430
Milyen legális eszközökkel tudunk védekezni?!
  • minigirl
    Kb én is ilyen vagyok, csak magasság- és súlyelőnyben vagyok a kedveseddel szemben. :) De ha felmérgesítenek, akkor aztán 6an sem tudnak lefogni, ha én menni akarok. :)
  • minigirl
    Jáááájjj, nekem olyanom nem van. :)
  • minigirl
    Küzdősportot semmilyet. :) Harcművészetet annál inkább. Egyébként Bujinkan Ninpo Taijutsu, rövidebb és ismertebb nevén: ninjutsu. :)
  • Gladius71
    Soha nem a méret számít! Nálunk a csapatban is van ilyen csaj (nincs több 155centinél, és a vasággyal együtt sincs 50kiló) de nem szemtelenkednék vele egy sötét utcában késő este
  • MR ME
    bizony, ebbe nőnek fel, iskolába nem is járatják a legtöbbjét csak lopni a faterral...
  • MR ME
    ja nálunk is ellopták a kiültetett virágot ősszel, eddig nem volt jellemző, de most megtörtént...
  • Gladius71
    Ez igaz, de sajnos a nagy részük bűnöző hajlammal született, és azt látja otthon is!
  • dragon11
    Am. télleg szánalmas.. hogy csak a gyengébbeket tudják bántani, tőlem pénzt akart egy ember, de elővettem a boxert h lássa aztán befejezte..

sokszor elég felmutatni, aztán mennek.. ez jó védelmi eszköz (Y)
  • Gladius71
    Bár nem tudok mindig mellette lenni De úgy 7éve az egyik legjobb barátom, és edzőtársam a férje, így nem féltem már annyira
  • Dick Riddick
    Mindenért nem lehet az etnikumot hibáztatni. Van roma ismerősöm, nem is egy. Rendes, dolgozó szülők, a gyerekek tanulnak, rendes srácok. Nem minden roma rossz roma.
    De az ellenkezőjére is van éppen elég példa. Már jó pár éve nem lehet még csak virágot sem ültetni az utcai kertbe. Régebben virágos kertünk volt, de mára csak fákat, sövényt és egy jó öreg rózsabokrot hagytunk. Mivel módszeresen elvittek mindent, rögtön a kiültetés után. Azt is tudtuk, kik teszik, nem egyszer rajta lettek kapva. De ilyen helyzetben tehetetlen az ember.
    Engem sem támadtak még meg (185 centi, 100 kiló), de másokat már igen. Vannak olyan roma srácok akikben egyszerűen nincs félelem. Már ha ránézel, a tartásából tudod hogy kötekedő, kekec alakok. Szinte várják az alkalmat. Tőlük kell igazán tartani. Középsuli alatt is az idősebb haveroktól tudtuk, kik azok akiket jobb elkerülni. 150 centis 45 kilós figurák, kötözködőek. De jobb volt elkerülni őket, mert különben jött volna az egész család.
    Nem tudom mi lesz a megoldás, de ez a helyzet nem jó, az biztos.
  • Kicsikiraly
    én is pont erre gondoltam amikor elolvastam a címet :D
  • Lord Nomak
    Asszonykám az egy tüneményes harci pocok kb, felmérgesíti magát és elindul mint valami mini tank :D Még a kapcsolatunk elején mentek osztások köztünk és volt mikor akkorát kaptam a hátamra amit még 1 óra múlva is látni lehetett (csak viccből.. =D) szóval van benne erő rendesen. Meg nála is próbálkoztak régebben durva dolgokkal az utcán. Én büszke vagyok rá az biztos és szerintem ha igazából pofozkodni kezdene mert kell nem csalódnék benne =D Hozzáteszem amúgy, hogy nincs több 55 kilónál asszonyka és 157-158 centinél =D
  • MR ME
    tényleg mázlista vagy akkor, mert az orkok állt. csapatosan vadásznak :(
  • Ic3 m4n
    Milyen küzdősportot űzöl?
  • Gladius71
    Akkor nem szemtelenkedünk a hölggyel, mert a végén félreérti, és kapunk egy kis bicsakot
  • minigirl
    Mázlistának érzem magam, hogy engem mindig 1-1-ben támadtak meg. Több pasival nem biztos, hogy elbírnék... Talán 2vel nagynehezen, de többel biztos nem...
  • minigirl
    tövig
  • minigirl
    Ejjha, hát, ha már szegény lányokat pont a pasijuk bántja... Pfff... Erről csak annyit, hogy ha engem egyszer megütne a pasim, lehet, hogy összecsuklanék pár órára, de miután felkelek, a konyhakés landolna a hátában, tövis. :)
  • minigirl
    Persze, esős időben pont ezért szaladgálok hosszú esernyővel, aminek a végén van egy 10 centis fémbizé. :)
  • MR ME
    jól tette :DDD
  • MR ME
    az még szomorúbb :/
  • Solten
  • Lord Nomak
    Ennyi és ez a lényeg röviden és tömören :D
  • Sanyix
    Amúgy én 3+1 fegyvert használok. Lábam, karom, és megintcsak a lábam sprintelésre, ha nem nyerésre állok :D

a +1 meg ami a kezembe kerül. pl esernyő fogós végével kb akkorát lehet ütni mint egy fa testápolóval, csak élesebb.
  • Gladius71
    A baj csak ott kezdődik, hogy lehet utána megtalálnak! Volt rá példa sajnos nem egy!

