If i had a lot of money

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
If I had a lot of money I would buy the whole fuckin world and burn it including this topic.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Shifter
Close

ಠ_ಠ

Gladiator
Amugy ne aggodj, az elso 20-30 hozzaszolas OFF lesz, minden topiknal igy van, aztan megunjak es jatszhatod amit akarsz. Mar ha a sok off miatt be nem csukjak...

daemonervosa

Trolling is a art.

Gladiator
Bevallom oszinten, kulfoldon elek mar vagy 3 eve, allandoan angolul (kene) dumalnom, de elkepzelesem sincs mi lenne az a 3nd<#idiota>

ZilogR
én csak annyit tudok angolul, hogy a kettõ az nd a három az rd - vagy ez itt más?

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

3nd mi?
Picizöldfül
a második tagmondatból hova lett a would?rem jól látom h lemaradt

clio1616v
16évestõl mit vártok?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Barnabyka
epic fial...

"te tiszta hülye vagy..ez egy magyar fórum meg ez magyarul is szvsz "kicsit" hülyeség de nehogy már afórumozók agyát ilyennel fárasszuk..

toysoldier
<#wow3>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

bertino
fail...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
Szerintem mielõtt angolul tanulsz, erõltesd meg jobban a magyar nyelvtant!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

htr93
Hát ez ugy jött, hogy angol órán a 0,1,2,3 conditional-mondatokat véve egy játékot játszottunk, amiben minednki hozzájárult egy mondattal ahhoz, hogy mit tennénk ha... Egész érdekes dolgok jöttek ki, ezért ugy gondoltam talán itt is bejöhet nektek, de hogy ne menjen olyan könnyen a dolog, és megtanuljátok a 3nd fokot használni, írjuk angolul....Tehát.... mindenkinek egy olyan mondatot kéne(azaz lehetõsége van rá) írnia,aminek az elsõ tagmondata megegyezik az elõzõ 3. tagmondatával..pl.
if i had broken the vase, i have payed it..-->if i had payed it, i have had no money... Ha szegény karakterünk nek game over lesz és már Szent PÉter se tud vele mit kezdeni , akkor lehet ujrakezdeni, bár a fantáziátok ugyis megmenti még õt a történet végétõl...
szal:

← ElőzőOldal 2 / 2