Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

begotten
Köszönöm!

Team Escape a legunalmasabb, de a legjobban casht adó mód. Meg a Napi TH is jól jön.

Project D|Rare Car Collector|

begotten
Üdv! Mivel írtam nemrég hogy mostanában kezdtem játszani, felmerült 1-2 kérdés (azokon kívül, amiket már feltettem <#idiota>)
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy melyik az a versenyszám-játékmód ahol a legtöbbett lehet kaszálni anyagilag? egyenlõre nem vettem boost-ot, tehát eszerint vagyok. Audi TT 529 overall B (612/690/293)
Köszi! Üdv!
Metrt így hiába vagyok szorzókkal elsõ 5-6 ezer körül kapok. És így összelejmolni kb. másfélmillát...

Lesz chat.....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5 nappal a szerver lezárása elõtt 😛

Simán nincs chat nem kell itten szépítgetni,hogy "jelenleg" 😊
trakk
#44242 Nincs konkrét info.
#44244 Errõl se.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Mikor írják ki ki nyert a spot the devs-en?
Köszönöm a gyors válaszokat! 😊
ésa chat mikorra várható??
trakk
Nem ad semmit, mert másik játékhoz van.

mit ér eza starter packk ?? me rén aktíváltam de semmí 😄😄 vagyis nem tudom mit adott...
Apex-Eu szerveren van a legtöbb magyar. Chatelni csak is barátokkal tudsz , free roam chat nincs.
trakk
Hali,

1. Apex EU
2. Jelenleg csak a group chat és a whisper mûködik, rendes chat nincs.

Hali!
Két kérdésem volna!

1.Melyik szerveren van több magyar?
2.Chatben kell majd valamit állítani,szobába belépni stb. hogy tudjak a magyarokkal beszélni?

Köszönöm a válaszokat! 😊
Igen, Command & Conquer-hez <#hehe>
CAMD-XLLA-9Q63-ETTG :StarterPack kód.
tutuhawer
mindig akadnak, akik elrontják a képet <#ravasz1><#eplus2><#nevetes1><#vigyor2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Valamit én is elrontottam
Mindig akad valaki aki elrontja a versenyem.
Hm..
Ha akarod visszajöhetsz, most léptem fel én is.
De ha nincs kedved, azt is megértem <#idiota>

Overburner
Valamit elfostam sorry.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Overburner
Csinálgattam egy kocsit tegnapi nap folyamán, elég szólid lett de nagyon megtetszett szoval perpill marad.😊

Igen, meg rám irtak, amire reagálni nem tudtam, tehát a whisper sem megy... a Groupot meg az eventet nem volt kivel megpróbálni, rád gondoltam, de addigra leléptél...

De ha az a 2 nem mûködik, akkor kicsi az esély hogy a másik 2 mûködne... Irni enged, csak mikor megnyomom az entert, nem küld el semmit, olyan mintha szar lenne az enter gombom... (mind2)

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Kiknek írtál? Friendbe beköszöntés tesztnek?

Megpróbálkozom resetelni a teljes játék beállitásokat, mintha most tettem volna fel...

Tudom hogy nincs free roam, de akkor sem tudom elküldeni amit irok, s tuti nem vagyok letiltva...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Privátban szerintem alapból nem illik PU-zni, és azt kell megbeszélni, ha valaki használni akarja.

Multiban nyilván lehet PU-zni, de legyen az embernek önbecsülése, mert hogy néz az ki, hogy egy hírhedten jó S-es kocsival és öt nitróval lenyom egy PU nélkül futó A-s R35-öt... Nem az egyenlõ feltétel a lényeg, mert a lobbyból ki lehet lépni (az más kérdés, hogy ha valaki kilép, akkor a következõ versenyen nagy valószínûséggel lesz legalább egy láthatatlan ellenfele😊, hanem az, hogy az ember ne csináljon magából bohócot, avagy, ha nem tud vezetni, ne nitróval pótolja, mert az olyan, mintha nem értene egy adott munkakörben elvégzendõ feladathoz, de a protekciója miatt megmaradna a pozícióban.

légy türelmes

tutuhawer
a free roam chat nem mûködik. A fehér betût senki se látja, a többire kéne tudnod reagálni...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Na felnéztem a játékba.... bár ne tettem volna...

Csak egy kérdésem van: Miért van az hogy a chat-be irok, de elküldeni nem tudom? irásokat kapok, de reagálni nem tudok rá... nemzetközi csatornát (angol, német, orosz, stb) sem tudok váltani...

Elsõ inditásnál a chat kérte hogy válasszak nemzetiséget: az utolsót a GN-t választottam... erre berakott az EN-be... és innentõl kezdve az enter gombom inaktiv lett....

Reinstall elkerülése véget orvosolható ez valahogy?

Overburner
Na de én most nem a hangjáról beszéltem hanem a teljesitményérõl.😄 De ok hiszek neked.😄

Üdv Szimulátorbajnok <#duhos2><#idiota><#idiota>

Bukta, mert S15 hangja van,ami nem is hasonlit az S15 hangjára. Az IS 300 nak 350z hangja van xD
Igaz.

Overburner
240ZG is nagyon tudja ám adni. 😄

Éppen vettem bikag*cimentes Monsfos, amit meg is utáltam, úgyhogy tele a májam 😛
Legalább vki tudja használni a GXP-t <#alien2>

SUNNY84HUN
csak hogy dagadjon a májad hogy nem csak az mr2 rakéta 😄 <#beka2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nem mondok semmit asszem <#vigyor5>

Nekem ez a véleményem, neked az. Aki lerontja a 911 verõ MR2-õt „D”-be az részemrõl szánalmas, ennyi. A játék lényege Need For Speed, nem lassítunk, gyorsítunk! „D”-ben jó az Mazda a Silvia stb., de az MR nálam továbbra is a lenézett kategória ott. <#levele>
Látom reggel nem küldtem el akkor hozzászólok mégegyszer a stat nullázásához
Bõven elég lenne csak azokat a pályákat nullázni amiknek csökkent a kategóriájuk...Minek megint mindet nullázni?Megint csak eltûnik egy ranglista(persze multkor is csak egyszerûen nullázták,pedig legalább a topxxx valamennyi megmaradhatott volna,ha nem is mind)...Sehogyse jó,mert minek szépítgessem a helyezésem ha fél hónap múlva úgyis megint nullázzák,vagy minek hogyha van 10 pálya aminek azóta kisebb a kategóriája és meg sem lehet közelíteni a topot....Éppen ezért nem is fogok szavazni egyikre sem
Tesco Számológéppel.

"legszánalmasabb"...Ezt így nem kellett volna leírni...Magamra vettem,mert nekem is ott van az mr2-m(D-ben) és én is sokat futottam vele waterfront roadon...És sokkal rosszabb mint bármelyik másik...Hiába nitrózok a charger többet tud nitró nélkül mint én...silvia meg többi kb. ugyanannyit...még a nitróm sem ér semmit csak a rajtnál hiszen végig futok az egészen csúcssebességgel,mire nitrózzak?... A szánalmas inkább ilyet leírni volt,mielõtt gondolkodnál melyik autó is jobb valójában azon a pályán....
Azért azt a költõi kérdést megint feltenném nem kéne valakinek (akár kollektívül is) írni az EA felé, kapjanak már a fejükhöz, mert a biztonsági rendszerüket Pistike is fel tudja törni a C64-ével. <#falbav>
tutuhawer
<#integet2> haligali

Szevasz
Ezt a pinát én is kifogtam, elvertem azt a szart R8-al és írt. 😄

goregrind
Privátban - ha meg van beszélve - nem illik használni semmilyen P.U-t! Egyéb multiban meg le kell szarni, nyomni ami van! Egyesek csitelnek mások pedig P.U-t használnak. Én az utóbbiakhoz tartozom és leszarom amikor olyan üzeneteket kapok, hogy "nitro spammer".

Van X száz mindenbõl, mit csináljak velük? Tegyem ki a polcra dísznek, vagy kenjem a hajamra??? Ennyi erõvel akkor semmilyen partot nem kell tenni semelyik autóba, és akkor mindenki egyenlõ feltételekkel indul! <#wave>

DISCORD: grimanddark

SUNNY84HUN
<#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Tudom, ismerõs....néha engem is betalálnak ilyenekkel. Fogd fel úgy hogy olyan jól mentél, hogy azt hiszik csítelsz<#nevetes1>

X

Én azt utálom, hogy az, aki azért kap pénzt, hogy a rendszert jól csinálja meg és jól mûködtesse, egy szar rendszer tart fenn, és ez a szar rendszer rosszul hat azokra, akik használják. Természetesen a játékosok felelõssége, hogy hülyék-e vagy nem, de a játékosok nem tudják megjavítani a rossz rendszert, valódi összefogás meg lehetetlennek tûnik.

légy türelmes

Ez már velem is kötekedett én ha jól emlékszem 15mp-t vertem rá. Gyengébb BMW-vel mint az övé.
SUNNY84HUN
én tiszta vagyok, nincs mitõl félnem de akkor is szarul esik néha <#rolleyes>