Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még a szar osztrákok sem dolgoznak szombaton!
Kérdésre, hogy dolgoznak-e megrökönyödés és röhögés volt a válasz!
Sõt! Bevett szokás sok cégnél az úgynevezett "Fenstertag".

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Mit szóltok a cash shophoz? Olvastam a TERA Club elõfizetésrõl, és ha jól láttam adnak egy teleportal képességet és oda teleportálsz ahová szeretnél? Természetesen városokra gondolok elsõsorban.

ZOLCHI
Megcsinálják. Azért az durva lenne ha hétfõig igy maradna.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Tatyla
csak vasárnap nem dolgoznak de ez ne túl nagy vigasz 😄,kedden meg már indul a Neverwinter 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Elég erõsen gétlem. A germán lusta nép, hét végén nem dolgozik!
Sem a hivatalos oldalon, sem a fórumban sem pedig a hivatalos fészbúk oldalon még csak a fülük botja sem mozdul.

Én most kezdtem a játékkal ismerkedni néhány napja. Nézegettem a shopot, de ilíen szupporttal tuti nem költök rá.

ZOLCHI
Na ez egyáltalán nem megy. Tera oldalon sem lehet belépni accountba. Remélem közben csinálják 1000-el.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

LeonSilver
És csak hétfõn kalapálnak rajta valamit, aztán rögtön karbantartás 😄 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Myselor
jah nincs szerver,😊
Szinténzenész. Valami gebasz van!

Szerintem feleslegesen törölted. Nálam eleve be sem lehet jelentkezni, ugyanis már odáig se jut el, hogy beírhassam a jelszót. Sõt most már ki is írta, hogy nem tud csatlakozni a bejelentkeztetõ szerverhez.

Tera Online: Kanane lvl60 elin sorcerer Szerver: Zenobia

LeonSilver
Hát... ha nem muszáj, akkor én a szaros kis 5 megás DSL-el nem állnék neki megint 😉

Tudod az az érdekes, hogy másik accountal simán be tudok menni!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Tatyla
detto nekem is ugyan ezt csinálta dühömben uninstalláltam és most töltöm újra...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Na most nekem is meghülyült ez a szar.
Az elõbb (15-20 perce) lefagyott ez a szutyok.
Bezártam, újraindítottam.. volna.

Azzal az accountal, amivel bent voltam nem tudok belépni. Mintha beragadt volna, vagy mit tudom én. Másikkal simán bemegyek..

Igen, de nem errõl van szó.

Tatyla
19-re egy fél délután felhuzok egyet

Igen, így gondoltam én is.

Azt hittem simán, "ingyé" át lehet vinni legalább egy karit egyszer.
Van egy 19-es papom (tudom, nem nagy de tök megkedveltem) azt vittem volna át Arcadia szerverre (Veritason van most), de akkor marad a helyén szegény.

Igen külön regisztráció kell a supporthoz is. Amúgy nem érdemes írni nekik. Volt nekem is olyan problémám amihez kellettek volna, de most már közel egy hónapja nem reagáltak, igaz, hogy sikerült megoldani azóta.

Amúgy a mostani launcher frissítés után nekem sem indult el elsõre. Leállt a jelszó beírás után (Play gombra nem is tudtam kattintani), de a launcher bezárásával második próbára már ment.

Megpróbáltam, de nem segített. Ezek szerint nem marad más mint uninstall és újratelepítés.
Amúgy az miért van, hogy a support nem fogadja el azt a jelszó-email párost, amivel a játékba be tudok lépni? A supportnak külön reg kell?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Tatyla
Csak ami nála van bankot nem és ne legyél guildben, ja es ez nem kevés pénzbe kerül...

Srácok. Ez a karakter transzfer hogy mûködik?

A karit mindenestõl (ami nála van az invben azt is?) átviszi másik szerverre?

Van egy olyan, hogy > Launcher settings > Repair your install
Próbáld meg, hátha...!

