Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem Trustmaster T16000M van... és nagyon elégedett vagyok vele.. és fõleg azzal, hogy nem olcsóbbat vettem, ugyanis késõbb láttam olyanokat is
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
olyan kérdésem van felétek,hogy tudnátok nekem olcsón egy ehez a játékhoz jól mûködõ joystick -ot mondani?
Amúgy meg tényleg könnyebben dugózik az SE az új patchtõl, vagy én bénultam meg ennyire? 😊
Ezek a neoqb-s arcok akaratlanul is nekünk dolgoznak 😊
Itt a módosított Lake TDM térképe 😊 A módosítás annyi, hogy gyárilag csak messzebbrõl lehetne indulni, pl: St.Dizier-bõl vagy St.Charon-ból ...
Viszont a tó szélén van 2-2 reptér 😊
Ezeket repülhetõvé tettem és voila 😊 Kész a gyors TDM 😊 A távolabbiakról (Outines és Ste Liviere) a levegõbõl lehet indulni (A tó közepe cirka 5 km ...) , a közelebbiekrõl pedig a földrõl 😊 Már csak géplista kell ... Valamint annyi, hogy a megmaradó eredeti 6 repteret mindenestõl bennehagyjam-e, vagy kiszedjem hogy minél kevesebb objektum legyen ...
Valamint vissza lehessen-e menni javításra a reptérre 😊 (Már ha a Repair erre jó 😊 Még nem próbáltam 😊
Ugyanezt meg lehet csinálni késõbb CTF-el is, annyi különbséggel, hogy középen lesz egy neutral reptér is 😊 Ha valaki azt elfoglalja, akkor közelebbrõl indulhat a másik kettõ felé ... Bár ez tényleg pörgõs és közeli game lesz akkor 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Így van! És kezdjék ezzel a kétüléses témát:

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Esetleg lesd meg még a Post Saturation-t is ... hátha ... Bár a post_effects_enable = 0-nak azt is ki kellene lõnie ... Fene se tudja ... Pedig ebben bíztam ...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
post_dof_enable = 0
post_drops_enable = 0
post_effects_enable = 0
post_hdr = 0
Mindegy, amíg nem csinálják meg marad a szar xp
Gyakorlatilag joyfüggetlen ...
De remélem jó lesz végre Fater!
Én anno a Post saturation miatt kapcsoltam ki, nekem nem jött be ... lehet valósághûbb, de nekem túl fakónak tûntek a szinek ... és hiába volt szép a Rain Drops, nekem akkor is ette az FPS-t amikor nem esett az esõ, szóval én egy huszáros vágással kikapcsoltam minden Post Effect-et 😊
Majd körülnézek, hátha van valahol nekem eltéve régebbi driver és kipróbálom.
Az a post izé emlékeim szerint nekem is ki van kaccccsssolva de majd minnyá meglesem.
Van egy topik, amiben örvendeznek a Dual Core tulajok, hogy megszûnt a 100% prociterheltség az új peccsel!!!
És ott is volt egy kolléga, akinek semmi sem változott ... Ugyanúgy 100% proci és szaggatás ...
Majd ezekután kikapcsolta a Post Effect-eket a startup.cfg-ben és voila ... Megjavult a ROF, visszajött a 1.010-es teljesítmény ...
Itt a topik!
Ha van még kedvetek akkor próbáljátok ki, hátha (Leon Papa, Herr Laca) 😊
Mellesleg nekem is ki vannak kapcsolva a post effect-ek, mert sajna nekem nem jön be a post saturation ... emiatt kivettem 😊
Urak, lehet ez baromság, de az X-52 driver-e nem kavarhat be??
Sorry ... próbálok agyalni rajta, mert most, hogy istenkirály lesz a multi, jó lenne megint nagycsoportosan repkedni ...
Remélem rágyúrnak most erre a fiúk ... Engem nem igazán érdekelnek az új gépek, pedig a szövetséges oldalra ráférne valami a Teve meg a SeVa mellé ...
Mostmár kezdjenek el gyúrni az optimalizáción, meg ha gépeket akarnak csinálni, akkor azok a kétülésesek legyenek ...
Egyébként én is arra tippeltem már korábban, hogy a 4 magos procit nem terheli annyira valami bug mint a kétmagost.Tuti, hogy itt van a kutya elesve.
Change USB Polling rate ...
