Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flash úgylátom te azért jártas vagy TERA téren,nem olvastál róla valamit,hogy az irányítást lehet-e majd változtatni?Mert jelenlegi tudásom szerint van egyfajta irányítási lehetõség,ami ugye nembiztos hogy mindenkinek fekszik,még ha a fejlesztõk arra az irányítási módra is szánják a gamet.Gondolok itt arra hogy én pl Aionban is eléggé sok skillt nem gombal,hanem egérrel ráklikkelve nyomok el,de ugye ez jelenleg terában nemlehetséges.Nyilván itt azt is figyelembe kell venni hogy konzolon is kb egyforma legyen mint PCn,na de a PC egyik jellegzetessége hogy billentyû+egér combóval lehet gamelni,ami ugye alapból másfajta irányítást tesz lehetõvé.Remélem CBT3 után jobb képet fog festeni az egész TERA,mert CBT2 alatt még tényleg csak egy "kis béta valami"volt az egész,de azért tetszetõs külsõvel.Remélem idén még mi is bétázgathatunk:)
Elvileg már megy a CBT3 ugye?
pharao
On February 17, Tera's developers held a press conference concerning the 3rd CBT for Tera.

-19 new hunting zones, cities, and dungeons

-Castanic Males and Human Females have been added
-Any race will be able to choose any class
-High Elf Males and Popori Females will only be available as NPCs (presumably to be completed and made available for playing at a later date)

-68 New skills
-Hunters can now set traps and use the charge ability while running
-Healers given new skills to simplify the healing of a specific character

-Party Matching System
-Item Trade through NPC's (Only in large cities)
-Both features to be further developed based on feedback from players
-Items can be sold through item agencies as well (Player Shop)

-Improved character customization (Variety of Hairstyles & Faces)
-Ability to select character's voice

-Updated UI

-Ability to jump, swim, and climb
-Level cap of 40
-Mount System
-Political system known as "Parliament" in which the Lord is chosen by vote

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Vicking
Hol lehet letölteni?

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Hát remélem hogy tesznek bele bõven skilleket még,mert amit eddig láttunk az eléggé karcsú:/ De még csak bétázgatunk,van remény:)
jól néz ki:D

pharao
Na csak hogy feldobjam egy kicsit a fórumot, meg hátha végre elindul a csevegés találtam néhány új infót.

Február 26.-tól március 7.-ig fog tartani a 3. Closed beta test. 20.000 tesztelõt engednek fel a szerverekre. Újdonság lesz majd az ugrálás, úszás, hegymászás, kibõvített térkép ami 11 új helyet tartalmaz valamint 3 instance zone a csapatjátékosok kedvéért és új skillek. Bemutatásra fog kerülni a Human nõ, mint választható karakter tipus és a Castanic férfi. Forrás: www.terafans.com

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pláne ha addigra lessz 3d monitora mindenkinek :D

A legnagyobb baj az ezzel a gameval,hogy tulságosan sokára jelenik majd meg.Ha jól olvastam,úgy nyár környékén várható majd koreában,ami annyit jelent hogy hozzánk majd jövõ év eleje fele érkezik,kb ennyi idõ szokott eltelni az "emberi nyelves" verzióig.De addigra már lesz egy B&S,lesz egy C9,meg ha a fejlesztések beérnek Aionba,ott is még lesz mire számítani,nagyon összekaphatja magát,és ennyi konkurensel már nem lesz akkora a fénye a dolognak,és hiába mondják majd hogy "ez más mint a többi",mert alapjaiban ez is egy MMO.De más lenne ugye a helyzet ha már most kiadnák,csak hát ahogy olvastam róla,igen csak sok a hibája,CBT3as beszámolóról majd nagyon kiváncsi leszek,hogy az alapvetõ hibákkal mittudtak kezdeni,mert nekem kegyetlenül tetszik a gamma,de ebben a formájában nemkezdeném el,és csak az vígasztal hogy bétázgatás van még,és akármi is lehet belõle,fõleg ha azt vesszük alapul,hogy ez a brigád már dolgozott egy Lineage 2ön is,ami ugye a mai napig ott van a toppon és egy ikon,de itt egy másfajta dologgal próbálkoznak,remélem sikerül is nekik,mert látványra nagyon odab***.Persze hallottam olyat is hogy nemszámít a grafika blablabla,a játékélmény a fontos....Nem a francokat,2010et írunk,nemakarok elavult grafikát..:D Bízom benne mire hozzánk eljut,addigra olyan lesz a game,hogy ezt "látni kell mindenkinek" dolog..:D
pharao
Új infó és Videó!

Hamarosan érkezik a 3. CBT -> várható új videók és infók.

már megtaláltam az infót nemszoltam:)
Skacok lenne egy kérdésem.A kasztok úgy mûködnek mint Lineageben,hogy vannak fajok,és azoknak mindegyiknek meg van a saját alfaja(jelen esetben ugye berserker,sorcerer,priest....stb),amik a másik fajétol bizonyos statokban eltérnek,vagy van a 8 alapkaszt,és max a skin más??
BEAST
Elindult a cursegaming Teras oldala.
Terafans

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nagyon sajnáljuk

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Jockey
annyi baj legyen..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ez fizetös lesz neee:S:S hát eztse nyomom akk...
ahogy elnézem ez a játék lessz az amit vártam, hogy mikor lessz ijen

pharao
Bocsi a double postért, de ez lemaradt: PVP Vid

pharao
Hello mindenki!
December 8.-án meghírdették a Focus Test-et, ami annyit jelent, hogy ismételten egy closed beta indul (számszerint a 3.), de most meghírdettek 250 helyet U.S. és EU játékosok részére is. Az ok az volt, hogy elmondásuk szerint kíváncsiak a nyugati emberek szokásaira és véleményére is a játékkal kapcsolatban és persze várják az okosabnál okosabb visszajelzéseket is, hogy mivel tehetnék jobbá az egészet. Tegnap azaz 11.-én volt a sorsolás és a bekerültek ma és holnap kipróbálhatják. Összesen 20 órát kaptak a tesztelésre.