Szerintetek rakjam újra a klienst? Elindítom, kattintanék a Play gombra, de nem indul semmi. A support gombra kattintva pedig nem fogadja el az email-címet, meg a jelszót, amivel pedig a kliensnél be tudok jelentkezni.
Nem értem, mi lehet a gond.
Tegnap még tök jól ment minden az elsõ indításnál, most meg nem megy semmi. DE nincs kedvem megint letölteni az egészet.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Myselor
Enga😊
Hali!

Nálatok is gond van, vagy a hiba az én készülékemben van? Elindítom a Launcher-t, végigfut a csík, Complete meg minden, bejelentkezem, a Play gomb piros, rákattintok, de a játék nem indul. Semmi reakció, se töltés, se semmi.

A szerverek a program szerint futnak, szóval az nem lehet gond.

Hell Girl
Ha csak simán a képernyõ jobb oldalán x -eled ki a küldiket attól még az megmarad a küldi listában ( L ). Ha ott leadod, nemtom hogyan jönne vissza ha mobot ölsz. 😊 Sztem jobboldalt x -elted csak ki, ugye? 😊

Hell Girl
Tera Shopban tudsz venni igazi pénzért.

Alt->Social->Guilds On Server.

Kikeresed amelyikhez csatlakozni akarsz (Pokol lovagjai) és kattints az Apply Gombra jobb oldalt a Guild neve mellett. 😊

Vagy használhatod a Global chatet is, de az nem túl elegáns. 😄

Kinél tudok jelentkezni invite-ért?

Myselor
persze hogy van,nem is egy,A Pokol Lovagjai vagyunk mink😊
Sziasztok! Arcadia szerveren van magyar guild?

Úgy néztem rílmaniért kell venni.
Srácok!
Ilyen Strongbox key-t honnan lehet szerezni?
Mármint az aukciós izén kívül, mert ott nem emberi ára van 😊
Dobja ezt valami vagy venni kell?

Köszi
Azóta megléptem a lvl24-et, és megvannak a Glyphek. A Combatitive így már eléggé életképes.

Viszont egy nagyon pozitív dolgot vettem észre, ami nekem nagyon bejön. Tegnap megkaptam a küldit, hogy öljek meg egy 5-fõs gruppal valami kumas nevû behemótot.
Nekiestem egyedül, nem jött össze. 14% HP-ig ütöttem le, amikor behaltam az enrage-nél. 2* próbáltam, de mivel a stamina nagyon leesett, másodszor sem jött össze. No, kihagyom, megyünk tovább. Le is raktam a küldit. Ekkor láttam, hogy egy másik warrior ott üti egyedül a böszmét. Beszálltam segíteni. Meghívott partiba, ketten le is öltük, ahogy kell. Akkor láttam, hogy visszakaptam a küldit, és leadhattam, a jutalom is megjött.
Ez nagyon pozitív.
Köszi! Nagyjából így gondoltam, de inkább kérdezek 😊 mintsem elfuseráljam a karit.

Misztik lennék Zenobia szerveren. Gondolom van itt Magyar guild?!
Esetleg még a Veritas jönne szóba.

Az a fajt válaszd amelyik neked a legjobban tetszik. Minden fajnak van pár alap speciális skillje, de ezeket egy-két óránként egyszer lehet használni. Például elfeknek mana regen egy órás CD -el. Ezért sokan azt mondják, hogy sorcnak az elf a legjobb. Ami nettó hülyeség mint ahogyan látod is. Ezek a faj specifikus skillek legfeljebb duleben adnak némi elõnyt, feltéve, ha óránként egyszer harcolsz. 😊

Srácok. Kaszt szempontjából a faj lényegtelen?
Szóval mondjuk lancernek ugyan olyan jó az elf mint a humán?