Hugom évekig tanult küzdősportot hathatós segítségemmel. Egyszer mikor hazafelé tartott, megtalálta 3ork srác. Kicsit lepofozta őket. Sajnos az egyik utána ment, és megnézte hol lakik. másnap 5 megtermett ork várta a kapuban. Mai napig tudjuk, hogy 1 szerencséje volt. Mikor valamit is akartak (ez a mai napig nem derült ki) jött éppen haza bátyuskája egy sötétitett szolgálati mikrobusszal, és 4 tűzvonalban edzödött májkival. Azóta elköltöztünk (és eltelt vagy 10év), de néha amikor felidéződik a dolog, szegény csajnál még mindig kiverődik a biztosíték
  • Lord Nomak
    Na igen, néhányan az állatvilágban élnek.. a gyengébbet kell támadni. Én amúgy sem értettem, hogy miért jó másoknak ez.
    Ezért is tanácsoltam asszonykának, hogy a magassarkú cipőket ne nagyon hordja mert ha bármi van és nem vagyok ott vele akkor jobb lelépni, és 10 centis sarokkal eléggé nehéz megtenni ezt.
    Mondjuk én amiért őt megszerettem mikor megismertem, hogy az előttem levő párkapcsolatában olyat próbált csinálni a srác ami nem éppen etikus és erőszaknak lehet nevezni, de asszonyka jól fejbe csapta egy szép vastag fadarabbal és megagyalta kissé :D
  • gabber_saviola
    megnyugtatlak egyik sem Ritus vagy Nandusz
  • Solten
    :) Szerencsére én se kerültem ilyen helyzetbe, talán az alkatom miatt (192 cm, 1 mázsa). A nőket sajnos több atrocitás éri a gyáva férgek részéről.
  • wyx
    van eladó viperám akit érdekel, pont ilyen helyzetekre :)
  • Lord Nomak
    Egyáltalán nem kell fegyver hozzá, ha az ember egy kicsit is foglalkozik önvédelmi sportokkal.. rájöhet, hogy néha egy darab összecsavart újság vagy egy kabát is elég ahhoz, hogy megvédjük magunkat illetve a másikat helyben lehessen hagyni. Én nem akartam elhinni, amíg nem találkoztam összecsavart újsággal.. de aztán kaptam kettő akkorát, hogy 1 óra múlva is éreztem :D
    Bár nekem adottságom, hogy nem nagyon kötnek belém a két méterem és egy mázsám nem valami bizalomgerjesztő pedig nem vagyok én olyan.. :D
  • MR ME
    jellemző példa erre sajnos...
  • minigirl
    Persze, ezzel egyetértek. Csak azt akartam jelezni, hogy nem feltétlenül kell fegyver ahhoz, hogy megvédd magad. Viszont, ha már nagyobb összeg van nálad, akkor természetesen érthető, hogy valamilyen fegyvert is tartasz magadnál.
  • Lord Nomak
    "Egyetlen" ez a szánalmas, hogy néha még egy ember sem lép közbe amikor látja, hogy valakit megtámadnak. Lehet nő vagy férfi nem igazán szeretnek az emberek beleavatkozni aminek két oka van.

1., Fél, hogy ő is rosszul jön ki belőle.
    2., Ha jól jön ki belőle és véletlen annyira eldurran az agya, hogy félholtra veri akkor mikor kijönnek a rendőrök őt fogják elővenni.

Érdekes, hogy én is avatkoztam már bele mikor valakibe belekötöttek még sem kellett senkit megverni csak megnevelni kicsit.
  • minigirl
    Hozzáteszem: aktívan harcművészkedem, szóval valahol "könnyebb" dolgom van, mint egy átlagos lánynak.
  • minigirl
    Ütöttem, rúgtam, kamoltam, haraptam. :)
    Csak az egyik alkalommal volt az, hogy muszáj volt sikítanom. Az szerencsére pont egy lakótelep közepén történt, és volt egyetlen (!!!) kedves ember, aki kiordított az ablakon, hogy hagyjanak békén, és jelezte, hogy már hívta a zsarukat.
  • MR ME
    jogos, én le is szálltam a témáról
    am paprikasprét pesten hol lehet venni? nem gáz, paprika!!
  • ForzaInter
    csápolt
  • Lord Nomak
    Én munkán kívül kézzel védem magam, viszont amikor 2-3 heti bevételt kell elvinni bankba esetleg úgy, hogy a napi bevétel 100 ezer forintot is ütheti.. szerintem jogos egy gázpisztoly meg az elővigyázatosság.
  • kas123
    És mit csináltál amikor megtámadtak?
  • Dick Riddick
    Ezzel a topik végére is értünk, úgy látom.
    Gyanítom gyors zárás következik.