Lehet letesztelem majd, de én nem szivesen kapcsolgatom a proci magjait, mert elfelejtem és a Starforce hisztizhet miatta (Sikerült a múltkor így aktiválnom a WOP-ot, buktam is egy aktiválást vele 😊 )
Szóval van ez a szarakodás ROF alatt ... De ha kihúzod a joy-t és úgy indítod a ROF-ot akkor megy szépen ... Csak úgy necces játszani ...
Erre ugrott be nekem egy nagyon vad ötlet az elõbb ...
FPS-es koromból emlékszem, hogy lehet az USB polling frekit állítani ... Alapból ez ugye 125Hz ... De egy kis hekkeléssel fel lehet tolni 1 MHz-re ... Ha a HW is tud ilyen gyorsan kommunikálni, akkor ezzel lehet pontosabbá tenni az egér érzékelést pl. ... A Razer driverek pl: meg tudják ezt oldani driverbõl is, de akinek nem ilyen cucca van, arra vannak toolok, hogy a Win alól átállítsa az ember fia ...
Namost ... tegyük fel, hogy a ROF-ban az input cuccok mintavételezését fentebb állították mint 125 Hz, de egy bug miatt vagy akármi miatt, a game bevárja az input jeleket, és amíg az nem érkezik meg, addig vár és folyamatosan pingeli az USB-t, amirõl minden 4-ik vagy 8-ik esetben kap csak jelet, emiatt nagy a proci terhelése ...
Ez abszolút vad ötlet, nem sok esélyét látom, hogy beválhat, de egy próbát talán megér ...
Azt kellene csinálni, hogy próbaképp átállítani az USB frekit 500 vagy 1000Hz-re ... És úgy lepróbálni a ROF-ot ... X52 mûxik így, tuti, próbáltam anno 😊
Nem lenne kedved ezt lepróbálni?
Szerintem is inkább mag kezelési gond lehet, hiszen minden 64 bites rendszernél jelentkezik ha 2magos cpu van a gépben.
Tényleg, minden esetben elõjön ez a hiba? Vagy csak "elvétve"?
Viszont hála istennek nem lõttek ilyen nagy öngólt ... Szóval be lehet állítani, hogy adott reptereken milyen tipusú gépek legyenek, azokból mennyi, és hogy az adott gépek milyen idõközönként legyenek újból elérhetõek 😊 A gépek száma mellett van egy pipa is hogy "végtelen" akkor nem fogynak el ...
Szóval mindent beleraktak, amit vártunk 😊 így hála istennek mindkét oldalra lehet tenni tetszõleges gépeket ... minden reptérhez be lehet állítani, hogy attól függõen, hogy melyik oldal birtokolja, milyen gépeket lehessen elérni róla ...
Ez azért lehet jó, mert ha valaki történelmi küldit akar csinálni, akkor meg tudja oldani, hogy egy adott reptérrõl csak olyan gépek szálhassanak fel, amelyek valójában is ott állomásoztak!
@Leon: Jaja, tudom ... ez a gond nem a win7 sajátja hanem a 64 bites oprendszereké ... Remélem hamarosan orvolsolják majd ... Állítólag javult valamennyit, de még mindig szar a helyzet 😞 Én el tudom képzelni, hogy nem csak a game tehet róla ... (Biztos neki is van hozzá köze, de el merem képzelni, hogy a kedvenc oprendszerünk is besegít ...)
Elõfordulhat hogy a bugos rész a 4 magot már nem terheli meg úgy, hogy keresztbetegyen a játéknak, de 2-t sajna igen ...
Azért mert a küldibe elõre meg kell adni a gépek számát?
Van már ötlet hol legyen és miként ... Csak még gyúrnom kell rajta, mert új ez az egész rendszer ...
Tegnap amit kipróbáltam CTF az tetsztett ... addig kell körözni az ellen zászlaja körül, amíg az át nem vált, ergo tiéd nem lesz a légtér ... igen ám, de ezt az ellen azonnal látja 😊
Sajna a Team Balance-al gond volt, majdnem mindenki a gyõztes csapatba dezertált ... (Ej de ismerõs is volt ez nekem a régi Battlefield-es idõkbõl ...)
