ön és vagyonvédelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
sokszor elég felmutatni, aztán mennek.. ez jó védelmi eszköz (Y)
De az ellenkezõjére is van éppen elég példa. Már jó pár éve nem lehet még csak virágot sem ültetni az utcai kertbe. Régebben virágos kertünk volt, de mára csak fákat, sövényt és egy jó öreg rózsabokrot hagytunk. Mivel módszeresen elvittek mindent, rögtön a kiültetés után. Azt is tudtuk, kik teszik, nem egyszer rajta lettek kapva. De ilyen helyzetben tehetetlen az ember.
Engem sem támadtak még meg (185 centi, 100 kiló), de másokat már igen. Vannak olyan roma srácok akikben egyszerûen nincs félelem. Már ha ránézel, a tartásából tudod hogy kötekedõ, kekec alakok. Szinte várják az alkalmat. Tõlük kell igazán tartani. Középsuli alatt is az idõsebb haveroktól tudtuk, kik azok akiket jobb elkerülni. 150 centis 45 kilós figurák, kötözködõek. De jobb volt elkerülni õket, mert különben jött volna az egész család.
Nem tudom mi lesz a megoldás, de ez a helyzet nem jó, az biztos.
\"Heroes never die. They just reload.\"
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
a +1 meg ami a kezembe kerül. pl esernyõ fogós végével kb akkorát lehet ütni mint egy fa testápolóval, csak élesebb.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hugom évekig tanult küzdõsportot hathatós segítségemmel. Egyszer mikor hazafelé tartott, megtalálta 3ork srác. Kicsit lepofozta õket. Sajnos az egyik utána ment, és megnézte hol lakik. másnap 5 megtermett ork várta a kapuban. Mai napig tudjuk, hogy 1 szerencséje volt. Mikor valamit is akartak (ez a mai napig nem derült ki) jött éppen haza bátyuskája egy sötétitett szolgálati mikrobusszal, és 4 tûzvonalban edzödött májkival. Azóta elköltöztünk (és eltelt vagy 10év), de néha amikor felidézõdik a dolog, szegény csajnál még mindig kiverõdik a biztosíték<#felkialtas>#felkialtas><#shakehead>#shakehead>
Ezért is tanácsoltam asszonykának, hogy a magassarkú cipõket ne nagyon hordja mert ha bármi van és nem vagyok ott vele akkor jobb lelépni, és 10 centis sarokkal eléggé nehéz megtenni ezt.
Mondjuk én amiért õt megszerettem mikor megismertem, hogy az elõttem levõ párkapcsolatában olyat próbált csinálni a srác ami nem éppen etikus és erõszaknak lehet nevezni, de asszonyka jól fejbe csapta egy szép vastag fadarabbal és megagyalta kissé :D
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Saor Alba
Bár nekem adottságom, hogy nem nagyon kötnek belém a két méterem és egy mázsám nem valami bizalomgerjesztõ pedig nem vagyok én olyan.. :D
1., Fél, hogy õ is rosszul jön ki belõle.
2., Ha jól jön ki belõle és véletlen annyira eldurran az agya, hogy félholtra veri akkor mikor kijönnek a rendõrök õt fogják elõvenni.
Érdekes, hogy én is avatkoztam már bele mikor valakibe belekötöttek még sem kellett senkit megverni csak megnevelni kicsit.
Csak az egyik alkalommal volt az, hogy muszáj volt sikítanom. Az szerencsére pont egy lakótelep közepén történt, és volt egyetlen (!!!) kedves ember, aki kiordított az ablakon, hogy hagyjanak békén, és jelezte, hogy már hívta a zsarukat.
am paprikasprét pesten hol lehet venni? nem gáz, paprika!!
Gyanítom gyors zárás következik.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Lány létemre eddig 3x támadtak meg röpke életem során, és mondhatjuk, hogy mindháromszor "gyõztesen" kerültem ki a dologból, mert néhány kék folttal megúsztam. :) Ja, és ebbõl a 3ból "csak" egy volt cigók általi támadás.
Jhamm, és egyszer sem volt nálam fegyver (már ha a Jetta nem számít annak :)).
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
-fav.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Saor Alba