If i had a lot of money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Please stop raping me.
Sincerely,
The English language
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
basszus nem is vagyok admin...
<#gun>#gun><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
http://www.tenke.hu
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ma kiderült hogy összekevertem az egészet, és bár egy szilárd rendszer alapján dolgoztam, rosszul...
16 évesek között 30 mondatban még elment.
Ja, télleg fail, de bazzeg ötven hsz amiben csesztetnek, hát asszem rekorodot döntöttem..
<#fejvakaras>#fejvakaras>...<#mf2>#mf2>
Voltam zárás előtt. _______________
Voltam zárás előtt. _______________
am jah, fail, close, etc...
@
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
remélem helyesen, a "3nd"-s szabályoknak megfelelõen alkalmaztam a terminológiát és nem követtem el súlyos nyelvtani hibákat
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
I'd buy a damn brewery, and turn the planet into alcoholics
If I had a magic wand, I'd make the world s*ck my d*ck
without a condom on, while I'm on the john
If I had a million bucks
it wouldn't be enough, because I'd still be out
robbing armored trucks
If I had one wish
I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss."
😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Together we'll fly someday...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
If I had met your mother earlier I would be your father.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
2nd: if i were u, i would close this fuckin' topic
3rd: If i had been there yesterday, i would have bought the car
Tessék megnézni mind a három alakot,észrevenni a piciny külömbségeket.
Szeressük a zacskós tejet
na ez self-fail 😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
valamint payed for it.
would hiányzik
... ilyesmi, szerintem.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ennyit errõl
epic.