaoszgolyo, és lehet beteszem aláírásként, mert nagyon tettszik.
„A kis pöcsû emberek nézegetik egy pöcsnagyobbításon átesett eleve nagy pöcsû ember még nagyobb nagy pöcsérõl készült ... videót. És élvezik. 😊” <#worship>

Más: Tegnap megint nagyon jókat röhögtem, Waterfront Road „D” volt, mondom megyek pár karikát (milyen lehet Mazda 3-al), és 50 lvl-esek PU halmokat nyomnak el és „ramolni” próbálnának, hihetetlen. <#falbav>
És a legszánalmasabb láttam „D”-ben MR-t, természetesen kikapott! <#hehe>
Oké,akkor javítsd meg waterfront roadot...Még 15 000-be se kerülsz be...
goregrind
Ez szép gyõzelem, mr Adiccto biztos megfejelte a monitort! <#eljen> <#taps> <#nevetes1>

DISCORD: grimanddark

tutuhawer
Így van, én is emiatt igenre nyomtam.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Érdekel. Nem vagyok megszállott rekordista, DE: Ott ahol eddig lehetett a felsõ kategóriás kocsikkal menni, ott most lehet, csak és kizárólag D és E osztállyal gurulgatni. Na ezért (szerintem) kell a resetelés. Elég hülyén néz ki, hogy üres silviával mehetek csak a GT2-es idõ ellen pl.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Nyomtam is egy nemet 😊
Semmi értelme nullázni, mivel a régi idõket csak megjavítani lehet. Inkább egy napi bontású lista kellene az összesített mellé.

légy türelmes

tutuhawer
közben akit érdekel: 1 perces regisztráció után a YES gombbal lehet szavazni arra, hogy a világranglistát nullázzák-e vagy sem. Mindenki tisztább képet kaphat, kinél ment jobb idõeredményt és kinél nem. És bizony telítettebb lesz a lista, mert mindenki ott megy az adott napokon. Azonnal látja mindenki a másik játékos idejét
LINK

tutuhawer
Oooooh, de nem rád gondoltam, ezért is járjon a pont nekem

Ott a pont. háháháhá <#taps> ebben az évben 20-szor ha bejelentkeztem... <#mf1> <#taps>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tutuhawer
az igazi versenyzõk elkerülik ezt a játékot. Messze.

Klassz üzenetek a nevek alatt, harmadik rész
"Egy igazi versenyzõnek nincs szüksége PU-kra! Szerbia" (ALABIC)

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Már kisorsolták a spot the devs nyerteseit?
És a rheumát.

A csalán megfelelõ. Gyengéden ápolja az ánuszt.

légy türelmes

A gravitáció megteszi... És nem gond ha utána derékig érõ aljnövényzetben is loholok kicsit.

Máris hátrányban vagy, ha erdõben járva rád tör a szarhatnék.

légy türelmes

Ez nagy... :-D Ok. Nem fogok. :-)

Ha de nem is kaptam semmit:S

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Starter pak kód???

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

tutuhawer
nem kell guggolni, ez a tanulság 😊))

Üsd be és meglátod?! 😛

Project D|Rare Car Collector|