Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Ennyi a játék.A többi "csak extra".
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sajna nemtom hogy érek haza ... Ma meló után még dolgom van 😊
Szerintem a TDM-el nem lesz gond, talán csak annyit kellene kipróbálni, hogy a felszállós repterekrõl normálisan fel lehet-e szállni ...
CTF esetén pedig azt kellene megnézni, hogy elfoglalhatóak-e a zászlók, meg ott is a reptereket ... Van-e valami bug ...
Elõre is köszi!
Szeretném ha pénteken már csak annyi lenne, hogy belõjük a szervert és meget a buli 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Otiq, pénteken nincs kedved repülni velünk? 😊
Dummy, köszi a munkádat, kurva jók lesznek az új küldik! Sajnos tesztelni csak este tudom majd,mert ma Pestre kell mennem.. 😞
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Cserébe kész a CTF is 😊 Csak le kell teszelni xD
http://www.mediafire.com/?jhdlzemnciq

Dummy Mester! 😊 Ha küldit kiteszed, azon is megtesztelem a jelenséget.. 😊
OFF:
nekem sokat segített a klíma: bepogromoztam hogy délután négykor kapcsoljon be, és mire hazaértem már fasza idõ volt. A nappaliban úgy rakattam fel, hogy befúj a kisszoba ajtón is. Tényleg sokat javít az ember közérzetén, hogy nem kell két hónapig folyamatosan izzadnia. Nekem nincs még lapostévém, házimozim -> és nem bántam meg hogy elõbb klímát vettem, jobban megérte az árát. Az a baj hogy a szar 40 éves tyúkbél alukábelek el kezdtek pörkölõdni a túlterhelés miatt, ezért fel kell újítani. :/ És addig nem lesz hûvös.
ON
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Vagy bátrak vagy bolondok voltak az emberek régen.
A kis fa***m aki beleült volna egy ilyenbe nemhogy még repülni is vele ...

Quick Lake TDM 2vs2
Mikor tudja valaki - mikor tudjuk esetleg lepróbálni? Ma este olyan 8 körül valaki? Ha kell, akkor megpróbálok hostolni ... bár vendégünk van ... szal majd kiderül 😊
@bajsz: 15k-ból már lehet tudsz egy használt X-52-est venni, az mindnél jobb 😊
15ezer-ig van a keretem a vezérlõre szal majd jól választok😄
még1szer thx
Budapest Overload 2010
A magyar repülés számára a 2010-es év nagy jelentõséggel bír. Idén ünnepeljük a magyar motoros repülés 100. és a ferihegyi repülõtér 60. születésnapját. Ezen alkalomból a Magyar Virtuális Légiforgalmi Irányítóközpont (VACCHUN) és a Ferihegyi Repülõgép Emlékpark 2010. május 8-ra szervez egy nemzetközi rendezvényt a virtuális pilóták és a virtuális repülés és légiirányítás iránt érdeklõdõk számára.
A légiforgalmi irányítás az emlékparkban a TU-154, IL-18 és más repülõgépekben lesz kialakítva. A rendezvény ideje alatt a VACCHUN ( www.vacchun.hu ) a Ferihegyi Repülõgép Emlékpark ( www.repulogepemlekpark.hu ) és a MALÉV Hungarian Airlines Virtual ( www.virtualairlines.hu ), csapata szeretettel vár minden érdeklõdõt. A látogatók a Hungarocontrol támogatásával betekintést nyerhetnek a légiforgalmi irányítás titkaiba, valamint információt kaphatnak szervezetünkrõl is.
A rendezvény alábbi honlapján a vatsim pilóták számára foglalhatóak a járatok, valamint a fent említett linkeken sok egyéb információ is található.
www.vacchun.hu/overload2010
A ma nekem gáz... mert jön a babám, és hát... 😊 de lehet egy órára szabaddá tudok válni és akkor 1-2 vidit összerakhatnánk... mit szólsz? 😊
Papa
De ha kell azt a missiont már este ki tudjátok próbálni 😊
De mondok olyat ... olvasgatom a hivatalos fórumot, és találtam egy topikot, ahol még kisebb mapokat kérnek, vagy közelebbi mission-öket ...
Beraktam a térképét a Lake-es cuccnak, és már kérdezik hogy mi lesz a neve a szervernek ...
Szóval ha nektek nem gond, akkor ha ma este lepróbáljuk (Lehet én is ráérek egy kicsit ...) a missiont és nem lesz vele gond, akkor közkincssé teszem a hivatalos fórumon is 😊
Beigazolódott az az érzésem, hogy nem csak nekünk van kevés idõnk repülni, és nem csak mi szeretnénk gyors missziókat ...
Ha egyszer lesz nyílt dedikált szerverünk, ilyen kicsi és gyors dogfight mission-ökkel, akkor lehet hogy nem lesz nehéz embereket szerezni rá 😊

