Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
hát ha a pvp a fõ szempont akkor igen,sajnos sokat kell még várnotok,de ha a többi része is tetszik akkor le fog kötni,mert nagyon jó,bár vannak szintek amikor vért húgyoz az ember,azok nem kellemesek,olyan 53-57ig.😊 de am jó játék
Hú..., ez viszont így picit unalmasnak hangzik..., na mindegy, tetszik maga a világ, ez nem kérdés, de a WH online után, mindenhol a minél nagyobb pvp csatákat keressük, reméltem itt hamarabb elérhetõ lesz, ezek szerint várhatunk még sokat.
Myselor
lényegében lvl60ig semmi dolgod a játékban csak hogy fejlödj.ennyi😊 utána tudsz majd mindenfélét
Köszönöm a kimerítõ válaszodat.
PVE szerveren három lehetõség van. GvG (guild a guild ellen), de ezt ugye a vezetõnek kell deklarálni. Illetve van 15vs15 battleground, valamint 3vs3 aréna 60 -as szint elérése után. De persze ehhez majd nem árt rendes PvP felszerelés PvE, vagy kezdõ PvP cuccal kábé csak halni tud az ember, ha úgy sorsolja össze a két csapatot. Nem ritka, hogy egy teljesen PvP -re szerelt partit összedob egy csapat kezdõvel sajnos. 3vs3 -ra csak a legjobb PvP cuccban érdemes jelentkezni. Duelezni bármikor lehet. PvP szerveren meg gondolom nyílt PK van.

Tera Online: Kanane lvl60 elin sorcerer Szerver: Zenobia

Mára egy kérdés még 😊
Csapat csapat elleni harcra, pvp-re mikor lesz lehetõség? Szintfüggõ?
Köszönöm a választ, siker.
Valószínûleg nem ugyanazon a csatornán vagytok. Alt gomb megnyomása után a jobb felsõ sarokban tudsz váltani. Lényeg, hogy mindketten ugyanazon legyetek.

Még egy aprócska kérdésem lenne. Miért van az, hogy egy csapatban vagyunk a kis térképen látom is, hogy a társam hol van, ugyanakkor nem látjuk egymást?
Nagyon köszönöm a választ, így sikerült!
Pacsi és jövök egy sörrel! 😊
Hello igen ez volt nalam is a Problema (raktam Net Framework stb minden xart de csak nem indult )
osztan rajottem nyisd meg a Start>ControlPanel>DataAndTime>InternetTime es ott update es syncronizald a Timot s maris indul a Time bealittasod elalittodik de menni fog
Üdv mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni.
Letöltöttem a játékot, pachelte is magát, majd kiírta, hogy kámplít.
Beléptem ugye az accommal, és ott virít jobb fent a pléj gomb. Azt viszont hiába nyomom meg, a játék nem indul.
Ötlete van valakinek, hogy mi lehet a baj?
Hello a Killian szerveren esetleg van Magyar alakulat? mert ott kezdtem
Ishara

https://www.twitch.tv/sp1gu

pvp szeró érdekelne
Meik szerveren van a legtöbb magyar???
Üdv,

A PvP miként mûködik a klánok között? Van valami szövetségi rendszer, esetleg nagyobb cél, ami mentén ez mûködik, vagy csak ad-hoc hirdetnek klánháborút egymás ellen?
Van diplomáciai oldala a dolognak?
TheGrinder
Köszönöm, bár végül a Fraya szerverre csináltam karaktert, remélek ott is találok majd magyarokat. 😊

Hell Girl
Veritas szerveren rengeteget találsz belõlünk. 😊

40 - 50 felett mindenkit szeretettel vár (aktív tagokat persze) a Claymore.

TheGrinder
Sziasztok! Melyik ENG PvE szerveren vannak magyarok?

tudsz venni ingame tera thalerért tudsz venni +karakter slotot vagy ha megveszed a játékot eredetibe akkor azért instant kapsz 8 at.
részletek az eredeti weboldalon

Üdv, hogyan tudnék plusz karakter slot-ot venni? Van ehhez is valami "gemcard" vagy valami hasonló? Ha van ilyen cucc, az kapható mo.-n?
BoneDragon
Ha nem találja a klán chatet hogy kérne segítséget? Amúgy játékon belül /g a guild chat.

XeeN
Guild chat=G. Ha már egy ilyen "nagy" guild tagja vagy, nem értem miért itt teszed fel a kérdéseidet? Nálunk az az alap, hogy segítünk a kicsiknek, válaszolunk a kérdéseikre, tanácsokkal látjuk el õket. A tokenek szinte semmit nem érnek, enchantolni pedig 40+-on érdemes.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Köszi!!! <#eljen>

**--**

Komolyan mondom.... Vanna olyan kvesztek ugye, amiket partyban kell (lehet) megcsinálni.

Nos az imént voltam partyaban, kellene egy (kettõ, de egy már megvan) izé... az a nagy, kék ücsörgõ szörnyecske. Celestial Hillnél van.

Na. öten voltunk partyban, volt egy pap is. De minek?? Sorba pusztultunk mert ahelyett, hogy healelte volna a partyt, lövöldözött össz-vissza.

**--**

Ebben a gémben nincs klán (guild) chat? Vagy csak én nem találom?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Velikában a Strategic Command feliratú helyen tudod beváltani felszerelési tárgyakra lásd képet lent.

Leginkább enchantolásra foddernek jók.

