Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy melyik az a versenyszám-játékmód ahol a legtöbbett lehet kaszálni anyagilag? egyenlõre nem vettem boost-ot, tehát eszerint vagyok. Audi TT 529 overall B (612/690/293)
Köszi! Üdv!
Metrt így hiába vagyok szorzókkal elsõ 5-6 ezer körül kapok. És így összelejmolni kb. másfélmillát...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Apex EU
2. Jelenleg csak a group chat és a whisper mûködik, rendes chat nincs.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Két kérdésem volna!
1.Melyik szerveren van több magyar?
2.Chatben kell majd valamit állítani,szobába belépni stb. hogy tudjak a magyarokkal beszélni?
Köszönöm a válaszokat! 😊
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ha akarod visszajöhetsz, most léptem fel én is.
De ha nincs kedved, azt is megértem <#idiota>#idiota>
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
De ha az a 2 nem mûködik, akkor kicsi az esély hogy a másik 2 mûködne... Irni enged, csak mikor megnyomom az entert, nem küld el semmit, olyan mintha szar lenne az enter gombom... (mind2)
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Tudom hogy nincs free roam, de akkor sem tudom elküldeni amit irok, s tuti nem vagyok letiltva...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Multiban nyilván lehet PU-zni, de legyen az embernek önbecsülése, mert hogy néz az ki, hogy egy hírhedten jó S-es kocsival és öt nitróval lenyom egy PU nélkül futó A-s R35-öt... Nem az egyenlõ feltétel a lényeg, mert a lobbyból ki lehet lépni (az más kérdés, hogy ha valaki kilép, akkor a következõ versenyen nagy valószínûséggel lesz legalább egy láthatatlan ellenfele😊, hanem az, hogy az ember ne csináljon magából bohócot, avagy, ha nem tud vezetni, ne nitróval pótolja, mert az olyan, mintha nem értene egy adott munkakörben elvégzendõ feladathoz, de a protekciója miatt megmaradna a pozícióban.
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Csak egy kérdésem van: Miért van az hogy a chat-be irok, de elküldeni nem tudom? irásokat kapok, de reagálni nem tudok rá... nemzetközi csatornát (angol, német, orosz, stb) sem tudok váltani...
Elsõ inditásnál a chat kérte hogy válasszak nemzetiséget: az utolsót a GN-t választottam... erre berakott az EN-be... és innentõl kezdve az enter gombom inaktiv lett....
Reinstall elkerülése véget orvosolható ez valahogy?
Legalább vki tudja használni a GXP-t <#alien2>#alien2>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Bõven elég lenne csak azokat a pályákat nullázni amiknek csökkent a kategóriájuk...Minek megint mindet nullázni?Megint csak eltûnik egy ranglista(persze multkor is csak egyszerûen nullázták,pedig legalább a topxxx valamennyi megmaradhatott volna,ha nem is mind)...Sehogyse jó,mert minek szépítgessem a helyezésem ha fél hónap múlva úgyis megint nullázzák,vagy minek hogyha van 10 pálya aminek azóta kisebb a kategóriája és meg sem lehet közelíteni a topot....Éppen ezért nem is fogok szavazni egyikre sem
Ezt a pinát én is kifogtam, elvertem azt a szart R8-al és írt. 😄
Van X száz mindenbõl, mit csináljak velük? Tegyem ki a polcra dísznek, vagy kenjem a hajamra??? Ennyi erõvel akkor semmilyen partot nem kell tenni semelyik autóba, és akkor mindenki egyenlõ feltételekkel indul! <#wave>#wave>
DISCORD: grimanddark
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
X
légy türelmes