Okostelefont dob piacra az Acer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi van? Kétkezes telefon az iPhone? Komolyan, kipróbáltad már? Még sms-t is egy kézzel, hüvelykujjal írok, és abszolút nem kényelmetlen, sõt.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ne keverd a smartphone-t a PDA-val: "ps: A legtobb uj smartphone amugy is a pc...". Nekem van-volt ez is az is, és tök más a kettõ!
nekem emberbaratibbnak hat, vagyis ergonomikusabb 1 iPhone a konkurenseknel, persze tudasban nagyon gyenge.. az teny.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
"mar nem is vagany az akinek ilyen telefonja van."
Szerintem az iphone kezelofelulete nem hasznalhato rendesen, legalabbis az olyan alapveto funkciok, mint a prediktiv kereses a cimjegyzekben vagy a vagolap, esetleg a rendes sms/ems/mms tamogatas valahogy kimaradtak belole. Az egykezes, tapintas alapu hasznalhatosagot nem is emlitve. A legtobb ember nem szereti a telefont az egyik tenyeren tartani, mikozben a kepernyot nezve a masik kezenek ket ujjaval tarcsaz.
ps: A legtobb uj smartphone amugy is a pc gyartoktol fog jonni, mivel ezek tudasban elobb utob bele fognak logni a teljes erteku pc-ket jelento netbook szegmensbe. Egy x86 kompatibilis telefont csak azert nem hasznalhatunk desktop bongeszesre, mert nem eleg nagy a kijelzoje, amin ugyebar egy wifi-s video es billentyuzet csatlakozas (upnp szabvany) eleg konnyen tud segiteni. Igy egy eleg eros keszulek jo lehet telefon, laptop es desktop helyett is.
Szerintem az iphone kezelofelulete nem hasznalhato rendesen, legalabbis az olyan alapveto funkciok, mint a prediktiv kereses a cimjegyzekben vagy a vagolap, esetleg a rendes sms/ems/mms tamogatas valahogy kimaradtak belole. Az egykezes, tapintas alapu hasznalhatosagot nem is emlitve. A legtobb ember nem szereti a telefont az egyik tenyeren tartani, mikozben a kepernyot nezve a masik kezenek ket ujjaval tarcsaz.
ps: A legtobb uj smartphone amugy is a pc gyartoktol fog jonni, mivel ezek tudasban elobb utob bele fognak logni a teljes erteku pc-ket jelento netbook szegmensbe. Egy x86 kompatibilis telefont csak azert nem hasznalhatunk desktop bongeszesre, mert nem eleg nagy a kijelzoje, amin ugyebar egy wifi-s video es billentyuzet csatlakozas (upnp szabvany) eleg konnyen tud segiteni. Igy egy eleg eros keszulek jo lehet telefon, laptop es desktop helyett is.
~mindegyik elég fullos~
csak sajnos rondak, a boritas/osszeszereles elmarad a konkurencia szintjetol, keves a memoriajuk.
~iPhone-szerû kezelõfelület lehet az ésszerû irány~
mindenki ezt csinalja. mar nem is vagany az akinek ilyen telefonja van.
csak sajnos rondak, a boritas/osszeszereles elmarad a konkurencia szintjetol, keves a memoriajuk.
~iPhone-szerû kezelõfelület lehet az ésszerû irány~
mindenki ezt csinalja. mar nem is vagany az akinek ilyen telefonja van.
Érdekes, hogy már 2007-ben felvásárolták az E-Ten-t és közben folyamatosan jelentek meg az új E-Ten Glofiish modellek, legalább nyolc-tízféle. Azokra az alapokra építve nem lesz nehéz nagyot alkotni, mert mindegyik elég fullos, GSM+PDA+WLAN+GPS. Ki vagyok váncsi az Acer dobására, hogy hová tudják még fokozni, gondolom egy iPhone-szerû kezelõfelület lehet az ésszerû irány.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad