ön és vagyonvédelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ne kábíts.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
az viszont szomorú h tényleg fel kell "fegyverezned" magad abba naz országban ahova születtél, mert jönnek a kis ingyenélõk és el akarják venni azt ami nem az övék...és sajnos egyre többször lehet hallani ilyet
a bosszú meg tényleg ilyen, ha elkapnak utána már véged, hiszen rasszistának állítanak be, nem is önbíráskodónak, így ûlhetsz a börtönben elég sokáig, ahova valszeg eljut a hír h miért kerültél be, és isten vigyázzon rád, mert benn tényleg te vagy a kisebbség
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Itthonra pedig tényleg jó ötletnek tûnik ez az állkamera, tökéletes helyre is tudnánk rakni, ahol tuti észreveszik így lehet h amikor meglátják megijednek és inkább arrébb állnak :).
+ olyanra gondoltunk, hogy venni kéne egy kütyüt ami néha felkapcsol 1 lámpát, késõbb 1 másikat, és így össze vissza. Szóval a lényeg az lenne, ha olyan hatást keltene a ház, hogy vannak benne és ébren is vannak (így mégiscsak kevesebb eséllyel jönnének). Ezt milyen szerkezettel lehetne megoldani?
Önvédelem és bosszú
2008.09.10. 18:08 Vojislav
Ma délelõtt hívott egy barátom, hogy orkok támadták meg az Arany János utcánál. Gáz-riasztó revolvere, - melyhez természetesen viselési engedéllyel rendelkezik – éppen nem volt nála. Ebbõl az egy mondatból már rögtön több fontos következtetést is le tudunk vonni.
Jól látható, és azt hiszem egyre több bizonyíték szól amellett, hogy az embert bármikor és bárhol érheti támadás orkok által. Még az oly’ biztonságosnak tartott V. kerületben is! A másik pedig az, hogy ha van gáz-riasztó fegyverünk, akkor MINDIG, hangsúlyozom MINDIG legyen nálunk! Itt az élõ példa, hogy ha az ember nem viseli akár csak fél nap, pont akkor fog a baj bekövetkezni. Ezért ismétlem, önvédelmi eszköz mindig legyen nálunk, írtam errõl eleget a gázspray postban.
Bizonyára mindenkiben felmerült a kérdés, miért pont ezt a címet választottam ennek a bejegyzésnek. Az ok egyszerû. A srác, aki hívott máris bosszút forralt, hogy a rablási kísérletet valamilyen módon meg tudja torolni, mondanom sem kell, miután ez a hirtelen indulatoktól vezérelt, ám teljesen megérthetõ ötlet megszületett, máris füstbe ment.
Õ is rájött, hogy nincs értelme egyedül megtorolni sérelmét az orkon, aki õt megtámadta.
Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy egy esetleges támadás esetén, amikor önvédelmi szituációba kerülünk, gyakorlatilag ott dõl el minden. Jobbik esetben mi kerülünk ki gyõztesen a helyzetbõl, ha fel vagyunk készülve rendesen, és remélem, hogy akik ezt a blogot rendszeresen olvassák, hamarosan elérik azt a szintet, hogy valóban felkészülten álljanak egy ilyen helyzethez. Viszont, ha a csatát elveszítjük, például megvernek mert nem tudunk védekezni, vagy egyszerûen magunktól adjuk át az értékeinket, utána nincs több lehetõség. Amennyiben bosszút állunk, „levadásszuk” az orkot, onnantól kezdve mi leszünk a támadók. Nagyon jól tudom, hogy most sokaknak emelkedik a vérnyomása, viszont gondoljátok át alaposan a helyzetet. Ezzel csak egy újabb támadási felületet adnánk magunknak, ugyanis tudjuk jól, hogy az egész igazságszolgáltatás az orkok oldalán áll. Tegyük fel, hogy valaki jól megruház egy orkot bosszúból, majd rendõrkézre kerül, ki tudja hogyan. A média tele lesz vele, és minden fajvédõ a fejét követeli majd, a rendszer pedig behódolva egy aránytalan és irgalmatlan büntetéssel honorálja szerencsétlennek a tettét.
Ne veszítsük el a fejünket, mert sokkal nagyobb baj lehet belõle. Ha támadás ér minket, és mi maradunk alul, törõdjünk bele és koncentráljunk arra, hogy a következõ alkalommal forduljon a kocka. Ez az egyetlen ésszerû lehetõség, amit tenni lehet.
Képezzük magunkat, hogy egyenként is erõsek legyünk, aztán késõbb, eljön az idõ, amikor mi, egyének összefogunk, de akkor már senki nem fogja bírálni tetteinket…
+ a börtöntöltelékeknek egy másik tábor, ahol õk csinálnák ugyanezt.
Ha valaki normálisan dolgozik, meg minden az mehet vissza ahova akar. Ha valaki szökni próbál azt becsukni 1 sötét likba. Tudom hogy kicsit nácisan hangzik, de ez sztem egy jó dolog lenne ^^.
████████████████████████████

████████████████████████████
Mint cigány elmondom a véleményemet és mivel itt elég sok a cigánygyülölõ ezért õk elmondják a véleményüket, csak én szépen, õk meg anyázva:(
Nyissatok 1 újat: pinnacle egy faxláma, és oda mehetnek 1000rel a beírások! <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
pinakle áljál le
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha Késsel jönnek és lõfegyverrel mész, akkor már indíthatnak eljárást..
Mindenesetre én inkább dolgozom tovább mert már nem szórakoztatónak érzem azokat amiket írsz hanem szánalmasnak. Ettõl függetlenül ugyan úgy embernek tekintelek téged, csak kissé aberráltnak.
Amúgy a törvény úgy szól: „Nem büntethetõ, akinek a cselekménye a saját illetve mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegetõ támadás elhárításához szükséges"
Tehát az életedre tör, és megölöd (persze ahhoz igazolni kell Neked, hogy az életedre tört) akkor jogos önvédelem. Ha nem, akkor mész a dutyiba<#ravasz1>#ravasz1>
mintha nem ugyanazt irtad volna le:)
butuska:)