ön és vagyonvédelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne sajnálj, jobban élek mint az átlag:)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Solten
részvétem

Saor Alba

köszike:)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

igen az, ismerem

5w0rdf15h
Tényleg elég lesz most már :) jó vicc volt de vége.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Dick Riddick
Igen. Mint azt láthattuk a #6-ban is. Akkor ennyi erõvel mások sem káromkodtak, csak felemelték a hangjukat.
Ne kábíts.

\"Heroes never die. They just reload.\"

MR ME
létezik ilyen szerkezet, azt meg nem mondom h hol tudod megvenni, kicsit utána kell járni, de létezõ dolog, hallottam már vkitõl h használják amikor elutaznak...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Dick Riddick
Egyszerû idõkapcsolóval is mûködik.

MR ME
ez nagyon igaz amit leírtál
az viszont szomorú h tényleg fel kell "fegyverezned" magad abba naz országban ahova születtél, mert jönnek a kis ingyenélõk és el akarják venni azt ami nem az övék...és sajnos egyre többször lehet hallani ilyet
a bosszú meg tényleg ilyen, ha elkapnak utána már véged, hiszen rasszistának állítanak be, nem is önbíráskodónak, így ûlhetsz a börtönben elég sokáig, ahova valszeg eljut a hír h miért kerültél be, és isten vigyázzon rád, mert benn tényleg te vagy a kisebbség

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

beszélgetek is:) eddig is

kas123
Közben beszéltem faterommal, és mamám kapuajtaján vágunk egy x cm * y cm-es téglalap alakú likat, amit üveggel pótolunk ki. Így mamókám látni fogja, hogy ki áll az ajtó elõtt. :) A hátsó kerítésére pedig szögesdrótot húzunk.

Itthonra pedig tényleg jó ötletnek tûnik ez az állkamera, tökéletes helyre is tudnánk rakni, ahol tuti észreveszik így lehet h amikor meglátják megijednek és inkább arrébb állnak :).

+ olyanra gondoltunk, hogy venni kéne egy kütyüt ami néha felkapcsol 1 lámpát, késõbb 1 másikat, és így össze vissza. Szóval a lényeg az lenne, ha olyan hatást keltene a ház, hogy vannak benne és ébren is vannak (így mégiscsak kevesebb eséllyel jönnének). Ezt milyen szerkezettel lehetne megoldani?

Dick Riddick
Tudod te mirõl beszélek. A beszélgetést nem tiltja semmi. Tedd azt!

MR ME
nem jó dolog, megoldás :)

Ajánlom a figyelmetekbe!!!

Önvédelem és bosszú
2008.09.10. 18:08 Vojislav

Ma délelõtt hívott egy barátom, hogy orkok támadták meg az Arany János utcánál. Gáz-riasztó revolvere, - melyhez természetesen viselési engedéllyel rendelkezik – éppen nem volt nála. Ebbõl az egy mondatból már rögtön több fontos következtetést is le tudunk vonni.

Jól látható, és azt hiszem egyre több bizonyíték szól amellett, hogy az embert bármikor és bárhol érheti támadás orkok által. Még az oly’ biztonságosnak tartott V. kerületben is! A másik pedig az, hogy ha van gáz-riasztó fegyverünk, akkor MINDIG, hangsúlyozom MINDIG legyen nálunk! Itt az élõ példa, hogy ha az ember nem viseli akár csak fél nap, pont akkor fog a baj bekövetkezni. Ezért ismétlem, önvédelmi eszköz mindig legyen nálunk, írtam errõl eleget a gázspray postban.

Bizonyára mindenkiben felmerült a kérdés, miért pont ezt a címet választottam ennek a bejegyzésnek. Az ok egyszerû. A srác, aki hívott máris bosszút forralt, hogy a rablási kísérletet valamilyen módon meg tudja torolni, mondanom sem kell, miután ez a hirtelen indulatoktól vezérelt, ám teljesen megérthetõ ötlet megszületett, máris füstbe ment.
Õ is rájött, hogy nincs értelme egyedül megtorolni sérelmét az orkon, aki õt megtámadta.

Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy egy esetleges támadás esetén, amikor önvédelmi szituációba kerülünk, gyakorlatilag ott dõl el minden. Jobbik esetben mi kerülünk ki gyõztesen a helyzetbõl, ha fel vagyunk készülve rendesen, és remélem, hogy akik ezt a blogot rendszeresen olvassák, hamarosan elérik azt a szintet, hogy valóban felkészülten álljanak egy ilyen helyzethez. Viszont, ha a csatát elveszítjük, például megvernek mert nem tudunk védekezni, vagy egyszerûen magunktól adjuk át az értékeinket, utána nincs több lehetõség. Amennyiben bosszút állunk, „levadásszuk” az orkot, onnantól kezdve mi leszünk a támadók. Nagyon jól tudom, hogy most sokaknak emelkedik a vérnyomása, viszont gondoljátok át alaposan a helyzetet. Ezzel csak egy újabb támadási felületet adnánk magunknak, ugyanis tudjuk jól, hogy az egész igazságszolgáltatás az orkok oldalán áll. Tegyük fel, hogy valaki jól megruház egy orkot bosszúból, majd rendõrkézre kerül, ki tudja hogyan. A média tele lesz vele, és minden fajvédõ a fejét követeli majd, a rendszer pedig behódolva egy aránytalan és irgalmatlan büntetéssel honorálja szerencsétlennek a tettét.

