ön és vagyonvédelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem tuti. Beleesik valaki, eltöri a lábát, és kész, 8 napon túl gyógyuló sérülés.

Meg mondjuk én se örülnék, ha csak ügyesbajos dolgaimban véletlenül megkeresnélek és az udvar helyett egy tömlöcben találnám magam 😄

David2
ha csak kihegyezett karókat nem szúrsz az aljába, egyébként sztem nem

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

0Fritz0
A gázpisztoly hatékonyabb, ott egyetlen töltényben van annyi hatóanyag, mint egy egész gázspray-ben.
Érdemes felváltva tárazni, egy paprika, egy CS.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hát igen ez elég jó kérdés. Édesapámat tavaly egyszer kirabolták a nyílt utcán forgalmas helyen ült egy padon. Sajnos róla tudni kell hogy mindkét lába térd alatt amputálva van és 65 éves. Ebben az esetben mit tennétek? A rendõrség addig jutott hogy felvették a jegyzõkönyvet. Mivel dolgozunk ezért nem lehet vele mindig valaki, és azt sem várhatjuk el hogy állandóan otthon üljön.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

SötétBarom
Én a következõ módon védekezem: lakásban lakom, masszív ajtóm van. Kocsival járok Gyalog kutyát sétáltatok maximum (még kicsi, nem is lesz nagy, de egy 40 kilós kutya azért már tud harapni..). Ha necces arcot lát az ember, kerülje ki, ennyi. A konfliktus elkerülésénél jobban nem lehet védekezni. Ha valakinek háza van, az már neccesebb ügy, sztem egy jól nevelt roti vagy valami hasonlóan masszív eb bõven jó (és arra, hogy csak a gazditól fogadja el az ennivalót nem olyan nehéz megtanítani, onnantól kezdve meg elég nehéz leszerelni 😉 ) A szögesdrót mégiscsak elég hülyén néz ki a kerítés tetején..

Egy ötlet: ha valaki ásatna egy 3m mély vermet a kapu mögé, (nem azért persze, hogy maga essen bele..) aminek a teteje becsukódna távirányítással, amikor pedig nyitva lenne ugyan úgy nézne ki, csak valami vékony anyag borítaná, és abba beleesne valaki, akkor felelõsségre lehetne-e vonni?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nem provokálom fogd már fel légyszives!!!

Ti vagytok agresszívak velem! 😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

nonicks
írtam pü-t Sedónak hogy hogy is van ez!? kiváncsi vagyok mit ír vissza!

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Jóó lenne, ha arra is figyelne valaki (ha már némileg figyelemmel kíséritek abeírásokat), hogy kik azok akik provokálják itt a Társaságot! Szerintem egy off-ot simán megérdemelne már! Ugye pinnacle?

érdekes, sadist mondott valamit, reagáltam rá csak neki cimezve, erre már 2-en ugrotok. Szakadjatok már le rólam.😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

nonicks
te direkt vagy ilyen hülye! most minnek idegesíted itt a népet?

ugyérzem eltérsz a témától és bizony ez rossz😞

csak szóltam

De degenerált vagy. Sajna a kamu cigányságodnak már nincs nevettetõ ereje, csak szánalma.. 😛
a gázspray ha elkattan a támadó agya vagy már többször lefújták hatástalan

minigirl
ha elég közelrõl fújod, megvakul, és nem tud keresni 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

kas123
+ ezek nem véglegesen mentik meg a helyzetet, a paprika spray hatása 10 percig tart, és addigra a zsaruk nem érnek. Mamámnál maradva, hiába fújná szemen a betörõt/ket (ha többen vannak akk ismét semmi haszna), mert nem tudna mit csinálni utánna velük. Max folyamatosan fújná a szemükbe a paprikát. :/

De bizony az vagyok😊

Mind3 van😊

nonicks
"Milyen legális eszközökkel tudunk védekezni?! :"
az itt a probléma, hogyha lefújjod gáz-spray-val vagy paprika spray-vel akkor lehet hogy keresni fognak.!.?

SHADOWEYES7
Cigányozás,romázás téma nem ide tartozik NEM ERRÕL SZÓL A TOPIK!

Kéretik figyelembe venni a moderátori figyelmeztetést,így is már a topikzárás határát feszegetitek.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nonicks
az itt a nagy probléma, hogy általában a gyerek olyan mint a szülõ (persze csak ha foglalkoznak vele)!
És a sok cigány lusta foglalkozni a rengeteg gyerekével!
(ivartalanítani kellene az összes cigányt!)

degenerator
anno az én idõmben volt egy lightos verekedés, egyik srác megütötte a másik orrát, az vérzett, tantestületi ülés, évekig emlegették az esetet...mosmeg ugyanabba az általánosba, ahogy hallottam, terhes cigánylányok járnak, és az egyik tanárt is sikerült megverni, nem verték nagy dobra.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

minigirl
Ha lenne gyerekem, és ilyet csinálnának vele az iskolatársai, biztos, hogy elbeszélgetnék a gyerekek szüleivel. Hisz ki mástól láthatnak ilyen gusztustalanságokat...? :S

degenerator
önvédelem.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Ebben a nézetben igazad van! A válasz: sajnos sehogy! 😞 Ott lett ez az egész elrontva, hogy hagytuk idáig süllyedjenek a gyerekeink!

