Tera Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-19 new hunting zones, cities, and dungeons
-Castanic Males and Human Females have been added
-Any race will be able to choose any class
-High Elf Males and Popori Females will only be available as NPCs (presumably to be completed and made available for playing at a later date)
-68 New skills
-Hunters can now set traps and use the charge ability while running
-Healers given new skills to simplify the healing of a specific character
-Party Matching System
-Item Trade through NPC's (Only in large cities)
-Both features to be further developed based on feedback from players
-Items can be sold through item agencies as well (Player Shop)
-Improved character customization (Variety of Hairstyles & Faces)
-Ability to select character's voice
-Updated UI
-Ability to jump, swim, and climb
-Level cap of 40
-Mount System
-Political system known as "Parliament" in which the Lord is chosen by vote
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
Február 26.-tól március 7.-ig fog tartani a 3. Closed beta test. 20.000 tesztelõt engednek fel a szerverekre. Újdonság lesz majd az ugrálás, úszás, hegymászás, kibõvített térkép ami 11 új helyet tartalmaz valamint 3 instance zone a csapatjátékosok kedvéért és új skillek. Bemutatásra fog kerülni a Human nõ, mint választható karakter tipus és a Castanic férfi. Forrás: www.terafans.com
20100217155500471.jpg)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Terafans
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
December 8.-án meghírdették a Focus Test-et, ami annyit jelent, hogy ismételten egy closed beta indul (számszerint a 3.), de most meghírdettek 250 helyet U.S. és EU játékosok részére is. Az ok az volt, hogy elmondásuk szerint kíváncsiak a nyugati emberek szokásaira és véleményére is a játékkal kapcsolatban és persze várják az okosabnál okosabb visszajelzéseket is, hogy mivel tehetnék jobbá az egészet. Tegnap azaz 11.-én volt a sorsolás és a bekerültek ma és holnap kipróbálhatják. Összesen 20 órát kaptak a tesztelésre.
A hír innen származik!
A tezstelõk véleményeirõl pedig itt olvashattok!
A 2. Closed Beta teszter élménybeszámolojáról pedig itt olvashattok!
Bocsi, ha már ezek voltak, gondoltam hátha érdekel valakit.
a rémhírek hogy van számítógépfüggõség szerencsére jelentõsen megtizedelte õket<#eplus2>#eplus2>
BF:2-3-4(oORedstarOo)
El lepi a sok noob aztan mint minden free to play jachatatlan lessz az egesz + ultimate bot farm :S
BF:2-3-4(oORedstarOo)
FAQ
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Closed Beta Testing - Late Summer/Early Fall 2009
Open Beta Testing - Fall/Winter 2009/2010
Release - Q1/Q2 2010
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Esetleg ha volna valakinek kssn-je ami nem használt akkor meghálálom egy köszönömmel <#eljen>#eljen>
ez a jatek meg akar jo is lehet, ha az aion is megbukik :)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
csak hogy mikor jönnek...?
http://www.gametrailers.com/player/45394.html
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
A DF ertedekenek tunik, de vhogy nekem tul sokat akarnak, igernek a fejlesztok. Es az utobbi ev uj nagy mmo nem gyoztek meg tulzottan(AoC,WaR). Mar meggondolom mibe vagok bele...
fuck mmo's..i.,
fuck mmo's..i.,
kecijóak<#eljen>#eljen><#smile>#smile>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
- BHS plans to use the creative and innovative "Non-target Battle System" to destroy the stereotype that a fight is a MMORPG is only Click on target, press F1, Press F2 then click on the next target...
- free PvP
mindkettõ hiány a mai mmokban :( legalább nincs szétosztva 2 oldalra a játék így nem lehet unbalance