Ne veszítsük el a fejünket, mert sokkal nagyobb baj lehet belõle. Ha támadás ér minket, és mi maradunk alul, törõdjünk bele és koncentráljunk arra, hogy a következõ alkalommal forduljon a kocka. Ez az egyetlen ésszerû lehetõség, amit tenni lehet.
Képezzük magunkat, hogy egyenként is erõsek legyünk, aztán késõbb, eljön az idõ, amikor mi, egyének összefogunk, de akkor már senki nem fogja bírálni tetteinket…

a bszélgetést miért hagyjam abba?

kas123
Én is gondoltam már olyanra, hogy a sok ingyenélõ embert (cigányok, hajléktalanok), akik semmi hasznára nincsenek az államnak, bekéne rakni egy táborba ahol kapnának kaját + fedelet a fejük fölé és ezért dolgozniuk kellene.
+ a börtöntöltelékeknek egy másik tábor, ahol õk csinálnák ugyanezt.

Ha valaki normálisan dolgozik, meg minden az mehet vissza ahova akar. Ha valaki szökni próbál azt becsukni 1 sötét likba. Tudom hogy kicsit nácisan hangzik, de ez sztem egy jó dolog lenne ^^.

godga
#162 tiszta olasz

████████████████████████████

godga

████████████████████████████

nem vagy cigány. a cigányok olasznak képzelik magukat

Dick Riddick
A lényeg hogy befejezed vagy banán. Ilyen egyszerû.

de az vagyok

MR ME
1 ember anyázott csak le, õ is hirtelen felinduláésból, am meg messze nem vagy te cigány, csak unatkozol...

de ez nem flém, eszmecsere.

Mint cigány elmondom a véleményemet és mivel itt elég sok a cigánygyülölõ ezért õk elmondják a véleményüket, csak én szépen, õk meg anyázva:(

Amúgy 1et értek, nem errõl szól ez a topik!

Nyissatok 1 újat: pinnacle egy faxláma, és oda mehetnek 1000rel a beírások! <#boxer><#violent><#boxer>

Akasszuk fel, könyörgöm akasszuk fel! <#mf1><#mf1><#mf1>

Lord Nomak
Napalm már régóta nagy találmány, na de kezdünk átmenni rasszizmusba lassan, szóval inkább topic téma on (szerintem), én meg késõbb re.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Solten
hehhehhe :)

Saor Alba

SHADOWEYES7
Mert szítod a vitát,ezt hívják flémnek!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Solten
semmi sem lehetetlen

Saor Alba

MR ME
dehogynem, csak eszköz kell ;)

miért én?:O

MR ME
családban marad :D

Dick Riddick
Csak nézzétek meg az adatlapját. Nem kell több.

Lord Nomak
Ajánlanám a #141 számú kommentet figyelmesen elolvasni. Inkább adózok de van munkahelyem mint legyek apuci és anyuci pénzén vagy segélyen élõ senki aki 5 év múlva alkoholizmusba vagy a nagy arcába hal bele. :) Have fun.

egy egész cigánytelepet nem könnyû elkaparni.

bujj vissza a melóhelyedre és adózz, mert kell a segélyre:)

Solten
Úgy is sittre kerülsz elõbb-utóbb a testvírekhez, eddzed a popólukad :)))

Saor Alba

Lord Nomak
Hát nem, online értelmezõ kéziszótárat linkelhetne valaki neked.

SHADOWEYES7
Most nekem is sok amit mûvelsz!
pinakle áljál le

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

0Fritz0
Csávót lelõni, valahol elkaparni + pár barát az alibihez és have a nice day.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ic3 m4n
Én úgy tudom hogy ha késsel támadnak rád és késel védekezel, az önvédelem.
Ha Késsel jönnek és lõfegyverrel mész, akkor már indíthatnak eljárást..

MR ME
te nandusz vagy tuti :DDD

Lord Nomak
Nekem inkább az jut eszembe a kommentjeidrõl, hogy a szarnak is sok formája van. Nem pedig a felsõbbrendûség, de kinek mi..
Mindenesetre én inkább dolgozom tovább mert már nem szórakoztatónak érzem azokat amiket írsz hanem szánalmasnak. Ettõl függetlenül ugyan úgy embernek tekintelek téged, csak kissé aberráltnak.

Lelõni nem tudod, mert kvázi Magyarországon csak fõbíró, illetve annál magasabb emberkéknek adnak lõfegyverre engedélyt.

Amúgy a törvény úgy szól: „Nem büntethetõ, akinek a cselekménye a saját illetve mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegetõ támadás elhárításához szükséges"

Tehát az életedre tör, és megölöd (persze ahhoz igazolni kell Neked, hogy az életedre tört) akkor jogos önvédelem. Ha nem, akkor mész a dutyiba<#ravasz1>

Solten
Jaja. A dzsipók nem is tudnak írni.. as:sasd:asdaa

Saor Alba

Még, jó, hogy kamu cigány vagy és etetsz mindenkit, különben lehordtalak volna :D
Perszeee:)
mintha nem ugyanazt irtad volna le:)

butuska:)

Hát igen, a nagy cigány apák, akik a hatalmas családszeretõk a börtönben... :)
mert felsõbbrendûbb is vagyok:)

Lord Nomak
"mert a támadáshoz mérten túl nagy erõt használtál:)" ez sem igaz ebben a formában (csak kb 5%-ban) de azért köszönjük az észrevételt.