Srácok. Az ismételhetõ kvesztekért lehet kapni egy Support Token nevû bigyulát. Ez miez? Mire jó?

Gyere az Arcadia szerverre. Kersesd ott A pokol lovagjai guildet!

Sziasztok!

Már töltöm le a játékot és az lenne a kérdésem, hogy melyik szerverre érdemes menni,ahol sokan vannak illetve hol van a legtöbb magyar klán? Pvp, pve is érdekel.
Elõre is köszi! 😊
Oké, megtaláltam 😊

Alóha!

Bocs, megint kérdeznék 😊
Szóval, lehet kotyvasztani healing pósönt? És recepteket lehet venni valahol? Kerestem az aukcíósnál, de nem igazán találtam.

Hát ez nagyon gáz.... már megint szarakodik a login.

XeeN
Ismét nem mûködnek a login szerverek...

Köszönöm szépen!!!

<#eljen><#worship>

Megvan a hiba forrása. A launcher összeakad az IObit Malware Fighter programmal. Azt le kell szedni, utána menni fog. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Hát én ezt nem értem. Újraraktam az egészet, megint bejelentkezés, de már a launcher képernyõjén kifagy az egész. Rákattintok a playre, tölt egy picit, talán 1-2 másodpercet, és a progi nem indul. Nem tudom mi lehet. Megpróbáltam megint a repairt, de az se segített. Valami ötlet?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

ZOLCHI
Na engem most beengedett. Vagy már mindenkit enged ?

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Nálam már megint nem megy: Unable to connect to login server.

Igen lehet, nem csak a fegyvereket, hanem a páncélt, cipõt, kesztyût is. Alapértelmezésben a T gombbal tudod behozni az enchant gépet.
Az enchantoláshoz szükséged lesz egy az adott tárgyal azonos Tier -ü "áldozati" tárgyra ami az enchantolás során megsemmisül, valamint a fejlesztendõ tárgy Tier szintjének megfelelõ számú alkhestre. (T14 -es tárgynál 14 db alkhest és egy T14 -es tárgy fegyvernél bármilyen fegyver pl. nem kell, hogy a te karakterednek jó legyen.)
+1-+6 -ig normál alkhest kell, amit a sima merchantnál lehet venni +6-+9 -ig extensive alkhest kell amit Speciality Store -ban lehet venni. +10-+12 -ig Masterwork Alkhest, vagy Extensive Alkhest. Ezeket endgame instákban lehet beszerezni, illetve agnitor, bellicarium (PvP) reputation kreditért is lehet venni.
Alap esetben csak +9 -ig lehet menni a +12 masterworkolással érhetõ el. Ez úgy megy, hogy az enchantolható tárgyon felváltva kell használni egy enigmatic scroll -t, illetve egy identification scrollt, amíg egy arany embléma meg nem jelenik rajta, illetve a tárgy neve elé is bekerül, hogy masterwork. Ehhez kétféle scroll páros áll rendelkezésre az olcsó verziónál 5 arany egy próba ára (sima árusnál kapható), az esély 0,05% a sikerre, a drága verzió jelenlegi árfolyamon úgy 450-500 arany (az azonosító scroll sima árusnál kapható 50 arany Intricate identification Scroll néven, a Master Enigmatic Scroll szintén instából, vagy rep. kreditbõl jöhet) itt 3% az esély. Az elsõ esetben 1350 próbára van szükség átlagban a második esetben 22 -re (A T14 -es fegyveremnél 35 fölött járok, szóval RNG).
Természetesen minden enchantolásnál megvan a fail esélye minél nagyobb a + annál több. +3 -ig fehér tárgyakat érdemes használni +6 -ig zöldet +9 -ig kéket ajánlanak, de még sárgával is bebuktam +8 -ra már ötször a kesztyûmön pl. +10-+12 -ig csakis sárgát, lehetõleg extensive alkhestel. A tárgyat nem lehet betörni, csak az alkhest ára, és az áldozati tárgy ugrik. Minden fail után egy kicsit növekszik az adott tárgy encahntolási esélye, ezt írja is a tárgy eszköztippjén.
Elég költséges a dolog elsõ karakternél 50 -es szintig nem ajánlom az enchantolást, kivéve, amikor majd kapsz direkt ilyen küldetést, ott érdemes megcsinálni. 50 felett +6 -ig érdemes menni annak még nincs különösebb költsége. 60 -on T12 -es szettet ki is lehet hagyni, én egybõl T13 -at csináltam +6 -ig. +6 fölé, csak T14 -es cuccon érdemes (kell) menni.

Tatyla
már megjavult most léptem ki

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Biztos van itt olyan, aki Lineage2-vel is játszott.
Szóval úgy "plusszozni" lehet a fegyvereket, mint ott?

És ha igen, akkor hogy?

Az biztos, hogy én most ki nep lépek 😊

😞

XeeN
Nem az a gond. Megint állnak a login szerverek. Megpróbáltam belépni a másik géprõl, de a jelenség ua, pedig a játék fut a gépen. Az is igaz, h kevesen vannak fent, gondolom sokakat nem enged be.

Próbáld meg azt a repair izét. Én simán bementem. Mint mondjuk tegnap elõtt, amikor még minden frankó volt.

XeeN
Unable to connect to login server.

Engem ez fogad...

Bent is vagyok :p

Ez azt jelenti, hogy valami vendégmunkás van a germánoknál.

Kivételezik a csajokkal?? Na mindjárt megpróbálom én is 😊

XeeN
A feleségemet beengedte, engem viszont nem...