Team Deathmeccs-es missziót nem bonyolult összedobni ... a Verdun-os pályán a dombok közé lehetne rakni, levegõbõl indulós gépekkel, fél másodperc alatt egymásnak lehet esni ... és ott semmi sincs csak fák és dombok ... Vagy pl: még azon gondolkozom, hogy mindkét oldalra teszek 2 repteret, az egyik felszállós, a másik levegõbõl indulós, és mindenki onnan indul ahonnan akar 😊
Van a másik pálya, az is jó, a Lake, egy qrva nagy tóval ... vicces volt mikor leáll a motorom, és próbáltam kiérni a víz felõl ... már majdnem odavitorláztam a partra, jóformán majdnem lökdöstem magam alatt a széket, hogy még egy picit ... erre 10 méterrel a part elõtt ... platty ... 😊
Semmi bajom a TDM-el, de a CTF nekem jobbnak tûnik, mivel nem "csak" a dogolásról szól ... Nem is a "jobb" a jó szó ... érdekesebb 😊
Próbáltam egy CTF mission-t csinálni, de sajna nem úgy sikerült ahogy akartam 😊 Majd ma folytatom ... Ettõl függetlenül az a gáz a 2 repteres megoldással, hogy ha elkezdik az egyik repteret foglalni, akkor oda nem lehet spawnolni, ergo, ha mindenkit lelõnek akkor vége a mapnak ...
Most próbálok keresni valamelyik MAP-on olyan reptereket, amik 10km-nél közelebb vannak egymáshoz, és melléjük lerakok 5-5km-re egy egy olyan zászlós repteret, aminél a levegõbõl lehet indulni ...
Így lesz 4 pont, de elég közel lesznek, nem kell sokat repkedni, és ha valaki akar az felszáll, ha valaki pedig levegõbõl akar indulni akkor a levegõbõl indul ... Aztán ezt majd úgyis kialakul ...
Remélem péntekig sikerül rittyenteni valamit 😊 Sajna nem tuti, hogy pénteken ráérek majd, de szombat már oké, remélem lesz pár ember akinek lesz kedve repülni 😊
Apropó!!! Melyik oldalon milyen gépek legyenek?
Egy kicsit a peccsrõl: Nekem eddig bejön ... Az AI ugyan még mindig nem egy vörös báró, de nem is olyan láma mint volt ... A teljesítményen is mintha javítottak volna, nekem gyorsabbnak tûnik az egész ...
Ráadásul meglepve tapasztaltam hogy a kis pályákon mennyire 0 a töltési idõ ... Majd utána észrevettem, hogy nem is váltottam át a kis pályákra 😊
Na azokon tényleg nulla lett ... Tetszik hogy ezer új skin van ... A Pfalz DXII sem olyan gáz már ... de még mindig nem egy Teve 😊
És egy pár sz a win7-es gondhoz ... Nem akarok ellenetek beszélni, meg védeni a neoqb-t, nem jövök a nem támogatott szarsággal, de én el tudom képzelni, hogy ez az egész szarakodás tényleg valami windózos fos ...
1 vagy 2 hete adtam fel a harcot a saját gépemmel ... Nem vagyok hülye a számítástechnikához, 386dx2-vel kezdtem, azt is én raktam össze magamnak ... SW téren sem vagyok analfabéta ... De ez a qrwa win7 kiakaszt ...
Mióta megvan az új gépem, gyakorlatilag heti rendszerességgel eljátssza, hogy a desktop csontrafagy, és csak x újraindítás után hajlandó normálisan mûködni ... (Természetesen Safe mód mindig oké ... szóval valami driver vagy util a szar ...)
Volt win reinstall-tól kezdve minden ... minden naplózást csekkolok, leminimalizáltam a telepített cuccokat, drivereket teszteltem, segédprogramokat, stb, ami csak lehet portable, szolgáltatásszinten álítgattam be az indulást ... majd feladtam ... HW szinten atomstabil a cucc, valami driver - sw gond van, de egyszerûen nem tudom megfogni a száját ...
Szóval lehet hogy a 11-es peccsel jött valami, de az is lehet hogy a windóznak is van köze hozzá ...
Egyébként azért azt vedd figyelembe, hogy az SSD mivel flash alapú cucc ezért az élettartama véges ( a memórialapkák adott számú írási/törlési mûveletre vannak felkészítve ).Egyelõre célszerûbb RAM-ot venni a gépbe mint egy ilyen meghajtót.Persze a pénzét mindenki arra bassza el amire akarja, semmi közöm / közünk hozzá.
A RoF nem tölt repülés közben ergo ebbõl a szempontból akár MFM-es vagy RLL-es vinyó is lehetne alatta.
az Arma 2-ben például ahol nagy teret kell betölteni, és nem akarod látni egy fordulásnál ahogy felépül a világ, akkor kifejezetten jól jön egy SSD, de természetesen igaz ez a ROF-ra is
@ brendon566: Mi volt a gond pontosan?