LOTba elsõ 3 named normal mobnak számít,gondolom mw alkahestet farmolsz.
Üdv.
Olyan kérdésem lenne hogy, az instákban lévõ mobok milyen fegyverbe való kristállyal sebzõdnek jobban?(vagyis minek számítanak az ottani mobok?)
Igazából azért kérdem mert, LOT-ba járok instát szólózni,a bossokat nem ölöm csak az elsõ 3 namedet, és erre keresek megfelelõ kristályt.
Nem egyértelmû a számomra a Reaping slash mûködése. Ha jól értelmezem, akkor ez majd a 60 szinten megkapott Scythe - ból kap bónuszt, és egyfajta befejezõ ütésként funkcionál(hat)

igen pontosan ahogy írtad.

Másik kérdésem a Combative strike. Ezt szoktátok használni? A HP-költség miatt PvP-ben nem tûnik túl jónak, de azért érdemes a rotában tartani?

igen mivel defet csökkent és jobb dmg et tolsz le a targetre.
érdemes a glypheknél rárakni a hp cost felezést és akkor már nem vészes

Üdv,

Egy kis segítséget szeretnék kérni warriorral kapcsolatban

Nem egyértelmû a számomra a Reaping slash mûködése. Ha jól értelmezem, akkor ez majd a 60 szinten megkapott Scythe - ból kap bónuszt, és egyfajta befejezõ ütésként funkcionál(hat)

Másik kérdésem a Combative strike. Ezt szoktátok használni? A HP-költség miatt PvP-ben nem tûnik túl jónak, de azért érdemes a rotában tartani?

Tatyla

sz4bolcs
eltûnt lol

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
valaki??? Baromira idegesít körülöttem az kék kör.

Igen, azt a kettõt olvastam. Jó lenne tudni, mennyire aktívak. Meg egyáltalán van-e aktív magyar PvP guild, ahol van recruit.
frango
tera.variance.hu-n felül írja hol, milyen guildek vannak. Elvileg van 2, de nem tudom aktívak-e.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Köszi, megspóroltál nekem sok pénzt :-)

A "sok" jelzõt a trader által lenyúlt jutalékra értettem.
Tetszik ez a játék, egyre inkább bejövõs.

Még egy kérdésem lenne.
Ishara szerveren van magyar PvP guild?
frango
lvl60 után foglalkozz a crafotlással! Elõtte felesleges pénz költeni rá. A táblánál felvehetõ questekkel 2,5-3 óra alatt maxolni lehet a szakmákat.
A ruha és fegyver készítést érdemes felhúzni, mert pl. a legjobb pvp cucc csak craftolható és a legjobb pvp/pve fegyver is csak kraftolható.
Nem tudom neked mi a sok, de lvl60 után gold 10k-kal fogsz dobálózni. Pl. +9 felett egy enchant próbálkozás 3,5-4k gold. Ha szerencsétlen vagy a masterworkölés is belekerülhet vagy 20-25k goldba cucconként. Szóval lvlcap után ajánlatos az állandó nexusozás,instázás/farmolás battlegroundozás és persze a napi questek is. Tera Club tagság
elég sok pluszt ad szóval arra is érdemes lesz majd befizetned. Szigorúan lvl60 után!

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Tatyla
26-os a mysticem de eddig se nem kraftoltam se nem AH-ztam egyedül enchantoltam és eddig jól el voltam nélkülük, szerintem szintezz majd 20-tol már instába is mehetsz.

Köszi,

Azt hiszem maradok a warriornál. Nagyon bejött, hogy mozgalmas, a folyamatos csapkodással igazán élvezetes. Egy elint indítottam, viccesen is néz ki.

Tegnap elértem a 12-ik szintet, és eljutottam Valkiába. Azzal, hogy kaptam egy mountot csak úgy ingyé', teljesen levettek a lábamról! :-)

Szóval bejövõs a játék. Most a gazdasági rendszerrel szemezgetek. Van valaki esetleg, aki tudna segíteni ebben? Ha jól láttam, nem igazán éri meg craftolgatni az elején, esetleg a tárgyak betörésébõl származó cuccokat és alapanyagokat érdemes eladogatni AH-ban. De szemtelenül sokat kérnek az aukciókért...
sz4bolcs
hoyg tudom deaktiválni az outlow declarationt? <#conf>