De, hisz mindennapos, hogy az iskolákban a nagyobbak bántják a kisebbeket, lassan egyre durvább módon, és õ csak azt kérdezte, hogy ez ellen mit lehet tenni? Hisz a topik az önvédelemrõl is szól. Hogyan tud ilyen esetben védekezni valaki a másikak ellen?

Adam II
Vagyon???<#idiota>

minigirl
A két nagyobb kölyök szüleit kéne felelõsségre vonni...

nonicks
na hogy hozzászóljak a topikhoz, milyen dolog az, hogy a mi hazánkban mi költsünk több 10e forintot(gázpisztoly,kamera stb amiket írtatok)
arra hogy biztonságban legyünk!!!(remélem egyszer már lehet majd törvényesen vadászni a C-típusú állatokra!)

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Bár szerintem nem ez a topik témája!

Sajnos most ez a téma mindenhol! Nesze neked TV, VIDEO, DVD! Ezt látják a mai gyerekek, tehát ebben nõnek fel😞

DaemoonHunter
Ha szerencséd van akkor fegyvertelen az illetõ, de hiába vagy te 2 méteres meg 100 kilós...elvágja az artériád és annyi volt<#shakehead>
Sajnos ilyen világ ez:S

Sadist
És ez hogy jön a topik témájához?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

degenerator

No most inkább nem írom le amit akartam, mert büntetõpontot kapnék.

Nálam kelenföldön volt, hogy mentem a villamosra, elémállt egy kétméteres roma (30 centire az arcomtól), hogy kéne neki pár forint......KÉTSZÁZ elég lesz.......na mondom 200 forint miatt nem kérek kést a hasamba, odanyomtam a kezébe aztán felugrottam a villamosra.....mi ez, ha nem útonállás??

Beast Machine
Téma címéhez hosszászólva, a legjobb és legkönnyebben beszerezhetõ megoldás a chilli-spray: kicsi, relatíve olcsó, mégis nagyon hatásos.

...vágod?

kas123
yah + a modik

Nézzétek meg, 2. vagyunk a toplistán.
Szép volt. 😄
Dick Riddick
Csak házigazda tud hsz-t töröni, igaz?

\"Heroes never die. They just reload.\"

kas123
Aki nem hagyja abba, az háromszögeket fog kapni a neve mellé!

degenerator
meg tudnád mondani, hogy mikori a legelsõ írásos feljegyzés a hazai cigányságról, és milyen híres történelmi személyiséggel áll kapcsolatban?

degenerator
tudsz helyesen írni, fogalmazni. ergo nem lehetsz cigány.

kas123
#189...mi olyan nehéz ebben?!

Könyörgöm ne tedd!!! Éppen örültünk, hogy rég nem hallottunk róla!

Sadist
Nincs neked diplomád, ugyanúgy ahogy agyad se, és 70 fölötti IQ-d 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

degenerator

minigirl
Õ aikidózik és kendózik. Tehát ebbõl kiindulva azt hiszem, nincs problémája vele. Sõt, néha gyakorolgatni is szoktunk együtt. Amolyan játékos kimittud, persze semmi durvulás. 😊

Dick Riddick
Tudom, és azt is hogy a roma családoknak sem könnyû. Az élet nem egyszerû, romának-nem romának egyaránt.
Viszont ez mindenre nem magyarázat. Jó környéken lakunk, mégis volt olyan, hogy anyám kora délután kiment söprögetni. Arra ment három 14 éves forma kis csaj, és elkezdték lerugdosni a lábazatot. Miközben mellettük anyám éppen söpröget. Szóváltásba keveredtek, akkor hallottam meg. Nekik állt feljebb, és már majdnem nekiestek. Kiléptem a kapun, rájuk kiáltottam, és elfutottak. De mi van ha nem vagyok otthon? Ott fogják összeverni szegényt? Álljon már meg a menet!
Szintén a mi utcánkban, éppen hazafelé tartottam, sötétedéskor. Látom az egyik oldalon kis suhanc banda jön. Egy fiatal srác ment elõttem az út szélén. Látta õket, szépen áthúzódott a másik oldali járdára. A suhancok már ki is szúrták, itt a könnyû préda. Õk is át, megállították, elkezdték molesztálni. Semmit nem kellett csinálnom, csak odaléptem, és erõteljesen kérdõre vontam õket. Ezek is simán elpucoltak. szegény srácnak keze-lába remegett. Mondanom sem kell ezek is romák voltak.
Úgyhogy én sem tudok pártatlan lenni, bármennyire is szeretnék. Nem vagyok rasszista, azokat a romákat akiket ismerek, tisztelem, becsülöm. De az ismeretleneket sokszor én is fenntartással kezelem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Akkor gondolom Szabó Pali bácsihoz is sokat jársz😄

Legalább barátod osztja a lelkesedésedet a választott sportod iránt?