A hír innen származik!
A tezstelõk véleményeirõl pedig itt olvashattok!
A 2. Closed Beta teszter élménybeszámolojáról pedig itt olvashattok!

Bocsi, ha már ezek voltak, gondoltam hátha érdekel valakit.

elég vegyigyümi lessz :D

MeoH

fuck mmo's..i.,

a P2P mmo-ban is van ngyon sok noob. sok kinyalt seggû kölyöknek akiknek a szüle mindent megvesznek megkapják azokat is. sajnos a szerverek legalább fele ilyen. átlagéletkor 13.

a rémhírek hogy van számítógépfüggõség szerencsére jelentõsen megtizedelte õket<#eplus2>

Belton
A combat része elégé igényes és szép a character animacio.. meg lesem majd tuti :)

BF:2-3-4(oORedstarOo)

MeoH
Meglepodnek nagyon ha free vagy itemmailesbaromsag lenne.

fuck mmo's..i.,

Belton
Nagyon Remelem hogy P2P mert ha free lessz akkor mehet is a kukaba....
El lepi a sok noob aztan mint minden free to play jachatatlan lessz az egesz + ultimate bot farm :S

BF:2-3-4(oORedstarOo)

"Just like other triple A titles, TERA, a next generation MMO, will be a subscription based model and will feature box products for sale in North America. Further details will be disclosed at a later time."

FAQ

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

a nagy kérdés. p2p?? vagy f2p??

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

akkor csak télen tudom kipróbálni. sajna. most hogy ip bann-t kaptam a Prius onlie-ba, európai ip címem miatt, nagyon unatkozok.

[Jakuza]
Friends and Family Beta Test - June 2009
Closed Beta Testing - Late Summer/Early Fall 2009
Open Beta Testing - Fall/Winter 2009/2010
Release - Q1/Q2 2010

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ez már open beta lenne?

foxpal
Csõ all hát én fejbõl tudnák már regelni rá de nincs kssn-em ...
Esetleg ha volna valakinek kssn-je ami nem használt akkor meghálálom egy köszönömmel <#eljen>

Endaer
Itt egy angol nyelvu forum rola, kepekkel, eszmefuttatasokkal.

ez a jatek meg akar jo is lehet, ha az aion is megbukik :)

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

musha
belehúzott a lineage-brigád úgy látom...mert ha jól tudom a Blade & Soul-t is õk csinálják, és hasonlóan brutáldurva grafikája van mindkettõnek. nagyon örülök ezeknek, mert most asszem igen magasra lesz téve a mérce.
csak hogy mikor jönnek...?

Lattatok mar? Ugy tunik, nem sz.rral gurigaznak. :)

http://www.gametrailers.com/player/45394.html

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

MeoH

fuck mmo's..i.,

MeoH
Aionra sosem mondtak, hogy L3. AZ kulon projekt. Erre azert mondjak, mert a fejlesztok nagy resze NcStol jott, es ott az L3on dolgoztak, es hoztak at jo par dolgot :)
A DF ertedekenek tunik, de vhogy nekem tul sokat akarnak, igernek a fejlesztok. Es az utobbi ev uj nagy mmo nem gyoztek meg tulzottan(AoC,WaR). Mar meggondolom mibe vagok bele...

fuck mmo's..i.,

ezt mondták Aion-ra is:) ám most jön Darfall abban is target nélküli pvp lesz, szvsz "nagyobb" skill kell, hangulatosabb lesz:)

MeoH
Igen az a nontarget dolog erdekesnek, arrol nem is beszelve, hogy igy nehez lesz ra botprogit irni :) Free pvpt pedig szeretjuk, jobb mint a frakcios dolog, hisz nincs 2-3oldalra leszabalyozva a dolog, hanem lehet akar 10 is. Mivel a gamet fejleszto brigad nagyresze exLineage2s fejleszto, igy azt hiszem a pvpvel nem lesz gond.(Terjengenek olyen hirek is, hogy az lett volna maga a Lineage3)

fuck mmo's..i.,

Bulykin
akarom most!:D
kecijóak<#eljen><#smile>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

2 dolog ami alapból tetszetõs:
- BHS plans to use the creative and innovative "Non-target Battle System" to destroy the stereotype that a fight is a MMORPG is only Click on target, press F1, Press F2 then click on the next target...
- free PvP

mindkettõ hiány a mai mmokban :( legalább nincs szétosztva 2 oldalra a játék így nem lehet unbalance

MeoH
gagax
ha lessz angol vagy vmi érthetõ nylevet tuti megszerzem :D;)

gfreak
shees...haggyadmár xD

Racism is a weapon of mass destruction!

omg

ScarY MAN
õõõõ...<#banplz>

...

Hanci

Gyertek!
Frosty01
szép!