ön és vagyonvédelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg mondjuk én se örülnék, ha csak ügyesbajos dolgaimban véletlenül megkeresnélek és az udvar helyett egy tömlöcben találnám magam 😄
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Érdemes felváltva tárazni, egy paprika, egy CS.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Egy ötlet: ha valaki ásatna egy 3m mély vermet a kapu mögé, (nem azért persze, hogy maga essen bele..) aminek a teteje becsukódna távirányítással, amikor pedig nyitva lenne ugyan úgy nézne ki, csak valami vékony anyag borítaná, és abba beleesne valaki, akkor felelõsségre lehetne-e vonni?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ti vagytok agresszívak velem! 😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
csak szóltam
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
az itt a probléma, hogyha lefújjod gáz-spray-val vagy paprika spray-vel akkor lehet hogy keresni fognak.!.?
Kéretik figyelembe venni a moderátori figyelmeztetést,így is már a topikzárás határát feszegetitek.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
És a sok cigány lusta foglalkozni a rengeteg gyerekével!
(ivartalanítani kellene az összes cigányt!)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
arra hogy biztonságban legyünk!!!(remélem egyszer már lehet majd törvényesen vadászni a C-típusú állatokra!)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Sajnos ilyen világ ez:S
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nálam kelenföldön volt, hogy mentem a villamosra, elémállt egy kétméteres roma (30 centire az arcomtól), hogy kéne neki pár forint......KÉTSZÁZ elég lesz.......na mondom 200 forint miatt nem kérek kést a hasamba, odanyomtam a kezébe aztán felugrottam a villamosra.....mi ez, ha nem útonállás??
...vágod?
Szép volt. 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Viszont ez mindenre nem magyarázat. Jó környéken lakunk, mégis volt olyan, hogy anyám kora délután kiment söprögetni. Arra ment három 14 éves forma kis csaj, és elkezdték lerugdosni a lábazatot. Miközben mellettük anyám éppen söpröget. Szóváltásba keveredtek, akkor hallottam meg. Nekik állt feljebb, és már majdnem nekiestek. Kiléptem a kapun, rájuk kiáltottam, és elfutottak. De mi van ha nem vagyok otthon? Ott fogják összeverni szegényt? Álljon már meg a menet!
Szintén a mi utcánkban, éppen hazafelé tartottam, sötétedéskor. Látom az egyik oldalon kis suhanc banda jön. Egy fiatal srác ment elõttem az út szélén. Látta õket, szépen áthúzódott a másik oldali járdára. A suhancok már ki is szúrták, itt a könnyû préda. Õk is át, megállították, elkezdték molesztálni. Semmit nem kellett csinálnom, csak odaléptem, és erõteljesen kérdõre vontam õket. Ezek is simán elpucoltak. szegény srácnak keze-lába remegett. Mondanom sem kell ezek is romák voltak.
Úgyhogy én sem tudok pártatlan lenni, bármennyire is szeretnék. Nem vagyok rasszista, azokat a romákat akiket ismerek, tisztelem, becsülöm. De az ismeretleneket sokszor én is fenntartással kezelem.
\"Heroes never die. They just reload.\"