Urak, most akkor CTF vagy Dogfight lesz?? 😊 (Én inkább a dogfight mellé teszem le a voksom, de mindegy a közös repülés a lényeg! 😊 )
Különben is bikicsunáj!!! :-)))))))))
Mivel mindkét oldalon minden gép választható, így kellhet a Friendly icons.
Ráadásul mivel csak Friendly Icons van, így a dogfight sem ikonkergetésrõl szól, csak azt lehet megállapítani, melyik gép csapattárs és melyik nem 😊
Viszont ezek az új multi módok kegyetlen jók 😊
Igaz, hogy alapból meg az általunk módosítottak is árkádok, de ez van, sajna nincs idõnk egész nap a gép elõtt ülni ...
Hivatalos fórumon is sírnak, hogy a CTF az árkád ...
Na persze ... De ha fogunk egy nagy mapot, telerakjuk elfoglalható repterekkel, ahol mindenhol valamilyen feladat után lehet csak repteret foglalni, és mondjuk csak úgy, hogy egy géppár leszáll a reptérre, úgy elég jó kis hadjáratot össze lehet hozni, még akár történelmileg hiteleset is!
Marha jó hogy lehet módositgatni a küldetéseket és biztos vagyok Dummy munkájának sikerében 😊
A Repair-rel kapcsolatban, szerintem nincs rá szükség.. leszállsz ha le tudsz, aztán nyomsz egy finish flight, és újra indulsz.. egyszerûbb és nagyszerûbb - egyébként se hiszem, hogy valóban létezett ilyen lehetõség, mint a formulában a box utcában 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Akkor még berakom a két Alba-t és mehet 😊
Szerver: pár dolgot ajánlanék majd, aztán találjuk ki:
- Friendly Icons - Ez jól jön mindig 😊
- Warmed up engines: Ha valaki szeretne a földrõl indulni, ne kelljen neki percekig motort melegíteni 😊
És a végsõ kérdés: Repair legyen? Hátha valaki rommá lõve még eljut a saját repteréig? Van valami Repair opció az eredeti mission-ökben, nem igazán tudom mit repair-ol, de gondolom a hazarepülõ gépeket ...
Ha gondoljátok, azt még berakhatom...
Dummy, király a mission, de az az Alba szerintem csak kellene. Ha jól emlékszem többen is voltak akik azzal tolták, illetve olyanok akik nem vettek plusz gépeket. Szerintem sokan örülnének neki.
@Bajsz: Saitek EVO, Saitek Aviator, TM T.16000M, Black Widow ... Amiket már itt is említettek, ezekkel tuti nem lõsz mellé!
@Urak: Tegnap este csak befejeztem a TDM mission-t, már csak finomhangolgatni kell ...
A repülhetõ gépek listája:
Camel, Dolphin, SeVa, Spad
Fokker DVIIF, DVIII, DRI, Pflaz DIIIa
Betegyem még a 2 Alba-t? Vagy egyéb kérés?
A Tó szélén lévõ négy repteret hagytam benn csak, minden mást kigyomláltam, de az AA hajókat meghagytam, nekem tetszenek, de ha nem kell, semeddig nem tart visszarakni 😊
Mivel nem CTF, így a reptereken nincs légvédelem, csak a hajók, de ha kell akkor tudok berakni ...
A CTF-et nem ígérem péntekre, de ha sikerül, akkor akár azt is le lehet próbálni 😊
Sajnos nem biztos, hogy pénteken tudok jönni, de nagyon szeretnék, nekem bejött az új peccs 😊
Egy dolog van ami zavar: Mikor belépek egy szerverre, addig nem tudom melyek a szövetségesek és melyik a központi hatalmak repterei ... 😞
De amint választok egyet, azonnal kiderül, szóval ez nem olyan nagy gáz 😊
Kijött az 1.011-es patch és semmi baja nem volt a játéknak.Jó, mondjuk olyan mint xp alatt talán az elején volt de még bõven játszható volt.
Itt is meg off fórumon is írtam én is, hogy milyen fasza lett a patch.Aztán egyszer csak szar lett az egész.
Nem tudom 100%-ra állítani de mintha akkor baszódott volna el, amikor volt egy nagyon-nagyon kicsit "patch", talán néhány kilós ( talán emlékeztek rá Ti is, itt is meg lett említve ) amire azt mondták neoqb-k, hogy semmi-semmi csak valami régi, nem használt fájlokat töröl.
Szóval qrva furcsa az egész.
Szerintem mindenképpen valahogy úgy kellene megcsinálni, hogy ha csak mi akarunk repülni, magunkba akkor zárttá tudjuk "varázsolni", egyébként teszt után legyen nyitott, kikapcsolt moddal.
Leválasztható a gázkar rész?
joystick: én elég merész voltam, mert egy logitech xtreme 3d prot- vettem, lassan 1 éve. még múkodjik(lekopogtam), állítólag nem egy megbûzható típus; reménykedem benne, hogy még 1 évet kibír. viszont a következõ Thrustmaster lesz.
@ Márkó : Vártalak, (tudod a tegnapi dolog.. 😊 ), de sajna holnap korán kelek, ezért mára kilövöm magam.. 😊
@ Bajsz: Túl gagyit ne vegyél, szerintem, ezt sokan dícsérik, talán a többiek tudnak róla véleményt mondani... 😊
@ Fokker Mester: Ugye Te is jössz pénteken?
Urak, legyen nyílt a szeró?