Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CAMD-XLLA-9Q63-ETTG ez most mire jó?
ki jön grup?
Affene gug értsd bug... :-D

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Hmmm... Gug? Az van kérlek. A fiammal kis privát HS. Õ elindult rendesen én meg néztem a színes kis kígyókat. Kb 20 másodperccel késõbb elindul nekem is. % mp és kidobott a városba. 1 perccel késõbb a fiam kapot egy DNF-et, mert én beértem a célba 3,45 másodperc alatt... Hát nem röhögtünk...

Naná, mert vasárnap van..
Kell Bug? nesze
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Project D|Rare Car Collector|

Tarpi
Van aki próbálta már a magyar earn boostot?
Volt egy Vodás. Tölts fel 3000-et és kapsz boostot. Ez átirányított a Vodafone.hu-ra, bejelentkeztem, feltöltöttem és nem kaptam semmit. Most már a Vodás link nincs a listában.

12 órája nincs hsz. Nincs bug, nincs csíter.<#crazya>

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

206 os GTi van benne ahogy Kruger mondja 😊
Csak nehogy a 90 lovas HDi legyen! <#duma>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

A 2006 RC 2.0 az meg 177, de nem tudom ,hogy az UG2-ben milyen van
Nem váltottad még át lóerõre? Amúgy az már haladás, mert az alap 206 GTI 136 lóerõs...

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Tarpi

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Az csak felirat 😊 ez még csak valami 137 kw-os 😄 alig játszottam még 😄
...meg város, meg spoilerek, meg esetleg morcosítás.

Ráálltam egy kicsit az Underground 2-re 😊 Worldbe is kéne már ilyen kocsi 😞(((
Hopp, meglepõ módon elbénáztam 😄

http://www.youtube.com/watch?v=wzTZKKrI1kQ&feature=related
Ha így se jó, akkor másoljátok be:http://www.youtube.com/watch?v=wzTZKKrI1kQ&feature=related

X

Black Mesat mondtál? Lehet megyek én is tisztítani..

Ha bejön az RC móka nézzétek meg ezt is:

X

Az FC-n, az S14-en és a töméntelen mennyiségû AE85/86-oson kívül mi csapat még ott?

Nekem is volt ilyen university-n, talán pont MR-el mentem. Szerencsétlen már a rajtnál ramolni próbált, de jól elléptem, erre az elsõ rövidítésnél félreáll jobbra az út mellett, de nem lép ki. A második körben meglátogattam szembõl én is egy jugger-al csak hogy érezze a törõdést. <#hehe>
Negatív! Még rendet kell tennem a Black Mesa kutatóintézetben! Különben eljönnek ezek az undorító kis dögök és összetrutymózzák a verdáitokat. S lévén,hogy a játékban egyetlen automosó sem üzemel,eléggé érzékenyen érintené ez,a legtöbb játékostársamat.

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

Ajaj, menjé aludni 😄

<#taps><#eljen>

Azért ez se volt egy egyszerû beszólás 😄

Begotten, amúgy próbáltad másik szerveren, vagy nem töltesz közben, vagy fene tudja egyéb valami nem megy közben? Nekem hulladék vodás mobilnettel nincs ennyi problémám.

X

Még mindig jobb,mintha verseny közben felforrna a hûtõvíz... 😄

begotten
Fagyás-Fagyás-Fagyás-Fagyás-Fagyás-Fagyás-Fagyás-Fagyás race közben.

Köszönöm, ettõl még a TDU2 is életképesebb volt.

Ne is mond,megvárom vele a reggelt addig kb ez az ábrázat jellemzõ rám

Az szopó, elég gáz lehet ilyen sötétben vezérlést cserélni<#vigyor>

X

faszán bad boyst halgatom bob marley-tól meg vinyl-ezem CSl-t<#vigyor2><#vigyor2>
Neee...ahh most ledobta az agyam a láncot! 😄

😄
Szerencséd, hogy hozzátetted a végén<#smile> Bár ha nem írod lehet több az ajánlat, ki tudja <#hehe>

X

van 1 esti grup valahol ? a játékba😊
hát igen, csak a szánalmasokra szállok rá 😛 amit püben irtam az a tiszta igazság... és sajnos de való hogy az isten megáldott mert mindig olyanokkal futok össze mint te....
Asszem én nem mondok most semmi csúnyát inkább, mert még én lennék a rossz 😄

Na jol van baszki.....egyik beteleportál célba következõ menetbe meg miután megelõztem egyik mr2-t úgydontott megfordul és szembe kozlekedik juggernauttal....
Ez nagyon jó percekig röhögtem rajta. Több ilyen, sûrûbben off-olhatnál.
Tulajdonképpen minden gépem jól megy, csak a GT4 gyenge kicsit.
Akinek annyira hiányzik a Nissan URL=http://www.tamiya.com/english/products/58364nismo_r34_gtr/index.htm]megveheti otthonra is. Ez meg nagyon jó!
begotten
Ti be tudtok jelentkezni és játszani? Engem kivág. 😞 Chicane

Igazad van...Mostmár ott van blokkoltak közt a kiválasztott free roamos csávó...
goregrind
Mennyire faxányos lenne, ha "mrredbull18" nevezetû kedves és fair játékos társunk nem engem találna meg az agyatlanságaival PÜ-ben! <#falbav>

Írtam ugyan neki, hogy ne fárassza magát mert törlöm olvasás nélkül, de úgy látszik nem érteni madzsar... Az isten áldja meg az ilyet... <#banplz>

DISCORD: grimanddark

Arról szól, hogy valakinek van, neked nincs.

A kis pöcsû emberek nézegetik egy pöcsnagyobbításon átesett eleve nagy pöcsû ember még nagyobb nagy pöcsérõl készült videót. És élvezik.

😊

légy türelmes

tutuhawer
GT-R??? Pár napja új videó a youtube-on. Angolosok és az autósok értik is, mirõl szól 😊 (Quqának hiába küldeném sok szeretettel <#ravasz1>) Remélem, tetszik.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nem épp. Minél nagyobb a hengerenkénti lökettérfogat, általában annál nagyobb a forgatónyomaték. A GT-R hengerenkénti lökettérfogata nagyobb az LP 700-énál. A GT-R forgatónyomatéka megközelíti az LP 700-ét.

légy türelmes

Azt se..supporttól lehetett kérni régebben hogy változtassák a neved, akár kisbetûsre is
Ezek a srácok csak a nevüket hackelték, ugye?

Mikor tudjuk meg körülbelül , hogy kik nyertek a spot the devs-en?
Mekkora 1 diszlexiás 1 kis kretén gyerek ez a csabamagyar mikor felidegesedik xDDDD besirtam a szövegétõl csak 1 dolgot bánok..... hogy lemaradtam :/ pedig szépen kiosztottam volna ... már rég nem beszéltem vele... de üsse kõ este felmegyek csak azért is és ráirok és elbeszélgetek vele xD ám a fõ accját kibannolták 😉 és ezt is odaküldöm xD (öntök vizet az olajra 😉 ) kössz quqa ezt az IEs trükkköt 😄 😄 😄
Kicsit benéztem az angol(ul beszélõ) kollégákhoz, volt találka és végén versenyek.
Valakinek kicsit feltûnt a mottója...

háhá megoldottam 😄 kössz quqa 😄 pfffüüü de kivi lettem csabára xDDD na most elolvasgatom a storyt 😉
:-) Nem rossz!

Én azt írtam, hogy a kocsim gyenge, nem aki vezeti.